Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Talenty
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
hetfield88
Czy macie jakies dobre sprawdzone talenty jak tak to piszcie bo mi wlasnie otwiera sie okienko transferowe w master league obojetnie z jakiej pozycji: bramkarz, obronca, pomocnik czy napastnik. Wiem ze jest tam opcja talent search ale moze macie juz kogos wyprobowanego Aha nie chodzi mi o klasycznych zawodnikow jak maradona, ale o wspolczesnych.
kucharz
Trudno poszukac??? dry.gif http://forum.polevo.pl//index.php?showtopic=628&hl=talenty
kemot
savio 10%
Shevchenko
Sprawdzałem kilku piłkarzy !! Polecam :
1) Kake z Milanu - Ofensywny pomocnik
2) Dida z Milanu - bramkarz
3) Cech z Chelsea - bramkarz
4) Henry z Arsenalu - napastnik
5) Ronaldinho z barcy - napdzior (nie przepadam za nim a le fajnie sie nim drybluje)
6) Lucio z Bayernu - obrona
7) Gilardino z Parmy chodz ja mam juz go w Milanie biggrin.gif - napadzior
8) Pirlo z Milanu - pomoc ( dobrze sie wolne wykonuje !! )
Shevchenko
o zapomnailem jescze o Jankulovskim z Udinesse !! dobry defensywny pomocnik
>Kornel<
nie no czlowieku jak Ty to zrobiles ze ich odkryles!sredna wieku tych zawodnikow w PES 4 to jakies 25-27 lat!zajebiscte talenty!dzieki zaraz ich sciagne ! OMG zastanow sie co piszesz!talenty to mlodzi zawodnicy ktorym regularnie rosna umiejetnosci! pzdr
kemot
Czyli jak kucharz naprowadza na temat i ja nie zamkne nowego - to znajdzie sie taki debil ktory dalej pisze w nowym? <samobòjstwo>

7 dni odpoczynku za debilizm - zostawie ten temat otwarty dla wlasnej chorej przyjemnosci
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.