Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 6| Turniej Dnia | 23 października
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turnieje dnia\Master League Mini-Cup > Turnieje Dnia
czubinho

Turniej dnia 23 Października

Rozpoczynamy około godziny 20:00.
Minimalna liczba chętnych aby turniej się odbył to 4. Im więcej graczy tym lepiej, więc zapraszamy do zapisów smile.gif

Drużyny do wyboru: (Mogą się powtarzać)

CYTAT
Belgia
Chorwacja
Czechy
Grecja
Norwegia
Szwajcaria
Rumunia
Paragwaj
Peru
Australia

Schemat posta z zapisem:
Czubinho
Chorwacja
gg - 5885642

REGULAMIN DZISIEJSZEGO TURNIEJU:
Patch - ISSRoster v.3
Czas Gry - 10 minut
Kontuzje - Tak
Pogoda - Dobra
Czas na zapisy - 19
Stawką są punkty w klasyfikacji generalnej PES6

Porozumiewamy się przez GG. Zapraszamy do zapisów, a Ci którzy oleją mecze bez powodu lub nie będą ich wpisywać na forum czeka kara smile.gif

ZAPISANI:
1. gapa Australia 13995281
2. lizaku - Grecja 2319088
3. zibii Chorwacja 759081376
4. Czubinho Belgia 5885642
5. jarek Chorwacja 9577656
6. Witu Belgia 22841320
7. Wolrid Szwajcaria 10796018
8. WKSRKS Czechy 4043344
9. Milerinho Paragwaj 2912327
10.Dabro96 Paragwaj 9521711
11.
12.
zibii75
zibii75
9081376
Chorwacja
lizaku
lizaku - Grecja - 2319088
gapa
gapa
Australia
gg - 13995281

moze by w czasie turnieju uzyc kanalu irca wszyscy ktorzy beda ta grali wejda i turniej bedzie szedl sprawniej, i kanalu nie trzeba wylaczac na mecz bo on nic nie opoznia , poprostu nalezy tylko zminiamalizowac przegladarke

juz zrobilem taki kanal: http://webchat.quakenet.org/?channels=turniejiss&uio=d4

w polu nickname nalezy wpisac swoj nick, a w polu Channels #turniejiss
WKS
WKSRKS
Czechy
4043344

Tak jak gapa uważam, ze lepszym rozwiązaniem jest IRC. Przynajmniej kontakt będzie lepszy.
jarek
jarek
9577656
Chorwacja
Witu
Witu
22841320
Belgia
Wolrid
Wolrid
10796018
Szwajcaria
Milerinho
Milerinho
Paragwaj
2912327
Dabro96
Dabro96-9521711-Paragwaj
czubinho
ZAPRASZAMY: http://webchat.quakenet.org/?channels=turniejiss&uio=d4

Szablon wstawiania wyników:
KOD
[center][font="Franklin Gothic Medium"]
[size=4][b]gracz1[/b][/size][img]http://www.issonline.pl/_gfx/loga/8/Sporting%20Lizbona.png[/img] [img]http://www.issonline.pl/_gfx/loga/isscup/digits/2.png[/img][img]http://www.issonline.pl/_gfx/loga/isscup/digits/minus.png[/img][img]http://www.issonline.pl/_gfx/loga/isscup/digits/0.png[/img] [img]http://www.issonline.pl/_gfx/loga/8/West%20Bromwich%20Albion.png[/img] [size=4][b]gracz2[/b][/size]

[b]Screeny:[/b]

[b]Opis:[/b]

[/font][/center]

KOD
Belgia http://img219.imageshack.us/img219/3949/757q.png
Chorwacja http://img805.imageshack.us/img805/5619/761.png
Czechy http://img811.imageshack.us/img811/8245/763.png
Grecja http://img402.imageshack.us/img402/6393/772pr.png
Szwajcaria http://img4.imageshack.us/img4/6536/798e.png
Australia http://img546.imageshack.us/img546/1346/1435cpia.png
Paragwaj http://img193.imageshack.us/img193/9323/1655z.png
Milerinho

Milerinho dabro96

Screeny:
Nie zrobil mi sie. Santa Cruz bodajze.

Opis:
Gramy na wynik czyli skrzydlo pdanie na 11m odwrot Santa Cruz i brama.

Zbyt krótki opis/Cz.
WKS

1 kolejka
WKSRKS Wolrid
Screeny:

Strzelcy:
Rozehnal

Opis:
Dobry szybki mecz, dużo akcji po obu stronach. W sumie remis byłby sprawiedliwym wynikiem ale Szwajcarzy mieli gorzej nastawione celowniki. W sumie Czesi tez skutecznością nie grzeszyli ale ten jeden raz im sie udało wink.gif. Dzieki Worid za fajny i dobry mecz. Oby więcej takich.

gapa
jezu jaki powalony ten szablon wynikow nie mozna poprostu wpisac i wrzucic ss po co sie meczyc z jakims dziadostwem. irca tez mozna bylo by uzyc. ehh nie podoba mi sie taka forma:/

normalnie sodoma i gomora
similo14
Zagram
tylko na jakim patchu?
lizaku

lizaku Witu

Screeny:

Opis:
1 połowa to przewaga gospodarzy, 8 strzałów przy 1 gości. Już na początku meczu po pięknej wrzutce z rzutu wolnego bramkę z głowy strzela Karagounis. W 2 połowie mecz już się wyrównał lecz to znowu gospodarze strzelają bramkę i wydawać by się mogło że jest po meczu. Szybka odpowiedz gości i zrobił się ciekawy mecz, akcja za akcję, jednak wynik nie uległ zmianie. Warto dodać że gospodarze mieli 3 słupki w meczu i że 2 bramkę strzelił obrońca i to nie z rzutu rożnego tylko z akcji - chyba moja pierwsza bramka strzelona obrońcą z akcji.
similo14
Oj sorkinie wiedzialem ze juz sie zaczelo
Milerinho
CYTAT(gapa @ Oct 23 2011, 20:44) *
jezu jaki powalony ten szablon wynikow nie mozna poprostu wpisac i wrzucic ss po co sie meczyc z jakims dziadostwem. irca tez mozna bylo by uzyc. ehh nie podoba mi sie taka forma:/

zamiast normalnie napisac wynik ss i wszystko to szablony na turniej dnia...

------------------------------------

dopiszcie similo za jarka bo tak to malo grania bedzie.
Wolrid

Wolrid Zibi

Screeny:

+2 swojaki

Opis:
Takie mecze jak ten lubię najbardziej. Szybki, dynamiczny, dużo emocji. Można powiedzieć, że remis byłby tutaj sprawiedliwym rozwiązaniem, jednak to Szwajcarzy wykorzystywali swoje okazje.

czubinho
CYTAT(Milerinho @ Oct 23 2011, 20:52) *

dopiszcie similo za jarka bo tak to malo grania bedzie.

Similo za Jarka

Chyba wszyscy chcemy żeby wyglądało to ładnie i estetycznie. 2 minuty więcej Was nie zbawią, a za to jaki efekt.
Jeżeli nie jesteście tego samego zdania- nikt Wam nie każe grać w tych turniejach

zibii75
CYTAT(zibii75 @ Oct 23 2011, 20:26) *

zibii75 Chorwacja Belgia Witu

Screeny:

Opis:
Wnosze o wo na moje + Gracz Witu grał mecz ze mną i podczas niego wyszedł bo pokazał się na gg Lizaku, nie mam pytań co do postawy kolegi, zaczynać mecz z kimś i wyjśc bo ktoś inny pisz do niego. A tak nawiuasem to może wyłącz ku... gg kolego podczas meczu.
Sorki za wygląd ale jakoś nie umie poradzić sobie z logami
Mecz 4 rundy grB

hahaha... po 1 nie miałem gg włączonego.... po 2 wszedłem w momencie kiedy nas rozłączyło... a że mam z nim 1 mecz to zagrałem... mam z tobą w 4 kolejce więc co się czepiasz ? A tak wgl to była 5-10 min i 0 : 0 więc o co biega ?

/Mecz ma byc rozegrany ponownie

CYTAT(Witu @ Oct 23 2011, 20:59) *
hahaha... po 1 nie miałem gg włączonego.... po 2 wszedłem w momencie kiedy nas rozłączyło... a że mam z nim 1 mecz to zagrałem... mam z tobą w 4 kolejce więc co się czepiasz ? A tak wgl to była 5-10 min i 0 : 0 więc o co biega ?

/Mecz ma byc rozegrany ponownie

Biega o to dzieciaku ze oboje czekaliśmy na przeciwników i nik sie nie pojawił napisałeś ze dobra gramy więc zaczeliśmy więc jak co ja nie gram, jeśli zle interpretuje to prosze wo przyznac na + koledze i tyle. nIE WYCHODZI SIE Z MECZU JAK ZACZYNA, A SAM MI9 NAPISAŁEĆ POCZEKAJ I DAŁEŚ PAUZE/.

CYTAT(zibii75 @ Oct 23 2011, 21:29) *
Biega o to dzieciaku ze oboje czekaliśmy na przeciwników i nik sie nie pojawił napisałeś ze dobra gramy więc zaczeliśmy więc jak co ja nie gram, jeśli zle interpretuje to prosze wo przyznac na + koledze i tyle. nIE WYCHODZI SIE Z MECZU JAK ZACZYNA, A SAM MI9 NAPISAŁEĆ POCZEKAJ I DAŁEŚ PAUZE/.

Dałem pauzę bo musiałem iść wyłączyć wodę w kuchni jakbyś chciał wiedzieć a to że na serwie mi nie odpisywałeś to nie łaska napisać ?
czubinho

Czubinho Gapa

Screeny:

Opis:Wejście smoka!
Przewaga gospodarzy była widoczna cały mecz. Dopiero w 2 połowie gospodarze udokumentowali to golem. Rzut karny na bramkę zamienił Mirallas. W 83minucie zmiana Mirallas out Lukaku in. Już minutę później Romelu Lukaku zdobył gola na 2-0. Kiedy w 90 minucie spotkanie dobił Australijczyków strzelając swoją drugą bramkę, chyba każdy wiedział kto będzie MV{ tego meczu. Dzięki

gapa

gapa dabro

Screeny:
-----

Opis:
kazdy wie jak gra dabro, wynik, wynik, wynik dopiero jak juz ma przewage 2-3 bramek zaczyna grac jak czlowiek. nie mialem z jego stylem szans biggrin.gif

/gdzie screeny?

Zbyt krótki opis/Cz.
Edit:Błędny wynik meczu podany.
Edit 2: Wstawiłem loga, ale to co robisz Gapa bez echa nie przejdzie o nie...
lukasz44
CYTAT(gapa @ Oct 23 2011, 20:44) *

Ty nie powinieneś wogóle grać w tym turnieju po tym jak olałeś ten z przed kilku tygodni...
Dziadostwo ?
Jeżeli problemem jest wstawienie i zmienienie takiej pierdołki jak szablon wyniku czy dodanie SS to nie rozumiem po co wogóle chcesz się z nami bawić w master league online...

Nie wiem wogóle czy danie Ci kolejnej szansy w lidze było dobrym pomysłem... Jeżeli chce się wyrażać swoją opinię na dane tematy trzeba być w porządku wobec innych ludzi a niestety jak narazie więkoszość zna Cię od gorszej strony...

CYTAT(Milerinho @ Oct 23 2011, 20:52) *

Tak szablony są po to aby każdy wpoił sobie ich wstawianie podczas sezonu, myślę że te 2 minuty więcej jak mówił Czubi nie są żadnym problemem...
Dabro96

Dabro96 Czubinho

Screeny:

Opis:
Mecz wyrównany,raz atakowała jedna drużyna,raz druga,lecz skuteczniejsi okazali się Belgowie wink.gif.Dzięki za meczyk

Zbyt krótki opis/Cz.
Witu

witu WKS

Screeny:
brak ;/

Opis:
Wygrał lepszy w tym meczu biggrin.gif, ale nie mogę powiedzieć, że nie mogło się na remisie skończyć, ale niestety mój atak w tym meczu wziął sobie "urlop" od strzelania bramek tak więc cud że wgl chociaż 1 strzelili, za to piłkarze naszych południowych sąsiadów grali b.dobrze w ataku i wygrali to spotkanie. Dzięki za mecz i powo dalej
Wolrid

Wolrid Witu

Screeny:

Wywaliło po I połowie.

Opis:
Mecz który powinna wygrać Szwajcaria, jednak zabrakło koncentracji w II połowie.

Zbyt krótki opis/Cz.
Milerinho

Milerinho czubinho

Screeny:

Opis:
szybki mecz sporo akcji, i kontrowersji. Paragwaj mogl wygrac wyzej, lecz na przeszkodzie staawal bramkarz belgow i dwa razy poprzeczka. Belgowie tez mieli swoje okazje. pozdro.

Zbyt krótki opis/Cz.
gapa
a sorry o ss zapomnialem moze masz dabro ? to prosil bym cie o wrzucenie.

i nie mowie ze wszyscy tylke pisalem o tobie .
similo14

Gapa similo14

Screeny:

Opis:
Świetny mecz wiele okazji bramkowych. Równie dobrze to ja mogłem wygrać ale napastnicy trafiali w słupki a bramkarz łapał muchy. Dzieki za mecz i Do zobaczenia w lidze.
WKS

4 kolejka
WKSRKS Zibi
Screeny:
Nie mam blackscreen mi sie pojawił ;( Im sorry.

Strzelcy:
Sverkos
Jarolim
Olić

Opis:
Bardzo ciekawy mecz, drużyny szły na całego. Własciwie to każdy mógł tutaj wygrac i przegrać lub tez mogl być remis...jednym słowem wszystko wink.gif. Zibi znakomicie ustawił druzyne i z obrony do ataku fajnie wychodzili. Moi też w sumie źle nie zagrali, troche mieli problemy w środku ale na skrzydlach przynajmniej bajecznie sie zachowali Baros i Jarolim co drugi potwierdził bramką. Dzięki.

btw bedzie akutalna tabela ? bo nie wiem czy gram dalej czy nie.
similo14
CYTAT(similo14 @ Oct 23 2011, 21:39) *

similo14 Dabro

Screeny:

Opis:
Całe szczescie nie zabrakło szczescia. Paragwajczycy popełnili jeden kategoryczny bład, cały czas wyprowadzali akcje w ten sa sposob było widać dużo chec wygranej ale tym razem to Chorwaci wyszli ze spotkania obronno ręka. Sposobem na Dabro i jego podopiecznych okazal sie wysoki i bardzo agresywny presing. dzieki powo dalej.

Wolrid

Wolrid Lizaku

Screeny:

Opis:
Bardzo, bardzo, bardzo ciekawy mecz. Cały czas atak, atak, atak zarówno u Szwajcarów jak i u Greków. No cóż to Szwajcarom dopisało szczęście i strzelili dwie piękne bramki. Wielkie dzięki za mecz.

lizaku

zibii lizaku

Screeny:

Opis:
Cężko w tym meczy się grało gościom, szybcy zawodnicy gospodarzy w każdym elemencie gry byli lepsi i po 1 połowie 2-0. Po strzeleniu bramki w 1 minucie 2 połowy była nadzieja że goście mogą jeszcze coś ugrać, jednak dobrze dysponowani Chorwaci nie dali szans i ostatecznie wynik się zakończył na 5-1. 1 bramka dla gospodarzy to animacja.
gapa

gapa milarinho

Screeny:

Opis:
wedlug mnie fajne widowisko w ktorym milerinho mogl wygrac, ale jego napastnicy nie mieli dzisiaj dnia

za krótki opis/Cz. Wogóle nie stosujesz sie do moich zalecen. To Twoj ostatni turniej
Witu

zibii witu

Screeny:

Opis:
Dość wyrónany mecz w którym chyba zdecydowanie najsprawiedliwszy byłby remis, ale futbol bywa okrutny i to Belgowie się ciesze z 3 pkt. Dzięki za mecz.
zibii75
Dzięki panowie z tura, w moim wykonaniu lepiej niż ostatnio choc znowu 3 punkty , tylko.
Ale 2 wyniki na styku więc mogło bć nawet 9 punktów, do następnego
lizaku

lizaku WKSRKS

Screeny:

Opis:
Dosyć wyrównany mecz. W pierwszej połowie brak bramek mimo kilku dogodnych sytuacji. W 2 połowie w 3 min goście strzelają 2 bramki i są pewni zwycięstwa, lecz szybka odp gości i zrobiła się nerwówka. 85 min i jest bramka na 2-2, obie drużyny próbują jeszcze coś strzelić, jednak nie udaje się. Wynik sprawiedliwy.
gapa
rowniez dziekuje za turniej
Wolrid
To jak ile osób wychodzi z grup ? 1 czy 2 ?
czubinho

Czubinho Similo14

Screeny:

Opis:

Mecz bardzo wyrównany. Obie drużyny atakowały ze wzmożoną siłą. Lecz to po 22 minutach Belgia prowadziła 2-0. Słaba skuteczność Chorwatów przyczyniła się do porażki. Dopiero w 90 minucie niefrasobliwość bramkarza Belgii pozwoliła Chorwatom strzelić gola kontaktowego. Dzieki, pozdroo

CYTAT(Wolrid @ Oct 23 2011, 22:30) *
To jak ile osób wychodzi z grup ? 1 czy 2 ?

Zwycięzcy grup grają w Finale
Wolrid
W takim bądź razie wielkie dzięki za wspólnie spędzony czas.
similo14
similo14 milerinho

Screeny:

Opis:
Mecz bardzo wyrównany i zaciety... Bla bla bla. Pogrom, Masakra, Przemarsz wojsk paragwajskich po ziemiach Chorwackich. Tyle w tym temacie.
similo14
Dzieki za turniej
czubinho
Tabele końcowe:

Finał:
Czubinho-WKSRKS
WKS
Co z Tabelką ?

Już nie wazne xD

zapraszam na Italy/Cz
czubinho

Czubinho WKSRKS

Screeny:

Opis:
Mecz godny finału. Wiele sytuacji z obu stron, więcej ze strony gości, lecz nie znaleźli oni sposobu na Bailiego przez całe 90 minut. Za to Belgia za sprawą Dembele dwa razy ukłuła Czechów i to wystarczyło na zwycięstwo w finale. Dzięki za mecz. Pozdro .

ZWYCIĘZCA: Czubinho

Dzięki za turniej
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.