gringo
Oct 20 2004, 08:35
Cieszmy się z takieg piłkarza... Wczoraj Bayer - Roma : zdecydowanie najlepszy zawodnik meczu... Nie mòwiąc już o meczu z Realem... Wszystko widać jak na dłoni gdy gra obok takich nazwisk na boisku jak Zizu, Totti, Becks... Najzwyczajniej w swiecie nasz Jacek jest od nich lepszy... Kto wie... Może teraz pokusi się o niego jakiś więszky klub...

może romek z londynu

aha... jakby ktoś miał linka do bramek ktore Jacuś wpakował Realowi i Romie, niech podeśle... Wszyscy będziemy bardzo wdzięczni...
lazy_bum
Oct 20 2004, 09:27
Krzynowek rzeczywscie ostatnio blyszczy ,,deczko''. q-; Trzeba jeszcze zauwazyc, ze to wszystko dzieje sie niedlugo po smierci ojca Jacka.
A jeszcze co do Bundesligi to troche szkoda mi Kosy. W poprzednim sezonie chyba najambitniej grajacy pilkarz K'lautern. Walczacy w obronie i w ataku... potem wybrany najgorszym pomocnikiem Bundes bo Klose bez formy po MS i Lokvenc topor nie potrafili strzelac z jego dosrodkowan... /-:
Z calym szacunkiem dla Zizu jak dla mnie on sie juz wypalil dawno. Wygrac LM, wygrac ME, wygrac MS, zostac wybranym najlepszym pilkarzem swiata (niekoniecznie w tej kolejnosci) to troche schodzi z czlowieka powietrze w koncu. Tak samo jak malo jest druzyn ktore prowadzac 3:0 staraja sie dalej strzelac bramki. Kalkuluje sie. Ale wracajac do ,,galaktycznego'' Zidane to IMHO jest po prostu lepszym technicznie holownikiem. A pilka zmierza do tego zeby jak najmniej miec ja przy nodze, a jak najwiecej krazyla miedzy zawodnikami... z drugiej strony wszyscy kochamy piekne dryblingi...
Ja i tak wole ogladac spontaniczny futbol i dlatego kocham Honduras za jego wystep w Copa America 2001. Taka pilke sie milo oglada, a nie jakies taktyczne europejskie schematy... (-:
walczu
Oct 20 2004, 10:02
Jacek moim zdaniem jest aktualnie najlepszym polskim pilkarzem. Strzela piekne bramki, dosc regularnie. Mysle, ze repreza ma z niego sam pozytek.
Zdecydoawnie najlepszy? Zdecydowanie tak, wreszcie pilkarz ktory PREZENTUJE europejski poziom, i ktorego nie musimy sie wstydzic. Tylko dlaczego wszyscy sie tak podniecaja, ze ma grac gdzies tam, w jakims tam klubie, poczekajmy, pare meczy na super poziomie to nie jeszcze marka w europie, ale jak tak pociagnie runde, sezon, to wtedy mozna mowic...
macie moze ta brameczke wczorajsza bo byla poprostu zajebista
hey czesc Bombowy Jacuś jest do ściągniecia ze stronki
http://www.soccerclips.net/new2004.htm - z realem
z roma pewnie bedzie lada moment ,milego oglądania
na www.wisla-multi.com tam jest brameczka jacka z meczu z Romą ładna ale czy lepsza od tej z Realm :?: chyba tak !!!
pozdro
lazy_bum
Oct 20 2004, 23:10
IMHO bramka z ,,Galaktikos'' byla ladniejsza niz z makaronami. Krzynowek rzeczwiscie ostatnio prezentuje poziom ,,swiatowy'' (chociaz patrzac na ostatnie nominacje [do pilkarza roku] to wazne jest nazwisko, a nie gra... albo inaczej: poziom ,,swiatowy'' osiagnal dno)...
gringo
Oct 21 2004, 06:24
Rzeczywiscie ta nominacja Fify na najlepszego piłkarza roku, jest zbędna, skoro są tam tacy piłkarze... Konkurs powinien sie nazywać "Najpopularniejszy zawodnik roku" wtedy bym sie zgodził z tym ze moze być tam Becks...
A ten replay pokazujący gol krzynowka z realem -

patrzcie anglielski komentator nawet nie wymawia tam nazwiska strzelca bramki.... Ciekawe jakby powiedział Krzynowek - Czynowek
Cytat
Rzeczywiscie ta nominacja Fify na najlepszego piłkarza roku, jest zbędna, skoro są tam tacy piłkarze... Konkurs powinien sie nazywać "Najpopularniejszy zawodnik roku" wtedy bym sie zgodził z tym ze moze być tam Becks...

patrzcie anglielski komentator nawet nie wymawia tam nazwiska strzelca bramki.... Ciekawe jakby powiedział Krzynowek - Czynowek
Krinowek

tak wymawiaja
http://www.soccerclips.net/upload/NP3SGDREDJI8.zip
tu jest z komentarzem zabojadow

wymawia Klinowek la polone
lazy_bum
Oct 21 2004, 10:28
Cytat

W ktorym ISS/WE japonce wymawiali ,,Urodzinowek'', a przynajmniej ja tak to zawsze slyszalem. (-:
Tsubasa21
Oct 21 2004, 14:29
To taki nasz polski Pawel Nedved :wink: szkoda ze ma juz 28 lat bo mogby byc kims na miare christiano Ronaldko,ronaldinho i innych takich gwiazd:)
gringo
Oct 21 2004, 15:31
Urodzinowek

dobre
Myśle ze wiek krzynowka nie jest az tak ważną sprawą... To jest najlepszy moment piłkarskiej kariery, przed nim jeszcze kilka lat gry w piłke, moze nawet 10... Jest w swietnym klubie, kto wie, moze osiągnie coś wielkiego razem z bayerem... W koncu to finalista z 2002 roku w CL, a więc to klub nie przeciętny... Ale gdyby Jacek miał kilka lat mniej, to zpewnoscią pokusiłby sie o niego jakis lepszy/bogatszy klub... Ale cieszmy sie z tego co mamy, bo Bayer L. to bezwątpienia swiatowa elita...
28 lat, 10 lat gry, klub z elity, niestety koloryzujecie chlopaki, jak on bedzie gral jeszcze 10 lat to jest albo idiota albo hazardzista... Leverkusen mimo bdb wynikow w LM to nie jest swiatowa elita, co pokazuje liga...
sir_Hero
Oct 21 2004, 16:34
Real tez mial czas kiedy mu nieszlo w lidze i co... tez nie jest swiatowa elita?
wygląd człowieka z porażeniem mòzgowym ale jest najlepszym według mnie polakiem ktòry gra obecnie w europie.
Bart_io
Oct 21 2004, 17:43
JUVENTUS DRAWA OJRO I PO PIENI
sir_Hero: porownaj zdobyte trofea tych klubow, dziekuje dobranoc...
lazy_bum
Oct 21 2004, 23:26
Cytat
sir_Hero: porownaj zdobyte trofea tych klubow, dziekuje dobranoc...
Patrzac na ostatni wynik meczu Leverkusen z Realem to mozna sie czepiac. d-; Mnie troche dziwi caly ten
Bayer. Koncern farmaceutyczny, gigant, a klub wyprzedaje co sezon najlepszych pilkarzy (patrz: po dojsciu do finalu LM) i podobno ,,nie ma pieniedzy''.... /-: Chociaz trzeba przyznac, ze inwestuja z glowa.
[quote]JUVENTUS DRAWA OJRO I PO PIENI
poprostu klub z dnia nadziej nie staje sie elita europejska typu Real, Barca, Milan, Manchester ........, chyba ze przychodzi Roman i daje kase
Leverkusen nadal jest zaliczany do 2 grupy druzyn w europie wiec jest dostarczycielem zawodnikow
gringo
Oct 23 2004, 07:37
No coz... 10 lat gry w piłke, ale nie koniecznie na najwyzszym poziomie,,, Może pozniej wrocic do Polski, watpie zeby 10 lat grał w takim bayernie...
Mysle ze Jacek jest pilkarzem ktory poradził by sobie w takich klubach jak real czy barca, ale nie jest gwiazdą, i spewnoscią nawet gdyby grał lepiej niz teraz, galacticos nie wyszło by z taką propozycją... Także bayer wsam raz dla krzynowka,,, Bayer - mysle ze miesci się w czołowej 16tce ligi mistrzow, a moze nawet w osmiu... Pokazał to ostatni sezon, ze nie koniecznie bogate kluby muszą wygrywać, ze nie koniecznie wielkie nazwiska są maszynami do wygrywania... Także spokojnie - niepodniecajmy się...
Dla potwierdzenia, ze Jacek to wielka gwiazda, zapraszam tych ktorzy maja Polsat Sport(ja mam) do ogladniecia go w lidze(Bayer slabo sobie radzi)w meczu K'lautern-Bayer
Krzynòwek to już piłkarz światowej klasy:D
topskun
Nov 3 2004, 18:04
RZEZNIK od jakiegos czsu prezentujacy wysoki poziom respect dla niego
Jocker
Jan 25 2005, 17:42
Nareszcie doczekalismy sie zawodnika na skale światowa :!: :!: :!:
ftomekk
Feb 22 2005, 22:27
Aptekarz-hehe-ale tor lotu pilki faktycznie wymierzony.
Jacek jest poprostu niesamowity.
http://www.gorzow.mm.pl/~ftomekk/Krzynowek.rar
I nasz Jacus jak i caly Leverkusen dali dupska, te spiewy fanow Lpool'u, miodzio, gracze z Niemiec robili pod siebie
PS: Dudek tez ciota...
szacuneczek dla naszych polakow
Krzynio cienki był oj cienki

ale jedynym plusem, że 10 gorszych od niego biegało aptekarzy
rybka fks
Feb 23 2005, 07:31
ej chłopcy jacek jest dobry zajebisty czytałem w gazecie ze jest tylko 2 zawodnikòw ktòrzy lewą nogą mają takie pierdolnięcie wiece to jest wielki + dla JACKA oglądaliscie mecz nurnberg -leverkusen zobaczcie jaką strzelił bombe i na bay arena napewno bayer będzie miał przewage liverpool zaskoczył ich presingiem i te 2 wolne gdyby nie one to niewiem czy liverpool by sie cieszył szkoda tylko sam na sam berbatova i voronina
od najmłodszych lat z bay arena Świat
"czytalem w gazecie" jedna rzecz - prasa klamie, jak dorosniesz to zrozumiesz. Jacek jest dobry, ale pisanie ze jest to swiatowej klasy pilkarz mnie smieszy, i widac to bylo wczoraj...
Cytat
"czytalem w gazecie" jedna rzecz - prasa klamie, jak dorosniesz to zrozumiesz. Jacek jest dobry, ale pisanie ze jest to swiatowej klasy pilkarz mnie smieszy, i widac to bylo wczoraj...
Masz rację że prasa robi z naszych piłkarzy niewiadomo jakie gwiazdy, jednak faktem jest że Krzynòwek jest teraz w zajebistej formie, co mogą potwierdzić chociażby jego ostatnie występy w Bundeslidze. A że akurat wczoraj miał słabszy dzień(jak zresztą cała drużyna) nie znaczy że w rewanżu nie zagra na max swoich możliwości.
Mnie natomiast śmieszy ciągłe usprawiedliwianie bądź przymykanie oka na błędy J. Dudka. Przecież ten gość gra po prostu słabo. Nie można popełniać TAKICH błędòw. I nie ma usprawiedliwienia "bo piłka skozłowała" lub "było mokro"... :?
Zawòd bramkarza jest na tyle niewdzięczny, że można przez cały mecz bronic jak w transie, ale wystarczy zawalić jedną sytuację i to własnie ona rzuca cień na obraz gry w meczu. Nie chce aby wyszło że bronię Dudka, bo według mnie skończył się w meczu z Koreą na MŚ, ale prosiłbym o troszkę wyczucia i szacunku w komentarzach.
co do Dudka to można go zaliczać do poziomu śwaitowego

ma tylko jeden problem -> koncentracja, bo takie błędy jaki popełnia nie wynikają z braku umiejętności tylko ze słabego skoncentrowania się na meczu... wiem bo mam tak samo
W takim razie Rasiak to też jest klasa światowa tylko że ma problemy z koncentracją ;D
P.S. Stray-też jestes bramkarzem :?:
ZeuS22
Feb 23 2005, 12:51
PRZEKOLO !!!!!! Jacuś więcej bramek :twisted:
Regz, Dudek ma potrzebne umiejętności fizyczne, z psychiką mu nie idzie

a Rasia nie ma ani tego ani tego

co do mnie to jestem bramkarzem... tyle, że w unihokeju
Cytat
Zawòd bramkarza jest na tyle niewdzięczny, że można przez cały mecz bronic jak w transie, ale wystarczy zawalić jedną sytuację i to własnie ona rzuca cień na obraz gry w meczu. Nie chce aby wyszło że bronię Dudka, bo według mnie skończył się w meczu z Koreą na MŚ, ale prosiłbym o troszkę wyczucia i szacunku w komentarzach.
Nie zauważyłem tego postu wcześniej dlatego teraz muszę coś napisać :wink:
O zawodzie bramkarza coś wiem z własnego doświadczenia i oczywiście masz rację w tym co napisałeś. Wydaje mi się jednak, że nie napisałem nic aż tak obraźliwego-to tylko moje prywatne zdanie, ktòre mam o D. już od jakiegoś czasu....
Tyle na temat D., bo to w końcu topic o Jacku K.
eMCe tez cos tam broni podobno
Co do Jacka-> jest dobry,
co do Dudka-> ile razy mozna sie uczyc z kosmicznych bledow (mecz z ManU to juz szczyt) i sie tlumaczyc koncentracja? po jego poprzednich bledach powinien sie skupiac jak drugi bramkarz wybija spod bramki, bo w jego wypadku to juz zagrozenie, a daje dupy co 4-5 mecz (za slaby bramkarz jak na druzyne z 1/8 LM)
korzen
Feb 23 2005, 18:13
Cytat
eMCe tez cos tam broni podobno
Co do Jacka-> jest dobry,
co do Dudka-> ile razy mozna sie uczyc z kosmicznych bledow (mecz z ManU to juz szczyt) i sie tlumaczyc koncentracja? po jego poprzednich bledach powinien sie skupiac jak drugi bramkarz wybija spod bramki, bo w jego wypadku to juz zagrozenie, a daje dupy co 4-5 mecz (za slaby bramkarz jak na druzyne z 1/8 LM)
Szczerze mowiac i całkiem obiektywnie to wedlug mnie Artek Boruc....jest bramkarzem o bardzo podobnym poziomie....i gdyby ograł sie w jakims zagranicznym klubie to mogł by zrobic wieeeeelką kariere. Tyle. Pozdro
to jest fakt, w naszej lidze jest imho nawet 4 bramkarzy ktòrzy gdyby grali na zachodzie byliby świetni

ale na razie polski nikt nie traktuje na serio więc Boruc raczej nie wyjedzie z Wawy
boberto
Mar 14 2005, 16:17
mnie jest szkoda paru polskich pilkarzy ktorzy maja potencjal a nie moga sie przeniesc do leszej ligii.... :cry:
Karol Johnn 2
Apr 21 2005, 22:17
Krzynowek debesciak, ale ze Szymkowiaka chce Juve to jest dopiero szok!
onix_the_chosen
Apr 21 2005, 22:33
| QUOTE |
| mnie jest szkoda paru polskich pilkarzy ktorzy maja potencjal a nie moga sie przeniesc do leszej ligii.... :cry: |
Nom, naprawde sa w naszym kraju napewno chlopcy utalentowani, ale brak funduszy i male zainteresowanie za granica nasza ligo powoduje to, ze nie moga sie wybic za granice chociaz maja spore mozliwosci
siwytuchola
Apr 22 2005, 08:50
Urodziwy ten nasz krzynòwek. lski w niemczech na niego lecą pewnie.
taki przysdtojniak, jak cholera
juz wiem dlaczego norymberga chciala sie go pozbyc bo im zdjec i reklam nie umieszczali w niemieckiej prasie ze wzgledu na naszego pieknisia
ale gra downa lub świniaka (bo tak u nas w regionie nazwano tego naszego gwiazdora) jest calkiem na dobrym poziomie.
Gratuluje rangi specjalnej, slowo "dałn" napisalem specjalnie, nie chcac obrazac ludzi bez chromosomu
PS: U was sami piekni graja, np. Jozwiak...
| QUOTE |
Urodziwy ten nasz krzynòwek. lski w niemczech na niego lecą pewnie.
taki przysdtojniak, jak cholera
juz wiem dlaczego norymberga chciala sie go pozbyc bo im zdjec i reklam nie umieszczali w niemieckiej prasie ze wzgledu na naszego pieknisia
ale gra downa lub świniaka (bo tak u nas w regionie nazwano tego naszego gwiazdora) jest calkiem na dobrym poziomie. |
Jak lubisz oglądać przystojniakòw to może powinienieś się przerzucić na jakieś telenowele, ewentualnie "gotuj z Pascalem" czy coś w tym stylu...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.