Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: NBA2K12
board.issonline.pl > Inne > Gry
Orange_91
Zakładam temat, bo jestem ciekaw czy ktoś z Was gra w tą grę i jakie są wasze opinie na jej temat. Moim zdaniem 12 jest lepsza od zeszłorocznej edycji i gra się naprawdę fajnie. Poza tym według mnie jest to najlepsza gra sportowa na rynku, a jakie są wasze opinie?
GooFy
Ja mam mieszane odczucia, z jednej strony kolejna porcja nowych smaczków w my player, w association, kolejne legendy którymi można zagrać. Z drugiej strony zmieniony gameplay i sterowanie względem zeszłorocznej edycji. Po co zmieniać coś co działa wyśmienicie ? Graficznie żadnych nowości nie ma, plus dziwne tekstury twarzy. Jestem świeżo po odpaleniu i gra przyniosła mi więcej rozczarowań niż myślałem. Będzie ciężko się przestawić, ale jak się uda, może wtedy zmienię stosunek do tej gry.
ronaldo_9
Wg mnie gra jest co najmniej lepsza niż 2K11 a to już coś. biggrin.gif
Wydaje mi się że jest trudniejsza, nie można sobie pozwalac na lekkomyslne podania, płynność animacji jest lepsza itd. oraz nie potrzeba paczy. Jasne że zawsze ktoś będzie coś ulepszał (stroje, twarze itp.) ale moim zdaniem gra jest samowystarczalna (są nawet silikonowe bransoletki za 150zł laugh.gif ). Wiadomo, brakuje kilku licencji, mi najbardziej MSG ale na kilka paczy człowiek się skusi. Mam nadzieje że za rok dadzą reprezentacje olimpijskie albo WNBA.
Ogólnie nie żałuje, no i empik spisał się na medal, pozdrawiam.

No tak zapomniałem o online. Zagrałem jeden mecz do połowy trzeciej kwarty na średnich lagach i przerwało. Chciałbym zagrać z kimś z was żeby się upewnić czy to wina gry czy tego że przeciwnik nie miał już nadziei na sukces. rolleyes.gif Zapraszam na PW.
Orange_91
CYTAT(ronaldo_9 @ Oct 8 2011, 19:09) *
Mam nadzieje że za rok dadzą reprezentacje olimpijskie albo WNBA.

Heh. WNBA to bym się raczej nie spodziewał, ale jakieś reprezentacja narodowe na pewno by się przydały.
GooFy
Po kilku meczykach i wrzuceniu ikonek z PS2 stwierdzam, że gra się całkiem spoko. Gra nie jest na pewno samowystarczalna, sporo aren trzeba zupdatować, ale ku miłemu zaskoczeniu twarze Bullsów są nareszcie do siebie podobne. Staty też niczego sobie, Derrick Rose, Luol Deng, Carlos Boozer i Joakim Noah tworzą zabójczy kwartet, aż dziw, że nie zdobyli majstra biggrin.gif. Bardzo ciekawie prezentuje się w tej wersji gra tyłem do kosza. Nareszcie można zrobić użytek z wyżej wspomnianych panów, Jo i Booz'a.
ronaldo_9
Racja, ten jeden przycisk aktywacji gry tyłem do kosza to rewelacja. Ponawiam prośbę o zagranie meczyku testowego, dziś będę siedział długo więc podbijajcie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.