Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: dsj3 1.3.1 crack lub serial
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
daniel144
Bardzo prosze aby ktoś zamieścił w tym temacie jakiś link do cracka lub serialu do dsj3 1.3.1 :]
kosa
Lol, a co? 30 zł sie nie chce zapłacić?! mad.gif
korzen
uuu cos tu pachnie banem
tV2
www.mediamond.fi

Crack wprawdzie kosztuje ok. 40zl ale jest sprawny w 100% smile.gif
Crawler
QUOTE(Wirus2)
www.mediamond.fi

Crack wprawdzie kosztuje ok. 40zl ale jest sprawny w 100%

Crack 40 złoty a gierka 30 zeta. Dla mnie niezbyt to sie opłaca. Ale jak ktoś woli zapłacić 40 zeta za cracka i grac na piracie to nie przeszkadzam.
kosa
nie, to nie jest tak... Wysylasz 40 zyla do Jussiego K...(nie pamietam nazwiska) - tworcy gry... a on przysyla plytke z dsj i klucz, aby zagrac w pelna wersje
Czarny
koles ale ty masz problem...
wlaczylem emule i mi znalazlo z 50 pozycji...
CPJŚ
michau000
QUOTE(korzen @ Jul 26 2005, 12:15:26)
uuu cos tu pachnie banem
[right][snapback]30904[/snapback][/right]

stary czy Ty zawsze przy podobnym temacie musisz napisac, ze pachnie banem? jak bedzie ban to bedzie, a jak nie to kazdy sam sie moze domyslic, ze za "piractwo" grozi taka kara... po co sie chwalic, ze sie to zauwazylo?
korzen
nie, poprostu wiadome jest to ze piractwo na kazdej stronie badz forum jest karane najczesciej banem, wiec niekozakuj tu..

stary czy Ty zawsze przy podobnym temacie musisz napisac, ze pachnie banem?

Nigdy wczesniej niemowilem przy podobnym temacie o banie, niewiem skad to wziales

amen
walczu
Dziwi mnie wasze postępowanie. Od tego czy ban będzie czy go nie będzie jest redakcja, od dawania ostrzeżeń/upomnień ròwnież jest redakcja. Jestem ciekawy czy gdybym np ja wrzucił tutaj cracka czy nikt z was by go nie pobrał "bo to przecież piractwo"?
michau000
QUOTE(korzen @ Jul 26 2005, 17:33:58)

Nigdy wczesniej niemowilem przy podobnym temacie o banie, niewiem skad to wziales

amen
[right][snapback]30936[/snapback][/right]

w sumie racja, może pomyliłem Cię z kucharzem.
mniejsza z tym, nie chciałem w każdym razie krytykować Ciebie jako tako, tylko samo postępowanie tego typu(-; (skądinąd, irytujące)

pozdro i love&peace i orzeszki
kemot
Jako ze taki temat skasowalem i wyslalem PM do autora(wtedy o dziwo byl identyczny) z ostrzezeniem - to zapach bana jest juz niezwykle mocny - powiedzialbym ze czuc odor :]
Czarny
sfond wrecz tongue.gif
nie rozumiem po co zakladac takie glupie tematy jak wystarczy to wpisac w emule i w Ch.. tego znajduje... mad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.