CYTAT(naczelnik5 @ Feb 15 2012, 15:23)

Pewnie wielu z was oprocz pesa gra takze w fife 12 wiec mozliwe ze bedziecie w stanie mi pomoc , otoz mam olbrzymi progblem z Fifką i licze na jakas pomoc bo juz stracilem cierpliowsc i nadzieje , a teraz do rzeczy , gralem kilka sezonow w fife roznymi druzynami , po awarii systemu i formacie zaczalem kariere od nowa ,i wszystko bylo dobrze az tu nagle w polowie sezonu fifa zaczela mnie wyrzucac do pulpitu podczas meczu :/ dzialo sie tak zarowno w karierze jak i tworzyskich itp , sprawdzilem temperatury, sprawdzilem ramy, dysk itp wszystko jest ok, robilem reinstal fify , tworzylem od nowa pliki zapisu i nic , inne gry dzialaja bez zarzutu, pozyczalem fife od 2 kumpli i dalej to samo , a moj egzemplarz na innych kompach dziala normalnie :/, sprawdzalem rowniez na piracie tez nic, poczatkowo mialem wgrany mod do ekstraklasy i murwy hd, po formacie czysta fifa, bardzo prosze o pomoc !! komp: win xp, amd athlon 4000+, hd 3850, 2 gb ram , seagate 320gb , zasilacz jakis 400w, wszelkie sterowniki do grafiki itp aktualne !
Deinstall + czyszczenie rejestru + ponowna instalacja i zobaczymy.