Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Become a Legend
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2012
Orange_91
W tym temacie możecie dyskutować na temat trybu Become a Legend.
Falcon
Gram trochę w BAL. Póki co to zauważyłem że na początku zawsze trafiam do Betisu albo Vitesse( zaczynałem 5 razy BAL na różnych pozycjach i 3x Betis, 2x Vitesse,) nie mam pojęcia od czego to zależy. Po pół roku siedzenia w Betisie na ławie,przeszedłem do Swansea i tu już ostro gram w podstawowej 11 na pozycji ofensywnego pomocnika. W oczy rzucają się przede wszystkim dziwne zmiany ( wchodzę w 60 minucie, żeby w 65 już zejść itp). A teraz pytanie do bardziej doświadczonych w tym trybie graczy. O co chodzi z tymi zadaniami( np. oddaj 3 strzały, dostań ocenę wyższą niż 6,5?) ma to jakiś wpływ na mojego zawodnika czy tylko taki bajer?
FoReST3
CYTAT(Falcon @ Oct 5 2011, 11:47) *
Gram trochę w BAL. Póki co to zauważyłem że na początku zawsze trafiam do Betisu albo Vitesse( zaczynałem 5 razy BAL na różnych pozycjach i 3x Betis, 2x Vitesse,) nie mam pojęcia od czego to zależy. Po pół roku siedzenia w Betisie na ławie,przeszedłem do Swansea i tu już ostro gram w podstawowej 11 na pozycji ofensywnego pomocnika. W oczy rzucają się przede wszystkim dziwne zmiany ( wchodzę w 60 minucie, żeby w 65 już zejść itp). A teraz pytanie do bardziej doświadczonych w tym trybie graczy. O co chodzi z tymi zadaniami( np. oddaj 3 strzały, dostań ocenę wyższą niż 6,5?) ma to jakiś wpływ na mojego zawodnika czy tylko taki bajer?

skoro już tyle wiesz to powinieneś też wiedzieć o czym piszą pod tymi zadaniami... Niektóre wpływają na ranking u managera a niektóre na zwiększenie ilości Twoich fanów.
Co do drużyn to 2x miałem rkc wallwajk (nie wiem jak się to pisze, holenderski zespół, w każdym bądź razie nie dało się tam grać xD ) oraz vvv venlo (również holandia). Od początku pierwszy skład, rzadko kiedy schodziłem z boiska. Po połowie sezonu AZ złożyło mi ofertę i również gram ciągle po 90 minut. Też ofensywny pomocnik.
Mnie to dziwi inna kwestia a mianowicie reprezentacja Polski... Jestem AMF, w rankingu managera mam prawa/ lewa pomoc, a wchodzę z ławki na defensywnego pomocnika... To już bym wolał na któreś ze skrzydeł wejść tongue.gif
::Esepatii::
Mnie wyjebało do Novary we Włoszech jako cofnięty napastnik biggrin.gif zawsze byłem w podstawowym składzie ale przeważnie schodziłem 60-70 min. Teraz gram w Friorentinie , to mój 3 sezon tym zawodnikiem biggrin.gif i jest w porządku, jeśli chodzi o rozwój to zależy od pozycji na jakiej grasz, zawsze zanim pojdziesz do jaiegos zespołu trzeba zobaczyc na co kładzie nacisk trener na trenningach w tym zespole i ile dostajesz tych punktów od trenera dzięki którym szybciej sie uczysz. Najwiecej w Barcelonie bo az 18 biggrin.gif
junk
mnie rzuciło do De Graafschap gram w miare juz w pierwszym skladzie i w reprezentacji, i tez sie zdarza ze trener wpuszcza po przerwie i sciąga np w 80 minucie, nie wiem jak to bylo we wczesniejszych czesciach gry ale tu jest to troche irytujące, swoją drogą szkoda ze nie zrobili jak w RPG-ach albo w NBA 2k że dostaje sie punktu które sie rozdziela je przy zdolnościach, radziłbym przyjrzeć sie twórcom PES-a takim grom jak NBA z 2ksports gdyż tam juz mają bardzo dopracowany tryb My Player a jak sie wzorować to na najlepszych, nie?:-)
r.a.j.a.n
Czy ktoś wie jak zmienić NAME PRINT (nazwa na koszulce) w trybie BAL? Bo na początku nie wypełniłem tej rubryczki i teraz nie mam nazwy na koszulce... sad.gif
Jestem w drugim sezonie, i żal mi teraz przerywać grę z takiego powodu.
Grałem pierwszy sezon w VVV Venlo, przed drugim sezonem trafiła mi się ciekawa oferta z VALENCII biggrin.gif no więc przyjąłem.
pawcio1004
ja pierwszy zezon grałem we Frochelino w Portógali a potem przeniosłem się do Interu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.