CYTAT(Falcon @ Oct 5 2011, 11:47)

Gram trochę w BAL. Póki co to zauważyłem że na początku zawsze trafiam do Betisu albo Vitesse( zaczynałem 5 razy BAL na różnych pozycjach i 3x Betis, 2x Vitesse,) nie mam pojęcia od czego to zależy. Po pół roku siedzenia w Betisie na ławie,przeszedłem do Swansea i tu już ostro gram w podstawowej 11 na pozycji ofensywnego pomocnika. W oczy rzucają się przede wszystkim dziwne zmiany ( wchodzę w 60 minucie, żeby w 65 już zejść itp). A teraz pytanie do bardziej doświadczonych w tym trybie graczy. O co chodzi z tymi zadaniami( np. oddaj 3 strzały, dostań ocenę wyższą niż 6,5?) ma to jakiś wpływ na mojego zawodnika czy tylko taki bajer?
skoro już tyle wiesz to powinieneś też wiedzieć o czym piszą pod tymi zadaniami... Niektóre wpływają na ranking u managera a niektóre na zwiększenie ilości Twoich fanów.
Co do drużyn to 2x miałem rkc wallwajk (nie wiem jak się to pisze, holenderski zespół, w każdym bądź razie nie dało się tam grać xD ) oraz vvv venlo (również holandia). Od początku pierwszy skład, rzadko kiedy schodziłem z boiska. Po połowie sezonu AZ złożyło mi ofertę i również gram ciągle po 90 minut. Też ofensywny pomocnik.
Mnie to dziwi inna kwestia a mianowicie reprezentacja Polski... Jestem AMF, w rankingu managera mam prawa/ lewa pomoc, a wchodzę z ławki na defensywnego pomocnika... To już bym wolał na któreś ze skrzydeł wejść