Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 1\2 Finału Carlsberg Cup 2011
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Carlsberg Cup
lukasz44

Gramy mecz i rewanż.
W razie równego bilansu bramek (bramki na wyjeżdzie nie są liczone podwójnie) po 2 spotkaniach gramy 3 mecz z włączoną dogrywką i karnymi.
Termin na rozegranie dwumeczu to 04.09.11.
Proszę jeszcze raz zapoznać się z regulaminem ligowym który obowiązuje również w tym turnieju i dopiero zacząc grać.
Ustawienia meczowe takie jak w lidze. A więc forma losowa, 15 minut, itd.
Prośby o przedłuzenia bądz wo składamy w odpowiednim dziale w subforum.

POWODZENIA PANOWIE !!!!
Boby1908

1 mecz
Boby1908 Młody08
Screeny:

Strzelcy:
S.Fletcher
Park Ji-sung

Opis:
Trudno opisywać mecz, w którym rywal uważa że powinien mnie zmiażdżyć.Natomiast ja mam z goła odmienne zdanie:)
Oddałem w tym meczu dużo więcej strzałów. Posiadanie piłki również na moją korzyść, a rywal uważa , że był lepszy biggrin.gif Moim zdaniem powinieneś się cieszyć z remisu, gdyż oddałeś tylko trzy celne strzały z czego jeden znalazł się w siatce. Dzięki za mecz.
Zawodnik meczu:

2 mecz
Młody08 Boby1908
Screeny:

Strzelcy:
Ahn Jung-hwan
Sung-Yong Ki
Lee Dong-gook
S.Fletcher
S.Fletcher
Naismith
Miller

Opis:
Drugi mecz tych ekip stał na wyższym poziomie i tak szczerze powiedziawszy gdyby padł remis to nikt nie powinien mieć pretensji(Oczywiście Młody uważa inaczej twierdząc , że miałem mega farta). Dzięki za mecz i proponuję więcej luzu biggrin.gif
Zawodnik meczu:

Matis08
Daruj sobie takie dowcipy smile.gif
W 1 meczu było tylko 1-0, a przypomnij sobie jakie miałem okazje. Pewnie nie pamiętasz ale trudno. A Twoje strzały albo były niegroźne albo leciały w kosmos, i głównie na swoim hoscie tyle nabiłeś. W 2 połowie dominowałem smile.gif

W 2 spotkaniu niewykorzystane 3 pierwsze okazje m.in. szczupak z 5 metrów, no ale to Szkoci powinni awansować... smile.gif

W drugim spotkaniu remis a to dobre biggrin.gif Tylko dlaczego tak jak przy 1 meczu nie wspominasz o statystykach? Warto być obiektywnym smile.gif
O co dzisiaj jest trudno. A pisanie, że ktoś gada że miał pecha lub przeciwnik farta jest strasznie głupie, bo ktoś to czyta nabiera sobie pogląd na gracza, a meczu nie widział smile.gif

Powodzenia w finale
Boby1908
CYTAT(Matis08 @ Aug 31 2011, 00:11) *
Daruj sobie takie dowcipy smile.gif
W 1 meczu było tylko 1-0, a przypomnij sobie jakie miałem okazje. Pewnie nie pamiętasz ale trudno. A Twoje strzały albo były niegroźne albo leciały w kosmos, i głównie na swoim hoscie tyle nabiłeś. W 2 połowie dominowałem smile.gif

W 2 spotkaniu niewykorzystane 3 pierwsze okazje m.in. szczupak z 5 metrów, no ale to Szkoci powinni awansować... smile.gif

W drugim spotkaniu remis a to dobre biggrin.gif Tylko dlaczego tak jak przy 1 meczu nie wspominasz o statystykach? Warto być obiektywnym smile.gif
O co dzisiaj jest trudno. A pisanie, że ktoś gada że miał pecha lub przeciwnik farta jest strasznie głupie, bo ktoś to czyta nabiera sobie pogląd na gracza, a meczu nie widział smile.gif

Powodzenia w finale

Oj chłopcze ogarnij się. Przecież to ty sapałeś już w czasie meczu, że ja mam mega farta. Mi to wisi czy bym wygrał czy bym przegrał. To ciebie coś boli. Najwidoczniej nie potrafisz przegrywać i nie dopuszczasz myśli , że są lepsi od ciebie ( no ale cóż taka jest rzeczywistość. Wiesz ja wygrywam z tobą, ze mną wygrywa ktoś inny i to tak się kręci. Jeśli tego nie zrozumiesz to wiecznie będziesz narzekał. A tak szczerze to zaprezentowałeś kiepski futbol. Dużo bardziej podobała mi się gra z poprzednim przeciwnikiem- Łukaszem44, co od razu napisałem na forum, że mnie zaskoczył na plus. A ty widzę taki płaczek jesteś laugh.gif laugh.gif
JustMe1987

1 mecz
JustMe1987 Hyoga

Screeny:

Strzelcy:

Hoffer
Stoch
Vittek

Opis:

Swietne widowisko. Mecz jak najbardziej na remis ale klopoty techniczne przesadzily nieco o wyniku. Znowu klasa wykazal sie rywal ktory proponowal dogranie w lepszych warunkach. Nie chcialem robic klopotu i dogralismy mecz normalnie co przyplacilem strata bramek ale mimo wszystko dobrze czulem sie po tym spotkaniu.

Zawodnik meczu:

Hyoga

---

2 mecz
Hyoga JustMe1987

Screeny:

Strzelcy:

Wallner
Janko
Hoffer
Hoffer

Jendrisek

Opis:

W tym meczu nie bylo juz problemow technicznych i jak sie okazalo cale spotkanie ulozylo sie korzystnie dla mnie. Nie obylo sie tez bez pieknych trafien. Janko dostal dobre podanie ze skrzydla i osmieszyl bramkarza gospodarzy. Wallner przejal bezpanska pilke na 30 metrze. Przymierzyl iii - Jan Mucha musial zkapitulowac!

Janko i telwizor

Bomba Wallnera

Zawodnik meczu:

Erwin 'Jimmy' Hoffer
Hyoga
Przegrałem awans do finału w pierwszym meczu, gdzie miałem trzy sytuacje sam na sam, a zamiast objechać bramkarza i pakować do pustej bramki chciałem efektownie lobować. Były też dwie poprzeczki, ale rywal też miał swoje sytuacje. W drugim meczu dominował, a fakt, że pierwszy mecz wygrałem jedynie jednym golem, zdecydował na korzyść przeciwnika. Atmosfera świetna, oby więcej takich meczów, chociaż ja po porażce byłem sfrustrowany swoją postawą, bo przy większym szczęściu mogłem być na miejscu Justa.

Dzięki wielkie. Do rewanżu w lidze.
Matis08
Hahaha Maniek daj spokój nie ośmieszaj się. Teraz będziesz mnie oczerniał na forum, a wystarczyłoby pokazać screeny z rozmowy smile.gif
Szkoda mi Ciebie bo podczas gry pisałeś co innego a teraz udajesz wielce gracza, który nie ma sobie nic do zarzucenia smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.