Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 1\2 Pucharu Ligi IO
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 7 > Puchar Ligi IO
lukasz44

CYTAT
W 1\2 finału udział biorą wszyscy zwycięzcy z 1\4 . Kolejną rundą i ostatnią jest finał.

Czas na rozegranie jest do 22 Sierpnia!!!
Gramy mecz i rewanż.
Ustawienia meczowe takie jak w lidze.
W razie równego bilansu bramek (bramki na wyjeździe nie są liczone podwójnie) po 2 spotkaniach gramy 3 mecz z włączoną dogrywką i karnymi.

Stalówka - Ferat 1-4, 8-4
woodie - DonKryst 0-4, 4-3

POWODZENIA PANOWIE !!!!
woodi

2 mecz
woodi Donkryst
Screeny:

Strzelcy:
Andrea Pisanu
Di Vaio
Di Vaio
Meggiorini
Graham Dorrans
Graham Dorrans

Opis:
Mecz bardzo wyrównany po porażce na wyjeździe aż 4:0 gospodarze musieli postawic wszystko na jedna karte... No i gdyby nie porażka wysoka w 1 spotkaniu to mogłoby byc ciekawie smile.gif Z Donkrystem nigdy nie lubiałem grac no i jak widac po 1 spotkaniu dostałem baty i pokazał mi gdzie moje miejsce w szeregu smile.gif 2 mecz zdecydowanie lepszy po zmianie taktyki gospodarze czesciej dochodzili do piłki co przełożyło sie na 4 bramki ale to wszystko mało tongue.gif dzieki za mecz i powodzenia w finale smile.gif

Zawodnik meczu:
Nikt sie nie wyroznił szczególnie

stalowka84

1 mecz
Stalówka ferat
Screeny:

Strzelcy:
Okazaki
Colunga
Colunga
Colunga
Albin
Opis:
Spotkanie od początku dobrze ułożyło się gospodarzom. Piękna bomba Okazakiego otworzyła wynik spotkania. Kolejne minuty to przewaga gospodarzy lecz bramki goście najpierw w zamieszaniu w polu karnym po rzucie rożnym piłkę wpakował Colunga a chwilę później po jedenastce z niczego ten sam zawodnik strzelił swoją drugą bramkę. W dalszym ciągu gospodarze atakowali ale znów ukłuli goście. Najpierw ponownie Colunga a za chwilę Albin dobił do pustej.
W drugiej połowie obraz gry nie uległ zmianie. Stroną dominującą gospodarze ale nic nie chciało wpaść.
Po tym spotkaniu sprawa awansu wydawała się już być przesądzona ale ....

Zawodnik meczu:
Colunga co miał to strzelał smile.gif

2 mecz
ferat Stalówka
Screeny:

Strzelcy:
Marica
Marica
Colunga
Del Moral
Marica
Okazaki
Cacau
Okazaki
Colunga
Marica
Colunga
Marica

Opis:
Spotkanie rewanżowe wydawało się być tylko formalnością. Spora zaliczka z pierwszego spotkania wydawać by się mogła powinna wystarczyć gospodarzom do tego aby na swoim stadionie świętować awans do wielkiego finału. Jak się później okazało ta sztuka im się niestety nie udała i to goście staną przed szansą powalczenia o puchar ligi ISS.
Już na początku spotkania dwie szybkie bramki Maricy dały gościom nadzieję na odrobienie nieco strat z pierwszego spotkania. Jednak wystarczyła chwila nieuwagi i na tablicy świetlnej mieliśmy wynik 2-2. Nie podłamało to jednak gości którzy mieli w swoim zawodnika bez którego nic by w tym meczu nie zdziałali. Ciprian Marica był klasą samą w sobie i to on postawił kropkę nad "i" zdobywając w 89 min złotą bramkę.

Dzięki Ferat za fajne mecze.
Zawodnik meczu:
Marica - autor 5 bramek 3 asyst .

Stalówka Ferat
donkryst

1 mecz
DonKryst Woodi
Screeny:

Strzelcy:
Vela
Odemwingie x2
Scharner

Opis:
Czerwona kartka, którą Włosi dostali już w 10 minucie, całkowicie ustawiła przebieg tego spotkania. Od tego momentu niemal nieustannie atakowało WBA, a gracze Bologny starali się od czasu do czasu odgryzać kontrami, jednak żadna z nich nie znalazła drogi do bramki. Wynik 4:0 pozwolił mi na spokojne i pewne przystąpienie do rewanżu. Dzięki i powo dalej smile.gif

Zawodnik meczu:

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.