Niewiem od czego zacząć

Na początek napisze coś o swojej postawie

a więc tak drużyne wylosowałem bardzo dobrą i super mi sie nimi grało co widać po wynikach choć pierwsze mecze sparingowe nie wróżyły nic dobrego ale w meczach ligowych radziłem sobie calkiem nieźle

Liczyłem w tym sezonie na miejsce w pierwszej 10 no i swoje założenie spełniłem aż za bardzo gdyż znalazłem sie w gronie szczęśliwców którzy awansują do 1 ligi co prawda poza podium bo miejsce 4 osiągnołem ale jestem bardzo zadowolony z tego miejsca i sezon zaliczam do bardzo udanych

No to tyle o mnie teraz troszke o zawodnikach którzy mnie rozczarowali... pierwszym takim zawodnikiem jest Similio14 który w tamtym sezonie gral bardzo dobrze i zajął miejsce w pierwszej 10 bodajże dokładnie 9 miejsce a w tym sezonie ostatnie 17 co napewno nie tylko mnie rozczarowało, napewno JustMe1987 mnie rozczarował gdyż uważam go za zawodnika który powinien grać w 1 lidze bo umiejetności ma ogromne tylko brakuje mu szczęścia po prostu ale w przyszłym sezonie jestem pewien że awansuje

waldi198 też nie udany sezon a grać potrafi bardzo dobrze... Na plus u mnie zasłużyli, napewno Ogryz, Seba i Rybson gdyż w tamtym sezonie byli poza pierwszą 10 a w tym są w pierwszej 10 co widać ze robia postepy, Reszty zawodników nie znam... Arcziego znam troche z innych lig i wiedziałem że bedzie liderem

Korula tez troche znam jego styl gry i napewno by awansował gdyby nie sprawy wyższe, Dabro96 bardzo groźny zawodnik z wielkimi umiejętnościami tak samo jak Edi092, Czarny1990a bardzo spokojny gracz grajacy fair play i umiejący grać ciekawą pilke, Boby1908 znakomity gracz aż żal że nie awansował bardzo sympatyczny koleś

Lizaku, Zibi75,Radek93 nowi gracze którzy jak ja w ubiegłym sezonie musieli sie przetrzec w tym sezonie i troche ograc aby w przyszłym było dobrze i żeby walczyli o awans

Witu znam go bardziej z gry 2 vs 2 i uwazam go za dobrego gracza tylko musi poprawic troche gre w obronie i sukces murowany, no to tyle pisania bo mnie ponioslo troche

dziekuje wszystkim za ten sezon i powodzenia w przyszlym sezonie