Witam. To może i ja dołożę swoje przysłowiowe "trzy grosiki" i dodam coś od siebie
Na początku chciałbym podziękować wszystkim zawodnikom za miniony sezon, który w moim odczuciu przebiegł bez większych problemów.
Teraz czas na gratulacje dla graczy którzy zakończyli ligowe zmagania na "pudle".
Od początku sezonu prym w ligowej rywalizacji wiódł Snajper, który wygrał ligę w cuglach notując przez jakiś czas fantastyczną serię zwycięstw i co trzeba dodać nie trafiła mu się jakaś super koksowa ekipa a mimo tego 133 strzelone bramki muszą budzić szacunek i podziw dlatego wielkie gratulacje za przysłowiowego majstra

Po raz trzeci z rzędu ale tym razem na drugim stopniu podium stanął Młody i to według mnie jest również świetny wynik.Nie wiadomo również jakby ostatecznie wyglądała pozycja Młodego gdyby nie przymusowa przerwa maturalna

, która na pewno w pewnym stopniu jakoś wpłynęła na późniejszą rywalizację ale mimo tego graty za świetny wynik
Najniższy stopień podium tym razem przypadło dla Ferata, który według mnie jest największym zaskoczeniem oczywiście na plus
W poprzednim sezonie to własnie z nim rywalizowałem o to miejsce na pudle które dzięki lepszemu bilansowi bramek udało mi się zdobyć.
Teraz sytuacja się odmieniła i to kolega wskoczył na to miejsce ale jak widać nie najmocniejsze Getafe zostało umiejętnie poskromione przez Ferata.
Co mogę powiedzięć o pozostałych graczach

W większości meczów grało się naprawdę świetnie, atmosfera była jak najbardziej sympatyczna a z niektórymi graczami mimo iż może im czasami nie szło może nie bili się o jak najwyższe cele można było pogadać jeszcze długo po zakończonych spotkaniach i tak według mnie to powinno wyglądać

Graty dla BlueOle za bardzo dobry wynik zrobiony jako beniaminek, zakończona rywalizacja na 6 pozycji może zaowocować podwyżką w greckim Olympiakosie

Również pozostali beniaminkowie zaprezentowali się bardzo dobrze a co najważniejsze zachowali ligowy byt co się czasami nie udaje a więc Donkryst, Szymson Craxa graty i życzę Wam powodzenia w kolejnym sezonie
Ta sztuka nieudała się Tomkowi ale wydaję mi się że w kolejnym sezonie znów powalczy o awans do ex
Szkoda że z ligi zrezygnował Tsu, który należy do czołówki graczy nie tylko na ISS ale także w innych ligach w których bierze udział. Mam nadzieję że jeszcze będę miał nadzieje z nim zagrać bowiem to gracz który prezentuję bardzo ładną dla oka piłeczkę i gra z z nim to czysta przyjemność
Pasowało by teraz napisać coś na temat swojej osoby

Zacznę od tego iż na początku nie byłem za bardzo zadowolony z ekipy którą wylosowałem. Jednak po rozegraniu kilku gierek kontrolnych ( dz Młody

) udało mi się ustalić trzon ekipy i uważam że 4 miejsce jest bardzo dobrym wynikiem. Szkoda że w środku sezonu dopadł mnie jakiś kryzys formy i parę pkt uciekło ale tam

jest dobrze

Szkoda że w trakcie sezonu doszło do małego zgrzytu z Mankiem ale ja już o nim zapomniałem ale z drugiej strony Manka stać na dużo lepszy rezultat niż zajmowane przez niego miejsca w dolnym rejonie tabeli
Co dalej ? mam nadzieję że uda mi się wystartować w przyszłym sezonie choć na chwilę obecną nie widzę na to zbyt dużych szans ale czas pokaże i dane nam będzie jeszcze pokopać
Jeszcze raz dzięki i powodzenia życzę