Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 8, 13.08 - 21.08 , kolejki 30-34
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > ISS Polska Ekstraklasa - Archiwum > ISS Polska Ekstraklasa - Sezon 1
lukasz44

Kolejka 30
zibi75 - dj_adriano
JustMe1987 - lukasz44
witu - Edi
Ferat - snajper1929
craxa93 - WKSRKS
Tomek93 - Rybson

Kolejka 31

dj_adriano - Ogryz
zibi75 - DonKryst
Szymson - witu
lukasz44 - Ferat
Edi - craxa93
snajper1929 - Tomek93
WKSRKS - Rybson

Kolejka 32
DonKryst - dj_adriano
JustMe1987 - zibi75
craxa93 - Szymson
Tomek93 - lukasz44
Rybson - Edi
WKSRKS - snajper1929

Kolejka 33

DonKryst - JustMe1987
Ogryz - witu
zibi75 - Ferat
Szymson - Rybson
lukasz44 - WKSRKS
Edi - snajper1929

Kolejka 34

JustMe1987 - dj_adriano
Ferat - DonKryst
craxa93 - Ogryz
Tomek93 - zibi75
snajper1929 - Szymson
Edi - lukasz44

pomarańczowo- przedłużone

czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIĄG Z REGULAMINU:
CYTAT
Przywileje i obowiązki gospodarza:
- wpisanie wyniku w panelu gracza na stronie głównej (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków
(np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach.")
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Samobój
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od VI sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde ostrzeżenie.
JustMe1987

JustMe1987 zibii75

Screeny:

Mieciel
Kaczmarek

Mezenga
Kielbowicz
Chinyama
Chinyama
Cabral
Mezenga

Opis:

Mecz z czerwona latarnia ale mimo to nie bylem pelen optymizmu przed spotkaniem z uwagi na styl jaki prezentuje trener gosci. Jego "czestochowienie" napsulo mi juz wiele krwi w naszych pojedynkach na roznych polach i bylem przekonany ze tak bedzie tym razem. Sposob gry rywala zwyczajnie mi nie lezy. Mile sie jednak zaskoczylem gdy zobaczylem ustawienie przed meczem jakie przygotowal tym razem. Bylo one zgola inne. Pozwalalo grac pilke otwarta. Na poczatku spotkania przeprowadzil on dwa ataki i oba zakonczyl golem. Byl to dla mnie alarm ktory postawil mnie w stan najwiekszej mobilzacji. Drobna korekta w ustawieniu i jedna zmiana dala pozadany efekt. Zaczalem strzelac gola za golem i w 30 minut wyszedlem na prowadzenie. Na koniec polowy zdobylem bramke z rzutu wolnego po faulu na czerwona kartke defensywnego pomocnika gosci ktory przjechal sie po achillesach Manu szarzujacego w kierunku bramki LKSu. Druga polowa to juz pelna kontrola gry i czekanie na uplyniecie czasu.

Zawodnik meczu:

@ => Bruno MEZENGA

Piekny gol w stylu Ronaldinho Gaucho ktory wienczy pogrom stolecznej druzyny nad beniaminkiem naszej esktraklasy.

---

JustMe1987 lukasz44

Screeny:

Radovic
Chinyama
Chinyama

Labukas
Chinyama

Opis:

Wygrana z tak wybitnym szkoleniowcem smakuje naprawde dobrze. Wynik zawdzieczam koncertowej grze skrzydlowych ktorzy wlasciwie obsluzyli skutecznego Chinyame. Zwlaszcza pierwsza polowa to pokaz dobrego pilkarskiego rzemiosla. W drugiej odslonie widowiska gdynianie zawiesili nieco wyzej poprzeczke i mecz sie wyrownal ale stac ich bylo tylko na honrowe trafienie Labukasa. Niesmak pozostaje po dwoch faulach Astiza ktory mogl zarobic a nawet powinien czerwona kartke. Sedzia jednak postanowil oszczedzic hiszpana. Mam nadzieje ze nie bedzie mial wiecej tego typu zagaran ala Slawek Peszko...

Zawodnik meczu:

@ => Takesure CHINYAMA

3 precyzyjne uderzenia glowa i nie ma watpliwosci kto dzisiaj przygwiazdorzyl biggrin.gif

zibii75
za słąba kadra, za słabi kopacze
zibii75

31 kolejka
zibii75 DonKryst
Screeny:

Strzelcy:
Salski
Gierczak
Bonin
Zahor

Opis:
Kolejny mecz w którym łkaesik prowadzi a znowu dostaje w dupe, tak kadra nadaje sie do okregowej ligi , Przed meczem wiem jak sie skończy i widząc ta ekipe zbiera mnie na wymioty, co do meczu to sędzia chyba był naćpany i ma dupiatego dila, podyktował karnego chyba tylko z wiadomych przyczyn ale tylko sobie, śmiech paranoja i ogólny marazm . Dz i powo dalej . Nich ten sezon juz sie konczy.

Zawodnik meczu:
Sędzia

donkryst

33 kolejka
DonKryst JustMe1987
Screeny:

Strzelcy:
Zahorski x3
Jeż x2
Sikorski
Mezenga

Opis:
Pogrom,zdziwienie, sensacja. Taki komentarz można było dodać do wyniku tego spotkania. Gracze Legii w niczym nie przypominali umiejętnościami tych, którzy wcześniej przejechali się po ŁKS 6:2. Górnicy skrzętnie to wykorzystali. Na pochwałę zasługuje na pewno forma ostatnimi czasy Tomka Zahorskiego i Roberta Jeża. Dzięki i powo dalej smile.gif

Zawodnik meczu:
Zahorski - autor hattricka, i Jeż - główny asystent.

WKS
CYTAT(donkryst @ Aug 14 2011, 14:37) *

33 kolejka
DonKryst JustMe1987
Screeny:

Strzelcy:
Zahorski x3
Jeż x2
Sikorski
Mezenga

Opis:
Pogrom,zdziwienie, sensacja. Taki komentarz można było dodać do wyniku tego spotkania. Gracze Legii w niczym nie przypominali umiejętnościami tych, którzy wcześniej przejechali się po ŁKS 6:2. Górnicy skrzętnie to wykorzystali. Na pochwałę zasługuje na pewno forma ostatnimi czasy Tomka Zahorskiego i Roberta Jeża. Dzięki i powo dalej smile.gif

Zawodnik meczu:
Zahorski - autor hattricka, i Jeż - główny asystent.

I tak mi mozesz co najwyżej pada czyścic...mizerny graczu biggrin.gif

zibii75

33 kolejka
zibii75 Ferat
Screeny:

Strzelcy:
Golański
'Trytko
Barcik

Opis:
Jak zawsze tak samo, juz mnie dupa boli od wyników tym dziadostwem jedne co mam na myśli jak odpalam pes-a i zaczynam gre ełkaesikiem to..........

Zawodnik meczu:
nie było
WKS

32 kolejka
WKSRKS Snajper
Screeny:
Nie ma, black screen

Strzelcy:
Dawid Nowak
Dawid Nowak
Dawid Nowak
Wróbel
Niedzielan
Niedzielan
Jańczyk

Opis:
Cóż, mecz mógłby się wydawac rozstrzygnięty już po pierwszych 20 minutach gry gdzie Kielczanie prowadzili 2:0 z Bełchatowianami.Wynik nie dziwny, gdyż Korona twardo lideruje w tabeli. Jednak dobrze, że w GKS gra ktoś taki jak Dawid Nowak i dzięki temu i zabójczych kontrach udaje sie odrobić a nawet wysunąc sie na prowadzenie strzelając 4 bramki. Dawid Jańczyk obecny król strzelców zaaplikował gospodarzom jedno trafienie.
Zawodnik meczu:

zibii75
Wynik wstawiony na prośbe gosp.

34 kolejka
Tomek93 zibii75
Screeny:

Ekwueme x 2gole
Kaczmarek
Mięciel x 2 gole

Opis:
Chyba zawodnicy elkaesiku bali się o zycie trenera po ostatniej wypowiedzi i postanowili wygrac mecz, chyba jednak jest juz po ptokach,

Zawodnik meczu:

Ferat

34 kolejka
Ferat DonKryst

Screeny:

Strzelcy:
Podstawek
Sikorski
Jarecki
Sikorski
Sikorski
Sikorski
Podstawek

Opis:
Pilkarze z Bytomia wyczekuja konca sezonu, nie majac motywacji do gry..

Zawodnik meczu:
Sikorski - 4 bramki mowia same za siebie..
Tomek93

32 kolejka
Tomek93 Lukasz44
Screeny:
Nie ma

Strzelcy:
Skela x2
Ivanovski
Djokic

Opis:
Mecz wyrównany, jednak Skela zrobił różnicę i dzięki niemu Lukasz wygrywa kolejny mecz w sezonie. Dzięki powo dalej.

Zawodnik meczu:
Skela
lukasz44
33 kolejka
lukasz44 WKSRKS

Screeny:

Strzelcy:
Mawaye
Samobój
Marcin Żewłakow
Dawid Nowak
Marcus da Silva

Opis:
W tym meczu działo się bardzo wiele, ale na moje nieszczęście nic a nic nie chciało mi wpaść, miałem swoje okazje dzięki którym na luzie powinienem prowadzić minimum dwoma bramkami ale nie strzeliłem nic. Póżniej solidnie grający przez całe spotkanie Bot dołożył mi dwie dość szczęśliwe bramki, zaczął kontrolować wszystko co działo się na boisku i było po meczu...
Szkoda bo można było ugrać zdecydowanie więcej, ale jednak formy nadal brak. Jednak rywal zagrał bardzo dobrze i wygrał zasłużenie, mimo tych dwoch a nawet i 3 farfoclów xD
Dzięki za mecz w miłej atmosferze, powo dalej.

Zawodnik meczu:

Marcin Żewłakow
donkryst

32 kolejka
DonKryst dj_adriano
Screeny:

Strzelcy:
Jeż
Grzelak
Nakoulma
Sernas

Opis:
Jeżeli pierwsza połowa była jeszcze w jakimś stopniu wyrównana, o tyle w drugiej Dj pokazał swoją wyższość nade mną, dokumentując to dwoma bramkami. W tym meczu nie miałem zbyt wiele do powiedzenia. Dzięki i powo dalej smile.gif

Zawodnik meczu:
Grzelak - był wszędzie.

snajper1929

34 kolejka
snajper szymson
Screeny:

Strzelcy:
Ntibazonkiza
Puri
Puri
Puri
Edi Andradina

Opis:
Korona dość szybko rozstrzygnęła mecz na swoją korzyść tym samym rewanżując się za porażkę w pierwszym spotkaniu.

Zawodnik meczu:

Sander Puri - autor hat-tricka
Ogryz

33 kolejka
Ogryz Witu
Screeny:

Strzelcy:
Smolarek
Gołębiewski
Opis:
Udany rewanż piłkarzy ze Stolicy którzy w 1 meczu w Chorzowie ulegli Ruchowi 1-0 tym razem lepsi okazali się Poloniści którzy wygrali 2-0 po golach Smolarka i Gołębiewskiego. Mecz ustaliła czerwona kartka Rafała Grodzickiego który sfaulował w polu karnym wychodzącego sam na sam z bramkarzem Gołębiewskiego za co został ukarany czerwoną kartką, a strzelcem gola z 11 metrów okazał się Smolarek, po stracie zawodnika piłkarze Polonii mieli 2 100% szanse żeby pokonać bramkarza Ruchu po raz 2 najpierw Bruno strzelił potężnie w poprzeczkę, a zaraz po raz kolejny Bruno strzelił nad poprzeczką. Parę minut później jednak zrobiło się 2-0 dla Polonii za sprawą Gołębiewskiego który zza pola karnego uderzył nie do obrony. Do przerwy 2-0 dla gospodarzy. Po przerwie piłkarze Ruchu nie zamierzali się bronić i wyprowadzali bardzo groźne kontrataki, ale piłkarzom Ruchu nie udało się pokonać Przyrowskiego ponieważ fatalnie pudłowali po strzałach z daleka najbliżej bramki byli po rzucie rożnym, ale piłka uderzyła w poprzeczkę. Wynik nie uległ zmianie i Polonia Warszawa pokonała Ruch Chorzów 2-0. Dzięki. Powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:
Bruno - Dzielił i rządził w środku Pola.

AKTUALKA
Ferat

30 kolejka
Ferat Snajper

Screeny:

Strzelcy:
Radzewicz
Jańczyk
J. Bąk

Opis:
Zasłużone aczkolwiek skromne zwycięstwo Korony..

Zawodnik meczu:
Bąk - jego bramka w ostatniej minucie meczu dała 3 punkty gościom..
Edi092

34 kolejka
Edi Łukasz44
Screeny:

Strzelcy:
Frankowski
Opis:
Dobre spotkanie zobaczyli dzisiaj kibicie na stadionie mimo dwóch strzelonych bramek sedzia uznaje tylko drugie trafienie,goście mimo prób i dobry sytuacji zatrzymywał strzały dobrze dysponowany w tym meczu Sandomierski.Dzięki za mecz !

Zawodnik meczu:
NIkt się nie wyróżnił
WKS

31 kolejka
WKSRKS Rybson
Screeny:

Strzelcy:
Marcin Żewłakow
Marcin Żewłakow
Buzała
Zaremba
Chmiel
Opis:
Dziwny mecz. Bramkarze puszczali takie sciery, że to naprawde głowe urywa. A strzały, które wydawałoby się nie do obrony normalnie obraniali jak piłki na trenigach o_O. Masakra..Jednak w tym wszystkim lepsi byli gospodarze mimo problemów w I połowie spowodowanych grą na kacu tongue.gif. Pobalowali chyba chłopaki jednak wszystko było później dobrze. Bardzo przykro jest Mi Rybsona który na okienku bardzo przeżywał rozstanie z Podbeskidziem tongue.gif. NIe martw się stary, kiedyś jeszcze wasze drogi sie zejdą..nie dziwie Ci sie ze tesknisz wkońcu to najlepsza druzyna ze stawki Polskich klubów biggrin.gif. Powo w nowym sezonie .
Zawodnik meczu:
Trudno określić.

A i sorry, że po terminie ale Rybson wcześniej nie mógł. Jednak chyba lepszy rozegrany mecz niż walkower, prawda Łukaszu ? smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.