Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 8-9 21.07 - 31.07 : kolejki 29-34
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 7
lukasz44

Kolejka 29
BlueOle10 - Tsu (do 07.08)
Szymson - snajper1929
stalowka - Prince
dj_adriano - craxa93 (do 07.08)
lukasz44 - Tomek93 (do 07.08)
Borozdw - Ferat (do 07.08)
Donkryst - Mani3k (do 07.08)

Kolejka 30

snajper1929 - BlueOle10
Mlody08 - Szymson
Prince - gapa
WKSRKS - stalowka (do 07.08)
Tomek93 - dj_adriano
Mani3k - lukasz44 (do 07.08)
Donkryst - Borozdw
(do 07.08)

Kolejka 31
snajper1929 - Mlody08
Tsu - Prince (do 07.08)
Szymson - craxa93
gapa - WKSRKS (do 07.08)
stalowka - Ferat
dj_adriano - Mani3k
lukasz44 - Borozdw
(do 07.08)

Kolejka 32

Mlody08 - BlueOle10
craxa93 - snajper1929
WKSRKS - Tsu (do 07.08)
Tomek93 - Szymson
Ferat - gapa (do 07.08)
Donkryst - stalowka (do 07.08)
Borozdw - dj_adriano
(do 07.08)

Kolejka 33

BlueOle10 - Prince (do 07.08)
Mlody08 - craxa93
snajper1929 - Tomek93
Tsu - Ferat
Szymson - Mani3k
gapa - Donkryst (do 07.08)
stalowka - lukasz44
(do 07.08)

Kolejka 34

craxa93 - BlueOle10
WKSRKS - Prince (do 07.08)
Tomek93 - Mlody08
Mani3k - snajper1929
Donkryst - Tsu
Borozdw - Szymson (do 07.08)
lukasz44 - gapa (do 07.08)
dj_adriano - stalowka (do 07.08)

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIĄG Z REGULAMINU:
CYTAT
Przywileje i obowiązki gospodarza:
- wpisanie wyniku w panelu gracza na stronie głównej (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków
(np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach.")
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Samobój
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od VI sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde ostrzeżenie.
lukasz44

34 kolejka
Tomek93 Mlody
Screeny:

Strzelcy:
Ibisevic x3
Rudy
Edno
Opis:
(Mecz na raty)Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:
Nie ma

30 kolejka
Młody08 Szymson
Screeny:

Strzelcy:
Obasi
Babel
Berg
Berg
Jonathan Reis

Opis:
Fajne spotkanie. Ale znów porażka 2-3, na którą nie zasługiwałem. Jednak w tym spotkaniu przeciwnik stworzył sobie więcej okazji, to oboje byliśmy zgodni, że remis byłby sprawiedliwym wynikiem. Mogę sobie pluć w brode, bo 2 razy podałem piłkę w zamieszaniu do Berga, a ten to wykorzystał smile.gif

Dzięki za mecz powo dalej.

Pozostaje walka o 2 miejsce smile.gif

Zawodnik meczu:
Berg-był tam gdzie być powinien.

32 kolejka
Młody08 BlueOle
Screeny:

Strzelcy:
Obasi
Babel
Rommedahl
Rommedahl
Rommedahl
Rommedahl
Ziari

Opis:
Dużo szczęścia mieli goście, wynik powinien być odwrotny jednak PES robił wszystko, żeby nie oddał nawet strzału. 3 niewykorzystane okazje szybko się zemściły. Dwie identyczne kontry, Rommedahl schodzi ze skrzydła i ładuje piłkę po długim. Do przerwy 2-2, z czego zadowoleni są jedynie goście. W 2 połowie nie byłem wstanie nawiązać walki, a Olek mnie kontrował. Bramki na 3-2 i 5-2 zaskakujące smile.gif No ale taki jest futbol, taki jest PES:P

Gratki i do rewanżu smile.gif

Zawodnik meczu:Romendal
4 bramki robią wrażenie
snajper1929

33 kolejka
snajper tomek
Screeny:

Strzelcy:
De Melo
De Melo
De Melo
Gervinho
Gervinho
Gervinho
Gervinho
Frau
Liedson
Opis:
Dziwny mecz w statystykach po równo a pogrom na tablicy wyników... cóż kolejny krok do mistrzostwa zrobiony... dzięki

Zawodnik meczu:

Gervinho - 4 gole i 3 wywalczone karne czegoż chcieć więcej
Tomek93

30 kolejka
Tomek93 dj_adriano
Screeny:

Strzelcy:
Jucilei
Liedson
Cristiano
Zapater
Yannick x2

Opis:
Brak skuteczności, błędy w obronię i przegrywa się kolejny mecz.Sytuacja jak wyżej. Statystyka po równo ale kolejny mecz w dupe sleep.gif . Następny krok do spadku zrobiony cool.gif Dzięki i powo dalej.

Zawodnik meczu:

snajper1929

30 kolejka
snajper blueole
Screeny:

Strzelcy:
Gervinho
Gervinho
Gervinho
De Melo
De Melo
Frau
Frau
Hazard
Djebbour

Opis:
Po pechowej wpadce z PSV gdzie kompletnie nie dopisały formy tym razem formy dopisały i Lille przejechało się jak walc po greckiej drużynie. dzięki

Zawodnik meczu:
Ofensywne trio - De Melo, Gervinho, Frau
Tomek93

32 kolejka
Tomek93 Szymson
Screeny:

Strzelcy:
Jorge Henrique x 3
Dentinho
Dzsudzsak
Berg x 3
Opis:
No, no ciekawy mecz nam wyszedł wink.gif. Gdyby nie stracona bramka w ostatniej akcji meczu mógłbym powiedzieć że przyfarciłem. Ten remis smakuję jak porażka, bo 3 pkt by mi się przydały, może jeszcze zerwałbym się na koniec sezonu... Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:

Tsu

33 kolejka
Tsu Ferat
Screeny:

Strzelcy:
Latifa Marco
Marco Perez
Del Moral
Mosquera
Mosquera
Mosquera

Opis:
O tym spotkaniu wolalbym zapomniec juz poczatek spotkania pokazal kto ten mecz ma wedlug pesa wygrac.Kilka dobrych akcji i mysl kiedy wyjde na prowadzenie a tu bach pierwsza akcja rywala i 0:1 pozniej uszlo ze mnie powietrze i gra sie wyrownala.3 gola dla gosci nawet nie widzialem obronca gdzies odjechal i zobaczylem pilke dopeiro w siatce nawet nie wiem jak wygladal strzal tak czy siak nie byl to najlepszy dzien dla mojej druzyny.
dzieki/pozdro

Zawodnik meczu:

donkryst

34 kolejka
DonKryst Tsu
Screeny:

Strzelcy:

Opis:
Mecz z gatunku typowych piłkarskich szachów. Na boisku działo się naprawdę niewiele. Dzięki i powo dalej.

Zawodnik meczu:
Nikt nie zasłużył na wyróżnienie.

stalowka84

31 kolejka
Stalówka Ferat
Screeny:

Strzelcy:

Pogrebnyak
Colunga
Albin
Albin
Okazaki
Okazaki
Pogrebnyak

Opis:

Bardzo fajne zawody. Sytuacja zmieniała się trochę jak w kalejdoskopie. Początek spotkania należał do gospodarzy i to oni za sprawą Pogrebnyaka wyszli na prowadzenie i kontrolowali wydarzenia na boisku. Bramka Colugna dała gościom remis i początek lepszej gry która utrzymywała się już do końca pierwszej połowy i której owocem był gol Albina na 2-1.
Kiedy ten sam zawodnik parę minut po wznowieniu drugiej połowy podwyższył na 3-1 wydawać by się mogło że jest już po meczu.
Jednak gra do końca pomału przynosiła efekty. Najpierw kontaktowa bramka Okazakiego dała nadzieje na doprowadzenie przynajmniej do remisu ale jak się później okazało gospodarzom "rzutem na taśmę" udało się wyrwać całą pulę gościom , którzy również mieli swoje szanse ale zawodziła skuteczność.
Dzięki i powodzenia

Zawodnik meczu:

Pogebnyak - walczył , szarpał , strzelec zwycięskiej bramki.
craxa93

32 kolejka
Craxa93 snajper
Screeny:

Strzelcy:
Dzagoev
Besaya
Besaya

Opis:
I znowu pechowa porażka z liderem mecz niemalże bliźniaczy do naszego pierwszego tylko że z dużo większą dramaturgią gdyż decydujące gole padały w ostatnich minutach gry. Po nad to spotkanie obfitowało w poprzeczki i słupki oraz fatalne pudła z kilku metrów spotkanie po prostu mogło się podobać. Trochę boli taki wynik ale takie są już mecze ze snajperem jest on bezlitosny tongue.gif
Dzięki za mecz i powo dalej.

Zawodnik meczu:
Besaya - napastnik z znikąd a robił różnice i strzelił 2 gole.

34 kolejka
Craxa93 BlueOle
Screeny:

Strzelcy:
Necid
Mark Gonzalez
Zairi

Opis:
W końcu przełamałem niemoc w lidze i pokonałem silnego przeciwnika. Dobre zawody rozegrała moja defensywa poza jednym fatalnym błędem który zakończył się stratą bramki tak to nie mogę mieć do niej zarzutów. Do tego solidna gra napadu mimo sporych osłabień i średnich form.
Dzięki za mecz i powo dalej.

p.s sory za brak ss ze strzelcami fraps zawalił.

Zawodnik meczu:
Nikt mi nie zapadł szczególni w uwagę.

craxa93
prosze o usuniecie..
dj_adriano

31 kolejka
dj_adriano Mani3k
Screeny:

Strzelcy:
Yannick
Cristiano
Maniche
Giuly

Opis:
po zupelnie nieudanym meczu mojej druzyny w pierwszym spotkaniu obu ekip, przyszedl rewanz i tym razem zadzialaly najlepiej jak tylko mogly moje silne strony,a przeciwnikowi za wiele nie wychodzilo. gra toczyla sie glownie w srodku polu z wieksza inicjatywa gosci tyle ,ze nie przekladalo sie to w wiekszosci na dogodne sytuacje,a za to gracze Sportingu kasali niemilosiernie po szybko wyprowadzonych atakach i jedynm piekielnie silnym uderzeniu Maniche..
dzieki za mecz,pozdrawiam..

Zawodnik meczu:
Cristiano - dobry mecz tego zawodnika, mial udzial przy dwóch golach(w tym jedno trafienie jego) + kilka groznych rajdów prawa strona..
prince

30 kolejka
Prince gapa
Screeny:

Strzelcy:
Samaras
Samaras
McCourt
Milanetto

Opis:
Spotkanie w którym zadecydowała przewaga fizyczna Celtów. Samaras 2 razy wygrał pojedynek główkowy z obrońcami Genoi co ustawiło mecz. W drugiej połowie obydwie drużyny dołożyły po jednym trafieniu i końcowy wynik 3:1.
Zawodnik meczu:

Samaras
stalowka84

29 kolejka
Stalówka Prience
Screeny:

Strzelcy:

Cacau
Pogrebnyak
Ljungberg
Cacau
Ljungbberg
Stokes

Opis:

" ... stracone 3 pkt niż zyskany jeden " te słowa przechodziły przez usta sympatykom ekipy niemieckiej. Dobre zawody, może trochę więcej strzałów oddali w tym spotkaniu goście ale to gospodarze kontrolowali wydarzenia na boisku. Szkoda że nie udało się wykorzystać paru świetnych sytuacji a wiadomo że niewykorzystane szanse się mszczą ;(
Dzięki i powodzenia dalej

Zawodnik meczu:

Cacau strzelec 2 bramek
Mani3k

34 kolejka
Mani3k snajper1929
Screeny:

Strzelcy:
Bodmer
Jallet
Giuly
Sow
Sow
Gervinho

Opis:
Bardzo dobre, szybkie spotkanie. Nie było szachowania, oba zespoły grały bardzo ofensywnie.
Wynik remisowy myślę, że do przyjęcia dla gospodarzy, ale w przekroju całego pojedynku byli lepszym zespołem.
Dzięki za mecz, powodzenia.

Zawodnik meczu:
Nikt się specjalnie nie wyróżnił.
snajper1929

31 kolejka
snajper1929 gracz2
Screeny:

Strzelcy:
De Melo
Hazard
Hazard
Besaya
Mlapa
Mlapa
Firmino

Opis:
Lepszej okazji do przypieczętowania mistrzowskiego tytułu niż mecz z aktualnym mistrzem ligi być nie mogło i Francuzi wykorzystali tą okazję w 100%. Sam mecz powinni wygrać goście ale co PES zabrał Lille w 1 meczu tych drużyn to teraz oddał wink.gif

Zawodnik meczu:

LILLE - nowy mistrz ligi ISS wink.gif
Matis08
Dobra dobra ;P

Meczyk ciekawy, cieszy korzystniejszy bilans z nowym msitrzem tongue.gif

Gratki smile.gif
Matis08

33 kolejka
Młody08 craxa93
Screeny:

Strzelcy:
Babel
Obasi
Vukcevic
Mark González

Opis:
Zacięty pojedynek w którym zwycięsko wychodzą gospodarze
Dzięki i powodzenia

Zawodnik meczu:Całą ekipa Hoffenheim

Szymson

29 kolejka
Szymson Snajper
Screeny:

Uploaded with ImageShack.us

Strzelcy:
Labyad x2
Jonathan Reis x2
O.Bakkal
Lens

Besaya x2
Frau x2
Cabaye

Opis:
sensacja stała się faktem i lider oraz póżniejszy został pokonany.mimo słabiutkich form udało się wygrać z pikielnie trudnym rywalem a to bardzo cieszy i daje sznse na utrzymanie.Dzieki i gratuluje mistrza

Zawodnik meczu:
Labyad-wieczny rezerwowy pokazł że jest wartościowym zawodnikiem

.. kolejka
Szymson Craxa
Screeny:

Strzelcy:
Berg

Honda

Opis:
Dość wyrównany meczyk,chociaż mysłe że wiecej sytuacji stowrzyło sobie PSv,ale nie udało się.Dzięki za meczyk i pwo dalej

Zawodnik meczu:
nie ma takiego

33 kolejka
Szymson Maniek
Screeny:

Strzelcy:
Bodmer
Giuly

Opis:
PSG wpełni zasługiwało na zwycięstwo,rywal grał dobrą piłke i w pełni kontrolował przebieg meczu.Dzieki za meczyk powo dalej

Zawodnik meczu:
Cała drużyna PSG

AKTUALKA
dj_adriano

34 kolejka
dj_adriano Stalówka
Screeny:

Strzelcy:
Helder Postiga
Cristiano

Bah
Marica
Marica
Pogrebnyak

Opis:
właściwie to było wyrównane spotkanie ,ale wygrała drużyna Sttutgartu ponieważ miała Cipriana Marice - to co wyprawiał ten koleś..dosłownie za głowe się łapałem jak za każdym razem przechodził sam pół mojej drużyny,a poza tym od momentu gdy zespół z miasta Mercedesa po czerwonej kartce grał w dziesiątke myślalem ,że pstrykne palcem i mecz sam się wygra,a stało się zupełnie inaczej bo to właśnie goście zaczęli grać od tego momentu jak z nut,a ja chyba niedoceniłem klasy rywala i to się na mnie zemściło dlatego dostałem baty..
dzięki za mecz ,pozdrawiam.. wink.gif

Zawodnik meczu:
Ciprian Marica - więcej niż robot tongue.gif

29 kolejka
dj_adriano craxa93
Screeny:

Strzelcy:
Maniche
Vukcevic

Vagner Love
Vagner Love
Mamaev

Opis:
braterski pojedynek zaprzyjaźnionych drużyn i tym razem musiałem uznać wyższość gości smile.gif co prawda to Sporting był drużyną przeważająca ,ale za sprawą Hildebranda(red) którego trzykrotnie obarczają stracone gole w kuriozalny sposób ,ale niestety trzeba brać i takie możliwości pod uwage i liczyć się z tym ,że i w tak dosyć niesprawiedliwy sposób mecz można przegrać smile.gif
dzięki za mecz,pozdrawiam..

Zawodnik meczu:
Hildebrand - antybohater..
BlueOle10

33 kolejka
BlueOle1910 Prince
Screeny:

Strzelcy:
Ibagaza

Opis:
Mecz, w którym wieksze posiadanie pilki i lepsze statystyki mieli Goscie, natomiast po bledzie Forstera i dosc ladnym strzale Ibagazy, to gospodarze wyszli na prowadzenie i juz nie dali sobie odebrac 3 punktow smile.gif

Zawodnik meczu:
Ibagaza
Strzelec jedynego gola w meczu i najjasniejsza postac zwycieskiej druzyny smile.gif

Mani3k

30 kolejka
Mani3k lukasz44
Screeny:

Strzelcy:
Nene
Erding
Giuly
Baros
Baros
Baros
Stancu

Opis:
Mecz z cyklu: "Przegrać wygrany mecz".
Przez całe spotkanie gracze PSG byli stroną przeważająca, szukającej gry, rywal zaś starannie bronił dostępu do własnej bramki i szukał gry z kontry, a dokładniej osamotnionego Milana Barosa z przodu, który wygrał ten mecz w pojedynkę.
Do przerwy mieliśmy wynik 3:1, drużyna PSG w pełni kontrolowała wydarzenia na boisku, więc druga połowa nie zwiastowała kataklizmu.... jednak futbol bywa okrutny czasami. dry.gif
Wszystkie gole gości były niemalże identycznej urody, przejęcie futbolówki przez rywala pod swoim polem karnym, podanie do przodu na dobieg, minięcie GK i strzał do pustej bramki.
Szczerze powiedziawszy ten mecz mnie bardzo poirytował, nie cierpię tracić bramek powiedzieć można: "z niczego", niesmak pozostał, jednak gratuluję wygranej rywalowi.
Dzięki za mecz, powodzenia.

Zawodnik meczu:
Baros - bez komentarza.
lukasz44
CYTAT(Mani3k @ Aug 2 2011, 23:11) *

Przez całe spotkanie gracze PSG byli stroną przeważająca, szukającej gry, rywal zaś starannie bronił dostępu do własnej bramki i szukał gry z kontry, a dokładniej osamotnionego Milana Barosa z przodu, który wygrał ten mecz w pojedynkę.

Wszystkie gole gości były niemalże identycznej urody, przejęcie futbolówki przez rywala pod swoim polem karnym, podanie do przodu na dobieg, minięcie GK i strzał do pustej bramki.

Tak tak, staty mówią wszystko, a zwłaszcza celne strzały jak to ja broniłem dostepu do własnej bramki laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Gdybyś nie bawił się w wychodzenie golkiperem w akcjach sam na sam wynik byłby może inny, a tak dwa gole padły po Twoim głupim wyjściu bramkarzem co się zemściło smile.gif

Opis standardowy jak zawsze po porażce w naszych pojedynkach, szkoda że widzisz czyjąś grę a już swojego jeżdżenie Giulym po skrzydle przez całe spotkanie to nie...

Ale cóż, nie każdy umie przyjąć porażkę z podniesionym czołem, pozdrawiam do next mistrzu.
Mani3k
Napisałem tak jak widziałem ten mecz i nie wmówisz mi, że zasługiwałeś na 3pkt. bo co najwyżej tylko na remis. dry.gif
I nie próbuj teraz udowadniać, że ja nie umiem przegrywać i się złoszczę na porażkę, a ty grasz na spontanie i jesteś wyluzowany, bo te śmieszne "pfff" po stracie gola w meczu świadczą o czym innym.
Tego ostatniego zdania nie skomentuję - żałosne i dziecinne.
Pozdrawiam.
WKS

30 kolejka
WKSRKS Stalówka
Screeny:

Strzelcy:
A.Modeste
A.Modeste
Marica
Marica
Marica
Marica
Marica
Pogryebniak
Pogryebniak
Pogryebniak
Okazaki

Opis:
Wygrali gracze z lepszymi statystykami. Graty
Zawodnik meczu:

Cyborg
prince

31 kolejka
Tsu Prince
Screeny:

Strzelcy:
Lafita
Lafita
Marco Perez
Ljungberg
Samaras

Opis:
Spotkanie pod dyktando Hiszpanów. Przy wyniku 3:0 w ich szeregi wkradło się rozluźnienie co poskutkowało dwoma trafieniami Celtów w ostatnim kwadransie meczu.
Zawodnik meczu:

Lafita
WKS

34 kolejka
WKSRKS Prince
Screeny:

Strzelcy:
A.Modeste
A.Modeste
A.Modeste
Załuska(Own Goal)
Samaras
Maloney

Opis:
Mecz wyrównany. Nareszcie nieziemsko zagrali gracze Bordeaux, pokazali charakter i to że nie są jednak ostatnimi patykami[ i tak są...]. Hat Trick Antohnego Modeste kończy sezon no i cóż, szczerze mówiąc dobrze ze kończe przygode z Bordeaux zwycięstwem. Celtic nie zagrał źle, grali dobrze jednak nie dopisywało im szczęscie. Jeżeli miałbym kogoś pociągnac zasobą to tylko dwóch lub trzech graczy z tej jedenastki. A więc Good Bye Ślimakojady biggrin.gif.
Zawodnik meczu:

donkryst

29 kolejka
DonKryst Mani3k
Screeny:

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/202/maniek1.jpg/]

Strzelcy:
Fortune x3
Odemwingie x2
Vela
Hoarau

Opis:
Zwycięstwo zupełnie bez smaku. Mani3k w pierwszej połowie na moim hoście miał lagi, ale gdy zaproponowałem mu powtórzenie meczu, to odmówił i kazał wpisać wynik, co teraz też robię. Dzięki i powo dalej.

Zawodnik meczu:
Fortune - autor hattricka.

32 kolejka
DonKryst Stalówka
Screeny:

Strzelcy:
Marica x2

Opis:
Wyrównane spotkanie, jednak to goście z Niemiec okazali się skuteczniejsi. Dzięki i powo dalej.

Zawodnik meczu:
Marica.

lukasz44

31 kolejka
lukasz44 Borozdw

Screeny:

Strzelcy:
Arda Turan 3
Baros
Shevchenko 2
Aliev

Opis:
Bardzo wyrównane spotkanie. Gracze z Kijowa postawili gospodarzom bardzo duży opór i gdyby nie świetnie dysponowany Arda Turan który strzelił dwa bardzo ładne gole nie udałoby się wywieżć tak korzystnego rezultatu z własnego stadionu. Po drugiej stronie grę kolegów starał się ciągnąć Szewa, ale sam nie był w stanie wygrać tego meczu. Dzięki, powodzenia w dalszych grach.

Zawodnik meczu:

Arda Turan - bohater ze Stambułu

lukasz44
29 kolejka
lukasz44 Tomek93

Screeny:

Strzelcy:
- - - - - - -

Opis:
Niby 0-0 ale jednak emocji nie brakowało, walka była ciekawa i nikt nie odstawiał nogi. Świetną partię rozegrał golkiper przyjezdnych Julio Cesar który wyciągnął kilka piłek meczowych zmierzających do siatki (m.in akcja Barosa na poczatku pierwszej połowy gdy świetnie rzucił mu się pod nogi w sytuacji sam na sam) Po drugiej stronie strzelać próbował Liedson, ale jednak nie zdołał nic zrobić i wynik jest jaki jest. Dzięki, powo dalej.

Zawodnik meczu:
Bez dwóch zdań golkiper Corinthians - Julio Cesar
donkryst

30 kolejka
DonKryst Borozdw
Screeny:

Strzelcy:
Fortune x2
Odemwingie

Opis:
W tym meczu gracze Dynama nie mieli wiele do powiedzenia. Ich akcje kończyły się z reguły przed linią pola karnego graczy WBA. Ci natomiast, mieli kilka swoich sytuacji, ale kibice zobaczyli pierwszą bramkę dopiero po godzinie gry. Dzięki i powo dalej smile.gif

Zawodnik meczu:
Fortune i Odemwingie - wspólnie rozmontowali obronę Ukraińców.

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.