Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 8-9 21.07 - 31.07 : kolejki 29-34
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 7 > Sezon 7 - II liga
lukasz44

Kolejka 29
zibii75 - woodi
arczi333 - waldi198 (do 07.08)
Edi092 - Boby1908 (do 07.08)

Ogryz - witu
radek93 - JustMe1987
lizaku - seba

Kolejka 30

waldi198 - zibii75 (do 07.08)
Dabro96 - arczi333
witu - Rybson
JustMe1987 - Edi092
seba - Ogryz

Kolejka 31

waldi198 - Dabro96 (do 07.08)
arczi333 - Boby1908 (do 07.08)

czarny1990a - witu
Rybson - seba
radek93 - lizaku

Kolejka 32

Dabro96 - zibii75 (do 07.08)
Boby1908 - waldi198 (do 07.08)

witu - woodi
JustMe1987 - arczi333
seba - czarny1990a
lizaku - Edi092
radek93 - Ogryz (do 07.08)

Kolejka 33

Dabro96 - Boby1908 (do 07.08)
waldi198 - JustMe1987
woodi - seba
Rybson - radek93
Edi092 - Ogryz (do 07.08)

Kolejka 34

Boby1908 - zibii75 (do 07.08)
JustMe1987 - Dabro96
lizaku - arczi333
radek93 - czarny1990a
Edi092 - Rybson

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIĄG Z REGULAMINU:
CYTAT
Przywileje i obowiązki gospodarza:
- wpisanie wyniku w panelu gracza na stronie głównej (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków
(np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach.")
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Samobój
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od VI sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde ostrzeżenie.
lizaku
34 kolejka
lizaku arczi333

Screeny:

Strzelcy:

Kohler

Halil Altintop
Stephane Dalmat
Halil Altintop
Amanatidis
Yann M'Vila
Gekas
Halil Altintop
Gekas
Gekas
Gekas
Tettey
Amanatidis

Opis:

Co tu dużo pisać, ogromna przewaga gości. O wiele szybsi zawodnicy, lepsi technicznie, no i pewnie duże umiejętności trenera przyczyniły się do takiego wysokiego wyniku. Żal gospodarzy sad.gif

Zawodnik meczu:
Napastnicy Eintrachtu.

Rybson

31 kolejka
Rybson Seba

Screeny:

Strzelcy:
Glushakow
Dramani
Sychev

Crespo x2

Bardzo ciezki mecz ... od samego poczatku inicjatywę przejeli gospodarze ktorzy naciskali ale swietnie w bramce spisywał się bramkarz Parmy... niepamietam jak tam sie nazywał i uwqazam ze on został bohaterem tego meczu... kilka fantastycznych interwencji! mało brakowąło a mogłem przegrac a remis był na wyciągniecie ręki Seby... jednak defensywa lokomotiwu dała radę i dobra passa rundy rewanżowej trwa!
dzieki za mecz. powo.

Zawodnik meczu: Bramkarz Parmy!

lizaku

29 kolejka
lizaku seba
Screeny:

Strzelcy:

Marveaux
Candreva
Crespo
Hugo Montano
Crespo
Verhoek

Opis:
Mecz z lekką przewagą gości, ale jak widać udało się zremisować, w sumie gol za gol wpadał. Dzięki.

Zawodnik meczu:
Crespo

Edi092

34 kolejka
Edi Rybson
Screeny:

Strzelcy:
Welliton
Samoboj

Djiby Fall

Opis:
Ostatnie już derby w tym sezonie rozpoczeły się od czerwonej kartki, i myśle że to miało też duży wpływ na wynik tego spotkania,przewaga Spartaka w tym meczu została udokumentowana dwoma bramkami z tego jeden samoboj.Goście grający w osłabieniu zdołali strzelić kontaktową bramke,ale na więcej nie pozwoliła obrona. Dzięki za mecz ! smile.gif

Zawodnik meczu:

Cała drużyna Spartaka Moskwa
JustMe1987

JustMe1987 Edi092

Screeny:

Blad exe w pierwszej polowie.

Alex

Opis:

Ciezki boj w ktorym bramkarz gosci uratowal 3 punkty swojej druzynie.

Zawodnik meczu:

Nikt sie nie wyroznil.

===

JustMe1987 arczi333

Screeny:

Hmm znowu "niewysylaj" ale arczi uratowal sytuacje robiac ss.

Fenin
Halil Altintop
Jose Sand
Halil Altintop
Lassad

Opis:

Dobre widowisko w ktorym obie ekipy zagraly na niezlym poziomie. Jeden blad na poczatku spotkania zadecydowal o tym ze nie bylo podzialu punktow.

Zawodnik meczu:

@ => Halil ALTINTOP

Lider druzyny niemieckiej. Potrafil wykonczyc akcje strzalem noga i uderzeniem glowa. Skarb!

zibii75

29 kolejka
zibii75 woodi
Screeny:

Strzelcy:
Abdellaoue
Gimenez
Di Vaio
Andrea Pisanu
Opis:
Mecz wyrównany lecz przyjezdni okazali się skuteczniejsi o 2 bramki.

Zawodnik meczu:
Moze dziś anty zawodnikm czyli bramkarz miejscowych który sam wbił sobie 2 bramke odbijając piłke po strzale Andrea Pisanu

zibii75

[b] 31 kolejka[/b]
zibii75 similo14
Screeny:

Strzelcy:
Schmiedebach
Stoppelkamp

Opis:
I przeplatanki ciąg dalszy, wygrana , przegrana , wygrana i tak na zmiane. Co do meczu to lekka przewaga gosp. i jednak chyba zasłużone 3 punkty.

Zawodnik meczu:

seba

32 kolejka
seba czarny
Screeny:

Strzelcy:
Lima

Opis:
Zasłużona porażka Parmy. Dzieki i powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:
Nikt nie zasłużył na wyróżnienie

30 kolejka
seba ogryz
Screeny:

Strzelcy:
Givinco
Rondon
Duda
Julio Baptista

Opis:
Zasłużona porażka Parmy. Dzieki i powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:
Nikt nie zasłużył na wyróżnienie
czarny1990a

31 kolejka
czarny1990a witu
Screeny:

Strzelcy:
Lima
Lima
Opis:
Mecz na wysokim poziomie. Obie ekipy mialy wiele szans na strzelenie nie jednego gola. Lecz udalo sie to nawet 2 razy niezawodnemu limie ktory spisuje sie w tym sezonie berdzo dobrze. Dzieki witu!

Zawodnik meczu:
Lima
woodi

33 kolejka
woodi seba
Screeny:

Strzelcy:
Crespo
Di Vaio
Di Vaio
Di Vaio
Di Vaio
Di Vaio
Di Vaio
Di Vaio
Meggiorini
Siligardi
Siligardi

Opis:
Niewiem dlaczego tak wysoki wynik skoro pierwszy mecz przegrałem... Gospodarze po prostu roznieśli gości a Di Vaio był nie do zatrzymania. Dzieki za mecz i powodzenia dalej

Zawodnik meczu:
Di Vaio - zrobił to co do niego należało

Dabro96

30 kolejka
Dabro96 Arczi333
Screeny:

Brak nie zapisały się

Strzelcy:

Halil Antiltop

Opis:
A Więc mecz na szczycie,dla obu drużyn mecz może nawet o końcowy sukces w Tabeli.A więc zacznę od tego że przepraszam arcziego że tak późno wynik wstawiam.Mecz był wyrównany,akcje obu niemieckich drużyn,lecz jednym gole drużyna Eintrachtu "wygrała" mecz.Dzięki za mecz Powo w lidze.

Zawodnik meczu:
Halil Antiltop
JustMe1987

JustMe1987 Dabro96

Screeny:

Freis
Podolski
Lanig

Opis:

Ten wynik to kpina. Takie spotkania tylko upewniaja mnie w tym zeby dac sobie spokoj z online.

Zawodnik meczu:

Nikt sie nie wyroznil.

Ogryz

29 kolejka
Ogryz Witu
Screeny:

Strzelcy:
S.Fernandez
Escribano
---------------
Veselinovic
Opis:
Cóż to był za mecz z piekła do nieba piłkarzy Malagi którym w tym meczu nie wychodziło za wiele. W 18 minucie po rzucie rożnym goście objeli prowadzenie po celnym strzale głową gospodarze próbowali odpowiedzieć, ale nie mieli sposobu na pokonanie bramkarza gości. W 2 połowie Demichelis sfaulował w polu karnym napastnika gości za co został ukarany czerwoną kartką a Anderlecht miał rzut karny. Malaga grała w 10, a Anderlecht nie wykorzystał rzutu karnego. W 68 minucie radość kibiców Malagi, bo Fernandez doprowadza do remisu po odbitej piłce przez bramkarza gości. Gospodarzom ciężko grało się w 10, a Anderlecht atakował cały czas, ale napastnicy gości fatalnie pudłowali strzelając obok lub nad bramką. W 90 minucie po krótko rozegranym rzucie rożnym Escribano dostał piłkę za polem karnym i przepięknie uderzył piłka odbiła się od słupka i wpadła do bramki. Ten gol zapewnił gospodarzom 3 pkt i Escribano który wszedł w 2 połowie został bohaterem meczu. Dzięki. Powodzenia dalej.
Zawodnik meczu:
Escribano - Joker po przepięknym strzale zapewnił 3 pkt Maladze.
Witu

30 kolejka
witu Rybson
Screeny:

Strzelcy:
Legear
Samobój
Gatagov

Opis:
Mecz z lekką przewagą piłkarzy ze stolicy Rosji i moim o takim wyniku zdecydowała skuteczność Lokomotiwu i nie poradność piłkarzy ze stolicy Belgii, ale mimo wszystko wygrał lepszy. Dzięki za mecz i powo dalej
Zawodnik meczu:
Ciężko wybrać

32 kolejka
witu woodi
Screeny:

Strzelcy:
Lukaku
Legear
Siligardi
Samobój
Andrea Pisanu
Meggiorini

Opis:
Mecz w którym przewagę mieli goście, ale gospodarze dzielnie walczyli, ale niestety to nie wystarczyło i wygrał lepszy chociaż gdyby obrona Anderlechtu ( szczególnie środek ) zagrała lepiej to może by był remis, ale teraz to można gdybać. Dzięki za mecz i powo dalej

Zawodnik meczu:
Cordier - bramkarz Anderlechtu

JustMe1987

waldi198 JustMe1987

Screeny:

Desmarets
Xisco
Jose Sand

David Lopez

Opis:

Z racji ze waldi198 nie narzeka na nadmiar wolnego czasu postanowilem go wyreczyc z wpisaniem meczu. Spotkanie rozegrane w milej atmosferze i wynik w miare odzwierciedla sily druzyn w tym meczu. Chociaz sprawiedliwszy bylby bogatszy o jedno oczko dla gospodarzy.

Zawodnik meczu:

@ => Yves Hadley DESMARETS

Doswiadczony skrzydlowy dal dobra zmiane i impuls druzynie do lepszej gry.

AKTUALKA STRZELCOW
Edi092

29 kolejka
Edi Boby1908
Screeny:

Strzelcy:
Alex
Alex
Ari

Simak
Simak
Caliguri
Holtby
Samoboj
Opis:
Świetnie się rozpoczeło spotanie dla Sprataka bo już w 6' prowadzenie daje Alex lecz w mire szybko Simak popisał się kapitalną bombą zza pola karnego nie trzeba było czekać długo na podwyższenie rezultatu,jeszcze przed przerwą udało się wyrównać wynik znowu na liste strzelców wpisuje się niezwawodny w tym sezonie Alex.Zabrakło zimnej krwi w kluczowych sytuacjach i to się zemściło pod koniec meczu utratą dwóch bramek. Dzięki za mecz dobry mecz !

Zawodnik meczu:
Simak - Kapitalnie sadził z daleka

33 kolejka
Edi Ogryz
Screeny:

Strzelcy:
Ari
Welliton
Welliton
Valikaev

Baptista
S.Fernandez
Opis:
Duża przewaga w tym meczu i pewna wygrana na swoim stadionie,atak dobrze dysponowany w tym meczu i co najważniejsze skuteczny.Malaga miała dobrze szanse lecz w dobrych sytuacjach atakujący pudłowali.Dzięki !

Zawodnik meczu:
Welliton

arczi333

..29 kolejka
Arczi Waldi
Screeny:

Strzelcy:
3x Gekas
Amanatadis
Halil Altintop
Orbaiz
Toqoero

Opis:
Mecz ciekawy różnie mygł sie zkonczyc ale udało sie wygrać dzięki za mecz

Zawodnik meczu:
Gekas

arczi333

..31 kolejka
Arczi Boby
Screeny:

Strzelcy:
Gekas
Amatadidis
2x Halil Altintop
Holtbt
Simak
Allagui
Opis:
Mecz wyrównany ale szcescie po mojej stronie dzieki za mecz powo dalej

Zawodnik meczu:
Altintop dał 3 pkt
Dabro96

32 kolejka
Dabro96 Zibii75
Screeny:

Strzelcy:

Podolski

Forssell
Forssell

Opis:
A więc co tu mówić,OKROPNE WIDOWISKO z tego powodu że mój przeciwnik zagrał 9 piłkarzami w defensywie i postawił mur przed bramką,więcej nie będę pisał o meczu ze schematowcem bo nie ma po co,dzięki takim graczom przestaje się mieć ochotę do gry

Zawodnik meczu(negatywny):

Zibii75-Taktyka 3-5-2 defensywna + schemat

33 kolejka
Dabro96 Boby
Screeny:

Strzelcy:

Podolski
Podolski

Karhan

Opis:

A więc odmiennie od meczu wyżej to było wspaniałe widowisko,ofensywne taktyki i sporo akcji podbramkowych.Gospodarze chcieli się odpłacić za porażkę w rundzie jesiennej,lecz goście chcieli powtórzyć taki wynik.Mecz się rozpoczął od głupich błędów Koeln co zaowocowało pierwszą bramką.Po 10 minutach stan meczu się wyrównał i Koeln starało się nadrobić stracony dystans.W Drugiej połowie ta sztuka udała się nie zawodnemu Podolskiemu smile.gif.I w 63 na tablicy wyników widniał wynik 1:1.Koeln ten gol dodał skrzydeł i starali się coraz bardziej napierać.Wynik 2:1,stało się ta za sprawą nie kogo innego jak Podolskiego.Po tym golu Mainz chciało wyrównać lecz Koeln też miało swoje groźne sytuacje.Mecz skończył się wynikiem 2:1.Dzięki za mecz,Powo w lidze.

Zawodnik meczu:

Podolski-Zapewnił zwycięstwo w tym meczu

zibii75
Człowiecze o czym ty piszesz szkoda ze nie wstawiłeś screna ze statystykami, schematy to ty walisz albo wjazd z boku w pole karne na lame i wciepa na banke, albo krecenie jednym zawodnikiem tak aby zrobic puste pole dla tego co ma strzelac. Lepiej przyjmij przegraną na klate a nie szukaj winy w kimś bo sam jestes winny swojej przegranej. Gra sie tak jak przeciwnik pozwala. Zobacz moje wyniki i jak wysoko nie jeden mecz przegrałem a taktyke mam taką od początku więc z opinią to sam do sibie napisz na PW. Opisujesz tak jak bym tylko bramki bronił a przejecia były w środku pola więc się ogarnij
Dabro96
CYTAT(zibii75 @ Aug 4 2011, 19:43) *
Człowiecze o czym ty piszesz szkoda ze nie wstawiłeś screna ze statystykami, schematy to ty walisz albo wjazd z boku w pole karne na lame i wciepa na banke, albo krecenie jednym zawodnikiem tak aby zrobic puste pole dla tego co ma strzelac. Lepiej przyjmij przegraną na klate a nie szukaj winy w kimś bo sam jestes winny swojej przegranej. Gra sie tak jak przeciwnik pozwala. Zobacz moje wyniki i jak wysoko nie jeden mecz przegrałem a taktyke mam taką od początku więc z opinią to sam do sibie napisz na PW. Opisujesz tak jak bym tylko bramki bronił a przejecia były w środku pola więc się ogarnij

Hahaha,nie kłam,nie grasz od początku tą taktą ponieważ pamiętam pierwszy mecz... .I już nie mów że gra się jak przeciwnik pozwala,bo Ty nie pozwalasz grać,niszczysz całą przyjemność z gry i nie tylko ja tak powiem,więc dziękuję bardzo ja mam awans Ty zostajesz i nie będę musiał z Tobą grać.... <papa>
zibii75
CYTAT(Dabro96 @ Aug 4 2011, 19:51) *
Hahaha,nie kłam,nie grasz od początku tą taktą ponieważ pamiętam pierwszy mecz... .I już nie mów że gra się jak przeciwnik pozwala,bo Ty nie pozwalasz grać,niszczysz całą przyjemność z gry i nie tylko ja tak powiem,więc dziękuję bardzo ja mam awans Ty zostajesz i nie będę musiał z Tobą grać.... <papa>

Kłamiesz to ty i robisz z siebie gwiazdę, zamiast przełknąć gorycz porażki i zachować się jak facet z jajami to szukasz usprawiedliwienia w czyjejś grze. Ja też nie będę za tobą tęsknił a awansu gratuluje, oby ta twoja pewność nie zaowocowała tylko 1 sezonem w wyższej klasie rozgrywkowej …….
woodi
Panowie po co te napinki no po co?? Wygrał lepszy i tyle co tu dużo pisać? bramki zdobyte prawidłowo nie z lamy czy hiddena wiec jest wszystko ok i po co tyle krzyku? Grałem z Zibim i jego taktyką 3-5-2 i wcale to nie jest formacja "nie" do przejścia gdyz wygrałem z nim 4:0 i 3:1 w rewanżu smile.gif ale natomiast z Dabro przegrałem 3:0 i 1:0 w rewanżu i gdzie tu sprawiedliwość? biggrin.gif to jest tylko gra panowie gramy zeby sie zrelaksować i odpocząć przy grze a nie żeby za wszelką cene zdobyc te 3 pkt... Ochłońcie troche i nie róbcie afer z niczego biggrin.gif
Boby1908
34 kolejka
Boby1908 Zibi
Screeny:

Strzelcy:
Holtby
Holtby
Szalai
Andreasen
Abdellaoue

Opis:
Mecz w którym trudno było sforsować obronę rywali. Nie mniej jednak Zibiemu nie pomógł tzw. autobus i gospodarze odnieśli zasłużone zwycięstwo. Dzięki za mecz.

Zawodnik meczu:
Boby1908
32 kolejka
Boby1908 Waldi198
Screeny:

Strzelcy:
Polanski
Allagui
Allagui
Allagui
Allagui
Szalai
Gabilondo

Opis:
Nie ma za dużo co pisać o takich meczach. Przewaga po stronie gospodarzy była praktycznie przez cały mecz co zostało udokumentowane dużą ilością goli. Dzięki za mecz.

Zawodnik meczu:
Allagui
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.