Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: lizaku - przedłużenie
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 7 > Sezon 7 - II liga
lizaku
Witam, z powodu wyjazdu na wczasy w dniach 23.07 - 01.08 proszę o możliwość rozegrania kolejek które zostały do końca sezonu, żebym jak wrócę miał małe zaległości. Z góry dzięki.
lukasz44
Przychylam się do prośby. Możesz rozegrać swoje mecze z przyszłych kolejek w trybie przyśpieszonym ze względu na wyjazd smile.gif

Do zagrania:

Kolejka 29
lizaku v seba

Kolejka 31
radek93 v lizaku

Kolejka 32
lizaku v Edi092

Kolejka 34
lizaku v arczi333

Kolejka 35
waldi198 v lizaku

Kolejka 36
lizaku v Dabro96

Kolejka 37
Boby1908 v lizaku

Kolejka 38
lizaku v JustMe1987

Proszę abyś Ty i Twoi rywale wpisywali wyniki w tym temacie, a ja będę je póżniej przenosił do odpowiednich działów (bądż sam będziesz je wpisywał a ja kasował te tutaj)
lizaku

32 kolejka
lizaku Edi092
Screeny:
Screen wyniku 1 połowy

Screen wyniku 2 połowy zagranej na innym lobby

Screen statystyk 2 połowy

Screeny ze strzelcami nie posiadam
Strzelcy:

Weillton

Tettey

Opis:
Mecz grany na raty, ponieważ w drugiej połowie na hoście przeciwnika miałem lagi, z mieniliśmy lobby i udało się zagrać bez lagów. Mecz w 1 połowie z lekką przewagą gości i do przerwy 1-0 dla Spartaka. W drugiej połowie ogromna przewaga gospodarzy, 8 strzałów, podczas gdy goście tylko 1 . Udało się zdobyć zaledwie 1 bramkę na samym początku meczu i mamy remis. Dzięki za mecz.

Zawodnik meczu:
Cała drużyna Rennes za 2 połowę.

lizaku

38 kolejka
lizaku JustMe1987
Screeny:

Strzelcy:

Jose Sand
Marveaux
Saul
Jose Sand
Opis:
Słaby mecz gospodarzy, zresztą jakich większość była w tym sezonie. Po 1 połowie 1-0 dla gości. Po karnym i czerwonej kartce 1-1. W końcówce 2 bramki i 1-3. Niech ten sezon już się skończy sad.gif !!!

Zawodnik meczu:
Jose Sand

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.