Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: x_text wywala do windowsa
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
oposq3
Witam
Mam dwa problemy, otóż gdy kopiuje x_text do folderu dat z jakiegokolwiek patcha to wywala mnie do windowsa zazwyczaj bierę e_text i p_text i zawsze to samo, wywala mnie przy ładowaniu składów.
Podobny problem z tym , że mam czarny ekran przy głównym menu odrazu po zainstalowaniu gry. Podejrzewam ze to wina kompa bo na innym działa
Orange_91
CYTAT(oposq3 @ Jul 2 2011, 16:07) *
Witam
Mam dwa problemy, otóż gdy kopiuje x_text do folderu dat z jakiegokolwiek patcha to wywala mnie do windowsa zazwyczaj bierę e_text i p_text i zawsze to samo, wywala mnie przy ładowaniu składów.
Podobny problem z tym , że mam czarny ekran przy głównym menu odrazu po zainstalowaniu gry. Podejrzewam ze to wina kompa bo na innym działa

Nie bardzo zrozumiałem. Czy zamieniasz nazwę x_text na p, e albo jakąkolwiek inną?
oposq3
Poprostu gdy kopiuje zmienony e_text to wywala mnie przed rozpoczęciem meczu tak samo jest z p_text gdy mam Pl wersje
Orange_91
CYTAT(oposq3 @ Jul 2 2011, 18:12) *
Po prostu gdy kopiuje zmienony e_text to wywala mnie przed rozpoczęciem meczu tak samo jest z p_text gdy mam Pl wersje

A jeśli można wiedzieć jaki patch wgrywasz? I czy wgrywałeś wszystkie jego komponenty?
oposq3
Power Patcha i Syllom Patch.
Tak wgrałem wszystkie należne komponenty. Próbowałem na czystego pesa ten plik e_text z patchów i to samo było.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.