Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grupa B
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > ISS Polska Ekstraklasa - Archiwum > ISS Polska Ekstraklasa - Sezon 1 > Puchar Ligi
JustMe1987
Kolejki #1 - #5 gramy do 15.07

Kolejki #6 - #10 gramy do 21.07

Obowiazuje szablon i regulamin ligowy z wyjatkiem ilosci zmian ktora wynosi 6!

Miejsca premiowane awansem: 1 i 2 + dwie ekipy z najlepszym bilansem we wszystkich grupach
JustMe1987

JustMe1987 Rybson

Screeny:

Rogalski
Hubnik
Ziajka

Opis:

Momentami obrona czestochowy gosci. Momentami taki kociol w polu karnym ze nie ma mowy o niestrzelniu bramki a jednak porazka. Rece opadaja..

Zawodnik meczu:

@ => Sebastian Ziajka

Znalazl luke w odpowiednim czasie i w odpowiednim miejscu.

JustMe1987

JustMe1987 Tomek93

Screeny:

Traore
Cabral
Kielbowicz

Opis:

Pasjonujace spotkanie z wielka walka w srodku pola. Neutralizacja przeciwnika udana i na deser piekne trafienie dajace 3 pkt.

Zawodnik meczu:

@ => Tomasz KIEŁBOWICZ

Celnie podawal kolegom z druzyny i zaliczyl ladnej urody gola.

WKS

WKSRKS Justme
Screeny:

Strzelcy:
Marcus da Silva
Dawid Nowak
Hubnik
Hubnik
Hubnik
Szalachowski
Radovic

Opis:
Wynik nie jest adekwatny do gry. Wygrał zespól z lepszym Body Balance smile.gif .

Zawodnik meczu:
Hubnik - Jego gabaryty mówią same za siebie.

JustMe1987

JustMe1987 lukasz44

Screeny:

Mawaye
Czoska
Duarte

Opis:

Mecz przyjazni. Mecz w ktorym zawsze mamy sobie cos do udowdnienia. Od pewnego jednak czasu dobra passa trwa po stronie lukasza i chocbym nie wiem jak sie staral to jej przelamac nie moge. Mimo ze nasze pojedynki sa bardzo zaciete to przewaznie koncza sie moimi plecami i to do zera.. a na trybunach znowu dalo sie slysze gromkie: "Bez Chinyamy nie ma bramy!"

Zawodnik meczu:

@ => Paweł CZOSKA

Pozbawił mnie zludzen o zdobyczy punktowej w tym spotkaniu strzelajac bramke na 0:2. Choto dlugo nie zapomni goscia z Gdyni ktorego mogl podziwiac tylko oddalajace sie czerwone buty.

lukasz44
1 kolejka
lukasz44 Rybson

Screeny:

Strzelcy:
Skela
Siemaszko
Ziajka
Chmiel
Ivanovski

Opis:
Mecz dogrywany na raty, gdyż w przerwie miałem black screena, stąd strzelcy tylko z II połówki.
Bardzo ciekawe spotkanie, mnóstwo walki i kombinacyjnych akcji. Pierwsza bramka po wątpliwym karnym ustawiła to spotkanie, Arka zagrała lepiej w przeciągu całego meczu i zgarnia całą pulę. Dzięki za mecz, powo dalej.

Zawodnik meczu:

Skela- mimo niebieskiej formy zdołał wykorzystać rzut karny na samym początku spotkania, a póżniej grał na swoim wysokim poziomie do końca spotkania.
lukasz44
4 kolejka
lukasz44 craxa93

Screeny:

Strzelcy:
Labukas
Labukas
Gargula
Genkov
Genkov

Opis:
Do 82 minut prowadzenie 2-1, a końcowy wynik brzmi 2-3... Cóż i takie mecze się zdarzają, Arka była w tym meczu zdecydowanie lepsza co widać po statystykach, ale co z tego, skoro w ostatniej akcji meczu szczęśliwie głową strzela Genkov i przechyla szale zwycięstwa na korzyść białej-gwiazdy...
Jedyny wniosek jaki napływa z takich meczów to to że moim graczom brakuje sił na pełne 90 minut, a szkoda...
Do rewanżu.

Zawodnik meczu:

Genkov - Autor decydującej o wyniku bramki

WKS

1 kolejka
Tomek93 WKSRKS
Screeny:

Strzelcy:
Michał Żewłakow
Michał Żewłakow
Plizga

Opis:
Mecz wyrównany, myślę że jeśli byłby remis to też byłby to sprawiedliwy wynik ale jednak GKS było bardziej zmotywowany do tego meczu....pomimo zmarnowania 2 karnego juz..

Zawodnik meczu:

10 kolejka
WKSRKS Tomek93
Screeny:
Nie mam SS ponieważ rozłaczyło nam i mecz na raty.

Strzelcy:
Michał Żewłakow
Dawid Nowak
Marcus Da Silva
Traore

Opis:
Mysle, że stroną przeważająca mimo wszystko było GKS, choć Zagłebie też miało swoje okazje. Wygrała druzyna skuteczniejsza.

Zawodnik meczu:
Nie ma takowego ,nikt się nie wyróżniał

6 kolejka
WKSRKS Rybson
Screeny:

Strzelcy:
Dawid Nowak
Metelka
Demjan

Opis:
Ekipa z Bielsko Białej okazała się być lepsza od GKSu.

Zawodnik meczu:
Podbeskidzie

Wstawiłem odrazu te co zagrałem z rewanżami. I tak niedlugo Just wystawi Runde Rewanżowa a ja moge pogubić screeny czy zapomniec strzelców. Takie info ;d.
Tomek93

4 kolejka
Tomek93 Rybson
Screeny:

Strzelcy:
Galkevicius x2
Ziajka
Opis:
Wyrównane spotkanie. Więcej szczęścia dopisało Zagłębiu. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:
Galkevicius
Tomek93

3 kolejka
Tomek93 Lukasz44
Screeny:

Strzelcy:
M. Traore
Labukas x 2
Skela x 2

Opis:
Scenariusz jak w większości moich meczów, na początku wszystko ładnie pięknie, a potem jakiś klops. W tym wypadku czerwona kartka dla bramkarza.

Zawodnik meczu:

JustMe1987

JustMe1987 WKSRKS

Screeny:

Gol
Borysiuk

Opis:

Zawodnicy gosci sami sobie sprezentowali porazke a wlasciwie ich bramkarz. ( wiecej na filmiku ) Po feralnym zagraniu pechowca Sapele w bramce zastapil rezerwowy. Bramka ta pozwolila w miare komfortowo podejsc do drugiej czesci spotkania w ktotrej dziela dopelnil Borysiuk.

Zawodnik meczu:

@ => Janusz GOL

Zdobyl kuriozalnego gola przeciw swojemu bylem zespolowi.

lukasz44
10 kolejka
lukasz44 JustMe1987

Screeny:
brak, znowu black screen...
Składy:

Strzelcy:
Ivanovski
Chinyama
Duarte

Opis:
Ciekawie zapowiadająco się widowisko trochę zawiodło, widać było że trener graczy z Warszawy nie miał zamiaru odjechać z Gdynii z niczym i przygotował spory wachlarz rozwiązań taktycznych na to spotkanie... Co oczywiście zastopowało moje gwiazdy, czyli Ervina Skele i Ivanovskiego. Obaj panowie zawiedli mnie mimo że byli na czerwonych formach
(świetnie ustawione krycie JustMe).
Oba gole dla gospodarzy z 'niczego' , najpierw negatywny bohater meczu Skaba fatalnie piąstkował, a przy drugim golu wypluł piłkę przed siebie z czego skorzystał Duarte. Jedynie golem Chinyamy potrafili odpowiedzieć rywale i wynik meczu to 2-1. Dzięki za mecz, powo dalej.

Antybohater meczu:

Legia Warszawa .... Duma i Skawa tongue.gif
JustMe1987
Bramkarz zawiodl zdecydownie i oba gole ma na sumieniu. Mecz na remis mimo mojej drobnej przewagi w posiadaniu pilki i strzlach. Jestesmy godnymi siebie rywalami i od pewnego czasu toczymy bardzo ciekawe i pelne walki pojedynki. Szkoda ze tym razem braklo koncentracji u mojego "obroncy swiatyni"

PS

Swietne wyczucie z fotka z babola. Pasuje jak ulal do jego dzisiejszej postawy. tongue.gif
WKS

2 kolejka
WKSRKS Łukasz44
Screeny:

Strzelcy:
Marcus Da Silva
Ivanovski
Ivanovski
Labukas

Opis:
Z stastyką strzałów po pierwszej połowie 15[10] - 5[4] cały czas dziwiłem sie dlaczego przegrywam ten mecz ? Areczka w pierwszej połowie nie istniała. Całkowicie zamurowana odpierajaca ataki GKSu. Niestety kiedy kontra i fantastyczna akcja IVanovskiego który to przedryblował 4 piłkarzy i trafił praktycznie w okienko bramki daje 2:1 do przerwy. Po przerwie to odziwo Arka doszła do głosu dokładając trafienie Labukasa. Jeżeli chodzi o GKS to myslę ze NOwak jako Lider drużyny powinien zagrać lepiej. Niestety nie poprowadził GKSu do zwyciestwa i szanse choc małe stały sie jeszcze mniejsze jeżeli chodzi o awans do dalszego etapu Pucharu Ekstraklasy. Dzieki za klasowy mecz bo nie tylko Ivanovski strzelił cudną bramke, Marcus Da Sliva również pokazał, że Gospodarze potrafia kibicom sprawić niespodzianke po przez piękne dla oka nie tyle widowisko co bramke z ostrego konta głową gdzie piłka jeszcze od słupka wpadła do bramki strzezoną przez morettiego ;]. Dziex raz jeszcze

Zawodnik meczu:
lukasz44
7 kolejka
lukasz44 WKSRKS

Składy:
Screeny:

Strzelcy:

Mawaye
Marcus da Silva
Marcus da Silva
Labukas
Wróbel
Marcin Żewłakow

Opis:
Zaczęło się dobrze bo od potężnej bomby Mawaye sprzed pola karnego po której objąłem prowadzenie, ale z biegiem czasu gra przestawała mi się kleić. Marcus da Silva dwa razy mnie ukuł, póżniej akcje oskrzydlające wykorzystali Wróbel i Żewłakow, ja odpowiedziałem jedynie trafieniem Labukasa i końcowy wynik to 2-4. Cóż, szkoda porażki u siebie, ale zabrakło trochę koncepcji na grę w tym spotkaniu co wykorzystał skrzętnie mój rywal.
Dzięki, do następnego.

Zawodnik meczu:

Marcus da Silva
Rybson

5 kolejka
Rybson WKSRKS

Screeny:

Strzelcy:
Zaremba
Zaremba
Demjan

Nowak
Nowak
Zawodzinski

Opis:
Pechowo zremisowany mecz i wielki niedosyt pozostał w Bielsku...;/ akcja z 90 minuty to niemałe kuriozum obronców:D dzieki za mecz powodzenia dalej!

Zawodnik meczu:

Kibice w Bielsku

Rybson

8 kolejka
Rybson JustMe
Screeny:

Strzelcy:
Cieśliński
Rogalski
samobój... chociaż dla mnie powinna byc to bramka Sokołowskiego..;/ niestety

Chinyama

Opis:

Bardzo udane zawody rozegrali gospodarze ktorzy nieprzestraszyli isę renomowanego rywala smile.gif i penwie raz po raz atakowali na bramke gości.

dzieki za mecz powodzenia.

Zawodnik meczu:

KOLEKTYW:)

Rybson

9 kolejka
Rybson Tomek93
Screeny:
przepraszam z abrak ale musiałem juz je usunąc, mecz grany dosc dawno temu...

Strzelcy:

Demjan
Zaiajka

Plizga

Opis:

Z tego co pamiętam ten mecz mi wyszedł i rewanż zasłużenie wygrywają gospodarze, dzieki za mecz powodzenia dalej!

Zawodnik meczu:

niestety niepamietam..;/

Rybson

2 kolejka
Rybson Craxa93

Screeny:

Strzelcy:
Kołodziej
Ziajka

Opis:
Fajnie ułozył się ten mecz dla Podbeskidzia, naprawde wisła patrzyła z niedowierzaniem na energicznych zawodników z bielska... wisła była jakas zaspana.. dzieki za mecz i powodzenia!;)

Zawodnik meczu:

kilkoma obronami załuzył sobie na to miano! LINKA ... niby statystyki słabiutkie ale swietnie broni! smile.gif

craxa93

7 kolejka
Craxa Rybson

Screeny:

Strzelcy:
Zaręmba
Zaremba

Genkov

Opis:
Pierwszy mecz po przewie w graniu co było az za bardzo chyba po mnie widać. Gra kompletnie rwana zero ciekawych kombinacji i kolejna niespodziewana porażka wiślaków. Do tego mecz grany na raty przerwany w 2 78 minucie. Przeciwnik nie zagrał też fajerwerków ale lepiej układała mu się gra i chyba zasłużył na zwycięstwo.
Dzięki za mecz i powo dalej.

Zawodnik meczu:

Zaremba - strzelec 2 goli

[/quote]
WKS

8 kolejka
WKSRKS Craxa93
Screeny:

Strzelcy:
Marcus da Silva
Małkowski
Boguski
Sivakov
Garguła

Opis:
GKS poraz kolejny daje ciała. Boże dziekuje Ci ze ten Puchar Ekstraklasy sie konczy...

Zawodnik meczu:
Ten na lewej stronie co caly czas dosrodkowywal nie wiem jak sie nazywa
Rybson

6 kolejka
Rybson Lukasz44

Screeny:

Strzelcy:
Iwanovski

Bardzo dobre ale jakże pechowe spotkanie Podbeskidzian...wink.gif po kilku swietnych meczach przyszła zadyszka... w sumie mecz z lekką przewagą gospodarzy ale najsprawiedliwszym wynikiem był by remis...
kilka kuriozalnych sytuacji ktore przesądziły o wyniku... poraz kolejny Lukasz lepszy o jednego ale jakze waznego GOLA;D dzieki za mecz powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:

Iwanovski

JustMe1987

JustMe1987 Craxa93

Screeny:

Radovic
Malecki
Knezevic
Lobodzinski
Chinyama
Genkov

Opis:

Klasyk nie zawiodl x2. Rywal silnie skoncentrowany nie dal mi wygrac ale ja bylem na posterunku i postaralem sie nie przegrac tongue.gif

Zawodnik meczu:

Nikt sie nie wyroznil.

craxa93

1 kolejka
craxa93 JustMe
Screeny:

Strzelcy:
Genkov
Genkov
Małecki
Kiełbowicz
Manu
Vrdoljak
Opis:
ciekawy mecz z dużą ilościa goli i sytuacji podbramkowych i troche szczęśliwy remis legi po strzale vrdoljaka w ostatniej minucie meczu. sądze ,że wynik jednak sprawiedliwy i zasłużony.
dzieki za gre
Zawodnik meczu:

AKTUALKA
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.