Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Off-top Pucharu ekstraklasy
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > ISS Polska Ekstraklasa - Archiwum > ISS Polska Ekstraklasa - Sezon 1 > Puchar Ligi
JustMe1987

Tutaj piszemy o wszystkim co zwiazane z pucharem
JustMe1987
witu zostal dodany i zmienilem warunki awansu z racji liczby uczestnikow na 2 osoby z kazdej z grup plus dwoch lucky looserow z najlepszym bilansem punktow i bramek.
Ogryz
Będą rewanże czy tylko po 1 meczu?
JustMe1987
Naturalnie przewidywana jest runda rewanzowa smile.gif
JustMe1987
Nieogarnietym kolegom przypominam zeby grac swoje mecze w terminie bo ja przeciwienstwie do opiekuna ligi wole porzadek w tabeli od przedluzania tongue.gif

Wyjatkiem jest urlopujacy sie craxa93. U reszty rozpisze 10 lipca wo i wstawie druga runde do grania.
JustMe1987
Ze wzgledu na problemy z serwerem przedluzam pierwsza runde do 15. lipca a druga do 21.
JustMe1987
Ze wzgledu na problemy z serwerem oraz wyjazdy przedluzam wszystkie spotkania do 31 lipca. Jest to termin ostateczny!
JustMe1987
Tak oto dobrnelismy do konca fazy grupowej. Kto gral i wpisywal wyniki nie ma nic na sumieniu. kto olal badz nie mial czasu ten traba. Przedluzac w nieskonczonosc rozgrywek nie bedziemy. Wszystkie nierozgerane spotkania zostaly uregulowane stosunkiem bramek 0:3 dla goscia.

Finalisci zostali dobrania w pary pod wzgledem schematu:

a1 b2

a2 b1

a3 c1

b3 c2

Czas na rozegranie spotkan jest do 7 sierpnia.
WKS
craxa nie wstawił meczu ze mną w 3 kolejce. Zostało to policzone jako WO ?[ i tak wygrałem w tym meczu] Czy tylko mecz dodany bez pkt bez niczego ? Bo terminarz nie uzupełniony i nic nie wiem.
JustMe1987
Panowie jest jakas inicjatywa grania u was? Jak dla mnie to moge sobie darowac prowadzenie tego jak wam sie grac nie chce.

Czekam na jakies wstawione mecze badz wnioski o przedluzenie.
dj_adriano
rybson - dj_adriano 1-4

ale rybsonowi sie chyba nie chce wstawić wyniku..
WKS
Nie no panowie nie grajcie i nie siedźcie tyle w tym dziale bo strona padnie ^ ^. Widzę, PE coś cienko idzie. Dla mnie to nie był trafiony pomysł od samego początku ale róbta co chceta. Jak to mówią wink.gif
JustMe1987
Ma ktos mozliwosci i checi nagrac final?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.