Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Reklamacje dotyczące walkowerów oraz prośby o przedłużenie terminu
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 7 > Puchar Ligi IO
lukasz44
W tymże temacie zgłaszamy niemożność komunikacji
z przeciwnikiem i ustawienia się na ligowy mecz.

Forma powinna wyglądać następująco:

Mecz:
Powód:

Proszę pamiętać o tym, że jeżeli w terminarzu jesteśmy zaznaczeni jako gospodarz to mamy obowiązek wpisać nierozegrany w terminie mecz.

Jeżeli wniosek
nie zostanie wpisany do końca danego
tygodnia wstawiany jest WO według regulaminu.

JustMe1987
Ja bardzo bym chetnie zagral ale waldiego uswiadczyc na gadu jakos nie moge..

EDIT:

Niestety z braku czasu waldi oddaje spotkanie na moja korzysc walkoverem.

WKS
Prośba o przedluzenie meczu z Craxa bo dopiero 11 wraca a tak btw nie mozna było zaczac tego pucharu ligi wczesniej grac ? Bo teraz wszystko na wakacje sie rozmywa...
Matis08
Nie bo finał rozgrywa się w ostatnim tygodniu trwania sezonu.
lukasz44
CYTAT(WKSRKS @ Jul 5 2011, 20:58) *
Prośba o przedluzenie meczu z Craxa bo dopiero 11 wraca a tak btw nie mozna było zaczac tego pucharu ligi wczesniej grac ? Bo teraz wszystko na wakacje sie rozmywa...

Widocznie nie można było.
Zawsze tak jak powyżej napisał Mlody finał rozgrywa się w ostatnim tygodniu ligi bądż terminie obok tego momentu i nie chcieliśmy tego zmieniać...

Sami pisaliście się na granie ligi w wakacje, więc dziwne jest to narzekanie... Do końca nie zostało już dużo także damy radę, spokojnie smile.gif

Mecz oczywiście zostanie przedłużony...
Ferat
wyjezdzam na wakacje 24-30.07 prosze o przedluzenie wszystkich moich meczow..
lukasz44
Proszę o przedłużenie meczu z Zibim75 ... Nie mogliśmy się styknąć
Mani3k
Mecz: BlueOle10 - Mani3k
Powód: Brak kontaktu z rywalem, chyba wyjechał.
Boby1908
Piszę wniosek o wo na moją korzyść w meczu z Waldim198. Może to go zmotywuje do odpisania mi na gg. Na kilka moich próśb kolega ani razu nie odpisał. Nie zamierzam grać w ostatni dzień wieczorem, bo na rano do pracy chodzę. Mam nadzieję, że się jednak odezwie i coś zagram w tym pucharze.

Podziałało:)smile.gif Po napisaniu tego wniosku kolega się odezwał i mecze zostały rozegrane:)
stalowka84
proszę o przedłużenie meczu 1/2 pucharu ligi nieudało się nam zgrać (miałem wesele) a w niedzieleniedałem rady
Ferat
CYTAT(stalowka84 @ Aug 22 2011, 08:24) *
proszę o przedłużenie meczu 1/2 pucharu ligi nieudało się nam zgrać (miałem wesele) a w niedzieleniedałem rady

umówiliśmy się na środę wieczór:)
lukasz44
Oba mecze przedłużone do środy do 24:00.

Jeżeli Wam nie zależy tego zagrać to nie będziemy mieli w tym sezonie zwycięzcy pucharu ligi...
stalowka84
czemu piszesz że nie zależy po prostu nie zgadaliśmy się i tyle
Ferat
moze sie czepiam ale chociaz probowalismy.. a co chyba wazniejsze nie omieszkalismy poinformowac o niemoznosci rozegrania meczu w wymaganym terminie..
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.