Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 2, 17.06 - 26.06 , kolejki 5-8
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > ISS Polska Ekstraklasa - Archiwum > ISS Polska Ekstraklasa - Sezon 1
lukasz44

Kolejka 5
dj_adriano - Rybson
Tomek93 - WKSRKS
craxa93 - snajper1929
Ferat - Edi
witu - lukasz44
JustMe1987 - Szymson
Arczi333 - gapa
DonKryst - Tsu
Ogryz - zibi75

Kolejka 6
WKSRKS - dj_adriano
snajper1929 - Rybson
Edi - Tomek93
lukasz44 - craxa93
Szymson - Ferat
gapa - witu
Tsu - JustMe1987
zibi75 - Arczi333
Ogryz - DonKryst

Kolejka 7
dj_adriano - snajper1929
WKSRKS - Edi
Rybson - lukasz44
Tomek93 - Szymson
craxa93 - gapa
Ferat - Tsu
witu - zibi75
JustMe1987 - Ogryz
Arczi333 - DonKryst

Kolejka 8
Edi - dj_adriano
lukasz44 - snajper1929
Szymson - WKSRKS
gapa - Rybson
Tsu - Tomek93
zibi75 - craxa93
Ogryz - Ferat
DonKryst - witu
Arczi333 - JustMe1987

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIĄG Z REGULAMINU:
CYTAT
Przywileje i obowiązki gospodarza:
- wpisanie wyniku w panelu gracza na stronie głównej (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków
(np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach.")
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Samobój
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od VI sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde ostrzeżenie.
JustMe1987
JustMe1987 Ogryz

Screeny:

Golebiewski
Hubnik
Borysiuk
Hubnik
Mezenga
Hubnik
Hubnik
Cabral
Hubnik
Hubnik
Radovic
Hubnik
Hubnik

Opis:

Przeciwnik zmarnowal moj czas. Nikt Cie tu na sile nie trzyma. Mysle ze reszta ligowcow nie ma tez ochoty ogladac taki pokazkow z Twojej strony.

Antybohater meczu:

@ => Ogryz

Zachowal sie bardzo nie fair prokurujac gole samobojcze oraz faulujac mnie na kazdym kroku od okolo 40. minuty spotkania.

Władza kazala wpisac strzelcow do protokolu jednak tongue.gif
Ogryz
CYTAT(JustMe1987 @ Jun 17 2011, 19:53) *
JustMe1987 Ogryz

Screeny:

Mysle ze nie nalezy umieszczac strzelcow po czyms takim co kolega zaprezentowal od konca pierwszej polowy.

Opis:

Przeciwnik zmarnowal moj czas. Nikt Cie tu na sile nie trzyma. Mysle ze reszta ligowcow nie ma tez ochoty ogladac taki pokazkow z Twojej strony.

Antybohater meczu:

@ => Ogryz

Zachowal sie bardzo nie fair prokurujac gole samobojcze oraz faulujac mnie na karzdym kroku od okolo 40. minuty spotkania.

Sory przesadziłem.
JustMe1987

JustMe1987 Szymson

Screeny:

Chinyama
Ntibazonkiza
Chinyama
Krzywicki
Swojak
Chinyama

Opis:

Co tu duzo pisac. Chinyama pozamiatal wszystko mimo szalejacego Saidiego Ntibazonkizy po obu flankach i taranujucego Krzywickiego przy ktorym moi defensorzy wygladali jak dzieciaki z podstawowki.

Zawodnik meczu:

@ => Takesure CHINYAMA

Rzadzil i dzielil na boisku!

arczi333

..5 kolejka
Arczi Gapa
Screeny:

Strzelcy:
Abdou Traore x2
Nowak
Dawidowski
Bedi Buval x2
Spahic

Opis:
Mecz na sporych lagach po obu stronach ale udało sie wygrac dzieki za mecz do nastepnego

Zawodnik meczu:
Bedei Buval

Tsu

6 kolejka
Tsu JustMe1987
Screeny:

Strzelcy:
Slusarski
Rudnevs

Opis:
Mecz na szczycie Ekstraklasy dla Lecha Poznan.Przed spotkaniem obaj trenerzy na pewno woleli by sie zamienic miejscami lawek rezerwowych ale niestety los nikogo o zdanie nie pytal smile.gif
Mecz mysle ze nie zawiodl bylo kilka ciekawych akcji i sytuacji gospodarze wygrali bo byli skuteczniejszi a oslabieni goscie bez Takesure Chinyamy nie mieli szczescia w swoich sytuacjach bramkowych.
Dzieki/pozdrawiam

Zawodnik meczu:
Pomogl napastnikom zdobyc gole.

WKS

6 kolejka
WKSRKS dj_adriano
Screeny:

Strzelcy:
Sernas
Sernas
Sernas

Opis:
Cóż, jeżeli tak sędziowie sedziują w Polskiej Ekstraklasie to ja całkowicie nie rozumiem pretensjii do kibiców o ich przypływ Agresjii. Wystarczył karny aby podciąć skrzydła Bełchatowianom , i wykluczenie Nowaka z nóg Łodzian i GKS całkowicie bez szans grając bez wiary i polotu przyprawiali swoich kibiców o zawał serca. Mecz o którym pilkarze muszą szybko zapomnieć i dalej odnosić zwycięstwa.

Zawodnik meczu:

donkryst

8 kolejka
DonKryst Witu.
Screeny:

Strzelcy:
Jeż
Janoszka
Olszar

Opis:
Bardzo wyrównany mecz. Po strzeleniu gola na 1:0 Górnik cofnął się do defensywy, czyhając na kontry. Jednak wystarczyły 2 sytuacje i z 3 punktów zrobiło się okrągłe 0. Dzięki i powo dalej.

Zawodnik meczu:
Olszar-Janoszka - ten duet zapewnił wygraną
EDIT:
Na tym forum nie obrazamy kibicow bądż ekip i nie przekrecamy ich nazw ...
lukasz44

lukasz44
6 kolejka
lukasz44 craxa93

Screeny:

Strzelcy:
Labukas
Skela
Gargula
Malecki

Opis:
Z 2-0 dla Arki zrobiło się 2-2 i tak już zostało do końca meczu tongue.gif
Spotkanie napewno stało na wysokim poziomie, nikt nie myślał o bronieniu liczył się tylko atak. Parę razy Labukasa zatrzymał w świetnych sytuacjach Pareiko, pokazując swoją klasę i kunszt bramkarski. U mnie też kilka razy zrobiło się gorąco pod bramką, ale zawsze któryś z obrońców odcinał to ostatnie podanie, bądż blokował strzał.
Dzięki za emocje i do rewanżu.

Zawodnik meczu:

Patryk Małecki - najaktywniejszy na boisku
Witu

5 kolejka
witu_ lukasz44_
Screeny:

Strzelcy:
Piech x2
Skela
Opis:
Mecz w którym były dwie całkiem różne połowy. W 1 połowie Ruch przeważał i udokumentował swoją przewagę bramką Piecha w 8 minucie, natomiast Arka próbował kontratakować, ale bez skutku. W drugiej połowie role się zmieniły to Ruch próbował kontrować a Arka skupiła się na ataku pozycyjnym jednakże błąd obrońcy w 56 min spowodował, że padł 2 gol dla Ruchu którego autorem był Piech. Arka próbowała, ale albo Perdijić świetnie bronił, albo brakowało szczęścia Gdynianom jak na przykład po rzucie wolnym w 70 minucie piłka odbiła się od słupka. Arka jednak wkońcu dopieła swego i w 86 min Skela genialnie uderzył z rzutu wolnego i jak się okazało to był gol honorowy dla piłkarzy z Gdyni. Dzięki za mecz i powo dalej.

Zawodnik meczu:

Arkadiusz Piech - strzelca 2 goli dla Ruchu.
zibii75

8 kolejka
zibii75 craxa93
Screeny:

Strzelcy:
Bogucki
Wyparło (swojak)

Opis:
Co tu pisać, słaby kadrowo Łks nie miał szans z Gwiazda, błąd w defensywie podanie do przeciwnika przed własnym polem karnym i jeden w plegary, następnie gol samobój i po zawodach. Praktycznie brak klarownej akcji ze strony ŁKS-u za słabe grajki na taki zespół. Dzięki i powo dalej smile.gif wink.gif

Zawodnik meczu:
Defensywa ŁKS-u

craxa93

5 kolejka
Craxa Snajper
Screeny:

Strzelcy:
Garguła
Małecki

Tataj
Tataj
Janczyk
Niedzielan

Opis:
Stoczyłem bardzo wyrównany i dobry mecz z liderem i myślę że nie zasłużyłem do końca na porażkę. O zwycięstwie zadecydował Tataj który wchodził w moją obronę niczym statek widmo i pakował piłkę do bramy obok bezradnego Pareiko. Szkoda kolejnej straty pkt ale myślę że w kolejnych meczach będzie lepiej chyba już wiem jaką strategią trzeba grać Wiślakami.
Dzięki za mecz i powo dalej.
Zawodnik meczu:

Maciej Tataj

Szymson

6 kolejka
Szymson Ferat
Screeny:

Uploaded with ImageShack.us

Strzelcy:
Krzywicki x2
Dudzic

Radzewicz

Opis:
Bardzo fajne spotkanie,cieszy mnie postawa mojej drużyny szczegolnie w ofensywie bo zaczyna wyglądać to bardzo fajnie,podziweam Ferata że jeszcze wytrzymuje grać tymi drewniakami.Dzieki za mecz i

Zawodnik meczu:
Dudzic-szalał niemiłosiernie po swojej flance

Uploaded with ImageShack.us

Szymson

8 kolejka
Szymson WKSRKS
Screeny:
ss sie nie zapoisał

Strzelcy:
M.Żewłakow

Opis:
Mecz bez fajerwerkow,momentami nudny.Bramka po kuriozalnej interwencji Kaczmarka której nawet nie chce mi się komentować.Taki słaby mecz musiał sie trafić gdzie kompletnmie nie miałwem pomysłu na akcje.dzieki za mecz i powodzenia dalej pozdro:)

Zawodnik meczu:
Naprawde nie znazłem tutaj wyrożniajacej sie postaci

zibii75

6kolejka
zibii75 Arczi333
Screeny:

Strzelcy:
Bedi Buval
Bedi Buval
Bedi Buval
Zejglic
Zejglic
Sazankov
Opis:
Nie mam siły juz do opisów, jak by u mnie w timie grał taki patałach jak wyparło to ręce ma uje..ne, zgroza i zygam juz tym ełkaesiem. Dzięki za pogrom i powo dalej.

Zawodnik meczu:

Ogryz

6 kolejka
Ogryz DonKryst
Screeny:

Strzelcy:
Smolarek
-------------
Zahorski
Samobój
Opis:
Bardzo wyrównane spotkanie rozegrali w 6 kolejce Polskiej Ekstraklasy piłkarze Polonia Warszawa z Górnikiem Zabrze. Mecz toczony bardziej w środku pola dużo nie dokładnych podań jak to w polskiej lidze, ale dużo też ciekawych akcji i ładnych strzałów jak ten Sobiecha z 35 m z woleja. Pierwsi objeli prowadzenie goście kiedy Zahorski urwał się obrońcom gospodarzy i po minięciu bramkarza umieścił piłkę w siatce. Wyrównującą bramkę w 60 minucie zdobył nie kto inny jak Ebi Smolarek po strzale głową z rzutu rożnego. Do 90 minuty nic ciekawego się nie działo. Dopiero w doliczonym czasie gry piłkarze gości mieli rzut rożny i szczęśliwie zawodnik Górnika uderzył z głowy w bramkę Polonii a tam obrońca gospodarzy wbił sobie piłkę do własnej bramki. Szkoda porażki, bo na pewno na nią nie zasługiwałem. Pan Wojciechowski daje mi szanse na zdobycie kompletu punktów w meczu z ŁKS-em i Polonią Bytom inaczej trener Polonia Warszawa żegna się z posadą. Dzięki. Powodzenia dalej.
Zawodnik meczu:
Nie było takiego.
gapa

6 kolejka
gapa witu
Screeny:

Strzelcy:
Szewczuk
Vukelja
Sobota
Sobota

Opis:
Pierwsza polowa to przewaga slaska, nad nie mogacym sie odnalezc ruchem, a w drugiej polowie dwa bardzo ladne gole soboty. dzieki i powo dalej.

Zawodnik meczu:
Waldemar Sobota

Tomek93

7 kolejka
Tomek93 Szymson
Screeny:

Strzelcy:
---

Opis:
Mimo że 0:0 to mecz stał na najwyższym poziomie. Dużo akcji kombinacyjnych, dużo strzałów, wspaniałe parady bramkarskie. To spotkanie musiało się podobać. Dzięki i powo dalej.

Zawodnik meczu:
Bramkarze obu drużyn
Rybson

7 kolejka
Rybson Lukasz44
Screeny:

Przepraszam ale najprawdopodobniej przed meczem wyłącztyłem frapsa... w innych celach i zapomniałem włączyc...

Strzelcy:
ROSS

Opis:
Wg mnie był to mecz na remis ale wygrał go lukasz strzelajac bramkę z bardzo ostrego kąta ... naprawde niespodziewałem się ze tak ładnie zakręci piłkębiggrin.gif no cóż trzeba grac dalej:) warto wspomniec ze PODBESKIDZIE;d nie było wcale dużo słabsze:) dzieki za mecz powodzenia dalej!:)

Zawodnik meczu:

ROSS strzelec bramki

gapa

8 kolejka
gapa Rybson
Screeny:

Strzelcy:
Kaźmierczak
Szewczuk
Demjan

Opis:
To byla taka nasza polska kopanina z bledami pilkarzy (po jednym takim padl gol dla slaska). przy odrobinie szczescia rybson mogl ten mecz zremisowac, ale widac ze ta druzyna mu nie lezy. dzieki i powo dalej.

Zawodnik meczu:
brak takiego, nikt nie wyskoczyl

Ogryz

8 kolejka
Ogryz Ferat
Screeny:

Strzelcy:
Gołębiewski
Gołębiewski
---------------
Matawu
Barcik
Opis:
Tragiczna forma i tragiczna gra piłkarzy ze Stolicy którzy w kolejnym meczu w końcówce spotkania tracą gola. Spokojnie prowadzenie 2-0 i kontrolowanie spotkania i nagle Matawu strzela na 2-1 i w końcówce Barcik ustala wynik spotkania na 2-2. Słabiutki poziom gry obydwu zespołów. Szkoda straconych punktów gdy się prowadzi 2-0. Prezes Wojciechowski daje mi ostatnią szansę albo wygram z ŁKS-em albo pożegnam się z posadą. Dzięki. Powodzenia dalej.
Zawodnik meczu:
Nie było takiego

5 kolejka
Ogryz Ziibi75
Screeny:

Strzelcy:
Gołębiewski
Smolarek
Opis:
Mecz ostatniej szansy. Ten mecz Polonia Warszawa musiała wygrać. Przed meczem wiedziałem, że będzie to bardzo ciężki mecz i tak też było. Trudna taktyka zastosowana przez trenera gości. Do przerwy bicie głową w mur i wynik 0-0. Po przerwie ciąg dalszy słabej gry piłkarzy Polonii i wszystko wskazywało na podział punktów w tym meczu. Na szczęście w 74 minucie udało się to co przez cały mecz się nie udawało błąd w obronie gości i Gołębiewski wychodzi sam na sam z Bodzio W. goniący go obrońcy nie dają rady go dogonić, a Gołębiewski strzela obok Bodzia i otwiera wynik spotkania. 7 minut później Ebi Smolarek po ładnym strzale z pola karnego w długi róg bramki ustala wynik spotkania na 2-0. Ciężka przeprawa piłkarzy Polonii, ale udało się niestety Polonia Warszawa musi poprawić grę inaczej może być ciężko. P.S Z tym zwolnieniem mnie z posady to żart oczywiście nie zamierzam rezygnować. Dzięki za mecz. Powodzenia dalej.
Zawodnik meczu:
Daniel Gołębiewski - Starał się jak mógł to on otworzył wynik spotkania. Najlepszy na boisku.
arczi333

.. 8 kolejka
Arczi JustMe
Screeny:

Strzelcy:
2X Bedi Buval
Abdu Traore
Mezenga
Chinyama

Opis:
Walka do końca było już groźnie ale jkoś wywalczyłem 3 pkt dziękuje za mecz

Zawodnik meczu:
Bedi Buval
WKS

7 kolejka
WKSRKS Edi
Screeny:

Strzelcy:
Dawid Nowak
Frankowski
R.Grzyb
Wróbel

Opis:
Uważam, że remis jest sprawiedliwym wynikiem, gdyż na dłuższą mete żadna drużyna nie zdominowała aż tak boiska aby zasluyżyc na zwycięstwo. Pierwszy raz widziałem tak zamachanych moich graczy 2 czy 3 miało jeszcze siłe biegac [Żewłakow który nie biegał cały mecz xD Wróbel którego wpusciłem w 60 minucie i Bocian]] . Jednak Belchatowianom udalo sie uratować ten remis i to cieszy. Thx.

Nie było zawodnika meczu.

donkryst

5 kolejka
DonKryst Tsu
Screeny:

Strzelcy:
Bandrowski
Ubiparip

Opis:
Spotkanie, w którym od początku widać było przewagę graczy z Poznania. Szczelna defensywa + składna pomoc + skuteczny Ubiparip - te 3 czynniki złożyły się na to, że piłkarze Lecha potrafili wywieźć 3 punkty z Zabrza. Na pochwałę zasługują kibice, którzy stworzyli niezapomniane widowisko. Oto filmik z tego spotkania:http://www.youtube.com/watch?v=YLeVh4QGzhI&feature=player_embedded#at=26

Zawodnik meczu:
Ubiparip - nękał co rusz obronę Górnika, w dodatku strzelił bramkę.

snajper1929

6 kolejka
snajper rybson
Screeny:

Strzelcy:
Janczyk
Janczyk
Janczyk
Edi Andradina
Korzym
Korzym
Puri
Chmiel
Demjan
Demjan
Demjan

Opis:
Typowy mecz hokejowy w którym zwycięstwo Korony zagrożone było tylko przez moment przy stanie 5-4 potem udało się ustalić rezultat. dzięki

Zawodnik meczu:
Demjan i Janczyk za hat-tricki
Ferat

5 kolejka
Ferat Edi
Screeny:

Strzelcy:
Podstawek
Frankowski
Frankowski

Opis:
Było tak blisko remisu, ale niestety niezawodny Frankowski przechylił szalę zwycięstwa na korzyść Białostoczczan..

Zawodnik meczu:
Franek "łowca bramek" - kat.

7 kolejka
Ferat Tsu
Screeny:

Strzelcy:
Podstawek
Ubiparip
Rudnevs
Podstawek
Murawski
Rudnevs

Opis:
Zdecydowanie silniejsza kadrowo drużyna z Poznania pokonuje łatwo Bytomian i wraca z trzema punktami..

Zawodnik meczu:
Rudnevs - jego bramki zapewniły Lechowi zwycięstwo..

Tomek93

5 kolejka
Tomek93 WKSRKS
Screeny:

Strzelcy:
Pawłowski x 2
Hanzel
Plizga
Djokic x 2
Marcus da Silva

Opis:
Mecz w sumie wyrównany, dobra postawa bramkarza gospodarzy pozwoliła skupić się na ofensywie. Skutki widzimy ... Dziękuje przeciwnikowi za to że chociaż nie zaczął się kosić i dograł mecz do końca w kulturalnej atmosferze. Dzięki i powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:
Pawłowski - w końcu pokazał co potrafi.
dj_adriano

5 kolejka
dj_adriano Rybson
Screeny:

Strzelcy:
Budka
Koman

Opis:
ogromna przewaga Łodzian i.. tylko nędzny remis ,z którego szczęśliwy musi byc trener Podbeskidzia, szkoda straconych punktów,ale nie ma co rozpamiętywać tylko ciągnąć zespół dalej w górę tabeli..
dzięki za mecz,pozdrawiam..

Zawodnik meczu:
zespół Podbeskidzia - za dzielną walke o utrzymanie wyniku.. wink.gif
Edi092

6 kolejka
Edi Tomek
Screeny:

Strzelcy:

Opis:
Mimo dobrej formy nic nie szło w tym meczu.GK oby dwóch drużyn mieli pare ładnych interwencji i tylko to zasługiwało na pochwałe w tym meczu.

Zawodnik meczu:

Brak zawodnika meczu

8 kolejka
Edi dj_adriano

Screeny:

Strzelcy:
Dzalamidze

Opis:
Mimo małej skuteczności pod bramką rywala był to mecz dobry,zawodnicy wykonywali dobrze swoją prace na boisku zabrakło tylko szczęścia w ostatnik kwadransie gry i w ostateczności kolejna porażka u siebie i to w końcowym czasie gry.
Dzięki za mecze Panowie ! smile.gif

Zawodnik meczu:

Strzelec decydującej bramki

craxa93

7 kolejka
Craxa93 gapa
Screeny:

Strzelcy:
Gikiewicz
Gikiewicz
Ćwieląg
Ćwieląg
Ćwieląg

Genkov
Genkov
Genkov
Melikson

Opis:
8 strzałów na moją bramkę 5 goli, myślę że dłuższego komentarza nie trzeba... Miałem albo strasznego pecha albo mój bramkarz jest po prostu łajzą. Przez cały mecz musiałem gonić wynik i kto wie gdybym miał jeszcze z 5 min to by się udało dojść.

Zawodnik meczu:
Pepe Ćwieląg - Wariat na skrzydle

dj_adriano

7 kolejka
dj_adriano snajper
Screeny:

Strzelcy:
Oziebala
Edi Andradina
Jańczyk
Maliszewski
Puri

Opis:
mecz właściwie przegrany już w sztni! linia obrony i pomocy dosyć fajnie z formami,ale za to napad mnie załamał.. jedynym zdolnym napastnikiem był Grzelczak na zielonej formie. w meczu doskonale było widać moją słabość z przodu , Grzelczak zupełnie nie dawał sobie rady, Dzalamidze odbijał się od obronóc jak od sciany,Nakoulma biegał jak żyd po pustym sklepie. w drugiej połowie byłem zmuszony rotować składem,spróbowałem wpuścic Sernasa na (szarej formie) ,ale on tez potykał się o własne nogi.. pierwsza połowe dosyć łatwo wygrała korona schodząc do szatni z dwubramkowym zabezpieczeniem.. w drugiej nieco ożywił sie mój zespół dosyć szybko udało się nawet zdobyć kontaktowego i potym gra zaczęła nawet w miare wyglądać ,ale zapał mój ostudziła zupełnie bramka na 3-1 z mojej drużyny zupelnie zeszło powietrze,a chwilę później gwoździa do trumny wbił jeszcze fin Puri..
zwycięstwo pewne i zasłużone ,ale myśle w rewanżu będzie trudniej wygrać tak łatwo.. wink.gif
dzięki za mecz,pozdrawiam..
Zawodnik meczu:
zdecydowanie cały zespół "Żółto-Krwistych"
Witu

7 kolejka
witu_ zibii75_
Screeny:

Strzelcy:
Piech x3

Opis:
Mecz pod pełną kontrolą piłkarzy z Chorzowa i zasłużone zwycięstwo. Dzięki za mecz i powo dalej.

Zawodnik meczu:

Arkadiusz Piech - Ustrzelił hat-tricka i dzięki nie mu w Chorzowie pozostały 3 pkt.
arczi333

..7 kolejka
Arczi Donkryst
Screeny:

Strzelcy:
Kwiek
Jończyk
Sikorski
Bedi Buval
Samobój

Opis:
Dzieki za mecz brakło pomysłu na gre i taki wynik powo dalej
Dwa razy żle wpisałem na głównej proszę o poprawienie

Zawodnik meczu:
Don kryst
lukasz44
8 kolejka
lukasz44 snajper1929

Screeny:
Tylko z II połowy, znowu jakiś problem w przerwie był ...

Strzelcy:
Niedzielan
Puri
Tataj
Tataj
Puri
Labukas
Duarte

Opis:
W starciu słabiutkiej Arki z gwiazdami typu Puri czy Niedzielan jedyną kwestią zapytania było iloma golami to przegram, skończyło się na 2-5, choć 2 gole podarowałem snajperowi jak na tacy, raz bawiąc się bramkarzem, raz podajac obrońcą do Tataja...
Do rewanżu...

Zawodnik meczu:

Sander Puri - przerastał wszystkich moich graczy o dwie klasy...

AKTUALKA STRZELCOW
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.