Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 5 17.06 - 26.06 : kolejki 17-20
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 7
lukasz44

Kolejka 17
BlueOle10 - Tomek93
WKSRKS - Ferat
craxa93 - Mani3k
Prince - Donkryst
Mlody08 - Borozdw
snajper1929 - Czubinho
Tsu - dj_adriano
Szymson - stalowka

Kolejka 18
Ferat - BlueOle10
Mani3k - Tomek93
Donkryst - WKSRKS
Borozdw - craxa93
lukasz44 - Prince

stalowka - snajper1929
gapa - Szymson

Kolejka 19
BlueOle10 - Mani3k
Ferat - Donkryst
Tomek93 - Borozdw
WKSRKS - lukasz44
craxa93 - Czubinho
Prince - dj_adriano
Mlody08 - stalowka
snajper1929 - gapa
Tsu - Szymson

Kolejka 20

Donkryst - BlueOle10
Borozdw - Mani3k
lukasz44 - Ferat
Czubinho - Tomek93
dj_adriano - WKSRKS
stalowka - craxa93
gapa - Mlody08
Tsu - snajper1929

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem
( MECZ TYGODNIA ) - proszę kontaktować się z JustMe1987 on nagra meczyk

WYCIĄG Z REGULAMINU:
CYTAT
Przywileje i obowiązki gospodarza:
- wpisanie wyniku w panelu gracza na stronie głównej (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków
(np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach.")
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Samobój
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od VI sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde ostrzeżenie.
snajper1929

19 kolejka
snajper gapa
Screeny:

Strzelcy:
Frau
Frau
Besaya
Mesto

Opis:
Mecz w którym trafiły się najgorsze formy w sezonie smile.gif dość powiedzieć, że z podstawowej jedenastki nie zagrali: Balmont, Debuchy, Cabaye, De Melo i Sow a na niebieskiej formie musieli grać Gervinho i Hazard a na łąwce zostali zawodnicy z samymi niebieskimi formami:). Perspektywa więc nie byłą najciekawsza, ale jednak Lille dominowało. Świetnie grała obrona na czele z dwoma ścianami nie do przejścia: Rozehnalem i Ramim. W przodzie natomiast duet Besaya i Frau rozpracował obronę gości 3-krotnie co dało bardzo cenne 3 pkt.

Zawodnik meczu:
Wszyscy zmiennicy podstawowych zawodników w Lille
prince

19 kolejka
Prince dj_adriano
Screeny:

Strzelcy:
Cristiano
Saleiro

Opis:
Słabe zawody w wykonaniu gospodarzy. Do czego w dużej mierze przyczyniła się gra Portugalczyków, którzy dobrze zorganizowani w defensywie nie pozwalali Celtom na wiele. Graty.
Zawodnik meczu:

Saleiro - strzelec bramki definitywnie kończącej zawody.
lukasz44
19 kolejka
WKSRKS lukasz44

Screeny:

Strzelcy:
Fernando
Baros
Baros
Kazim-Richards

Opis:
Bardzo ciekawe spotkanie, zarówno gracze Bordo jak i Galaty postawili na atak w tym meczu i byliśmy świadkami naprawdę ciekawego widowiska. Trzy punkty zgarnęli Turcy, którzy potrafili wykorzystać nadarzające się okazje i zasłużenie wygrali 3-1.
Warte odnotowania jest także to że Sabri (Galatasaray) przestrzelił jeszcze rzut karny.
Dzięki, do rewanżu.

Zawodnik meczu:

Baros - kolejny świetny mecz w wykonaniu czecha
Tsu

20 kolejka
Tsu snajper1929
Screeny:

Strzelcy:
Gabi
Marco Perez
Marco Perez
Sow
Sow
Obraniak
Hazard
Frau

Opis:
Ciekawy przebieg spotkania w ktorym gospodarze za kazdym razem prowadzili jedna bramka az do momentu 3:2 wtedy gosciom udalo przelamalac sie wymiane i ostatecznie wygrac.Samo spotkanie mysle ze bylo wyrownane ale wiadomo gdy gra sie wyrownany mecz ze Snajperem to sie przewaznie przegrywa ze wzgledu na jego wytrenowana skutecznosc .
dzieki/pozdro

Zawodnik meczu:

Szymson

18 kolejka
gapa Szymson
Screeny:

Uploaded with ImageShack.us

Strzelcy:
Palacio x3

Lens
Berg
Jonathan Reis
Zeefuik

Opis:
Mecz z gatunków tych o 6 pkt ,ponieważ spotkały sie dwie drużyny walczace o utrzymanie w 1 lidze, mecz świetnie układał sie dla gości ktorzy prowadzili juz 0:3,pożniej szalone minuty w ktorych padały bramki co akcje praktycznie i udało sie szczęśliwie dość arcyważne 3 pkt do końca.Dzieki ,powodzenia dalej

Zawodnik meczu:
Lens- to on poprowadził swój team do zwyciestwa

craxa93

17 kolejka
Craxa Mani3k
Screeny:

Strzelcy:
Vagner Love
Bodmer

Opis:
Mecz w który miałem zarówno masę szczęścia ale i zarówno pecha.A to za sprawą przebiegu tego spotkania. Ja po indywidualnej akcji Vagnera wyszedłem w 1 połowie na prowadzenie ale to paryżanie byli stoną przeważającą niemal przez całe spotkanie i stwarzali sobie sporo sytuacji bramkowych ale Akinfieev ratował mi tyłek świetnymi interwencjami do czasu... Feralnej ostatniej minuty w której niczym czołg przez moją obronę przebił się Bodmer i nie wiadomo jak skierował piłkę do siatki.
Dzięki za mecz i powo dalej.

[b]Zawodnik meczu:

Akinfieev

snajper1929

17 kolejka
snajper1929 czubinho
Screeny:

Strzelcy:
Hazard
Sow
Sow
De Melo
Armero
Armero
Di Natale

Opis:
Słaby mecz Lille zarówno w ataku jak i w obronie ale szczęśliwie udało się odwrócić losy meczu i zdobyć 3 pkt. Ale to mniej ważne... Zachowanie Czubinho dwukrotnie megachamskie. Fakt obie kosy były w środku pola ale z premedytacją i od tyłu bez szans na odebranie piłki a tłumaczenie się tym że się przeprosiło jest HIPOKRYZJĄ ogarnij trochę zachowanie

Zawodnik meczu:

Eden Hazard - 1 gol i 3 asysty
stalowka84

18 kolejka
Stalówka Snajper1929
Screeny:

Strzelcy:

Cabaye
Obraniak
Gervinho
Gervinho
Sow
Sow

Opis:

Spotkanie bez historii w którym przez całe 90 minut stroną dominującą byli goście.
W skrócie można napisać .... "przyjechali,zobaczyli,zgnietli" smile.gif

Zawodnik meczu:
Cała drużyna Lille
craxa93

19 kolejka
Craxa czubinho
Screeny:

Strzelcy:
Armero
Di Natale
Corradi
Budianski

Tosic

Opis:
Wynik zupełnie nieadekwatny do wyglądu tego meczu. I po raz kolejny muszę napisać że nie zasłużyłem na porażkę ale jak widać pierwszoligowi wyjadacze wykorzystują ze mną najmniejsze błędy przez co po raz kolejny wracam do domu z niczym.
Dzięki za mecz i powo dalej.

Zawodnik meczu:

Antonio Di Natale - Dał prowadzenie swojej drużynie przez co mi grało się znacznie gorzej

prince

17 kolejka
Prince DonKryst
Screeny:

Strzelcy:
Samaras
Ljungberg
Fortune
Samobój

Opis:
Defensor Celtów Thomas Rogne załatwił całe spotkanie. Najpierw samobójcza bramka, potem mając za sobą tylko bramkarza, a piłkę na nodze przepuścił ją co skwapliwie wykorzystał Fortune. Udało się doprowadzić ze stanu 0:2 na 2:2 dzięki Samarasowi który z zimną krwią minął kipera Anglików oraz atomowemu strzałowi Ljungberga. W doliczonym czasie gry Szwed miał jeszcze piłkę meczową, jednak niestety nie potrafił wykorzystać okazji. Dzięki i pozdrawiam.

(anty)Zawodnik meczu:

Thomas Rogne
stalowka84

20 kolejka
Stalówka Craxa93
Screeny:

Strzelcy:

Trasch
Dzagoev
Necid

Opis:
Po raz kolejny pechowo przegrane spotkanie. Zatraciłem gdzieś formę i skuteczność z początku sezonu i wyniki są takie jakie są .
Dzięki i powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:

Necid - strzelec zwycięskiej bramki dla gosci
gapa

20 kolejka
gapa mlody08
Screeny:
brak ss z 1 polowy

Strzelcy:
Mesto
Floro Flores
Rossi
Mesto
Obasi

Opis:
Pierwsza polowa to zdecydowana przewaga gosci i dosc szczesliwe prowadzenie godpodarzy. a w drugiej to juz szybkie kontrataki genoy ktory przyniosly 3 gole.

I scena poza meczowa mlody jak stracil 2 gol mowil ze mial lagi ale na jakiej podstawie mam mu wierzyc skoro nie mial filmu ani nic i na dodatek to bylo na jego hoscie. i regulamin mowi ze jest 2:0 , dogralismy mecz do konca no i widac ze mlody nie moze przetrawic porazki z takim gapa.
TE JEGO TEKSTY CISNIESZ NA WYNIK CZY GRASZ OD 1-0 ALBO CIESZYSZ SIE ALBO JESZCZE,
i ni eprzestawilem obrony
17:19:25
i poszly
17:19:25
dwie
17:19:26
szmaty
17:20:05
no ale rozumiem
17:20:07
widmo spaku ;]
17:20:11
to trzeba za wszelka cen
17:20:11
ehehe
17:20:24
powozdenia smile.gif

ehh mlody z tym cisnieciem to przesadziles bo kazdy wie kto naprawde cisnie na wynik i to jestes ty...

Zawodnik meczu:
Mesto

Matis08
Ja przesadziłem ? Daruj sobie.
Napisałem Ci zaraz po bramce, że muliło od początku. BO jakim cudem stojąc 4 metry od mojego zawodnika, nagle doskakujesz do niego i odbierasz mu piłkę? Jak ja od razu wcisnąłem podanie. Zbiegłeś na skrzydło wrzuciłeś na aferę i cudem wpadła. Kiedy niby miałem to nagrać? Jak napierałeś na moją bramkę.. Nie zasłaniaj się regulaminem, ani tym że nie miałem filmiku. Podobną sytuację miałem w tamtym sezonie z dj. Jakoś zagraliśmy mecz normalnie. No ale wiadomo, punkt widzenia zależy od pkt siedzenia. Zapytałem tylko, czy ciśniesz i jest 2-0, czy gramy od zakończenia 1 połowy.
Porażkę mam gdzieś, bo spokojnie mogę mieć bezpieczne 2 miejsce. Nie mogę strawić Twojego zachowania. Jesteś wszystkimi, że mówisz za nich?

Tu widać tylko i wyłącznie jak Ty bardzo ciśniesz na wynik, wielu graczy by spokojnie zagrało całą połowę od 1-0. No ale .. smile.gif

Jak kiedyś było się w mojej sytuacji to bardzo się cieszyło, gdy zgodziłem się zagrać mecz od nowa...

W przerwie pisałem Ci, że muliło i pod Twoją bramką najbardziej. Napisałeś, że masz problemy z netem. Wiec chyba nie wymyśliłem sobie tego, że nagle na swoim hoście mam jakieś lagi. Wykopuje piłkę, to stoi w miejscu przez 2 sek. Potem przy wykonywaniu autu, znowu jest freez i charakterystyczne podkreślenie na radarze wybranego piłkarza większym pierścieniem.

Dobrze, że nie widzisz jak Ty płaczesz po spotkaniach.

P.S.
I jestem tylko ciekaw po co to wszystko wrzucasz tu. Żeby znowu była nagonka na mnie? I każdy sobie mógł bezkarnie mnie obrażać? smile.gif

Gratuluję postawy i życzę powodzenia w następnych spotkaniach. A i jak masz złego neta to nie graj.
gapa
czlowieku NAGONKA NA CIEBIE ?? zobacz jakos na innych nagonek nikt nie robi

Myslisz ze jak wystapisz w roli ofiary ktora kazdy chce skrzywdzic to bedziesz mogl robic i mowic co chcesz ? bez konsekwencji.
Matis08
Jak chcesz pogadać to pisz na gadu, a nie spamujesz w temacie. Swoje już powiedziałeś smile.gif
WKS
Przepraszam, że sie wtrące ale Młody jest graczem eee ? Innym ? Troche ma za duże Ego i często narzeka przez co można dostać padaczki tongue.gif ale umiejętnosci mu odmówić nie można i szczerze mowiąc troche dziwi mnie to że od "Tak" by przegrał mecz takim wynikiem. No ale "róbta co chceta", ale dla mnie to chyba nie był mecz w "dobrej jakości".
Tomek93

19 kolejka
Tomek93 Borozdw
Screeny:

Strzelcy:
Liedson
Milevskiy

Opis:
Mecz na remis, głupi błąd w środku, kontra i przegrywam ten mecz. Dzięki i powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:
Milevskiy
donkryst

18 kolejka
DonKryst WKSRKS
Screeny:

Strzelcy:
Odemwingie
Vela
Ciani
Wendel
Wendel
Modeste
Own goal

Opis:
Co tu dużo mówić - była szansa na remis, ale dwie poprzeczki + samobój zrobiły swoje. Oboje zagraliśmy dobry mecz, z tymże WKSRKS potrafił wykorzystać swoje sytuacje. Dzięki i powo dalej.

Zawodnik meczu:
Wendel - autor dwóch bramek.

czubinho

.. kolejka
Czubinho Tomek93
Screeny:

Strzelcy:
Asamoah
Alexis Sanchez
Abdi
Denis
Samobój
Dentinho

Opis:
Mecz zdecydowanie na remis, podobna ilość strzałów,posiadanie piłki, lecz to gospodarze potrafili wykorzystać otrzymane szanse i wygrali wysoko na Stadio Friulli. Dzięki, powodzenia

Zawodnik meczu:
Sanchez- rodzielał piłki kolejnym strzelcom oraz sam zdobył bramkę.

Ferat

19 kolejka
Ferat DonKryst
Screeny:

Strzelcy:
Miku
Fortune
Miku
Giles Barnes
Colunga
Vela
Colunga
Miku

Opis:
Otwarty i radosny futbol w wykonaniu obu druzyn, tym razem lepsi Hiszpanie:)

Zawodnik meczu:
Duet Miku-Colunga, tylko ta dwojka zdobywala bramki dla Getafe..
lukasz44
18 kolejka
lukasz44 Prince

Screeny:

Strzelcy:
Baros
Samaras
Hooper

Opis:
Mecz przegrany na własne życzenie, miałem 3 sytuacje 100% gdzie wystarczyło po prostu celnie kopnąć i nic z tego nie wyszło... Zawiedli mnie strasznie Baros, Stancu i Kazim, którzy zmarnowali to co zmarnowali i przez to przegrałem mecz. Co do rywala, postawa bardzo w porządku, wszystko w atmosferze fair play, choć pierwsza bramka Samarasa dośc szczęśliwa i przez to mecz ułożył się nie po mojej myśli... mellow.gif
Do rewanżu.

Zawodnik meczu:

Samaras - ma chłopak łeb i wzrost, więcej mówić nie trzeba, siał popłoch w moim polu karnym tongue.gif
Matis08

kolejka
Młody08 Stalówka
Screeny:

Strzelcy:
Obasi
Vukcevic
Bah

Opis:
Znakomite spotkanie !
1 połowa to był klasyk. Zacięta walka w środku pola, kilka niewykorzystanych sytuacji. W 2 połowie gra nieco się uspokoiła, jednak znów głównie piłka znajdowała się w środkowej części boiska. Po bezmyślnym faulu i sprytnie wykonanym rzucie wolnym prowadzenie obejmują goście. Jednak nie trzeba było długo czekać na odpowiedź gospodarzy. Po jednym z wejść boisku musiał opuścić zawodnik gości, mimo to przez ten krótki okres czasu nie było widać przewagi 1 zawodnika. Kiedy sędzia pozwolił wrócić zawodnikowi na boisku, Hoffenheim wyprowadziło kontrę po której zdobyła bramkę na wagę zwycięstwa.

Dzięki za spotkanie i do rewanżu smile.gif

Zawodnik meczu:Obie drużyny zasłużyły na to miano smile.gif

Szymson

17 kolejka
Szymson Stalówka
Screeny:

Strzelcy:
Lens x2
Jonathan Reis

Cacau
Pogrebnyak x2

Opis:
W tym meczu Holendrzy pokazali charakter,kiedy byli już na kalonach(do tego można sie przwyczaić w tym sezonie) tym razem sie podnieśli i swoją ambitną grą doprowadzili do wyrownania,Lens pociągnoł drużyna jasko chyba jedyny zawodnik na którego moge liczyć w każdym spotkaniu bo wiem że da z siebie wszystko.Dzięki za mecz i powo dalej

Zawodnik meczu:
L:ens-zdecydowanie najlepszy na boisku

WKS

23 kolejka
WKSRKS Ferat
Screeny:
rozłaczyło więc nie ma screena

Strzelcy:
Ben Khalfallah
A.Modeste
Gouffran

nie pamietam strzelców Getafe

Opis:
Koszmar...do 75 minuty było 3:1 dla Gospodarzy...ehhh

Zawodnik meczu:
Ogólnie kopanina

Ferat
CYTAT(WKSRKS @ Jun 29 2011, 14:18) *

23 kolejka
WKSRKS Ferat
Screeny:
rozłaczyło więc nie ma screena

Strzelcy:
Ben Khalfallah
A.Modeste
Gouffran

nie pamietam strzelców Getafe

Opis:
Koszmar...do 75 minuty było 3:1 dla Gospodarzy...ehhh

Zawodnik meczu:
Ogólnie kopanina

mecz grany na raty wiec mam screena tylko z jednej polowy:

Strzelcy:
Parejo
Del Moral
Miku
donkryst

20 kolejka
DonKryst BlueOle10
Screeny:

Strzelcy:
Fortune
Fortune
Rommedahl
Rommedahl
Ibagaza
Pantelić

Opis:
Mecz, w którym atak greckiego Olympiakosu robił co chciał z obroną zespołu z West Bromwich. Dzięki i powo dalej smile.gif

Zawodnik meczu:
Rommedahl - był wszędzie.

Ferat

18 kolejka
Ferat BlueOle
Screeny:

Strzelcy:
Mirallas
Arizmendi
Arizmendi
Colunga

Opis:
Skromne zwyciestwo gospodarzy, zapowiadalo sie nieciekawie bo do przerwy przegrywali 0:1 ale w drugiej odslonie meczu nastapilo przebudzenie..

Zawodnik meczu:
Arizmendi - najlepszy strzelec Getafe, tym razem dwukrotnie pokonuje bramkarza rywali..
dj_adriano

20 kolejka
gracz1 gracz2
Screeny:
fraps nawalił niestety..
Strzelcy:
Yannick
Andre Santos

Ben Khalifa
Gouffran

Opis:
nauczka na przyszłość jak nienależy lekceważyć przeciwnika nawet gdy prowadzi się 2-0 do 80 min ,a do tego momentu przeciwnik gra totalny piach.. tak jednym zdaniem można podsumować to spotkanie, wszystko układało się po mojej myśli bramka w pierwszej połowie do szatni oraz druga bramka na początku drugiej uspokoila grę tak ,że mogłem kontrolować przebieg wydarze, gra może nie była porywająca ,ale grałem konsekwentie i mądrze aż do feralnej 81 min! po tym popis dała moja obrona i chyba brak koncentracji poprzez zbyt wczesne myślenie myślenie o pewnych 3pkt..
dzieki za mecz,pozdrawiam..

Zawodnik meczu:
Gouffran - uratował zespół Bordeaux od porażki rajdem przez 3/4 boiska..
Tsu

17 kolejka
Tsu dj_adriano
Screeny:

Strzelcy:
Helder Postiga
Helder Postiga

Opis:
Wyrownane spotkanie w ktorym o wyniku zadecydowala skutecznosc.
dzieki/pozdro

Zawodnik meczu:

Tsu

19 kolejka
Tsu Szymson
Screeny:

Strzelcy:
Ikechukwu Uche
Ikechukwu Uche
Ikechukwu Uche
Sinama-Pongolle
Ponzio
Jorge Lopez
Jonathan Reis
Fonathan Reis
Toivonen
Dzsudzsak

Opis:
Wielka strzelanina aczkolwiek gospodarze mieli przewage w tym spotkaniu i gdyby nie kilka bledow goscie zdobyli by mniej goli.
dzieki/pozdro

Zawodnik meczu:

BlueOle10

19 kolejka
BlueOle1910 Mani3k
Screeny:

Strzelcy:
Pantelic
Pantelic
D. Fuster
Luindula
Bodmer
Bodmer

Opis:
Po tym jak Grecy złapali świetną formę, nadszedł czas na dołek. Dawno nie wygrali i w tym meczu nie spisali sie zbyt dobrze, jednak to udało sie wywalczyć remis, także i z tego punktu powinni być zadowoleni smile.gif dzieki wielkie za mecz i do rewanzu.

Zawodnik meczu:
Wedlug mnie to Makelele- idealnie czyscil, byl niemal nie do przejscia, swietnie sie ustawial. Bardzo ulatwil gre obroncom z Francji:)

BlueOle10

17 kolejka
BlueOle1910 Tomek93
Screeny:
niestety brak, poniewaz przypadkowo wyszedlem z gry od razu po zakonczeniu rywalizacji.

Strzelcy:
Zairi
Rommedahl
Liedson

Opis:
Grecy kompletnie bez formy. Akcje sie nie ukladaja, a zazwyczaj ratuje ich doskonaly bramkarz. Na szczescie tym razem udalo sie zdobyc 3 punkty.
dzieki za meczyk

Zawodnik meczu:
Nikopolidis- wiele razy uratowal mi w tym meczu skore.

Matis08

17 kolejka
Młody08 BOROzdw
Screeny:

Strzelcy:
Siggurdson
Ibisevic
Ibisevic
Babel
Babel
Babel
Vorsah
Obasi
Aliev
Aliev
Samobój

Opis:
Przewaga gospodarzy nie podlegała wątpliwości. Goście wyprowadzili kilka kontr i udało im się zdobyć trzy bramki.

Dzięki i do rewanżu

Zawodnik meczu:
Babel - Dał spokój w grze po jego trzech bramkach.

AKTUALKA STRZELCOW
borozdw

20 kolejka
Boro Manik
Screeny:

Strzelcy:
Guilherme
Hoarau
Hoarau
Erding

Opis:
W tym meczu wydarzyły się rzeczy, o których kibice z Kijowa jak najszybciej chcieliby zapomnieć. Dobra, składna gra od początku meczu i po pierwszej połowie wynik 2-0 napawał wielkim optymizmem przed drugą odsłoną spotkania. Po zmianie stron wydarzyły się niesamowite rzeczy za sprawą graczy drużyny gości, którzy niezmożonymi atakami zapewnili sobie jakże ważne 3 pkt na bardzo trudnym terenie. Bramkarz Dynama trzykrotnie bronił w akcjach,w których padały bramki, lecz dobitki nie był w stanie wybronić... 3 podobne bramki mogą świadczyć o pechu drużyny Dynama, ale cóż taka jest piłka.

Zawodnik meczu:
Cała drużyna gości zasłużyła na pochwałę.

lukasz44

20 kolejka
lukasz44 Ferat

Screeny:

Strzelcy:
Baros 2
Stancu
Casquero
Samobój
Albin
Arizmendi

Opis:
Fajne widowisko. Myślę że bardziej sprawiedliwy byłby podział punktów, ale błąd w kryciu w ostatniej akcji doprowadził Arizmendiego do świetnej sytuacji której nie mógł nie wykorzystać...
Warte podkreślenia były interwencje bramkarza Getafe który dzięki świetnej grze na przedpolu nie puścił więcej goli w akcjach sam na sam.
Dzięki, do next...

Zawodnik meczu:

Mimo wszystko Baros
Mani3k

18 kolejka
Mani3k Tomek93
Screeny:

Strzelcy:
Nene
Nene
Hoarau
Liedson
Liedson
Liedson

Opis:
Szybkie 2-bramkowe prowadzenie gospodarzy w początkowych minutach, spotkanie wydawało się być pod kontrolą graczy PSG, jednak 2 strzały (jedyne 2 strzały w 1 połowie) Liedsona i mieliśmy do przerwy remis 2:2.
Druga połowa również bez szaleńczej gry rywala, jednak to on po raz kolejny za sprawą Liedsona strzela bramkę na stan 2:3. Gracze PSG szukali bramki na remis, mieli ku temu okazje, jednak nic nie chciało wpadać. Dopiero w 88 minucie, w zamieszaniu w polu karnym piłka padła łupem Hoarau, który wywalczył remis w tym spotkaniu, choć zdecydowanie Francuzi byli ekipą lepszą.
Dzięki.

Zawodnik meczu:
Liedson - 3 bramki, jedyny gracz który stwarzał zagrożenie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.