Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 1, 10.06 - 19.06 , kolejki 1-4
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > ISS Polska Ekstraklasa - Archiwum > ISS Polska Ekstraklasa - Sezon 1
lukasz44

Kolejka 1
dj_adriano - witu
JustMe1987 - Ferat
Arczi333 - craxa93
DonKryst - Tomek93
Ogryz - Rybson
zibi75 - WKSRKS
Tsu - snajper1929
gapa - Edi
Szymson - lukasz44

Kolejka 2
Ferat - dj_adriano
craxa93 - witu
Tomek93 - JustMe1987
Rybson - Arczi333
WKSRKS - DonKryst
snajper1929 - Ogryz
Edi - zibi75
lukasz44 - Tsu
Szymson - gapa

Kolejka 3
dj_adriano - craxa93
Ferat - Tomek93
witu - Rybson
JustMe1987 - WKSRKS
Arczi333 - snajper1929
DonKryst - Edi
Ogryz - lukasz44
zibi75 - Szymson
Tsu - gapa

Kolejka 4
Tomek93 - dj_adriano
Rybson - craxa93
WKSRKS - Ferat
snajper1929 - witu
Edi - JustMe1987
lukasz44 - Arczi333
Szymson - DonKryst
gapa - Ogryz
Tsu - zibi75

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIĄG Z REGULAMINU:
CYTAT
Przywileje i obowiązki gospodarza:
- wpisanie wyniku w panelu gracza na stronie głównej (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków
(np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach.")
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Samobój
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od VI sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde ostrzeżenie.
gapa

3 kolejka
Tsu gapa
Screeny:

Strzelcy:
Ubiparip
Ubiparip
Mila
Mila
Omar Diaz

Opis:
W pierwszej polowie na boisku rzadzil lech, ale udalo mu sie strzelic tylko jedna bramke, a w drugiej polowie swietne akcje rozgrywane przez Sebastiana Mile pozwolily slaskowi zwyciezyc nad lechitami. dzieki i powo dalej

Zawodnik meczu:
Mila-prowadzil gre slaska i do tego strzelil 2 bramki.

arczi333

..1 kolejka
Arczi Craxa
Screeny:

Strzelcy:
Abdou Traore

Opis:
Meczyk z trudnym rywalem Wisła ale udało się zdobyć 3 pkt dzieki za mecz najmocnieszy zespol p[okonany ale ciezko widze ghre Lechią

Zawodnik meczu:
Abdou Traore

WKS

2 kolejka
WKSRKS1 DonKryst
Screeny:

Strzelcy:
Dawid Nowak
Dawid Nowak
Sikorski

Opis:
No cóż , myślę iż wraz z piłkarzami Górnika pokazaliśmy kibicom w Bełćhatowie prawdziwy festiwal futoblu. Co prawda było pare okazjii niewykorzystanych z obu stron, mimo wszystko gra wyglądała rewelacyjnie ! Cieszą 3 pkt szczególnie z takim graczem jak DonKryst.Szczerze mówiąc obawiałem się tego gracza najbardziej wink.gif Dzięki.

Zawodnicy meczu:

Jednemu można zawdzięczać 2 bramki przybliżające do 3 pkt. A drugiemu fantastyczne interwencje przez które 3 pkt mogły uciec ale tego nie zrobiły wink.gif

donkryst

3 kolejka
DonKryst Edi
Screeny:

Strzelcy:
Gasparik
Sikorski

Opis:
Mecz grany na raty. Po pierwszej połowie na moim hoście Ediego rozłączyło, dlatego dograliśmy potem na jego hoście. Ogólnie mecz bardzo wyrównany, było sporo okazji z obu stron, jednak szczelny blok obronny i skuteczne rozgrywanie w ataku spowodowało, że to gracze zabrzańskiego Górnika mogli cieszyć się z 3 punktów. Dzięki i powo dalej smile.gif

Zawodnik meczu:
Duet Jop-Banaś zagrał bardzo dobrze, nie pozwalając na za dużo atakującym Jagiellonii.

Ogryz

1 kolejka
Ogryz Rybson
Screeny:

Strzelcy:
Smolarek
Mierzejewski
Smolarek
Opis:
Udany początek sezonu przez piłkarzy ze Stolicy. W 1 meczu tego sezonu piłkarze Polonii zmierzyli się z beniaminkiem i debiutantem w ekstraklasie czyli Podbeskidziem Bielo-Biała. Widać było różnicę klas pomiędzy obiema ekipami. Podbeskidzie przykro przywitało ekstraklasę zaczynając od porażki 3-0. Mimo wszystko walczyli jak równy z równym z piłkarzami z Warszawy jednak skuteczniejsi okazali się gospodarze. Dzięki. Powodzenia dalej.
Zawodnik meczu:
Ebi Smolarek- Strzelec 2 goli w tym meczu. Poprowadził Polonie do 1 zwycięstwa.
snajper1929

2 kolejka
snajper1929_ ogryz_
Screeny:

Strzelcy:
Puri
Puri
Puri

Opis:
Straszna inauguracyjna kopanina smile.gif Na szczęście gwiazda Korony jak i całej ligi z takimi statami Fin Puri miał reda i dzięki temu 3 pkt zostały w Kielcach wink.gif
Zawodnik meczu:

Sander Puri
- 3 gole
Tsu

1 kolejka
Tsu snajper1929
Screeny:

Strzelcy:
Ubiparip
Hernani -own goal

Opis:
Po porazce ze Slaskiem na wlasnym boisku nikt w Poznaniu nie dopuszczal mysli o drugiej porazce z rzędu co podzialalo mobilizujaco na pilkarzy kolejorza którzy wyszli bardzo zdeterminowani byc wygrac.Pierwsza polowa to lekka przewaga gospodarzy ktorym jednak zabraklo ostatniego skutecznego podania goscie bardziej grali kontrami ale groznych sytuacji ktorych bylo nie wiele bylo po równo.
Druga polowa podobna kilka dobrych rajdow Lecha i szukanie okazji gosci.W koncu po dobrej akcji skrzydlowej Ubiparip w sytuacji sam na sam trafia w poprzeczke od ktorej pilka odbija sie i trafia w Hernaniego ktory niefortunnie kieruje ja do wlasnej bramki.Od tego momentu podraznieni goscie wyraznie zaatakowali i przejeli iniciatywe zmuszajac Lecha do gry z kontry i momentami desperackiej obrony jednak bardzo dobrze grala obrona a ataki gosci byly nieskutecznie.W 88 decydujacy cios zadanie Ubiparip dobijajac pilke po strzale Rudbevsa i tym sposobem pierwsze 3 punkty zdobywa Kolejorz.
dzieki/pozdro
Zawodnik meczu:
Ubiparip pomógl szczesciu i byl w odpowiednim miejscu o odpowiedniej porze.

zibii75

3 kolejka
zibii75 Szymson
Screeny:

Strzelcy:
Kujawa
Dudzic
Nkibazonkiza

Opis:
Mecz wyrównany i ogólnie kopanina w środku boiska, tyle o przeniegu meczu. Kolejna sprawa to protest Szymsona pod przwidłowość zdobycia 2 mojej bramki, twierdzi on ze nie prawidłowa bo akcja na lame, to sie zgodze choc tez nie do końca po analizie, Szymson twierdzi ze był zamach przy golu ja twierdze ze nie i nie była to lama. Zaproponowałem aby nagrał i wstawił na stronke do ogólnej opini powiedział ze nagra. Na koniec meczu jak robiłem screny na stronke napisał ze nie nagrał, odpisałem mu ze mi przykro ale jak dla mnie bramka ok i nie moja wina ze nie nagrał, w odpowiedzi przeczytałem ze powinnem sie przyznac ze bramka nie prawidłowa, sorki ale to ty tak twierdzisz nie ja i nie mam zamiaru oddawac punktów bo ty tak chcesz i myślisz ze masz racje a ja sie myle. Tyle w temacie.

Zawodnik meczu:
Brak takich ogólnie była kppanina i tyle.
Szymson

4 kolejka
Szymson DonKryst
Screeny:

Uploaded with ImageShack.us

Strzelcy:
Masaryk

Kwiek
Zahorski

Opis:
Myśle że górnik z przebiegu spotkania zasługiwał na te 3 oczka.Obie drużyny pokazały pare fajnych akcji,ale3 było też pare elementow kopaniny,jak na Polaczkow przystalo.Dzieki za meczyk i powodzenia dalej:)Pozdro

Zawodnik meczu:
Nikt szczególnie wyrożnił...

Szymson

1 kolejka
Szymson Łukasz44
Screeny:

Strzelcy:
Suvorov
Sacha
Sacha

Mawaye
Junior Ross

Opis:
Ehh co za mecz,w tym meczu było chyba wszystko,kurizum po obydwu stronach,ładne gole też po obydwu stronach i to co kibe lubią najbardziej czyli dramatyczne końcówki,tym razem ta dramatyczna końcówka skoczyła sie dla mnie szczęśliwie,Sacha jako środkowy napastnik spisał się kapitalnie.Dzieki za bardzo dobry meczyk,w miłej atmosferze,pozdrawiam:)

Zawodnik meczu:
Mariusz Sacha-świetny występ tego gracz,2 gole dające 3 pkt

Szymson

2 kolejka
Szymson gapa
Screeny:

Strzelcy:
Visniakovs
Ntibazonkiza
Ntibazonkiza
Ntibazonkiza
Ntibazonkiza
Radomski
Krzywicki
Samobój:Spahic

Gikiewicz

Opis:
Chyba już wyciągnołem maksymum ze swojej drużyny,bo naprawde zagrali kapitalne spotkanie,fakt dwa gole właściwe podarowali im oście,jeden to samobój obrońcy,drugi to fatalne podanie podanie bramkarza do moje napastnika,ale to absolutnie nie zmienia faktu że Cracovia zmiażdzyła w tym meczu gościu i dała im piękną lekcje futbolu,strzelajac piękne bramki.Dzieki za mecz i życze podniesienia sie po tym laniu,powodzenia dalej

Zawodnik meczu:
Saidi Ntibazonkiza-Kapitalny występ okraszony 4 golami,2 asystami,a jedno trfienie to stadiony świata z 30 metrow piłka ląduje idealnie w okienku bramki Kelemena

Edi092

2 kolejka
Edi zibi75
Screeny:

Strzelcy:
Sotirovic
Smolinski
Frankowski
Frankowski
Frankowski
Golanski

Opis:
Pierwszy mecz u siebie i od razu wygrana,mimo mniejszej ilości strzałów na bramke to Jaga była skuteczniejsza w tym meczu,co strzał w światło bramki to bramka,Polska liga wkońcu smile.gif Dziękować za spotkanie !

Zawodnik meczu:
Franek łowca bramek

Tomek93

4 kolejka
Tomek93 Djadriano
Screeny:

Strzelcy:
Dzalamidze
Sernas x4

Opis:
PORAŻKA!!! I to na własnym stadionie. Do przerwy nie wyglądało to źle, przypadkowo stracony gol, parę akcji z mojej strony, jednak bez celnego strzału. Po przerwie tragedia!!! Trener Zagłębia ma teraz nad czym myśleć. Gratulacje, dzięki i powo dalej.

Zawodnik meczu:
Sernas - 4 bramki
lukasz44
4 kolejka
lukasz44 Arczi

Screeny:

Strzelcy:
Labukas
Budzinski
Ivanovski
Bedi Buval
Bedi Buval
Bedi Buval
Bedi Buval

Opis:
Cóż.. Bardzo ciężko gra mi się Arką (btw. nie dziwie się że spadli z ligi tongue.gif ) wogóle nie ma tam dobrych graczy w pomocy co jest podstawą. W tym meczu zabrakło mi napewno szybkich obrońców bo prowadziłem do 84 minuty 3-2 by przegrać 3-4 po dwóch pojedynkach szybkościowych Nolla (powolny, 194 cm bydlak) z torpedą Buvalem... Napewno mam wielki niedosyt bo ten mecz powinien być nie tyle co zremisowany ale wygrany.
Dzięki, do rewanżu.

Zawodnik meczu:

Bedi Buval- za szybki dzisiejszego wieczora dla moich podopiecznych
zibii75
CYTAT(Edi092 @ Jun 12 2011, 19:14) *

2 kolejka
Edi zibi75
Screeny:

Strzelcy:
Sotirovic
Smolinski
Frankowski
Frankowski
Frankowski
Golanski

Opis:
Pierwszy mecz u siebie i od razu wygrana,mimo mniejszej ilości strzałów na bramke to Jaga była skuteczniejsza w tym meczu,co strzał w światło bramki to bramka,Polska liga wkońcu smile.gif Dziękować za spotkanie !

Zawodnik meczu:
Franek łowca bramek

Nie stety zespół ŁKS- u ma za słabą kadre aby coś zdziałać w tym meczu, technika napadu zadecydowała o wygranej gospodarzy, moja obrona stała jak wryta a Franek dryblował pomiędzy nimi.
arczi333

..3 kolejka
Arczi Snajper
Screeny:

Strzelcy:
Niedzielan
2x Korzym
3x Jańczyk
Puri
Bedi Buval
Nowak

Opis:
Załamka za słabo zagrałem oraz za słabi zawodnicy dzieki za mecz powo dalej

Zawodnik meczu:
Jańczyk
dj_adriano

2 kolejka
Ferat dj_adriano
Screeny:

Strzelcy:
Radzewicz
Podstawek
Panka
Sernas
Sernas
Sernas
Ostrowski

Opis:
mimo wysokiego zwycięstwa Bytomianie dzielnie i ambitnie walczyli ,Widzewiacy natomiast wykorzystali swoje atuty i po niezłym meczu zgarniają 3 pkt..
dzięki za mecz,pozdrawiam..

Zawodnik meczu:
Darvydas Sernas - złoty chłopak ;]

3 kolejka
dj_adriano craxa93
Screeny:

Strzelcy:
Riku Risku
Samobój
Malecki

Opis:
bardzo pechowa porażka Widzewa, długie prowadzenie i feralne dwie minuty 81 i 82 i dwa samobójcze gole.. no jeden zapisany Małeckiemu,ale bramkarz Pytkowski praktycznie wbił sobie piłkę do bramki. szkoda bo mógł być komplet punktów ,ale jednak choć jeden pkt Wiślakom w tym meczu się należał,a że dopisało troche szczęścia to zgarniają 3..
Zawodnik meczu:
antybohaterska defensywa Widzewa w końcówce..

Rybson

2 kolejka
Rybson Arczi333
Screeny:

Strzelcy:
Dawidowski
Sazankov x3

Opis:
Podbeskidzie grało starało się prwadziło grę ale to Lechai strzelała do bramki i wykorzystała co miała po 3 bramkach zdominowała mecz.... no tak juz bywa i wynik zdecydowanie za wysoki... ale co zrobisz///

dzieki za mecz. powo

Zawodnik meczu:
Sazankov strzelec 3 bramek

4 kolejka
Rybson Craxa93
Screeny:

Strzelcy:
Zaremba
Patejuk

Kirm

Opis:

Cos cudownego.. podbeskidzie zagrało jak z nut i stzreliło pierwsze bramki w sezonie udało się wygrac co prawda prowadziłem gre ale w koncówce mogło byc roznie ...biggrin.gif w koncówce wielki błąd GK gospodarzy ktory wyrzuca piłkę do Kirma ktory chwilę wczesniej pojawił się na boisku i jego pierwszy kontakt z piłą zakonczył się zdobyciem pięknej bramki z 40 metrów ponad bezradnym bramkarzem ... naszczescie mecz zdążył się skonczyc:D i cenne 3 pkt zostają w Bielsku:) dzieki za mecz powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:
PODBESKIDZIE smile.gif

Tomek93

2 kolejka
Tomek93 JustMe
Screeny:

Strzelcy:
Djokic
M. Traore
Wawrzyniak
(hidden Kucharczyka skrzętnie wypatrzony przez JustMe)

Opis:
No, no, fajny meczyk w Lubinie, dużo walki, fajne akcje, emocje i przede wszystkim wygrana mojej drużyny. Pierwsze 3 pkt. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:
Djokic - bramka, aktywny w ofensywie.

gapa

4 kolejka
gapa ogryz
Screeny:

Strzelcy:
Vukelja
S. Dudek
Smolarek

Opis:
Mecz w ktorym napierala polonia i duzo strzelala na bramke ale marian kelemen okazal sie zaraz po grzesiu sandomierskim najlepszym bramkarzem w ex. dzieki temu slask zrobil dwie ladne akcje w 74 min i 78 min wygrywajac spotkanie. dzieki i powo dalej

Zawodnik meczu:
Marian Kelemen

gapa

1 kolejka
gapa Edi
Screeny:

Strzelcy:
Burkhardt
Frankowski
Frankowski

Opis:
Mecz z przewaga jagi, co widac po wyniku. dzieki i powo dalej

Zawodnik meczu:
Tomasz Frankowski

Ogryz

[b3 kolejka[/b]
Ogryz Lukasz44
Screeny:

Strzelcy:
Smolarek
-------------------
Skela
Skela
Junior Ross
Labukas
Ivanovski
Opis:
Nie miłą niespodziankę sprawili gospodarze swoim kibicom ulegając aż 5-1 piłkarzom z Gdyni którzy zagrali bardzo dobry mecz i byli bardzo skuteczni w tym meczu. Ozdobą meczu to 2 bramka autorstwa Skeli który bezpośrednio z rzutu wolnego uderzył w okienko nie do obrony. Piłkarze Polonia Warszawa strasznie pudłowali i słabo zagrali w obronie i przegrali ten mecz. Dzięki. Powodzenia dalej.
Zawodnik meczu:
Ervin Skela - 2 bramki w tym meczu w tym przepiękny gol z rzutu wolnego w samo okienko bramki.
Edi092

4 kolejka
Edi JustMe1987
Screeny:

Strzelcy:

Chinyama
Burkhardt
Chinyama
Frankowski
Manu
Kucharczyk

Opis:

Ładne widowisko zobaczyli dzisiaj kibice na stadionie,fajne akcje,przyjazna atmosfera,a co najważniejsze dla oka świetne bramki.Jaga przy remisowym stanie gry niewykorzystała kilki dogodnych sytuacji i to się zemściło 71' i podcieło skrzydła,Gwóźdź dobił Kucharczyk w jednej z ostatnich akcji meczów. Dzięki za dobre spotkanie ! smile.gif

Zawodnik meczu:

JustMe1987

JustMe1987 Ferat

Screeny:

Chinyama

Podstawek

Radovic

Opis:

Jak sie okazalo bytomianie zafundowali ciezka przeprawe zespolowi gospodarzy. Uwazam ze rywal zasluzyl na punkt po cierpliwie prowadzonej grze i szukaniu swoich szans. Z drugiej strony mozna powiedziec ze jesli ktos sie muruje to zasluguje na porazke za swoja postawe. Tym razem jednak tak nie bylo bo oparta na defensywnej formacji gra gosci byla ciekawa i dobrze zoorganizowana za co plus. Juz teraz wiem ze rewanz nie bedzie latwym pojedynkiem.

Zawodnik meczu:

@ => Takesure CHINYAMA

"Pan do 10 razy sztuka" strzelil przepiekna bramke ktora otworzyla wynik spotkania.

---

JustMe1987 WKSRKS

Screeny:

Chinyama

Gol

Opis:

Zespol gosci przyjechal do stolicy kompletnie bez formy. Trener dwoil sie i troil na lawce trenerskiej a to dokonujac roszad w skladzie a to korygujac ustawienie swoich podopiecznych. Na nic to sie jednak zdalo gdyz zespol sprawial wrazenie jakby przegral to spotkanie juz przed pierwszym gwizdkiem sedziego.

Zawodnik meczu:

@ => Janusz GOL

Udzwignal presje wystepu przeciw swojemu bylem zespolowi a ponadto zaliczyl trafienie ktore przypieczetowalo zgarniecie calej puli przez Legie. No coz - nazwisko zobowiazuje.

lukasz44
2 kolejka
lukasz44 tsu

Screeny:

Strzelcy:
Labukas
Labukas
Ivanovski
Ivanovski
Chrapek
Chrapek
Krivets

Opis:
Trochę dziwne spotkanie, Arka w pierwszej połowie po prostu zmiażdżyła Lecha kontrolując wszystko co działo się na boisku. Druga odsłona była podobna i również to gracze z Gdyni nadawali ton przebiegowi meczu. Świetnie grali Labukas i Ivanovski, a w środku pola niepodzielnie rządził Skela. Lecz nagle w 88 minucie czar prysł, najpierw gol Chrapka, póżniej potężna bomba Krivetsa i z 4-1 zrobiło się 4-3. Na szczęście sędzia w pore zakończył mecz i gospodarze tryumfują w starciu z bardzo mocną ekipą Lecha Poznań.
Dzięki, do rewanżu.

Zawodnik meczu:

Labukas - zdobywca dwóch goli
snajper1929

4 kolejka
snajper1929_ witu_
Screeny:

Strzelcy:
Edi Andradina
Edi Andradina

Opis:
Ciężkie wyrównane i bardzo siłowe spotkanie w którym gospodarze skuteczności i szczęściu zawdzięczają 3 pkt. 1 gol to pewnie wykonana jedenastka po faulu GK na Jańczyku, aż dziw że bramkarz nie dostał czerwonej wink.gif. Bramka ustalająca wynik spotkania to ładny strzał głową Ediego po centrze Puriego. dzieki

Zawodnik meczu:

Edi Andradina - dwa gole dające 3 pkt
Witu

3 kolejka
witu_ Rybson_
Screeny:

Strzelcy:
Patejuk x2
Cieśliński
Chmiel
Ziajka
Grzyb
Jankowski
Olszar

Opis:
Mecz bardzo wyrównany, lecz skuteczność gości zdecydowała, że to piłkarze z Bielska-Białej zainkasowali 3 pkt, po stronie Ruchu może skuteczność była gorsza, ale wszystkie 3 gole były nie byle jakiej urody(szkoda, że żadnego gola nie nagrałem) szczególnie 2 gol Jankowskiego tzw "spadający liść" przy którym bramkarz Podbeskidza nie miał szans. Dzięki za mecz i powo dalej.

Zawodnik meczu:
Patejuk - strzelca 2 goli
WKS

4 kolejka
WKSRKS Ferat
Screeny:

Strzelcy:
Dawid Nowak
Dawid Nowak
Marcin Żewłakow
Podstawek

Opis:
Ahhh, cóż to był za mecz. Obrona GKSu mimo dobrej wspołpracy ledwo ,ledwo dociągneła do końca meczu. Jeśli by ocenić to co robił z Fonfarą , Podstawek można by stwierdzić że Wysokiej Klasy Napastnik kiwa jakiegoś chłopca z okregówki. Jeśli zaś chodzi o bramki dla GKSu to tutaj włąśnie poznaje sie kunszt napastników ,wystarczyły 3 fałszywe ruchy w obronie zeby Dawid Nowak czy Michał Żewłakow przypadkowo znalezli sie w Polu Karnym rywala. Ogólnie mecz na remis , mysle ze to moj najwiekszy fart i nie powtórzy sie przez kolejne 5 sezonów juz. To tyle , dzieki.

Zawodnik meczu:

zibii75

1 kolejka
zibii75 WKSRKS
Screeny:

Strzelcy:
mARCUS DA sILVA
Buzała
Komolov

Opis:
Co moge napisac 1 połowa na zero 2 w plecy, juz mnie nie dziwi to, lagi przycięcia stopklatki i wszystko jasne jak widze ze kolega ma kreche w pokoju zaraz moge mu oddac 3 punkty.

Zawodnik meczu:
LAG
WKS
CYTAT(zibii75 @ Jun 18 2011, 15:41) *

1 kolejka
zibii75 WKSRKS
Screeny:

Strzelcy:
mARCUS DA sILVA
Buzała
Komolov

Opis:
Co moge napisac 1 połowa na zero 2 w plecy, juz mnie nie dziwi to, lagi przycięcia stopklatki i wszystko jasne jak widze ze kolega ma kreche w pokoju zaraz moge mu oddac 3 punkty.

Zawodnik meczu:
LAG

Kreche z początku mam zawsze gdyż taki jest bug serwera u mnie, Ci co ze mna grają dłuzej wiedzą , że tak mam i jakoś nikt nie narzeka na lagi. Owszem raz sie przycieło także i mi. Zaproponowałem, że możemy dograć mecz kiedy indziej , Ty jednak wolałeś dogrywać wiec nie wiem po co teraz narzekasz. Dla mnie również nie było przyejmnoscia grania z zespołem króry jest ustawiony 9 zawodników w Obronie i 2 w Ataku. To tyle w kwestii wyjaśnienia .
Tsu

4 kolejka
Tsu Zibi75
Screeny:
brak

Strzelcy:
Rudnevs
Rudnevs
Stilic

Opis:
Po kompromitującej porazce z Arka Gdynia gdzie poznaniacy sami strzelali sobie gole tym razem nie zlekcewazyli rywala i zagrali skoncentrowani przez 90% minut punktujac slabszy kadrowo zespol Łksu smile.gif
dzieki/pozdro
Zawodnik meczu:

zibii75
CYTAT(WKSRKS @ Jun 18 2011, 16:01) *
Kreche z początku mam zawsze gdyż taki jest bug serwera u mnie, Ci co ze mna grają dłuzej wiedzą , że tak mam i jakoś nikt nie narzeka na lagi. Owszem raz sie przycieło także i mi. Zaproponowałem, że możemy dograć mecz kiedy indziej , Ty jednak wolałeś dogrywać wiec nie wiem po co teraz narzekasz. Dla mnie również nie było przyejmnoscia grania z zespołem króry jest ustawiony 9 zawodników w Obronie i 2 w Ataku. To tyle w kwestii wyjaśnienia .

Taktyka jak taktyka zagraj takim zespołem to sam zobaczysz
. Nie nazrekam lecz stwierdzam fakt łącze masz do bani i tyle. Nie mam zamiaru rozgrywac meczy na raty więc dogrywam do konca a opinie zawsze moge wyrazic chyba ze jest to zabronione hehe smile.gif
donkryst

1 kolejka
DonKryst Tomek93
Screeny:

Strzelcy:
Jończyk
Leszczak
Leszczak
Zahorski
Plizga
Plizga
Djokić
Djokić

Opis:
Bardzo dobry mecz w wykonaniu obu drużyń. Górnikowi w ciągu 6 minut udało się odrobić dwubramkową stratę. Dzięki i powo dalej smile.gif

Zawodnik meczu:
Leszczak, Plizga, Djokić - wszyscy trzej zdobyli po dwa gole dla swoich drużyn.

craxa93

2 kolejka
Craxa Witu
Screeny:

Strzelcy:
Łobodziński
Genkov

M.Zając
Szyndrowski

Opis:
Kolejny słaby mecz w wykonaniu wydawałoby się najsilniejszej ekipy. Ambicje tego klubu są chyba zdecydowanie większe i straty pkt w takich meczach nie powinny się zdarzać. Najbardziej bolały mnie momenty w których traciłem bramki kolejno: w bardzo długi doliczonym czasie pierwszej połowy oraz 2 minuty po moim ponownym wyjściu na prowadzenie. No trudno mecz był bardzo wyrównany i zasłużony remis.
Dzięki za mecz i powo dalej.
Zawodnik meczu:
nikt się nie wyróżnił za bardzo.

dj_adriano

1 kolejka
dj_adriano Witu
Screeny:

Strzelcy:
R. Grzelak

Opis:
ciężkie spotkanie i z ogromnym trudem wymęczone skromne zwycięstwo gospodarzy

Zawodnik meczu:

Ferat

3 kolejka
Ferat Tomek93
Screeny:

Strzelcy:
Trytko
Podstawek

Opis:
Pierwsze i jedno z nielicznych zwycięstw Polonii Bytom, pozdrawiam i życzę powodzenia dalej..

Zawodnik meczu:
Grzesiu Podstawek - zdecydowanie najlepszy gracz Bytomian..

AKTUALKA STRZELCÓW
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.