kaszi777
Jun 7 2011, 22:35
Witam!
Chcialem zlozyc rezygnacje. Nie czerpie zadnej przyjemnosci z gry w pesa. Przegrywam wszystko lipa ale najgorzej ze nie potrafie nic grac i mnie nudzi juz ta gra. Sory za!
Piszcie sobie co chcecie ale kazdy ma prawo to podjecia takiej decyzji.
Szkoda Słów i nic więcej następny płaczek i głupie tłumaczenie. Miałem grać z tym panem mecz, ale powiedziałem czy może poczekać 15 min to powiedział, ze pójdzie zagrać z kimś innym zagrał z Dabro przegrał 3-0 wyszedł z gry i już ze mną powiedział, że nie gra. Dno
zibii75
Jun 8 2011, 00:05
CYTAT(kaszi777 @ Jun 7 2011, 23:39)

Witam!
Chcialem zlozyc rezygnacje. Nie czerpie zadnej przyjemnosci z gry w pesa. Przegrywam wszystko lipa ale najgorzej ze nie potrafie nic grac i mnie nudzi juz ta gra. Sory za!
Piszcie sobie co chcecie ale kazdy ma prawo to podjecia takiej decyzji.
Człowieku ja z 8 meczy 7 plegary i 1 remis nie płacz tylko graj
JustMe1987
Jun 8 2011, 12:02
Dwie dekady juz jestes na tym swiecie a nie potrafisz podejsc z dystansem do sprawy. Mimo ze i mi czasem nie szlo. Ba nawet w jednym sezonie zajalem ostatnie nie spadkowe miejsce ale gralem normalnie do konca bo szanowalem reszte ludzi ktorzy licza na dobra zabawe i rozegranie sezonu w pelnym wymiarze. Twoja decyzja to nie tylko Twoja sprawa bo odbija sie na reszcie uczestnikow. Zanim sie ktos zapisze do ligi powinien miec to na uwadze bo akurat Twoja rezygnacja jest z bardzo blahych powodow i nie powinna miec miejsca.
czubinho
Jun 8 2011, 12:21
szkoda gadać, dopiero co sie sezon zaczął a ten rezygnuje
dj_adriano
Jun 8 2011, 14:10
Panie.. może to cie zmotywuje.. 
lukasz44
Jun 10 2011, 18:07
Za kasziego do gry wchodzi witu.
Jego numer GG - 22841320
Witamy i życzymy powodzenia w rozgrywkach.
Mecze kasziego zostały skasowane, a więc proszę rozgrywać wszystkie od I tygodnia...
woker650
Jun 22 2011, 00:12
Niestety muszę zrezygnować - brakuje mi czasu na grę, a na dodatek w ostatnim czasie przy komputerze jestem tylko o takiej porze jak teraz i nie mam możliwości rozgrywania meczy. Przepraszam za stworzone zamieszanie, pozdrawiam
lukasz44
Jun 24 2011, 18:36
CYTAT(woker650 @ Jun 22 2011, 01:16)

Niestety muszę zrezygnować - brakuje mi czasu na grę, a na dodatek w ostatnim czasie przy komputerze jestem tylko o takiej porze jak teraz i nie mam możliwości rozgrywania meczy. Przepraszam za stworzone zamieszanie, pozdrawiam
Nie ma co tego komentować...
Nie będzie już zastępstw, gdyż za dużo kolejek zostało już wstawionych.
Gracz zostanie skasowany z tabeli a jego wyniki usunięte.
Pieprze granie na tych lagach na Five Serverze. Szkoda mojego czasu i nerwów. Rezygnuję.
JustMe1987
Jul 1 2011, 16:56
Na jakich lagach? Tu Ci druzyna ( opis ) na peslandzie nie pasi. Na iss Ci serwer nie pasi. Moze faktycznie musisz dac sobie spokoj z online.
Jak ja mam juz dosc tych niepowaznych ligowcow.. Brac udzial w rozgrywkach sie odechciewa przez was ludzie...
lukasz44
Jul 1 2011, 17:13
CYTAT(Korul @ Jul 1 2011, 17:24)

Pieprze granie na tych lagach na Five Serverze. Szkoda mojego czasu i nerwów. Rezygnuję.
Wygląda to jakbyś rezygnował dlatego że przestało Ci iść w lidze, ale skoro piszesz że to wina lagow to
może się myle ...
MOŻE
Jako że gracz rozegrał wiecej niz połowę spotkań Jego wyniki nie zostają usunięte, tylko w rewanżach zostają wpisane walkowery, zaś pan Korul trafia na czarną listę ligowców.
DO WIDZENIA
camel11
Jul 16 2011, 22:17
Składam oficjalną rezygnację z obecnych rozgrywek z powodów osobistych. Zdaję sobie sprawę z jakimi karami to się może wiązać, ale proszę pamiętać, że zawsze sumiennie grałem gdy mogłem i że starałem się nawet teraz dostosować sytuację do możliwości, jednak nie jestem w stanie podołać grze po przeprowadzce. Chciałbym tu jeszcze wrócić wkrótce, pozdrawiam.
PES 6 zawsze będzie rządził kropka.
lukasz44
Jul 18 2011, 08:25
CYTAT(camel11 @ Jul 16 2011, 23:21)

Składam oficjalną rezygnację z obecnych rozgrywek z powodów osobistych. Zdaję sobie sprawę z jakimi karami to się może wiązać, ale proszę pamiętać, że zawsze sumiennie grałem gdy mogłem i że starałem się nawet teraz dostosować sytuację do możliwości, jednak nie jestem w stanie podołać grze po przeprowadzce. Chciałbym tu jeszcze wrócić wkrótce, pozdrawiam.
PES 6 zawsze będzie rządził kropka.
Cóż, szkoda że musisz nas opuścić, ale tak jak mówisz są sprawy ważniejsze
Mamy nadzieję że jeszcze kiedyś wrócisz do naszych szeregów, bana ligowego nie dostaniesz gdyż podaleś konkretny powód i próbowałeś jeszcze jakoś ogranąć się w tej sytuacji
Pozdrawiam, i wracaj szybko
Żadnych zastępstw bądż wpisywania walkowerów nie będzie gdyż camel nie rozegrał połowy spotkań. Wszystkie mecze zostały skasowane.
Milerinho
Jul 19 2011, 14:45
Szkoda ze nie bedzie zastepstwa bo moze bym zagral za camela
Dabro96
Jul 19 2011, 17:40
Troche nie rozumiem czemu mecze Camela zostały skasowane a mecze Korula nie i walkowery.
CYTAT(lukasz44 @ Jul 1 2011, 18:17)

Jako że gracz rozegrał wiecej niz połowę spotkań Jego wyniki nie zostają usunięte, tylko w rewanżach zostają wpisane walkowery, zaś pan Korul trafia na czarną listę ligowców.
Dlatego Dabruś ;* ^^
lukasz44
Jul 19 2011, 19:15
Tak jak napisał WKS w regulaminie jest wyrażnie napisane że jeżeli gracz rozegra połowę spotkań to w rewanżach zostają wpisane walkowery. Zaś w przypadku Camela który rozegrał o 3 spotkania za mało walkowery nie mogły zostać wpisane, więc został skasowany z ligi.
Ps. Miller w tym sezonie już raczej nie ma szans abyś doszedł do ligi, ale w następnym nie będzie żadnych problemów
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.