Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 1 17.05 - 29.05 : kolejki 1-4
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 7
lukasz44

Kolejka 1
BlueOle10 - Donkryst
Mani3k - Borozdw
Ferat - lukasz44
Tomek93 - Czubinho
WKSRKS - dj_adriano
craxa93 - stalowka
Prince - -------
Mlody08 - gapa
snajper1929 - Tsu

Kolejka 2
Borozdw - BlueOle10
lukasz44 - Donkryst
Czubinho - Mani3k
dj_adriano - Ferat
stalowka - Tomek93
-------- - WKSRKS
gapa - craxa93
Szymson - Prince
Tsu - Mlody08

Kolejka 3
BlueOle10 - lukasz44
Borozdw - Czubinho
Donkryst - dj_adriano ( MECZ TYGODNIA )
Mani3k - stalowka
Ferat - --------
Tomek93 - gapa
WKSRKS - Szymson
craxa93 - Tsu
Prince - snajper1929

Kolejka 4
Czubinho - BlueOle10
dj_adriano - lukasz44
stalowka - Borozdw
-------- - Donkryst
gapa - Mani3k
Szymson - Ferat
Tsu - Tomek93
snajper1929 - WKSRKS
Mlody08 - Prince

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem
( MECZ TYGODNIA ) - proszę kontaktować się z JustMe1987 on nagra meczyk

WYCIĄG Z REGULAMINU:

CYTAT
Przywileje i obowiązki gospodarza:
- wpisanie wyniku w panelu gracza na stronie głównej (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków
(np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach.")
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Samobój
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od VI sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) spowoduje odebranie 1 punktu za każde ostrzeżenie.
snajper1929

2 kolejka
snajper piwlak
Screeny:

Strzelcy:
Abel Hernandez
Kasami
samobój
Sow
Sow
Sow
Gervinho

Opis:
Pierwsze koty za płoty wink.gif 30 minut szachów w 1 połowie spowodowanych strasznie zagęszczonym ustawieniem Palermo ale w końcu urwał się Moussa Sow i otworzył wynik spotkania. Potem dwie identyczne praktycznie bramki gości rajd skrzydłem wrzutka i błędy obrońców. Po zmianie stron wyrównuje Gervinho i znowu taka sama akcja Palermo zakończona bramką. Na szczęście tego dnia Lille miało w swoich szeregach Sowa, który raz po asyscie De Melo i raz po indywidualnej akcji dał chyba jednak z przebiegu meczu minimalnie zasłużone 3 pkt smile.gif

Zawodnik meczu:

Moussa SOW - nie do zatrzymania dla rywali autor hat-tricka i asysty
czubinho

2. kolejka
Czubinho Mani3k
Screeny:

Strzelcy:
Alexis Sanchez
Denis
Hoarau

Opis:
"Jeżeli wielki Mourinho może stawić autobus w swojej bramce to my postawimy przegubowiec". Słowa Oresta Lenczyka doskonale odwierciedlają przebieg tego meczu. Udinese zagrało skutecznie defensywnie i dobrze w ataku. Świetne dośrodkowania Isli skrzętnie wykorzystali Sanchez i Denis. W drugiej połowie PSG zamknęło gospodarzy we własnej połowie, nie pozwalając na skontrowanie. Lecz ten napór dał wymierny skutek, bowiem napastnicy gości rozbijali się o mur stworzony głównie przez Zapatę. Nie wykorzystali również rzutu karnego. Dopiero w 88' strzelili kontaktowego gola. Niestety czasu nie starczyło na doprowadzenie do remisu i wynik pozostał korzystny dla gospodarzy. Inauguracja dla Udinese szczęśliwa. Dzięki, pozdrawiam

Zawodnik meczu:
Zapata

Tsu

4 kolejka
Tsu Tomek93
Screeny:
nie zapisal sie.

Strzelcy:
Jorge Lopez
Jucilei
Gabi
Dentinho
Marco Perez
Marco Perez
Jorge Lopez

Opis:
Mecz hiszpansko-brazylijski wiec mogl sie podobac tym bardziej ze obie druzyny zagraly ofensywnie.W posiadaniu pilki czesciej byli goscie ale gospodarze nadrabiali to dynamicznymi akcjami.Groznych sytuacji bylo wiele z obu stron wiec zadecydowala skutecznosc ktora byla po stronie gospodarzy.Dzieki

Zawodnik meczu:
Przy stanie 2:2 strzelil dwa gole dajac prowadzenie 4:2 co praktycznie zadecydowalo o wyniku.

snajper1929

1 kolejka
snajper tsu
Screeny:

Strzelcy:
De Melo
De Melo

Opis:
Typowe piłkarskie szachy i mecz do pierwszej bramki. Dużo walki w środku pola agresywnego pressingu i stosunkowo niewiele sytuacji. W 1 połowie ciut więcej z gry miał Saragossa ale więcej okazji stworzyli gospodarze(poprzeczka po strzale De Melo). Na wyróżnienie zasłużył 3 bramkarz Lille który mimo wzrostu 177 cm dobrze radził sobie z górnymi piłkami. Gdy wydawało się że do przerwy będzie bezbramkowy remis, jeden jedyny w sumie błąd popełnił środek obrony gości i po podaniu od Gervinho De Melo zwiódł stopera i strzelił obok źle interweniującego Leo Franco. W 2 połowie Lille nastawiło się na kontry i po jednej z nich strzał Gervinho do pustej bramki dobił De Melo. Potem był jeszcze strzał gości w poprzeczkę i ogólnie wygrała drużyna z większym szczęściem pod bramką dzięki smile.gif

Zawodnik meczu:

Tulio DE MELO
3 strzały - 2 bramki i poprzeczka smile.gif
Tomek93

1 kolejka
Tomek93 Czubinho
Screeny:

Strzelcy:
Dentinho
Chicao
Liedson
Abdi
Alexis Sanchez
Di Natale
Denis
Corradi
Opis:
Drugi mecz z rzędu gdzie zwycięstwo nie było czymś niemożliwym, tylko czymś na wyciągnięcie ręki. Mecz wyrównany, obie ekipy stworzyły sobie mniej więcej po tyle samo sytuacji, lecz skuteczniejszy znów okazał się przeciwnik. Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:
Di Natale - szalał w ataku Udinese
craxa93

3 kolejka
craxa tsu
Screeny:

Strzelcy:
Rahimic
Honda
Nabakin
Sinama-Pongolle
Sinama-Pongolle
Marco Perez
Marco Perez
Marco Perez

Opis:
Pierwsza połowa była bardzo zacięta i wyrównana w dodatku co szło w bramkę to wpadało,a skończyło sie na 3:2 dla ruskich. Natomiast druga część zdecydowanie pod dyktando gości którzy świetnie ustawili swoje zasieki obronne a przy tym potrafili przeprowadzić błyskawiczną kontry, głównie za sprawą trio w ataku: Perez,Pongolle i Butachar to oni brali udział we wszystkich akcjach bramkowych. Podsumowując mój pierwszy mecz na najwyższym szczeblu rozgrywek myśle że mogłem się pokusić o coś więcej ale z przebiegu meczu to Tsu zasłużył na zwycięstwo.

Zawodnik meczu:Marco Perez
Strzelec bramek dających zwycięstwo gościom

Mani3k

3 kolejka
Mani3k Stalówka
Screeny:

Strzelcy:
Nene
Hoarau
Cacau
Cacau
Kuzmanovic

Opis:
Drugi mecz PSG i druga niezasłużona porażka, trzy 100% sytuacje które mieli gospodarze w 1 połowie powinny rozstrzygnąć to spotkanie. W drugiej połowie, mimo lepszej gry rywala... to Francuzi wyszli na prowadzenie za sprawą Hoarau, jednak 2 gole gości po kontrach w końcówce meczu załatwiły sprawę i goście mogą się cieszyć z kompletu punktów. Ręce opadają.
Dzięki za grę.

Zawodnik meczu:
Ciężko określić.
WKS

3 kolejka
WKSRKS Szymson
Screeny:

Strzelcy:
Samobój , Jussie - Toivonen , Samobój , Dzudzsak

Opis:
Hahahaha ; ))) "Graj tak aby Ci nie strzelili " słowa Młodego , można powiedziec ze obaliłem go bo moi zawodnicy sami trafiaja(probuja) do wlasnej bramki w takiej sytuacjii ktore przeszły moje najsmielsze oczekiwiania + takie koksy jak Alou Diarra czy Ciani grają jak panienki . Na pochwałe zasługuje jedynie Wendel reszta , szkoda gadac . Ale cóż ; ) Inauguracja zajebiscie udana . W sumie gratulować nie ma czego bo takiej bandzie oferm z Francjii to nielada sztuka strzelic bramke ale Dzieki za mecz.

AntyZawodnik meczu:

Miał stanowić podpore dla Defensywy a jeszcze bardziej ją osłabiał.
czubinho

4. kolejka
Czubinho BlueOle10
Screeny:

Strzelcy:
Alexis Sanchez
Pinzi
Djebbour

Opis:Pierwsza połowa to przewaga gospodarzy udokumentowana dwoma golami. Pod koniec Olympiakos zdołał strzelić kontaktową bramkę i w troszkę lepszych nastrojach schodził do szatni. Trener BlueOle10 ma zapewne bardzo dużo charyzmy, ponieważ w drugiej odsłonie Grecy grali o niebo lepiej, konstruowali składne akcje, lepiej się bronili. Zabrakło troszkę szczęścia. Dzięki za świetny mecz,do rundy rewanżowej wink.gif

Zawodnik meczu:

Jego dobra postawa w całym(oprócz 40') meczu przyczyniła się do takiego a nie innego wyniku.
snajper1929

4 kolejka
snajper WKSRKS
Screeny:

Strzelcy:
Sow
De Melo
De Melo
Gervinho
Hazard
Obraniak
Gouffran
Gouffran
Andre
Andre

Opis:
Francuskie starcie na pewno nie mogło nudzić wink.gif 1 połowa to koncert gry gospodarzy. W 9 minucie w kontrze 2 na 1 wychodzi Sow i dogrywa akcję sam do końca umieszczając piłkę w siatce. Potem sytuacje sam na sam wykorzystuje De Melo mijając bramkarza a w 32 minucie po świetnym prostopadłym podaniu od Hazarda znów De Melo uprzedzając bramkarza trafia do pustaka. Po chwili świetną indywidualną akcję przeprowadza Gervinho mijając dwóch obrońców i GK i też trafia. 4-0 i zmiana taktyki gości na 4 napastników smile.gif co jeszcze przed przerwą wykorzystuje Gouffran. W szatni zmiana taktyki na bardziej dostosowaną do kontrowania i zaczyna się2 połowa wink.gif Po kilku minutach kapitalne crossowe podanie od wprowadzonego po przerwie Obraniaka do Hazarda i ten szczęśliwie trafia do pustej od słupka. Potem ciut rozluźniona obrona Lille, która do tej pory dobrze się spisywała pozwala Andre na zdobycie dwóch goli ale największa w nich wina bramkarza Landreau, który nie miał swojego dnia wink.gif. Na szczęście po chwili wynik po rzucie karnym uspokaja Obraniak i goście odpowiadają tylko jeszcze jednym trafieniem smile.gif

Zawodnik meczu:
Cała formacja ofensywna Lille smile.gif
BlueOle10

1 kolejka
BlueOle10 DonKryst
Screeny:

Strzelcy:
Riera
Odemwingie
Marek Cech

Opis:
Piekna bramka Riery na otwarcie spotkania, a pozniej jeszcze piekniejsza odpowiedz, zza pola karnego, prosto w okienko smile.gif
Doskonale zmasowana obrona DonKrysta, w drugiej polowie nie przepuscila przeciwnikow nawet pod swoje pole karne smile.gif
dzieki i powo dalej

Zawodnik meczu:

Trudno wybrac gracza meczu, ale mysle, ze on najbardziej zaslugiwal- Odemwingie !

craxa93

1 kolejka
craxa Stalówka
Screeny:

Strzelcy:
Molinaro
Honda

Opis:
Ten mecz mógł się różnie potoczyć, gdyż było kilka kluczowych momentów które mogły przechylić szale zwycięstwa na którąś ze stron, bo albo piłka trafiała w słupek albo sędzia nie dyktował ewidentnej jedenastki albo jeszcze Pogrebnyak nie potrafił wpakować piłki do pustej bramki. W meczu było też mnóstwo walki w środku pola a co za tym idzie również dużo strat w niebezpiecznych sektorach boiska, w taki sposób właśnie straciłem bramkę i oto będe miał największe pretensje do swoich zawodników.
Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:
Chyba nikt.

lukasz44

2 kolejka
lukasz44 DonKryst
Screeny:

Składy:

Strzelcy:
Baros
Baros
Kazim-Richards
Graham Dorrans
Somen Tchoyi
Somen Tchoyi

Opis:
Fenomenalne spotkanie obejrzeli kibice w Stambule! Mnóstwo akcji, mnóstwo dramaturgii ten mecz był godny I ligowego pojedynku. Pierwsza połowa należała zdecydowanie do gospodarzy, ale jako pierwsi bramkę zdobyli gracze WBA. Cóż sprawiedliwości stało się jednak zadość i już w 38 minucie bylo 2-1. Kolejne minuty to mnóstwo okazji z obu stron, aż do 86 minuty trwało obijanie obu bramek. Wtedy
Somen Tchoyi zdecydował się na strzał z przed pola karnego, piłka nie była uderzona jakoś bardzo mocno ale fatalny kiks Ufuka Ceylana doprowadził do straty bramki... Ależ błąd golkipera Galaty. Jednak gospodarze potrafili fantastycznie odpowiedzieć na tą bramkę, już 46 sekund póżniej do siatki rywali trafił Kazim-Richards i znów na prowadzeniu Turcy. Radość ze zwycięstwa ? W żadnym wypadku, 89 minuta rzut rożny dla WBA, do piłki wyskakuje Tchoyi i wyrównującą bramkę...
Mecz zakończył się wynikiem 3-3, ofensywana piłka wzięłą górę, chyba w przeciągu całego meczu na zwycięstwo zasłużyli moi podopieczni ale cóż taki jest urok pesa smile.gif
Do rewanżu !!!

Zawodnik meczu:

Somen Tchoyi - gdyby nie on West Bromwich wyjechałoby z Turcji bez punktów
Matis08

4 kolejka
Młody08 Prince
Screeny:

Black po pierwszej połowie. Wynik 3-1.

Strzelcy:
Ljungberg
Babel
Ibisevic
Ibisevic
Sigurdsson

Opis:
Wyśmienite spotkanie. Najpierw na prowadzenie wychodzi Celtic, potem jednak do głosu dochodzą gospodarze i zdobywają 3 bramki. W drugiej połowie Celtic miał multum okazji, jednak nie potrafił ich wykorzystać. Z karnego wynik ustalił Sigurdsson.

Dzięki za mecz smile.gif

Zawodnik meczu:Cała drużyna Hoffenheim

gapa

4 kolejka
gapa mani3k
Screeny:

Strzelcy:
Jankovic
Mesto
Boselli
Boselli
Hoarau
Hoarau
Hoarau
Giuly
Samobój

Opis:
Dobry mecz w ktorym byly duze emocje, no ale mimo wszystko zasluzone zwyciestwo Mani3ka. Dzieki i powo dalej.

Zawodnik meczu:
Hoarau

stalowka84

2 kolejka
Stalówka Tomek93
Screeny:

Strzelcy:
Cacau
Pogrebnyak
Edno

Opis:
Wyrównane spotkanie, w którym sporo było walki i momentami obydwie drużyny pokazały kawałek dobrego futbolu. Wśród gospodarzy prym wiodła dwójka napastników Cacau-Pogrebnyak którzy wykorzystując swoją przewagę fizyczną dość łatwo wypracowywali sobie sytuacje strzeleckie. W drugiej połowie do głosu coraz częściej zaczęli dochodzić goście lecz tylko raz udało się im pokonać Urlicha i dlatego 3 pkt zostały w Niemczech.
Dzięki i powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:
Cacau - ruchliwy, w prawie każdej akcji pokazywał się z jak najlepszej strony
WKS

1 kolejka
WKSRKS dj_adriano
Screeny:

Strzelcy:
A.Modeste
A.Modeste
A.Modeste
Andre
Cristiano
Vukcević

Opis:
Mecz w którym zawazyla tylko lepsza skuteczność pod bramką. Dalej moi obrońcy robią sobie jaja ze mnie , pomoc wogole nie wiem skad sciagnieta chyba z Kambodzy bo 0 pojecia o jakims rajdzie po skrzydle , dopiero 30 paroletni Plasil pokazał na co go stac [ehh zeby szybszy był] i Modeste - lis pola karnego , całkowcie odsuna w cień Andre. Co do Sportingu , to zagrali oni dobry mecz ale szczescie nie bylo ich sprzymierzeńcem. Mecz myślę na remis. Dzieki

Zawodnik meczu:

Matis08

1 kolejka
Młody08 gapa
Screeny:

Strzelcy:
Mlapa
Babel
Obasi
Floro Flores
Paloschi

Opis:
Zacięte spotkanie, najpierw prowadzenie 2-0, żeby po stratach w ataku remisować 2-2.
W końcówce meczu Obasi znakomitym strzałem zdobywa bramkę dającą 3 pkt drużynie z Niemiec.

Dzięki za mecz smile.gif

Zawodnik meczu:Cała drużyna Hoffenheim

prince

3 kolejka
Prince Snajper
Screeny:

Strzelcy:
Gervinho

Opis:
Nauczony doświadczeniem w meczach ze Snajperem spodziewałem się kolejnego pogromu kilkoma bramkami. Jednak całkiem nieźle dysponowana defensywa, a zwłaszcza Łukasz Załuska nie dawali wbić sobie bramki przez większość spotkania, a dobrych okazji ku temu było conajmniej kilka. Dokonał tego dopiero w 88 minucie Gervinho lekkim strzałem po ziemi, obok interweniującego Polaka.

Zawodnik meczu:

Łukasz Załuska

Tomek93

3 kolejka
Tomek93 Gapa
Screeny:

Strzelcy:
Liedson
Liedson
Liedson
Edno
Bruno Cesar
Dentinho
Jankovic
Boselli
Samobój
Opis:
Mecz wyrównany do 70 minuty, co później się działo nie będę komentował. Dzięki i powo dalej.

Zawodnik meczu:
Liedson - 3 bramki, chociaż cała drużyna zasługuje na pochwałę.
dj_adriano

2 kolejka
dj_adriano Ferat
Screeny:

Strzelcy:
Yannick
Helder Postiga
Helder Postiga

Opis:
to był wyrównany mecz ,w którym goście na pewno nie zasłużyli na tak wysoką porażke,a nawet gdyby spotkanie skonczylo się remisem również nie mogł bym narzekać,poniewać Getafe jedank miało sporo wyśmienitych okazji,ale tak zwichrowanych celowników u napastników to juz dawno nie widziałem tongue.gif i tylko temu moge zawdzieczać to ,że tak gładko wygrałem (jeśli chodzi o sam wynik)to spotkanie no i oczywiście pochwalić trzeba moich napadziorów ,którzy doskonale wywiązali się ze swoich obowiązków 3 krotnie pokonując bramkarza rywala..
dzięki za mecz,pozdrawiam..

Zawodnik meczu:
Helder Postiga - był tam gdzie trzeba i zdecydowanie przyczynił się do zwycięstwa gospodarzy..

craxa93

2 kolejka
gapa craxa
Screeny:

Strzelcy:
Tosic
Honda
Milanetto

Opis:
Spotkanie stało na średnim poziomie głównie gra na prostopadłe piłki które za zwyczaj kończyły się na stoperach lub świetnie radzili sobie bramkarze w sytuacji oko w oko.
Ja Wygrałem ten mecz gdyż zaprezentowałem większy spokój w rozgrywaniu piłki i pozwoliłem sobie na nutkę fantazji strzelając ładnego woleja zza pola karnego(szkoda że nie nagrałem). A przeciwnik chyba trochę za łatwo się poddawał.
Dzięki za mecz i powodzenia dalej.

Zawodnik meczu:
Honda - strzelał, rozgrywał, podawał.
Mani3k

1 kolejka
Mani3k Borozdw

Screeny:

Strzelcy:
Hoarau
Hoarau
Nene
Milevskiy

Opis:
Bardzo chaotyczny mecz z obu stron, sporo walki, mało składnych akcji.
Pech już na samym początku dopadł gości, gdyż w pierwszych 10 minutach trener musiał dokonać 2 zmian, które spowodowane były urazami graczy.
Gospodarze wyszli na prowadzenie już w 1' dzięki trafieniu Hoarau, goście zdobyli bramkę wyrównującą w 23' dzięki pięknemu trafieniu Milievskiy'ego z bardzo trudnej pozycji (bramkarz nawet nie drgnął). Kolejny gol dla PSG był wynikiem zabawy rywala w okolicach pola karnego, Tiene przejął futbolówkę wyłożył ją na 5m do nieobstawionego Nene, który dopełnił tylko formalności. Trzeci gol padł na początku 2 połowy, świetną prostopadłą piłkę posłał Makelele do wychodzącego na czystą pozycję Hoarau, ten nie zastanawiając się długo, kropnął wzdłuż lewego słupka bramki zmuszając po raz trzeci goalkeeper'a gości do kapitulacji. Kolejne minuty to śmielsza gra Ukraińców, potrafili stwarzać sobie dogodne sytuacje, lecz brakowało im po prostu szczęścia. Do końca spotkania wynik nie uległ już zmianie i PSG mogło się cieszyć z kolejnych 3 punktów.
Dzięki za mecz, powodzenia.

Zawodnik meczu:
Giuly - czerwona forma, motor napędowy paryżan.

Matis08

3 kolejka
Młody08 Piwlak
Screeny:

Black po pierwszej połowie. Wynik 3-1.

Strzelcy:
Babel
Ibisevic
Ibisevic
Sigurdsson

Opis:
Dobre spotkanie w wykonaniu gospodarzy. Pierwsze ataki nie przyniosły bramki, jednak później worek z bramkami się wysypał. Goście w 1 połowie powinni trafić co najmniej 3 razy do siatki. W dugiej połowie, Palermo zagrało ofensywniej, a gospodarzom brakowało ostatniego podania.

Dzięki za mecz smile.gif

Zawodnik meczu:Vedad Ibišević

Skutecznie wykańczał akcje.

BlueOle10

3 kolejka
BlueOle1910 Lukasz44
Screeny:

Strzelcy:
Baros
Baros
Pantelic
Pantelic

Opis:
Pierwsza polowa to dominacja Lukasza, a w drugiej sie wyrownalo. Ogolnie mecz wyrownany i chyba zasluzony remis.
Screen z II polowy, po pierwszej "black".

Zawodnik meczu:

Baros i Pantelic
po dwie bramki, wiec trudno wybrac bylo lepszego z nich wink.gif

Szymson

4 kolejka
Szymson Ferat
Screeny:

Uploaded with ImageShack.us

Strzelcy:
Wuytens
Dzsudzsak
Jonathan Reis

Arizmendi x4
Miku
Parejo
Colunga

Opis:
Mecz zdecydowanie na remis i nie jestem wytłumaczyć dlaczego doznałem tak wysokiej porażki,bo był to mecz do zremisowania albo nawet do wygrania.A teraz chiałem powiedzieć że zawiodłem się na grze mojego rywala,gralismy juz kilka razy i zawsze grał fajna piłke a tutaj prosze wszystkie akcje na Arizmendiego,strzaly max z 11 metra,cgyba 4 niemal identyczne bramki,ale bywa i tak.Wyciągne wnioski z tego meczu i czekam rewanż ,dzieki za mecz i powodzenia dalej,pozdrawiam

Zawodnik meczu:
Arizmendi-strzelec 4 bramek

2 kolejka
Szymson Prince
Screeny:

Uploaded with ImageShack.us

Strzelcy:
Zeefuik
Koevermans

Samaras x3

Opis:
Mecz z lekką przewagą Holendrów,notomist Celtic grożnie kontraatakował.Ostatnie 15 minut to niesamowity napór PSV ,ale nic nie chciało wpaśc mimo kilku znakomitych okazji.Myśle że w tym mecz meczu zasługiwałem conajmniej na jeden punkt ale nie udało się go zdobyć,beniaminek musi płacić frycowe;d.Dzieki za meczyk w miłej atmosferze i życze powodzenia dalej,do rewanżu:)

Zawodnik meczu:
Samaras-ustrzelił hat tricka

borozdw

3 kolejka
Boro Czubinho
Screeny:

Strzelcy:
Bertoglio

Opis:
To byl jeden z tych meczy, ktorego wyniku do samego konca nie byłby pewien zaden z obserwatorow. Niezliczona ilosc atakow, strzalow, zmarnowanych okazji. Prawdziwy dramat do ostatniej minuty. Jedynego zwycieskiego gola zdobyl po zmianie stron Bertoglio, ktory minal 2 obroncow i strzalem z 11 metrow w okienko bramki gosci dal pierwsze zwyciestwo w nowym sezonie graczom z Kijowa.

Zawodnik meczu:
Trudno wskazac - wszyscy zasluguja na pochwale.

stalowka84

4 kolejka
Stalwka Borozdw
Screeny:

Nie zapisał mi się sad.gif

Strzelcy:

Cacau
Schevchenko
Cacau

Opis:

Bardzo dobre zawody w wykonaniu obydwu "jedenastek", a zwycięstwo gospodarzy w moim odczuciu jak najbardziej zasłużone. Od początku spotkania drużyna niemiecka narzuciła swój styl gry, i pozwoliła gościom na oddanie w tej części gry tylko jednego strzału. W drugich 45 min gracze z Kijowa poprawili nieco swoją grę i doprowadzili do wyrównania, ale ostatnie słowo należało do gospodarzy , którzy za sprawą najlepszego na boisku Cacau strzelili bramkę dającą im zwycięstwo.

Zawodnik meczu:

Cacau- bardzo udanie zastąpił w tym spotkaniu Pogrebnyaka.
piwlak

1 kolejka
piwlak Szymson
Screeny:

Strzelcy:
Abel Hernandez
Jonathan Reis
Toivonen

Opis:
Fatalna skutecznośc, oraz brak koncentracji w końcówce, przyczyniły się do porażki.

Zawodnik meczu:
Toivonen- strzelec bramki

4 kolejka
piwlak craxa93
Screeny:

Strzelcy:
Vagner Love
Doumbia

Opis:
Mecz wyrównany, jednak to Rosjanie byli skuteczniejsi i szybko strzelone 2 bramki, pozwoliły im na zwycięstwo. Z mojej strony to co zwykle- fatalna skuteczność

Zawodnik meczu:
Vagner Love- przez cały mecz stwarzał zagrożenie pod bramką Włochów
BlueOle10

2 kolejka
Borozdw BlueOle1910
Screeny:

Strzelcy:
Rommedahl
Pantelic
Rommedahl
Rommedahl
Nikopolidis (sam)

Opis:
Borowi widze ze sie nie spieszy ze wstawianiem wynikow, wiec zrobie to ja.
Mecz jednostronny, jak z reszta wynik na to wskazuje. Bramka samobojcza strzelona na 1:1 dosyc przypadkowa. Pozniej Grecy przejeli juz calkowicie inicjatywe, strzelajac 3 kolejne bramki.

Zawodnik meczu:
Rommedahl- Hat trick i pozamiatane ;]

Tsu

2 kolejka
Tsu Mlody08
Screeny:

Strzelcy:
Babel
Vorsah
Obasi
Marco Perez

Opis:
Jak na razie najslabsze spotkanie gospodarzy ale sam trener nie jest bez winy bo postanowil zagrac inaczej niz w sparingach z niemcami gdzie padaly korzystne wyniki.Tym razem gospdoarze chcieli jak najszybciej rozstrzygnac spotkanie zapominajac o obronie co skonczylo sie wynikiem 0:3 do 63 minuty.Goscie dobrze wykorzystali wiecej miejsca i mniej zageszczona obrone i wygrali zasluzenie natomiast hiszpanie mocno rozczarowali.
dzieki/pozdro

Zawodnik meczu:
Kazdy strzelil po golu wiec trudno wskazac

dj_adriano

4 kolejka
dj_adriano lukasz44
Screeny:

Strzelcy:
Evaldo
Helder Postiga
Helder Postiga
Baros
Baros
Baros
Kazim-Richards
Kazim-Richards
Kazim-Richards
Kewell

3-7 ponieważ czwarta bramka lama..

Opis:
"pograli,pograli, pograli se równo - Galata trzy punkty,a Sporting ma gówno" wynik nie mógł być inny gdy się ma na"redzie" z przodu taką dwójke napadziorów z napędem na dwie osie i 12 cylindrowym silnikiem o mocy 350KM tongue.gif mowa oczywiścieo Barosu i Kaziu Richardsie którzy pewnie gdyby sami we dwójke wystąpili w tym meczu to i tak mój zespół nie miał by większych szans.. Postiga się dwoił i troił ,ale to było za mało na turków.. wink.gif
dzięki za mecz,pozdrawiam.. happy.gif

Zawodnik meczu:
duet Baros & K.K. Richards

AKTUALKA STRZELCÓW
Ferat

1 kolejka
Ferat Łukasz44
Screeny:

Strzelcy:
Arizmendi
Arizmendi
Ozbek
Baros

Opis:
Klasyczny mecz o dwóch twarzach, pierwsza odsłona dla gospodarzy druga dla gości i sprawiedliwy remis..

Zawodnik meczu:
Arizmendi - najlepszy strzelec Getafe..

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.