Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Drugoligowy off-top
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 7 > Sezon 7 - II liga
lukasz44
W tym temacie piszemy o wszystkich sprawach związanych z drugą ligą.
JustMe1987
Wszystkich ligowcow prosze o zerkniecie na moja sygnaturke i o probe zastosowania sie do sugestii w niej widniejacej. cool.gif
Pucek
Składam rezygnację z rozgrywek.
kaszi777
zagra ktos spara? ;p
lukasz44
CYTAT(Pucek @ May 19 2011, 19:00) *
Składam rezygnację z rozgrywek.

Kolega boi się napisać chyba nowego posta, więc podbijam temat żeby każdy o tym wiedział.

Rezygnacja zapewne z powodu wyników, a więc dostajesz bana na ISSOnline
Więcej u nas nie pograsz.

Jeżeli nie znajdzie się ktoś na zastępstwo liga zostanie zmniejszona do 18...

Szukamy kogoś kto przejąłby Sporting Braga, liczę że ktoś się zgłosi... Oczywiście osoba która weszłaby za niego miała by czyste konto i zaczęła od 0 meczy rozegranych smile.gif

EDIT:
Znalazłem już zastępstwo, gracz Czarny1990 przejmie portugalską ekipę smile.gif
JustMe1987
Informuje ze do grania jestem dopiero od poniedzialku poniewaz jutro z rana jade na wesele najlepszego przyjaciela (lizaku). Prosze nie marnowac palcow i klawiatury na pisanie do nas w weekend. cool.gif
Matis08
No to życzę świetnej zabawy ! biggrin.gif niech się wódka leje tongue.gif
lukasz44
Gracza Pucek który zrezygnował z ligi zastąpił czarny1990a smile.gif

Jego gadu - 9659772

Proszę o kontakt z nim i nadrabianie zaległych spotkań ! Wszystkie zostają przedłużone smile.gif

lizaku
Ty człowieku jesteś jakiś nie poważny, przecież napisałem Ci że jak ściągnę program to Ci wyśle filmik, więc nie pisz tu że się nie odzywam. Teraz to już Ci filmiku na pewno nie wyślę tylko do admina. Od razu Ci pisałem na początku meczu że mam lagi to jak byś grał fair play to byś zaproponował mecz od nowa. Ciekawe czemu w pierwszej połowie nie oddałem nawet strzału a w drugiej byłem strona przeważającą i jakoś bramki mi nie strzeliłeś. Masz sobie te zwycięstwo i mam nadzieję że kiedyś Ty będziesz w odwrotnej sytuacji i zobaczysz jak to jest przegrać i nie mieć na to w pływu.

P.S
Tez grałem przed tym meczem mecz z korulem i było wszystko ok.

ŻAL!!!
Edi092
Nie produkuj się,graliśmy mecz rano a do teraz mi filmiku nie przesłałeś więc wstawiłem wynik.Jak admin zadecyduje to bedzie mecz powatrzany.Tyle w temacie :]
lizaku
Edi092 jesteś dla mnie zerem tyle Ci powiem !!!
lukasz44
CYTAT(lizaku @ Jun 12 2011, 20:05) *
Ty człowieku jesteś jakiś nie poważny, przecież napisałem Ci że jak ściągnę program to Ci wyśle filmik, więc nie pisz tu że się nie odzywam. Teraz to już Ci filmiku na pewno nie wyślę tylko do admina. Od razu Ci pisałem na początku meczu że mam lagi to jak byś grał fair play to byś zaproponował mecz od nowa. Ciekawe czemu w pierwszej połowie nie oddałem nawet strzału a w drugiej byłem strona przeważającą i jakoś bramki mi nie strzeliłeś. Masz sobie te zwycięstwo i mam nadzieję że kiedyś Ty będziesz w odwrotnej sytuacji i zobaczysz jak to jest przegrać i nie mieć na to w pływu.

P.S
Tez grałem przed tym meczem mecz z korulem i było wszystko ok.

ŻAL!!!

Pisałeś na początku meczu że masz lagi tak ? Więc po co grałeś ? Ja naprzykład gdy mam z kimś lagi to mówię mu to próbujemy jeszcze za kilka minut czy przeszło jak nie to się rozłączam i tyle. Dogrywamy kiedy indziej... Robi tak większość osób, niepoważne jest granie w lagach i taka gadka dopiero po meczu...

Jeżeli postanowiłeś już grać znaczy to że zaakceptowałeś warunki meczu więc pretensje możesz mieć jedynie do siebie...

CYTAT(Edi092 @ Jun 12 2011, 20:26) *
Nie produkuj się,graliśmy mecz rano a do teraz mi filmiku nie przesłałeś więc wstawiłem wynik.Jak admin zadecyduje to bedzie mecz powatrzany.Tyle w temacie :]

Oczywiście pojawi się filmik z lagami mecz będziecie musieli powtórzyć, tak też można, ale nadal go nie widzę...

CYTAT(lizaku @ Jun 12 2011, 21:55) *
Edi092 jesteś dla mnie zerem tyle Ci powiem !!!

Takie teksty nie przejdą, nikt nie będzie nikogo tutaj obrażał - ochłoń, zastanów się dwa razy i dopiero coś napisz... byle z sensem, kolejny raz nie skończy się na upomnieniu.

Czekam na filmik, jeżeli nie to nie mamy o czym rozmawiać, chyba że ustalicie między sobą inny sposób rozwiązania tego problemu...

I nie zachowujcie się jak dzieci w piaskownicy
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.