Rozmowa przeniesiona z :
http://board.issonline.pl/index.php?s=&...st&p=332936CYTAT(WKSRKS @ Jun 23 2011, 20:22)

Przepraszam, że sie wtrące ale Młody jest graczem eee ? Innym ? Troche ma za duże Ego i często narzeka przez co można dostać padaczki

ale umiejętnosci mu odmówić nie można i szczerze mowiąc troche dziwi mnie to że od "Tak" by przegrał mecz takim wynikiem. No ale "róbta co chceta", ale dla mnie to chyba nie był mecz w "dobrej jakości".
Ostatni raz się wypowiem na ten temat.
Nie nie jestem innym. Tak narzekam, ale taki mam charakter. Nie lubię przegrywać. Staram się poprawiać i panować nad sobą ale tu gapa wytrącił mnie z równowagi w rozmowie po rozłączeniu i to był błąd, że zgodziłem się dograć go od razu. Jeszcze samą decyzję podejmować 5 minut i co chwilą ją zmieniał..
Moja wina.
Nie chodzi mi o przegraną. Chodzi mi o jego zachowanie. W tamtym sezonie gdy to ja strzeliłem bramkę dj_adriano też utworzyła się dyskusja na temat tego jaki powinien być wynik. Nie zasłaniałem się żadnym regulaminem ani tym co mi "lukasz powiedział, bo z nim rozmawiałem". Zagraliśmy od nowa. Potem rozmowa zmieniła swój temat i przeniosła się na mnie. A to, że niby jestem tym lepszym a reszta tymi gorszymi itp itd etc.
Dlatego teraz nie chcę tego ponownie, ale nie pozwolę na to aby znowu mnie ktoś oczerniał i do tego wypisywał bzdury.
Zagraliśmy, wygrał. Mogę winić tylko siebie że do tego doszło.
Ale niech nie próbuje na siłe znowu wnieść zamęt.