Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 1\2 Finału
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Elite Cup
lukasz44

Gramy mecz i rewanż.
W razie równego bilansu bramek (bramki na wyjeżdzie nie są liczone podwójnie) po 2 spotkaniach gramy 3 mecz z włączoną dogrywką i karnymi.
Ustawienia meczowe takie jak w fazie grupowej.

Termin na rozegranie dwumeczu to 17.05.11.
Proszę jeszcze raz zapoznać się z regulaminem i dopiero zacząć grać
TUTAJ
Bardzo ważny jest pkt 4 nie będziecie go przestrzegać- OK, ale ja się będę nikogo prosił od razu wstawiam WO na niekorzyść osoby wpisującej...
Ustawienia meczowe
pkt6
Prośby o przedłużenia składamy w tym temacie KLIK

POWODZENIA PANOWIE !!!!

WKS

Pierwszy mecz
WKSRKS Dabro96
Screeny:

Strzelcy:

Dla WKSa

C.Ronaldo
Higuain
Samobój

Dla Dabra
Benzema

Opis:
Mecz niezwykle zacięty . Nie dość ze prawie identyczne składy to jeszcze ta sama taktyke ;] można powiedzieć ze Xabi z Xabim walczyli o środek pola , Kaka z jednej jak i drugiej druzyny brał sie za rozgrywanie oraz "Bracia " Ronaldo szaleli jak małpy biggrin.gif . Mimo wszystko lepsi Ci pierwsi wink.gif.
Zawodnik meczu:

Drugi Mecz
Dabro96 WKSRKS
Screeny:

Nie mam , Dabro hostował wiec nie robiłem.

Strzelcy:

Dla WKSa

C.Ronaldo
C.Ronaldo
Benzema

Dla Dabra

C.Ronaldo
C.Ronaldo
Adebayor
Adebayor
Ozil

Opis:
Ten mecz był godny finału !! Bez dwóch zdań ! Kapitalne akcje , zacietość i ...Antonio Adan po mojej stronie. W pierwszej połowie mój Real stworzył niesamowite Show . I w 1 połowie wynik to 3:1 dla mnie . Czyż to nie było piękne ? No niestety w drugiej połowie ogarneli sie gracze Dabra i zaczeli forsowac moją defensywe. I co najwazniejsze... głupota Ricardo Carvalho który sprowokoał karnego i nie dość że zółta to bramka . Oczywiscie bojąć sie osłabienia już nie grałem z takim animuszem Carvalho jak wczesniej a Real Dabrusia poczuł że moze zaatakowac i niestety... nie udalo sie dotrzymac wyniku do konca jeszcze głupi bład Adana i Ozil zdobywa bramke. Bez Casillasa ani rusz.. ehh . Ale mimo wszystko wynik ogólnego meczu to 6:6 a więc czeka nas 3 mecz. Na Bernabeu ! biggrin.gif

Zawodnik meczu:

Trzeci Mecz
WKSRKS Dabro96
Screeny:

Strzelcy:

Dla WKSa

Ozil
Benzema
Benzema
Benzema
Kaka
C.Ronaldo

Dla Dabra
Adebayor
C.Ronaldo

Opis:
Totalna masakra piłą mechaniczną . Ten mecz potoczyc sie mógł różnie , ja pod wpływem emocjji już nie pamiętam co się w nim działo ;D . W kazdym bądź razie ten CR Dabra to ja nie wiem... wszystkie piłki na niego a temu brakowało milimietórw zeby strzelić bramke. Ja miałem iluzoryczną przewage bramkarską gdyż u mnie stał Casillas a u Dabra Dudi ;] . Ale jest FINAŁ !! Bylo wiadomo ze awansuje Real ale nie wiadomo który teraz "Królewscy " WKSa bedą czekać na rywala. No na ISS to już mój 2 finał tym razem może wygram ! Trza wierzyc ;P.

Zawodnik meczu:
Cała zespół mój . Kapitalny rozegrali show.
Dabro96
CYTAT(WKSRKS @ May 14 2011, 16:18) *
Opis:
Totalna masakra piłą mechaniczną . Ten mecz potoczyc sie mógł różnie , ja pod wpływem emocjji już nie pamiętam co się w nim działo ;D . W kazdym bądź razie ten CR Dabra to ja nie wiem... wszystkie piłki na niego a temu brakowało milimietórw zeby strzelić bramke. Ja miałem iluzoryczną przewage bramkarską gdyż u mnie stał Casillas a u Dabra Dudi ;] . Ale jest FINAŁ !! Bylo wiadomo ze awansuje Real ale nie wiadomo który teraz "Królewscy " WKSa bedą czekać na rywala. No na ISS to już mój 2 finał tym razem może wygram ! Trza wierzyc ;P.

Co do meczu to mecz rzeczywiście pełny emocji i zaciętości,lecz było troszkę frustrujące jak moi zawodnicy nie trafiali na pustą bramkę z piątego metra,było z trzy,cztery takie sytuacje.Lecz powtórzę mecz piękny i powodzenia w finale.

EDIT:// I nie wcale wszystkie piłki na CR biggrin.gif
Edek

1szy mecz
Edek dj_adriano
Screeny:

Strzelcy:
Nani
Elia

Opis:
Bardzo dobry, wyrównany mecz. Efektowne strzały z pierwszej piłki, uderzenia z dystansu, ciekawe akcje - to mogło się podobać kibicom. Dobrze grająca oborna HSV tylko raz dała się oszukać Naniemu, a Niemcy odpowiedzieli strzałem Elii, który zabrał piłkę obrońcy MU na ich połowie. Dzięki za grę.

Zawodnik meczu:
Obie drużyny stworzyły ciekawe widowisko i za to należą się brawa.

2gi mecz
dj_adriano Edek
Screeny:

Strzelcy:
Berbatow
Petric
van Nistelrooy
Owen
Petric

Opis:
Dobre widowisko, cios za cios i w 60 minucie było 2-2. Pod koniec meczu zarysowała się przewaga MU. Skończyło się na dwóch poprzeczkach, silni obrońcy HSV powinni byli w pojedynkach główkowych wygrywać z graczami Manchesteru. Kiedy wydawało się, że Anglicy przechylą szalę zwycięstwa na własną korzyść, Niemcy przeprowadzili zabójczą kontrę, zakończoną golem Petrica. Dzięki za bardzo emocjonujące i ciekawe mecze.

Zawodnik meczu:
Petric

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.