CYTAT(JustMe1987 @ Jan 23 2011, 20:24)

... w tym sezonie wydaje mi sie ze spoczne na 6. miejscu badz w bliskim sasiedztwie. Marzylem o Sportingu ale PSG tez nie jest zle. Trafil mi sie lepszy team niz w zeszlym sezonie wiec mysle ze bedzie deczko lepiej na koniec sezonu. Jest jednak sporo nowych graczy wiec ciezko tak naprawde rokowac. ...

Niezly ze mnie typer biorac pod uwage fakt ze w tym sezonie mielismy rotacje w skladach naszych ekip. Mysle ze moglem byc nieco wyzej ale i tak jestem zadowolony ze swojej postawy. Bardzo podobal mi sie ten sezon poniewaz gracze z ktorymi przyszlo mi sie zmierzyc prezentowali dobre umiejetnosci ale takze poza boiskiem zachowywali sie calkiem wporzadku. Nie zapomne tez jak pomagalismy sobie w sparingach. W lidze bylismy rywalami a poza rozgrywkami bylo sporo serdecznosci. Chcialbym w tym miescu powiedziec pare cieplych slow o kilku ligowcach o ktorych powyzsza linijka mowi bardzo trafnie. Mam na mysli woodiego, gape, DonKrysta, Szymsona, camela oraz z grona pierwszoligowcow Princa, Manka, dj_adriano no i oczywiscie lukasza z ktorym poruszamy wspolnie wiele waznych spraw odnosnie ksztaltu rozgrywek i nie tylko.
Uznanie i gratulacje dla reszty chlopakow ktorzy zajeli wysokie lokaty. Niesmak natomiast po bumelantach ktorzy olali rozgrywki tym samym nie szanujac pozostalych uczestnikow zabawy.
Skoro jestesmy juz przy terminie "zabawa" to w tym miejscu "uklon" dla kilku Panow z pierwszej ligi ktorzy sie slownie podszczypuja, obrazaja, prowokuja i maca atmosfere w rozgrywkach. Ciesze sie ze nie dolaczam do pierwszej ligi poniewaz w gronie z ktorym obcowalem w tym sezonie byla zabawa, gra fair i dobra atmosfera a to czego bylismy swiadkami na przestrzeni calego kalendarza rozgrywek pierwszej ligi jest dalekie od tego co chcialbym czytac i w czym brac udzial...
Ostatnie slowa kieruje do ludzi ktorzy docenili moje podejscie do sprawy. Liga jest dla nas, grana jest przez nas i to my decydujemy nie tylko o przetasowaniach w tabeli ale przede wszystkim o atmosferze w niej. Grajmy fair i szanujmy sie bo bez tego zadna rywalizcja nie jest pelnowartosciowa..
Podziekowania dla calej reszty i do nastepnego gwizdka w 6 sezonie zmagan pod bandera Issonline.