Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Podsumowanie VI sezonu Ligi ISSOnline.
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 6 > Sezon 6 - II liga
lukasz44
W tym temacie piszemy wszystko na temat niedawno zakończonego sezonu. Kto was zaskoczył na plus, kto na minus, jak oceniacie sezon w swoim wykonaniu czy też innych zawodników, czy jesteście zadowoleni itp. itd.
Szymson
Ja jestem bardzo zadowolony z tego sezonu w swoim wykonaniu, a szczegolnie z rundy rewanżowej gdzie przytrafiły mi sie ledwie 2 porażki,gdy w przerwie straciłem Liedsona myślałem że jest już pozamiatane jesli chodzi o awans bo stracie po 1 rundzie też miałem spora,ale jak sie pozniej okazało zyskałem dwoch bardzo wartościowych zawodnikow jakimi byli Tales i Cristiano,chłopaki pięknie mieszali i na sam koniec sezonu okazało sie punkty zdobyte w rewanżach dały spokojny awans do wyższej klasy rozgrywkowej:)Myśle że gdyby nie głupio pogubione punkty w pierwszych meczach byłbym w stanie dogonic lidera,ale coz teraz mozna sobie gdybac.....
Wiadomo rewelacja sezonu był DonKryst ale ja osobiscie spodziewałem sie tego że może wygrać lige bo wczesniej juz kilka meczy gralismy i wiedzialem o klasie tego zawodnika,natomiast troche moim zdaniem sezon zawalił Ogryz ktory jest dobrym graczem a mimo wsyzstko znazł sie jednej z ostatnich pozycji.....
Graczem fair play jest dla mnie JustMe1987 oba mecze z nim to naprawde super atmosfera i gra fair do samego konca:)
A kompletnym nie poruzmieniem jest gracz kfg ktory mniejwiecej od połowy sezonu olał rozgrywki...........
Dzieki za sezon wszystkim i powodzenia w nastepnym.
camel11
Sezon ogólnie słaby w moim wykonaniu, choć grało mi się naprawdę przyjemnie i emocjonująco, głównie dzięki dobrej drużynie i dobremu łączu w drugiej części sezonu (nowy router poprawił jakość o 100% ;p). Ostatecznie zajęte miejsce poniżej środkowej części tabeli zawiodło tureckie oczekiwania, zwłaszcza, że uplasowali się tuż za odwiecznymi rywalami (czyt. znajomymi z reala) jarkiem i gviazdą ;p Cieszyć jednak może fakt, że pomimo tak niskiego miejsca w tabeli mieli najlepszą siłę ofensywną w postaci Nianga, który zdobył 50 bramek i został królem strzelców II ligii, a i Złotego Buta też powinien dostać biggrin.gif szkoda, że mimo tego w meczach, które trzeba było wygrać zawsze przegrywali i tracili punkty z rywalami, którzy często gorzej się spisywali. Ale może w końcu kiedyś coś się odblokuje.

Gratulacje dla pierwszej 4, a nawet i 8, bo to oni chyba zagrają w przyszłym sezonie w I lidze. Sytuacja na szczycie czesto się zmieniała, a i widać po punktach jak ciasno i zaciekle tam było, głównie o niższe premiowane awansem miejsca.

Warte uwagi jest także to, że większośc graczy praktycznie do końca sezonu grała swoje mecze, nie odchodzili i nie kombinowali jak w pierwszej lidze, i że nie było większych problemów w całym przekroju, więc oby tak dalej! Bo nowy sezon tuż tuż! tongue.gif
lukasz44
CYTAT(camel11 @ Apr 30 2011, 13:32) *
Gratulacje dla pierwszej 4, a nawet i 8, bo to oni chyba zagrają w przyszłym sezonie w I lidze. Sytuacja na szczycie czesto się zmieniała, a i widać po punktach jak ciasno i zaciekle tam było, głównie o niższe premiowane awansem miejsca.

Awans wywalczyli :
DonKryst
Szymson
craxa93
BlueOle10

Nikt nie spadnie z I ligi, gdyż aż 4 osoby zrezygnowały w trakcie rozgrywek co miało duży wpływ na ostateczny kształt tabeli.

Szymson
CYTAT(lukasz44 @ Apr 30 2011, 13:48) *
Awans wywalczyli :
DonKryst
Szymson
craxa93
BlueOle10

Nikt nie spadnie z I ligi, gdyż aż 4 osoby zrezygnowały w trakcie rozgrywek co miało duży wpływ na ostateczny kształt tabeli.

Przecież na 4 miejscu jest Tomek a nie BlueOle;d
lukasz44
CYTAT(Szymson @ Apr 30 2011, 13:51) *
Przecież na 4 miejscu jest Tomek a nie BlueOle;d

Wyciąg z regulaminu:

CYTAT
III System rozgrywek:

* O zajętym przez gracza miejscu na koniec sezonu decydują kolejno:

- liczba zdobytych punktów
- mecze bezpośrednie (uwzględniane w tabeli po zakończeniu rozgrywek)
- różnica bramek

BlueOle ma lepszy bilans meczów bezpośrednich, ale i tak awansuje pewnie więcej osób ze względu na rezygnacje i wykluczenia.

Końcowa tabela:

Podsumowanie VI sezonu pojawi się na stronie głównej w przyszłym tygodniu, gdy zostanie rozegrany finał pucharu ligi.
woodi
Więc ja też napisze kilka słów od siebie smile.gif Njawiekszą niespodzianka dla mnie był Donkryst który nie miał sobie równych w tym sezonie, Szymson który w pierwszej połowie sezonu nie radził sobie zbyt dobrze a po aktualce składów był nie do pokonania i zasłuzony awans jak najbardziej, no i oczywiście JustMe1987 z którym zawsze przyjemnie sie grało gdyz jego opanowanie i spokój stwarzało znakomita atmosfere podczas gry smile.gif najwieksza porazką okazałem sie sam "JA" gdyz liczyłem na miejsce w środku tabeli gdzieś koło 10 miejsca a skończyłem na 3 od końca :/ niewiem dlaczego taki słaby wynik :/ nie mogłem zgrać sie z druzyna i obrac odpowiedznia taktyke, gdy juz sie zgrywałem z druzyna i zacząłem wygrywać nastapiła aktualka składów i odszedł Toni i palladino moi najlepsi napastnicy w zamian przyszli Floro Flores i Boselli ale szału nie robili i znowu nie mogłem ich poustawiać :/ no cóż moze w przyszłym sezonie będzie lepiej? Gratuluje tym którzy awansowali i dziekuje im za wspólna gre smile.gif e reszcie życze powodzenia w przyszłym sezonie smile.gif pozdro
gapa
Jak dla mnie ten sezon był dobry, zwłaszcza jego pierwsza czesc gdy z wielka przejemnoscia gralo mi sie napoli nawet gdy przegrywalem. po aktualce bylo troche gorzej niby nikt wazny nie ubyl, ale to juz nie bylo to samo napoli.

Gratulacje należą się wszystkim którzy dograli ten sezon do końca, bo poziom był bardzo wyrównany każdy mógł wygrać z każdym.
JustMe1987
CYTAT(JustMe1987 @ Jan 23 2011, 20:24) *
... w tym sezonie wydaje mi sie ze spoczne na 6. miejscu badz w bliskim sasiedztwie. Marzylem o Sportingu ale PSG tez nie jest zle. Trafil mi sie lepszy team niz w zeszlym sezonie wiec mysle ze bedzie deczko lepiej na koniec sezonu. Jest jednak sporo nowych graczy wiec ciezko tak naprawde rokowac. ...

Niezly ze mnie typer biorac pod uwage fakt ze w tym sezonie mielismy rotacje w skladach naszych ekip. Mysle ze moglem byc nieco wyzej ale i tak jestem zadowolony ze swojej postawy. Bardzo podobal mi sie ten sezon poniewaz gracze z ktorymi przyszlo mi sie zmierzyc prezentowali dobre umiejetnosci ale takze poza boiskiem zachowywali sie calkiem wporzadku. Nie zapomne tez jak pomagalismy sobie w sparingach. W lidze bylismy rywalami a poza rozgrywkami bylo sporo serdecznosci. Chcialbym w tym miescu powiedziec pare cieplych slow o kilku ligowcach o ktorych powyzsza linijka mowi bardzo trafnie. Mam na mysli woodiego, gape, DonKrysta, Szymsona, camela oraz z grona pierwszoligowcow Princa, Manka, dj_adriano no i oczywiscie lukasza z ktorym poruszamy wspolnie wiele waznych spraw odnosnie ksztaltu rozgrywek i nie tylko.

Uznanie i gratulacje dla reszty chlopakow ktorzy zajeli wysokie lokaty. Niesmak natomiast po bumelantach ktorzy olali rozgrywki tym samym nie szanujac pozostalych uczestnikow zabawy.

Skoro jestesmy juz przy terminie "zabawa" to w tym miejscu "uklon" dla kilku Panow z pierwszej ligi ktorzy sie slownie podszczypuja, obrazaja, prowokuja i maca atmosfere w rozgrywkach. Ciesze sie ze nie dolaczam do pierwszej ligi poniewaz w gronie z ktorym obcowalem w tym sezonie byla zabawa, gra fair i dobra atmosfera a to czego bylismy swiadkami na przestrzeni calego kalendarza rozgrywek pierwszej ligi jest dalekie od tego co chcialbym czytac i w czym brac udzial...

Ostatnie slowa kieruje do ludzi ktorzy docenili moje podejscie do sprawy. Liga jest dla nas, grana jest przez nas i to my decydujemy nie tylko o przetasowaniach w tabeli ale przede wszystkim o atmosferze w niej. Grajmy fair i szanujmy sie bo bez tego zadna rywalizcja nie jest pelnowartosciowa..

Podziekowania dla calej reszty i do nastepnego gwizdka w 6 sezonie zmagan pod bandera Issonline.

cool.gif
donkryst
Cóż, chciałem podziękować wszystkim za miłą grę. Moja postawa przeszła najśmielsze oczekiwania. Sunderland baaaaardzo mi spasował, a ułożenie w nim klocków nie było dużym problemem. Gratuluję tym, którzy awansowali poza mną, a tym, którym się to nie udało, życzę powodzenia w następnym sezonie! Kto wie - może to akurat Tobie uda się awansować? Najważniejsze jest to, żeby nie odpuszczać dopóki istnieją jakieś szanse na awans, a nie wkraczać na złą ścieżkę i postępować jak Kfg... Sporo czasu spędziłem z Gapą, Szymsonem, JustMe, Bobym i Woodim, by szlifować nasze formy tongue.gif Jeszcze raz dzięki wszystkim, powodzenia!
craxa93
No to ja też chce podziękować wszystkim solidnym graczom II ligi a była to zdecydowana większość w tej stawce. Ale co do sezonu to dużym zaskoczeniem są dla mnie niskie pozycje Rybsona, seby i similo jak dla mnie to gracze którzy spokojnie powinni walczyć o awans. Zadziwił mnie również ten najlepszy czyli DonKryst gdyż nie znałem go wcześniej i w moich oczach był debiutantem na scenie, ale fakt faktem był zdecydowanie najlepszy prezentował godne umiejętności i do tego dziki Sunderland... Graty wink.gif
Teraz coś o mojej postawie, po bardzo kiepskim początku ligi znajdowałem się w "strefie spadkowej" ale wiedziałem że stać mnie na coś zdecydowanie lepszego i druga runda w moim wykonaniu była potwierdzeniem tego i z kolejki na kolejkę piąłem się w górę aż w końcu stanąłem na 3 pozycji i jestem absolutnie zadowolony z takiego wyniku. Moja drużyna Internacional okazała się na prawdę b.dobra choć po wylosowaniu jej kręciłem trochę nosem.
Na koniec chciałbym wyróżnić jeszcze JustMe który już po raz kolejny był dobrym duchem tej ligi oraz Szymsona i BlueOle brawo panowie za awans.
I do następnego sezonu który już niebawem i może ta pierwsza liga nie będzie taka straszna tongue.gif
Rybson
Sezon jak sezon...biggrin.gif co prawda pierwszy tutaj, całkiem fajna organizacja i fajne towarzystwo (oczywiscie poza kilkoma wyjątkami). szkoda stosunkowo niskiej pozycji, gdzie miałem dobry zespół jednak sam zespół nic nie osiągnie;d trzeba sie troszke przyłozyć. gratulacje dla wygranych, motywacji dla przegranych i powodzenia w przyszlym sezonie smile.gif
BlueOle10
co ja moge powiedziec, duzo fajnych spotkan, mila atmosfera smile.gif

pierwszy sezon i od razu awans, chociaz byly momenty, ze bylem pewien ze zalicze spadek.

wiec przyslowiowe "dzieki i powo" na nowy sezon wink.gif
Rybson
CYTAT(BlueOle10 @ May 5 2011, 00:39) *
pierwszy sezon i od razu awans, chociaz byly momenty, ze bylem pewien ze zalicze spadek.

by Cie z ligi wyrzucili jak bys był 17-19 ... <haha> smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.