Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: VII sezon ligowy \ plany
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 7
lukasz44

Jak wszyscy widzimy wielkimi krokami zbliża się koniec VI sezonu, czas na zagranie jest do Niedzieli, ale skoro jest to okres świąteczny myślę że każdy wyrobi się z meczami szybciej, ja postaram się zrobić końcową aktualkę we wtorek\środę (łącznie z WO i poprawą tabel).

Kolejną sprawą jest znana nam wszystkim przerwa między sezonami i tu pojawia się pytanie.
Co robimy? Czy jak zawsze w międzyczasie gramy jakiś turniej i dopiero potem liga ? Czy też od razu po zapisach\wpłatach\potwierdzeniach VII sezon ligowy ?

W drugim przypadku sezon rozpocząłby się koło 10 maja, więc dość szybko, co nie wiem czy jest tak dobrym pomysłem, przerwa zawsze dobrze służy, choć okres wakacyjny w tym wypadku by nas dopadł.

A więc piszcie co myślicie, turniej\mini-liga i dopiero VII sezon ? Czy od razu kolejny sezon ?
Ja jestem za jakąś przerwą, jeżeli Wy też piszcie jaki turniej byście chcieli tu zobaczyć...

Wasze propozycje mogą mieć duży wpływ na ostateczną decyzję, choć wcale nie muszą tongue.gif smile.gif
Matis08
Jeżeli zacząłby się 10ego maja to kiedy by się zakończył ?
Lepiej chyba jak najszybciej zacząć, bo wtedy szybciej skończymy. Wiadomo, okres wakacjny to chciałoby się gdzieś wyjechać, więc po VII sezonie można by zrobić dłuższą przerwę i zacząć gdzieś od września. Lub w międzyczasie turniej zrobić, dla tych co i tak siedzą w domu i mają czas na grę.

Rozumiem, że końcową tabelę zrobisz we wtorek/środę, ale 26/27 tak ?
camel11
Nom trzeba od razu ruszać z nowym sezonem by zagrać jeszcze przed wakacjami, a wtedy będzie czas na jakieś inne turnieje ;]
lukasz44
A i jeszcze jedno również ważne, poszukujemy minimum jednej max dwóch osób do pomocy przy zajmowaniu się ligami smile.gif Każdy zainteresowany jest proszony o kontakt na GG ze mną tak pogadamy co i jak wink.gif
Ogryz
Również jestem za ruszeniem z nowym sezonem od razu ponieważ potem wakacje i będą walkowery i rezygnacje, a po co to.
JustMe1987
Ja takze obstaje za kolejnym sezonem niemal natychmiast po zakonczeniu obecnego.

Jesli nie dojdzie on do skutku proponowalbym takie mini ligi w ktorych braloby udzial doslownie pare osob max do 10. Grac mozna by mecz i rewanz kazdy z kazdym i pozniej play ofy w systemie pucharowym badz tez w systemie grup jak to ma miejsce w niektorych mniej popularnych ligach. Mnie osobiscie marzy sie zagranie czegos w piec badz dziesiec osob polskimi klubami bo mam do nich wielki sentyment.
ufo19
Jestem za grą od razu, o ile byłoby to wykonalne to może coś krajami szarpnąć?
WKS
Osobiscie wole jakąś przerwe w lidze . Miniliga jak najbardziej . Zespoły w sumie nie robią mi róznicy chodz reprezetnacje to nei taki głupi pomysł.
gapa
jakas przerwa byla by dobra, ale dopadna nas te wakacje i moze byc ciezko.
dj_adriano
ja osobiście jestem też jak większość za sezonem zaraz na początku maja,a potem w wakacje przerwa i w międzyczasie liga letnia dla tych co będą mieli możliwość gry w wakacje.. wink.gif
piwlak
CYTAT(dj_adriano @ Apr 19 2011, 12:09) *
ja osobiście jestem też jak większość za sezonem zaraz na początku maja,a potem w wakacje przerwa i w międzyczasie liga letnia dla tych co będą mieli możliwość gry w wakacje.. wink.gif

Nic dodać nic ująć- zgadzam się z Twoją opinią w 100 %
prince
Jak wyżej. Od razu liga, a w okresie wakacyjnym liga letnia tudzież podobne.
lukasz44
Tak też będzie wink.gif Ruszymy z nowym sezonem za około dwa tygodnie (czas na potwierdzenia i wpłaty)

A na wakacje kto będzie chciał pogra w Master League Online (każdy będzie mógł dokonywać teransferów do klubów i następnie zagramy nimi mini-ligę) cool.gif

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.