Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tydzień 10 08.04- 17.04, kolejki 36-38
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 6
lukasz44
Kolejka 36
Tsu - Mani3k
Borozdw - Czubinho
piwlak - lukasz44
Edek - Mlody08
stalowka - Nalep
ufo1987 - WKSRKS

Kolejka 37
snajper1929 - Tsu
Czubinho - piwlak
Ferat - dj_adriano
Prince - stalowka
Mlody08 - ufo1987
Nalep - WKSRKS

Kolejka 38
Borozdw - snajper1929
dj_adriano - Mani3k
Edek - Ferat
stalowka - lukasz44
WKSRKS - Prince
Nalep - Mlody08

pomarańczowo- przedłużone
czerwony - wpis niezgodny z regulaminem, brak wpisu na forum , WO (pogrubione)
zielono - mecze wpisane zgodnie z regulaminem

WYCIĄG Z REGULAMINU:

CYTAT
Przywileje i obowiązki gospodarza:
- wpisanie wyniku w panelu gracza na stronie głównej (bezpośrednio po zakończeniu spotkania)
- obowiązek umówienia się na termin rozegrania meczu
- wpisanie wyniku na forum używając szablonu, wstawienie screenów oraz wprowadzenie opisu składającego się z przynajmniej 50 znaków
(np. "Dobry mecz. Dzięki za grę. Powodzenia w kolejnych meczach.")
- dopisanie pod screenami strzelców w takiej formie :

Messi
Ronaldo
Samobój
Messi
Kaka

(jest to niezbędne do szybkiej aktualizacji klasyfikacji strzelców, która zostaje wprowadzona od VI sezonu)

- niewpisanie wyniku na forum zgodnie z szablonem będzie karane ostrzeżeniem; trzy ostrzeżenia skutkują odebraniem 3 punktów; każde kolejne (czwarte, piąte) również spowoduje odebranie 3 punktów za każde ostrzeżenie.
Edek

36 kolejka
Edek Młody

Screeny:

Strzelcy:
Jorgensen
Ballack

Opis:
Całą drugą połowę HSV dążył do odrobienia strat z pierwszej odsłony, ale niestety brakło skuteczności. Historia w meczach z Młodym zatoczyła koło. Zawsze uważałem, że bilans szczęścia, prędzej czy później, wychodzi na zero. Dzięki, powo.

Bohater meczu:
Stadion HSV - potrzebujesz punktów? Edek zaprasza do Hamburga. Dwa zwycięstwa w 14 meczach, mówią same za siebie. Gdybym grał tylko na wyjeżdzie to podium gwarantowane smile.gif

ufo19

36 kolejka
ufo WKS
Screeny:

Strzelcy:
Kehl
Lisandro Lopez

Opis:
Mecz niezwykle wyrównany i na remis, niesamowita liczba okazji jednych i drugich a tylko po 1 bramce co odzwierciedla jak był zacięty w każdym fragmencie boiska.

Zawodnik meczu:
Nikt nie wyróżnił się szczególnie z obu ekip.
prince

37 kolejka
Prince Stalówka
Screeny:

Strzelcy:

Nihat Kahveci
Gilardino
Gilardino
Gilardino
Mutu
Mutu
Vargas
Samobój

Opis:
Klęska, w drugiej części sezonu coś się zacięło czego efektem jest spadek do drugiej ligi...nie mogę się dogadać z Besiktasem, a niby powinno być lepiej bo transfery znacznie wzmocniły siłę uderzenia Turków. Niemniej jednak wynik mówi sam za siebie...a szczytem "formy" był samobój bramkarza (na redzie) który nie potrafił podać piłki toczącej się wolno w jego stronę tylko wbił ją sobie do siatki. Wstyd mi za takie spotkanie, przepraszam, że musiałeś być tego świadkiem Stalówka. Gratulacje, w pełni zasłużone zwycięstwo.

Zawodnik meczu:

Gilardino
Matis08

37 kolejka

Młody08 Ufo1987

Screeny:
Brak screenów.

Strzelcy:
Sidney Sam
Derdiyok
Kiessling
Kiessling
Kiessling
Kiessling
Kiessling
Kiessling
Kiessling
Gomis
Gourcuff

Opis:
Co za spotkanie. Na początku zaatakował Bayer, który nie wykorzystał 3 znakomitych sytuacji do zdobycia bramki. Co zemściło się i to Lyon za sprawą fantastycznej główki Gomisa objął prowadzenie. jednak po stracie bramki gospodarze mocniej sie skoncentrowali zdobywając dwie bramki. Do przerwy 2-1. Po wznowieniu gry, gra się wyrównała. Jedną z kontr wykorzystał Sidney Sam, po chwili kontaktową bramkę zdobył Gourcuff. W 55 minucie zgasły światła na Bay Arena. Po wznowieniu gry, zobaczyliśmy całkiem inne spotkanie. Lyon się gubił, a Bayer z łatwością wypracowywał sobie okazje strzeleckie, co najważniejsze wykorzystywali je. Przypomina się pierwsze spotkanie, gdzie z 4-0 podnieśli się i ostatecznie wygrali 4-6. Tak tez w tym spotkaniu Bayer zdobył 6 bramek w krótkim odstępie czasu. Spotkanie to pokazało poraz kolejny, jak dziurawą obronę ma Lyon. Jednak potencjał jaki drzemie w ataku to za mało by osiągnąć sukces.
Dzięki za mecz. Wynik nieco za wysoki..

Zawodnik meczu: Kiessling

Znakomita gra w drugiej odsłonie. Autor 7 trafień.!

snajper1929

37 kolejka
snajper1929 tsu
Screeny:

Strzelcy:
Rogriguez
Varela
Falcao
Lazovic
Lazovic

Opis:
Zwycięstwo po wyrównanym meczu z decydującą sytuacją w 72 minucie gry gdy czerwoną kartkę dostaje Anyukov.

Zawodnik meczu:
Nikt się nie wyróżnił
Edek

38 kolejka
Edek Ferat
Screeny:

Strzelcy:
Pitroipa
Trochowski
Kacar
Ze Roberto
D. Bent
Opis:
Dobry mecz Hamburgczyków i dopiero trzecia wygrana na własnym stadionie. Dzięki za grę, powodzenia.

Zawodnik meczu:
Cała drużyna HSV zagrała równorzędnie.
Ferat

37 kolejka
Ferat dj_adriano
Screeny:

Strzelcy:
S. Petrov
Sturridge
Sturridge
Lee Chung-Yong
Pires
M. Petrov
A. Young
M. Taylor

Opis:
W meczu dwóch drużyn Premier League lepsi gracze Boltonu i to oni wywożą komplet punktów..

Zawodnik meczu:
Nie potrafię wskazać, dawno był ten mecz..

stalowka84

38 kolejka
Stalówka lukasz44

Screeny:

Strzelcy:

Jovetic
Gilardino
Raul
Farfan
Mutu

Opis:
Bardzo dobre zawody gospodarzy, którzy do 68 min dominowali na boisku. Ale gdy w tej także minucie Raul strzelił kontaktowego gola to w szeregach gości odżyła nadzieja na korzystny rezultat , i 7 min później dopięli swego doprowadzając do wyrównania. Jednak ostatnie zdanie należało do Fiory, którzy za sprawą niezawodnego Mutu zdobyli całą pulę.
Dzięki za meczyk.

Zawodnik meczu:
Po raz kolejny Adrian Mutu.
piwlak

36 kolejka
piwlak lukasz44
Screeny:
brak

Strzelcy:
Huntelaar

Opis:
Mecz grany na raty. Całe spotkanie wyrównane, jednak to Schalke okazało się lepsze o jedną bramkę

Zawodnik meczu:
Huntelaar- zapewnił zwycięstwo swojej drużynie
WKS

38 kolejka
WKSRKS Prince
Screeny:

Strzelcy:

Nuri Sahin
Kehl
Hugo Almeida
Hugo Almeida
Guti
Quaresma

Opis:
Cóż , w moim odczuciu mecz na remis gosciom z Turcjii pomógło troche szczescie wink.gif . Mimo wszystko wykorzystali to co mieli i wygrali . Ostatni mecz u siebie w tym sezonie , no cóż , tragedii ogolnie nie ma , choc patrzac po 1 rundzie [4 miejsce] to niestety odpuscili sobie panowie z Dortmundu totalnie sprawe. No nic , teraz czekać na mecz na wyjezdzie. Ogolnie miła przygoda była z Borussia i mimo wszystko bede dobrze ją wspominał smile.gif.

Zawodnik meczu:

czubinho

37. kolejka
Czubingo piwlak
Screeny:

Strzelcy:
Samoboj
Brandao
Brandao

Opis:
Slaba postawa gospodarzy i stad taki wynik. Gratulacje i dzieki za mecz

Zawodnik meczu:Brandao

snajper1929

38 kolejka
boro snajper
Screeny:
Boro miał black screena ja niestety nie zrobiłem. Jak cośBoro jutro potwierdzi

Strzelcy:
Falcao
Falcao
Rodriguez
Rodriguez
Ruben Micael
Hulk
Hulk

Opis:
Ostro zmotywowani goście roznieśli podobnie jak w 1 rundzie gospodarzy z Rzymu praktycznie przypieczętowując mistrzowski tytuł smile.gif

Zawodnik meczu:
FC PORTO - na 99% nowy mistrz ligi ISSONLINE wink.gif
Matis08
Gratki snajper, jeżeli mi nie przyznają walkowera z nalepem, to jesteś mistrzem smile.gif
borozdw
CYTAT(snajper1929 @ Apr 30 2011, 00:36) *

38 kolejka
boro snajper
Screeny:
Boro miał black screena ja niestety nie zrobiłem. Jak cośBoro jutro potwierdzi

Strzelcy:
Falcao
Falcao
Rodriguez
Rodriguez
Ruben Micael
Hulk
Hulk

Opis:
Ostro zmotywowani goście roznieśli podobnie jak w 1 rundzie gospodarzy z Rzymu praktycznie przypieczętowując mistrzowski tytuł smile.gif

Zawodnik meczu:
FC PORTO - na 99% nowy mistrz ligi ISSONLINE wink.gif

Niestety potwierdzam. Próbowałem coś ugrać w tym meczu, ale niestety Fc Porto w meczu o tak wielką stawkę po prostu zmiotło graczy Lazio z boiska. Snajper w tym sezonie był dla mnie nieosiągalny.

Gratulacje !!!
borozdw

36 kolejka
Boro Czubinho
Screeny:

Strzelcy:
Zarate
Zarate
Luis Fabiano

Opis:
Mecz bardzo zacięty od pierwszego gwizdka sędziego. Pierwsza połowa pod dyktando gospodarzy, którzy strzelają 2 bramki i z zaliczką schodzą na przerwę. W drugiej polowce spotkania do ataku ruszyli gracze Sevilli, lecz obrona Lazio spisywała się świetnie poza jedną sytuacja kiedy Luis Fabiano wykorzystał zawahanie stoperów i strzelił jak sie pozniej okazało tylko gola na pocieszenie.

Zawodnik meczu:
Muslera - przyczynił się bardzo do wygranej, bronil niesamowicie.

Matis08

38 kolejka
Nalep Mlody08
Screeny:

Strzelcy:
Kiessling
Pizarro
Kiessling
Kiessling

Opis:
Arcyważne spotkanie. Bayer jako pierwszy strzela gola, pomimo tego że Werder ma kolosalną przewagę w posiadaniu piłki. W 28 minucie Werder doprowadza do wyrównania. DO przerwy 60%-40% w posiadaniu piłki na rzecz gospodarzy. W drugiej odsłonie mocniej przycisnęli goście i to oni zdobywają dwa kluczowe trafienia. Werder się gubił i po błędach stracił obie bramki.

Zawodnik meczu:Kiessling

Strzelec trzech bramek dla bayeru

Celowo nie zmieniałem nazwy screenów aby każdy mógł zobaczyć, że został on rozegrany przed chwilą. Napisałem do Nalepa i odezwał się, po namowach udało się zagrać spotkanie.
Teraz już chyba jestem "czysty" prawda Panie snajper? smile.gif Oliwa sprawiedliwa hehehe tongue.gif

Wynik wpisany także proszę o usunięcie WO 0-3 i dopisanie strzelców do klasyfikacji.

Dzięki za ten sezon.!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.