Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: konfiguracja
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
wujek77707
witam wszystkich.w pesa gram juz od dawna. w pierwszego gralem na psx:-) chyba w 99.... mam kilka pytan.chcialbym grac w pes4 online ale nie wiem jak to zrobic?podobno trzeba sciagnac patcha ale nie wiem jakiego bo na tej stronie jest kilka.nie wiem tez czy wystarczy tylko ten patch czy moze cos jeszcze.prosze kogos o pomoc w konfiguracji.powiedzcie co trzeba sciagnąc!!!z gòry dzieki!! smile.gif
abus
Dlaczego jak instaluje tego patcha to wyskakuje mi komunikat
Setup could not find a file on the specified pach or disc.
Please check that the proper disk is inserted or specify a new patch.
Unable to locate file F:\Pro evolution soccer.msi

Co to znaczy?Może trzeba mieć płyte w napędzie?
wujek77707
dzieki za powyzsze wyjasnienia z graniem online!!! mam jeszcze prosbe. czy wie ktos moze jaki patch ktòry zmienia nazwy klubòw i(lub) zawodnikòw na oryginalne jest najlepszy.jesli ktoś byłby tak łaskawy to proszę o konkretne namiary biggrin.gif thx for all!!!
Cinek
PES4 nie nadaje sie do grania online.chyba ze masz gigantyczne lacze i twoj rywal w meczu rowniez...w przeciwnym razie zycze wielu emocji..a napewno beda..tylko te negatywne smile.gif
lualua
QUOTE(abus @ Jul 20 2005, 09:13:16)
Dlaczego jak instaluje tego patcha to wyskakuje mi komunikat
Setup could not find a file on the specified pach or disc.
Please check that the proper disk is inserted or specify a new patch.
Unable to locate file F:\Pro evolution soccer.msi

Co to znaczy?Może trzeba mieć płyte w napędzie?
[right][snapback]30358[/snapback][/right]

PO SPACZOWANIU ORGINALNYM 1.10 MUSISZ ZNOWU PODMIENIC EXE NA CRACKA
wujek77707
ej no ja nadal nie wiem o co chodzi!!!!mam juz patcha 1.10 w folderze data. mam pes4launcher zainstalowany. jak go włączam to normalnie sie lista serweròw pokazuje wchodze na serwer gadam z ludzmi ale zagrac z nimi nie moge!!!jak biore host to oni mają unable to connect a jak ja biore join to ja mam unable to conect.pomòżcie jak możecie!!!!!!!o co chodzi????!!!!!??????!!!!!! sad.gif
Capitan Tsubasa
QUOTE(wujek77707 @ Jul 20 2005, 19:31:37)
ej no ja nadal nie wiem o co chodzi!!!!mam juz patcha 1.10 w folderze data. mam pes4launcher zainstalowany. jak go włączam to normalnie sie lista serweròw pokazuje wchodze na serwer gadam z ludzmi ale zagrac z nimi nie moge!!!jak biore host to oni mają unable to connect a jak ja biore join to ja mam unable to conect.pomòżcie jak możecie!!!!!!!o co chodzi????!!!!!??????!!!!!! sad.gif
[right][snapback]30399[/snapback][/right]

Zapewne masz zainstalowana nie orginalna gre ( zapewne sciagnieta z internetu ) wiec musisz zainstalowac patcha specjalnie do wersji dvd-rip czyli wlasnie do tej ktora aktualnie posiadasz oto link ----> http://www.pes.szu.pl/ <---- aby miec dostep do dzialu download musisz sie zalogowac. Milej zabawy smile.gif
Tomak
QUOTE(wujek77707 @ Jul 20 2005, 17:31:37)
[right][snapback]30399[/snapback][/right]

Musisz mieć zewnętrzne IP, albo przekierowane porty.
Capitan Tsubasa
QUOTE(Tomak @ Jul 20 2005, 19:43:37)
Musisz mieć zewnętrzne IP, albo przekierowane porty.
[right][snapback]30401[/snapback][/right]

Nic z tych rzeczy ja tez tak mialem bo sciagnolem z neta pes 4 i dokladnie takie same teksty lecialy " unable to conect " wiec jak wspomnialem wczesniej wystarczy patch do wersji dvd rip i bedzie wszystko gralo smile.gif
abus
QUOTE(lualua @ Jul 20 2005, 15:31:27)
PO SPACZOWANIU ORGINALNYM 1.10 MUSISZ ZNOWU PODMIENIC EXE NA CRACKA
[right][snapback]30386[/snapback][/right]

nie rozumiem jak to mam zrobić może wytłumaczysz mi od podstaw??
wujek77707
a u mnie dalej nic nie idzie!!!spatchowałem do 1.10 spatchowałem dvd-ripem i dalej nic.wchodze na wykaz serwerow łącze się rozmawiam ale jak chcem dołączyc do gry albo stworzyc i jak mi sie juz pes otworzy to ciągle pisze unable to connect...chyba se nie pogram.....juz nie mam pomysłòw co robic..... mad.gif
lualua
QUOTE(abus @ Jul 20 2005, 19:26:39)
nie rozumiem jak to mam zrobić może wytłumaczysz mi od podstaw??
[right][snapback]30405[/snapback][/right]

sory, ja nie zjażyłem że tu o gre sieciową chodzi, myślałem że po prostu po spaczowaniu gra szuka płyty w napędzie przy uruchomieniu. Jeszcze raz sorki
wujek77707
heh juz mi dziala nie wiem jak to zrobilem ale dziala tylko nie z kazdym moge grac ale ok. wystarcza coniektòrzy...pozdro..... rolleyes.gif
wujek77707
mam nastepne pytanie.sciagnelem 2 patche.1: nowe pilki 2:europan superpatch i nie wiem gdzie mam je wrzucic bo jak wrzucilem do data to nic nie zmienilo.niech mi ktos podpowie!!!! ohmy.gif
kosa
Mòdl sie zeby kemot przyszedl do domu zmeczony i nie zajrzal do tego tematu...
kemot
QUOTE(kosa @ Jul 28 2005, 22:08:07)
Mòdl sie zeby kemot przyszedl do domu zmeczony i nie zajrzal do tego tematu...
[right][snapback]31142[/snapback][/right]

Zbierasz plusy - rozumiesz czlowieka pracujacego (dzisiaj mialem wolne biggrin.gif )

Co do wujka to chociaz tematu nowego nie zakladal biggrin.gif
wujek77707
heh kemot ja wtedy nowy temat zalozylem bo dopiero co zaczalem w pes4 online grac i musialem wypyrac co nieco tongue.gif ale teraz juz wiem jak grac tylko moglibyscie mi powiedziec gdzie mam te patche wkleic co o nich wczesniej pisalem wink.gif
Bakel
http://issonline.pl/tutoriale.php?cmd=pokaz&id=1121159921

Wszystkie operacje na piłkach/stadionach/twarzach itp. wykonujemy analogicznie jak zostało opisane w tym tutorialu. Zmieniają się jedynie nazwy plikòw, ktòre z pewnością zapisane są w pliku readme.txt dołączonym do patcha/dodatku.
wujek77707
czy wie ktos moze co zrobic jak archiwum rara jest zepsute??mozna to jakos naprawic???
Czarny
jak jest zepsute to klapa!!!
najlepsze patche do pesa4 to Liga Polska od IO i moim zdaniem z wolfòw to Wolf 3.0
bo reszta ma zrabane statsy pilkarzy wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.