Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Komentator
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
the_barti
Japanese commentaries (http://issonline.pl/download/index.php?action=file&id=43) - napisane jest, że najlepszy komentator, jaki może występować w grze...ten komentator to po japońsku jest? bo ja np. grając mecz nie chciałbym słyszeć japońskiego, lecz angielski, bo jeżeli po ang to sobie ściągnę...
lukasso
umiesz czytac ze zrozumieniem?
skoro pisze ze japoński to napewno nie angielski
a swoja droga to jest wersja beta ktorej nie polecam
pozdro
poszukaj sobie gdzies na soccegaming jest komentarz angielski z fify do pes4 ph34r.gif
mam go nawet u siebie..
godny uwagi
tomek828
Zgadzam się z lukassoronaldo smile.gif ściągnij sobie komentarz angielski z fify on naprawdę wymiata smile.gif sprawozdawcy w taki sposòb przeżywają każdą akcję… trudno to opisać słowami ph34r.gif
VANDERSERGIO
eloo panowie szukalem tego komentarza bo w fifce komentarze sa nawet niezle na soccergaming ale nie moge go wyczaic moze wy wiecie gdzie on jest jesli nie sprawi wam to problemu to prosilbym o pomoc!!! POZDRO tongue.gif
Dreed
podpisuje sie pod prosba przedmowcy biggrin.gif
cambel
dajcie linka do tego komentatora z gory dziekuje
Dreed
w sumie to pierwszy raz slysze o takim komentatorze ale jak jest z checia przetestuje biggrin.gif
lukasso
EDIT=> troche poszperalem i znalazlem to:
http://files.filefront.com/Beardymagic_FIF...;/fileinfo.html

z gòry prosze ph34r.gif

TEN DZIAŁA!!

DKZ STUDIO
Dreed
zmiana posta smile.gifsmile.gif zassysam juz dzieki wielkie mam nadzieje ze latwo sie to dodaje booooooo to tylko 19mb smile.gif

EDIT - > JAK TO DODAC ???co to za plik .dkz ????/czym to wpakowac w gre ???
cambel
jak to dodac napiszcie instrukcje
cambel
Wciskam w dzk aply patch i nic nie odpowiada cos chyba nie dziala
Dreed
no w sumie racaj choc ten debilek czarodziej mowi ze all OK, ja wzielem inportowalem pliki do folderu prawy klawisz na pierwszej galezi i import do folderu, potem przez asf;a wrzucilem do e_sound ale asf explorer podmienia istniejace nie robi tak jak chyba to mialo wygladac ze podmienia istniejace a te dla ktorych nie znalazl odpowiednika po prostu wrzuca do pliczku sad.gif bo w grze wbytnio wszystkich komentarzy nie ma i to widac przez to jak czesto on sie odzywa i ze sie powtarza sad.gif

Tez czekam na poprawna instrukcje jak to wrzucic zeby wszystko dzialalo, on w cholere plikow nie wrzucil sad.gif
Sparks
zato ja jak chce wypakować plik Beardy_s_patch to mam nieoczekiwany koniec archiwum może miły użytkownik wciepnie mi na maila [email protected] lub na serwer i da cynk ?
qazwsx
Ja to mam zainstalowane więc podziele się info jak to wrzucic, a więc tak :
1. upewniamy sie że mamy zainstalowany dkz studio
2. otwieramy plik z komentarzem klikając na niego 2 razy
3. zaznaczamy w programie pliki haczykiem (najlepiej folder)
4. tworzymy folder komentarz na pulpicie (albo gdzie chcecie tongue.gif )
5. dajemy export files do folderu komentarz na pulpice ( albo gdzie zrobiliscie folder na to )
6. czekamy aż nam sie wszystko wyexportuje
7. otwieramy plik E_sound DKZ Studio wchodząc na c:/program files/konami/pro evoution .../ dat/ i klikając na e_sound (tam gdzie macie zainstalowanego pesia 4
8. dajemy inster files from folder i wybieramy folder komentarz (ten co do niego exportowaliśmy )
9.czekamy aż program wimportuje pliki
10. dajemy na file > rebuild i zapisujemy do głòwnego folder (tzn. c:/.../Pro evolution.../
11. czekamy aż program zrebuilduje plik
12. wychodzimy z programu
13. zamieniamy plik zrebuildowany z głòwnego katalogu pes 4 do folderu dat
14. włączamy gre i sprawdzamy czy działa biggrin.gif
15. wysyłamy mi browara smile.gif
VANDERSERGIO
ELOO jesli ktos moze to niech napisze jasno po polsku jak to wrzucic zeby wszystko to mialo rece i nogi bo nie wszyscy znaja sie na tych programach jak to przerobic itd.===> P O Z D R O <=== tongue.gif
VANDERSERGIO
Ok normalnie nie bylo tego jak pisalem ale spoko dzieki jeszcze raz!!!!!!!!! biggrin.gif
spawn
Nie ma to jak mateusz borek i dariusz szpakowski smile.gif
Dreed
a co oni maja do tego komentatora ?? przeciez to jeszcze nie ten tongue.gif
baski18
a tak pozatym to nie bedzie tam Borka :> tylko Szp. & Sza. smile.gif
Smagi
QUOTE(qazwsx @ Jul 19 2005, 12:29:06)
Ja to mam zainstalowane więc podziele się info jak to wrzucic, a więc tak :
1. upewniamy sie że mamy zainstalowany dkz studio
3. zaznaczamy w programie pliki haczykiem (najlepiej folder)
4. tworzymy folder komentarz na pulpicie (albo gdzie chcecie  tongue.gif )
5. dajemy export files do folderu komentarz na pulpice ( albo gdzie zrobiliscie folder na to )
7. otwieramy plik E_sound DKZ Studio wchodząc na c:/program files/konami/pro evoution .../ dat/ i klikając na e_sound (tam gdzie macie zainstalowanego pesia 4
8. dajemy inster files from folder i wybieramy folder komentarz (ten co do niego exportowaliśmy )
10. dajemy na file > rebuild i zapisujemy do głòwnego folder (tzn. c:/.../Pro evolution.../
14. włączamy gre i sprawdzamy czy działa  biggrin.gif
15. wysyłamy mi browara  smile.gif
[right][snapback]30290[/snapback][/right]

Mam problem z punktem "8" Gdy wybieram inster files from folder i folder docelowy wyskakuje mi błąd......????
VANDERSERGIO
eloo qazwsx czy u ciebie wczasie meczu wymawia nazwiska bo umnie jest komentarz ale nie podaje nazwisk!!!!!!!! sad.gif ohmy.gif
Pocker
baski18 daj że linka do tego komentatora Włoskiego smile.gif
Sparks
a mi prosze podać linka do polskiego komentarza ;D
_DEVIL_
ja mam tak samo
jak juz mam zaladowac pliki do e.tex
to jakis blad wyskakuje
z folderem
qazwsx
QUOTE(VANDERSERGIO @ Jul 19 2005, 18:10:34)
eloo qazwsx  czy u ciebie wczasie meczu wymawia nazwiska bo umnie jest komentarz ale nie podaje nazwisk!!!!!!!! sad.gif  ohmy.gif
[right][snapback]30322[/snapback][/right]

Mi normalnie wymawia nazwiska, a co do tego punktu 8 to niewiem tylko wiem że trzeba zrobic pierw zaznaczyc wszystkie plikasy ,extrakt, uruchomic e_sound, a potem import files from folder wybrac folder do ktòrego wyexstraktowaliście i to wszystko(dokładniej w moim tutorialu).
Pocker
QUOTE(Sparks @ Jul 20 2005, 13:13:35)
a mi prosze podać linka do polskiego komentarza ;D
[right][snapback]30383[/snapback][/right]

Łap

Baski18 - ZAPODAJ LINKIEM DO WŁOSKIEGO KOMENTARZA !!
Sparks
oficjalne info donosi ze W.Szaranowicz . D.Szpakowski będą nam komentowali w fifie 2006 da sie jakoś to puźniej zripować i skopiować do pes 5 wink.gif ??
(pytam tych co sie znają bo sam nic nie wiem i sie nieznam heh wink.gif )
Pocker
QUOTE(Sparks @ Jul 21 2005, 16:44:38)
oficjalne info donosi ze W.Szaranowicz . D.Szpakowski będą nam komentowali w fifie 2006 da sie jakoś to puźniej zripować i skopiować do pes 5 wink.gif ??
(pytam tych co sie znają bo sam nic nie wiem i sie nieznam heh wink.gif )
[right][snapback]30469[/snapback][/right]

Nie bądźmy tacy w gorącej wodzie kompani ..Poczekamy aż wyjdzie FIFA i czy plany z tym Polskim komentem wypalą..Jeżeli tak ..Zapewne podejmiemy jakieś dalsze działania wink.gif
VANDERSERGIO
Cos mi sie wydaje ze ten komentarz jest zwalony bo nie wszystkie pliki mi dzialaja chodzi mi jak otwieram dkz wchodze w ten folder gdzie jest nowy komentarz sa tam zaznaczone w okienkach wszystkie te pliki i niektore jak wlacze to dzialaja a niektore nie pewnie dlatego brakuje mi nazwisk itd mad.gif
Dreed
ja mam wylaczone nazwyska a po co mi one tongue.gif
Pocker
QUOTE(Dreed @ Jul 21 2005, 20:23:16)
ja mam wylaczone nazwyska a po co mi one tongue.gif
[right][snapback]30488[/snapback][/right]

Po to abyś wiedział kto jes przy piłce biggrin.gif
_DEVIL_
czy moze mi ktos powiedziec co zrobilem zle???
zaimportowale juz komentarz z fify i dziala tak ze polkomentarza jest z pesa a pol z fify!!!jeden mowi jeden wyraz drugi drugi wyraz
!!!!czy napewno ten kmentarz z fify jest plyny??czy ja cos zle zrobilem
prosze o odpowiedz1!!!
trelo
Mi ten komentator z fify wymawia nazwiska wszystko jest spoko wink.gif
crusader
nie dosc ze sa z nim problemy (niewymawianie nazwisk, powtarzanie sie w scenkach i nie tylko) to jest **ujowy !!!
Ten japonski jest przy tym jak BAJKA !!
Zawsze wiedzialem ze fifa to tragedia a komentarz to juz dno !
nie sciagajcie tego bo to nedza totalna !
juz niewiem jakich okreslen uzyc smile.gif
10 gatek na krzyz zna az meczy uszy
ja wracam do japan - to sa dopiero emocje, niewiem co za leb napisal ze w tym z fify emocje sa laugh.gif
W japonskim mozna poczuc atmosfere jest urozzmaicony i morda mu sie nie zamyka biggrin.gif
topek
jest program do fify ze mozna zrobic swoj komentarz ( mam ten prog) i ciekawe czy potem daoby sie do pesa smile.gif
Top26
QUOTE(VANDERSERGIO @ Jul 19 2005, 10:45:33)
ELOO jesli ktos moze to niech napisze jasno po polsku jak to wrzucic zeby wszystko to mialo rece i nogi bo nie wszyscy znaja sie na tych programach jak to przerobic itd.===> P O Z D R O <=== tongue.gif
[right][snapback]30292[/snapback][/right]

trochę poprawiony tutorial
1. musimy miec dkz studio
3. zaznaczamy w programie pliki haczykiem (najlepiej folder) wszystkie pliki!!
4. tworzymy folder np: komentarz na pulpicie
5. dajemy export files (wszystkie pliki zaznaczone ) do folderu komentarz na pulpice ( albo gdzie zrobiliscie folder na to )
8. zaznaczamy mark all tak zeby zaznaczył wszystkie pliki ( chwilę to trwa) następnie dajemy inster files from folder i wybieramy folder komentarz (ten co do niego exportowaliśmy )
14. włączamy gre i sprawdzamy czy działa
Adanio
w ogole nie ma insert file:/ jak ktos podaje instrukcje instalacji to niech do chuja pana sie postara!!!a nie tylko na odpierdol zeby nabic sobie kolejnego posta:/!!!!!!
Adanio
juz sobie sam poradzilem.Nic nie wart jest ten komentarz!!!!Lipa straszna!!!! pozdro:)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.