Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grupa 1
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Turniejowe Archiwum > Elite Cup
lukasz44

W grupie każdy będzie miał do rozegrania 10 meczy. Awansuje 2 pierwsze ekipy i cztery z najlepszym bilansem z miejsca 3.
Kolejki dodawane będą po 3 w każdym tygodniu.

Proszę jeszcze raz zapoznać się z regulaminem i dopiero zacząć grać TUTAJ
Bardzo ważny jest pkt 4 nie będziecie go przestrzegać- OK, ale ja się będę nikogo prosił od razu wstawiam WO na niekorzyść osoby wpisującej...
Ustawienia meczowe pkt6

POWODZENIA PANOWIE !!!
michel000

1 kolejka
michel000 Witu
Screeny:
nie ma, błąd .exe wyskoczył;/

Strzelcy:
Rooney
Rooney
Van der Vaart
Nani

Opis:
Przewaga Tottenhamu w 1 jak i w 2 połowie, jednak rywale doskonałe kontry przeprowadzali, i dlatego to zwycięstwo.

Zawodnik meczu:
Wayne Rooney

Witu

3 kolejka
Witu Camel
Screeny:

Strzelcy:
Rooney 4' 36' 42' 53' 77'
Giggs 88'
Benzema 9' 61'
Adebayor 46'

Opis:
Mecz wyrównany akcje przenosiły się z bramki pod bramki ale w Manchesterze szalał Wayne Rooney i to dzięki niemu Czerwone Diabły odniosły 2 zwycięstwo w tym turnieju.

Zawodnik meczu:

Bez konkurencyjny piłkarz meczu strzelca 5 goli Manchesteru United.
paweł90

2 kolejka
paweł90 JustMe1987
Screeny:

Strzelcy:
Nene
Hoarau
Nene
Nene
N'Gog
Maurice
Maurice
N'Gog

Opis:
Jednostronny mecz. PSG doslownie zmasakrowalo Liverpool, ktory cala 2 polowe gral w 10 po czerwonej kartce dla Reiny. Gracze z Anfield probowali sie odgryzac ale w zadnym momencie wynik meczu nie byl zagrozony.

Zawodnik meczu:
Nene
camel11

1 kolejka
camel11 Paweł90

Screeny:

Strzelcy:
Kuyt
Suarez
C. Ronaldo
Raul Meireles
Kuyt
Suarez

Opis:
Kolejna beznadziejna porażka gospodarzy ;p można było powalczyć ale w drugiej połowie posypało się za dużo bramek ;p zasłużone zwycięstwo The Reds. Musze przestać pić... dzięki ;]

A i pierwsza bramka to wpadła lamka stąd mniejszy score

Zawodnik meczu:
Kuyt

paweł90

3 kolejka
Piwlak paweł90
Screeny:

Strzelcy:
Villa

Opis:
Mecz dosyc wyrownany, Liverpool mial pare okazji do wyrowniania ale zadnej nie potrafil wykorzystac.

Zawodnik meczu:
Nikt sie nie wyroznil

*Mecz rozegrany w niedziele, Piwlak mial wpisac wynik w poniedzialek ale do dzis tego nie zrobil wiec wstawiam za niego
JustMe1987
# 3

JustMe1987 michel000

Screeny:

Hoarau

Hoarau

Hoarau

Luyindula

Nene

Lennon

Lennon

Pavlychenko

Opis:

Swietna forma w postaci kilku czerwonych form przelozyla sie na wynik meczu. Przeciwnik bardzo sympatyczny i swietnie sie z nim gra wprost przeciwnie do lacza jakie posiada. Koszmar.

Zawodnik meczu:

Guillaume HOARAU

camel11

2 kolejka
michel000 camel11

Screeny:

Strzelcy:
Benzema
Adebayor

Opis:
Wstawiam na prośbę gosp. Warunki techniczne fatalne, jak sam przyznał michel jego łącze nie daje rady xD Szarpało, aż miło, a do tego bramkarz Tottenhamu fenomenalnie bronił przez całe spotkanie i wpuścił tylko dwie bramki. Zasłużone zwycięstwo Realu, wreszcie... dzięki za meczyk

Zawodnik meczu:
Gomes - dwoił się i troił

paweł90

6 kolejka
paweł90 camel11
Screeny:

Strzelcy:
Gerrard
Adebayor
Adebayor
Adebayor
Gerrard
Benzema

Opis:
Dobry, zaciety mecz. Duzo sytuacji podbramkowych z jednej i drugiej strony. Udany rewanz Realu za pierwszy mecz

Zawodnik meczu:
Adebayor
michel000

6 kolejka
michel000 Witu
Screeny:

Strzelcy:

Opis:
Doskonały Mecz! w pierwszej połowie ja dominowałem, ale od 30 minuty fenomenalnie zaczał grać mój rywal, chwila mojej dekoncentracji, i zobaczylismy 2 bramki do szatni, które po przerwie trzeba było odrobić. Doskonałym strzałem z daleka popisał się Giggs,ale tej bramki coś fraps mi nie chciał nagrać. 2 połowe dobrze zaczeli goście, Rooney 2 razy był blisko szczęscia, ale cóż, nie udało sie. Van Der Vaart zmarnował kilka sytuacji w międzyczasie, ale kapitalny rajd Krajncara przyniósł gola. Chwile po tym Van Der Vaart zmarnował kapitalną okazje 1 vs 1 z bramkarzem, ale dobiegł do pilki, i popisał się kapitalnym strzałem z woleja od poprzeczki smile.gif. Końcówka meczu przebiegła tak, że była 85 minuta, Van Der Vaart kolejny raz sam na sam zmarnował, lecz akcje po tym, Peter Crouch po podaniu Van Der Vaarta pakuje piłke do siatki po odbiciu od bramkarza, i mamy 3:2. Tego zwycięstwa nie oddali już do końca piłkarze Tottenhamu, choć Park miał jeszcze okazje na 3:3.

Zawodnik meczu:
Rafael Van Der Vaart --> mimo że zmarnował kilka okazji, to i popisał się kapitalnym strzałem, a także asystował czy bramce Croucha.
Giggs --> Doskonałe operowanie gry, kapitalna bramka, i asysta.

JustMe1987
# 5

JustMe1987 Witu

Screeny:

Nene

Nene

Chantome

Berbatov

Opis:

Zasluzone zwyciestwo po dobrej grze calego zespolu ktory od pierwszej do ostatniej minuty posiadal incjatywe w tym spotkaniu. Przeciwnik bardzo wporzadku.

Zawodnik meczu:

NENÉ

piwlak
Przepraszam za to opóźnienie:

2 kolejka
piwlak witu
Screeny:

Strzelcy:
Iniesta
Iniesta
Xavi
Hernandez
Hernandez
Barbatov
Giggs
Rooney

Opis:
Dobry meczyk, z wieloma niewykorzystanymi sytuacjami z obu stron

Zawodnik meczu:
Hernandez- 2 bramki i asysta
JustMe1987
# 1

JustMe1987 piwlak

Screeny:

Hoarau

Hoarau

Giuly

Messi

Messi

Villa

Pedro

Opis:

Po tym spotkaniu moge powiedziec tyle tylko ze czuje sie oszukany przez warunki w jakich przyszlo mi grac. Prowadzilem spokojnie spotkanie po dobrej grze a po zmianie hosta nastapil utrata kontroli nad meczem przez uciazliwe lagi. Mialem nadzieje ze dowioze wynik ale niestety sie nie udalo. Na szczescie w rewanzu zmobilizowany niesprawiedliwym rozstrzygnieciem udalo mi sie odegrac z nawiazka.

Zawodnik meczu:

Nikt nie zasluzyl.

piwlak

1 kolejka
piwlak JustMe1987
Screeny:

Strzelcy:
Messi
Nene
Nene
Giuly
Giuly
Giuly
Erding

Opis:
Cóż rewanż to zdecydowana dominacja Francuzów i całkowicie zasłużona, wysoka wygrana.

Zawodnik meczu:
Były zawodnik FCB- Giuly, który strzelając hattricka, pozbawił mnie złudzeń

camel11

8 kolejka
camel11 Witu

Screeny:

Strzelcy:
Adebayor x2
Ozil
Khedira
Rooney x5
Carrick

Opis:
Mecz bramka za bramkę do prawie końcówki meczu gdy goście wyszli w końcu na 2-bramkowe prowadzenie. Bardziej to był mecz w stylu jak powstrzymać rooneya, wszystko na niego i dzida na bramke, bo kto go przeciez dogoni albo przepcha ;p jak do rooneya nie dochodzily pily to gry manu nie bylo biggrin.gif dzięki

Zawodnik meczu:
Rooney

Witu

10 kolejka
Witu JustMe
Screeny:

Strzelcy:
Samobój
Rooney
Nene x2
Hoarau x2
Giuly

Opis:
Przewaga PSG praktycznie w całym meczu z dużo ilością kontrataków graczy z Manchesteru, ale skuteczność Czerwonych Diabłów w tym meczu była niska i niestety przegrali. Nie pomogła nawet bramka samobójcza z około 40 metrów graczy PSG tongue.gif. Dzięki za mecz.

Zawodnik meczu:
Myśle że Hoarau i Nene którzy strzelili po 2 bramki dla Paryżan.
Witu

4 kolejka
Witu Paweł90
Screeny:

Strzelcy:
Giggs
Rooney x3
Samobój
Opis:
Manchester od samego początku ruszył do ataku i już w 3 min objął prowadzenie którego nie oddał do końca meczu. Liverpool praktycznie całe spotkanie groźnie kontratakował, ale albo fantastycznie bronił w tym meczu Tomasz Kuszczak lub piłkarze z Liverpoolu strzelali niecelnie a piłkarze z Manchesteru kontrolowali to spotkanie wbijając 5 goli swemu rywalowi. Dzięki za mecz.

Zawodnik meczu:

Po raz kolejny Wayne Rooney pokazał klasę tym razem strzelając 3 gole smile.gif
camel11

4 kolejka
camel11 JustMe1987

Screeny:

Strzelcy:
Adebayor
Adebayor
Hoarau
Hoarau

Opis:
Mecz raczej kontrolowany przez gospodarzy, zwłaszcza w pierwszej połowie. W drugiej goście wzieli się trochę do roboty i udało im się strzelić szybkie dwie bramki i wyrównać. Pozostaje więc troche niesmak bo gospodarze zasłużyli na zwycięstwo w całym przekroju meczu ale to jest piłka i nagrodzona została walka do ostatniego gwizdka rywali. Dzieki za ładny mecz.

Zawodnik meczu:
Hoarau - doprowadził do wyrównania

JustMe1987
# 9

JustMe1987 camel11

Screeny:

Nene

Luyindula

Luyindula

Giuly

Adebayor

Opis:

Bardzo mila atmosfera spotkania w ktorym rewelacja grupy pierwszej znowu bije silniejszego. To za sprawa szybko wyciagnietych wnioskow na bazie pierwszego meczu w ktorym camel11 zdominowal mnie dosc mocno. Udalo mi sie przez 90 minut "nauczyc Adebayora" i w drugim spotkaniu juz na tyle mocno utrudnilem mu zycie ze ustrzelil tylko jedna bramke a opierany na nim atak Realu zaprezentowal mniejsza sile ognia niz grajacy u siebie francuzi. Dzieki za dobry dwumecz. Zdecydownie najtrudniejsze dwa pojedynki jak do tej pory.

Zawodnik meczu:

NENÉ

camel11

7 kolejka
camel11 michel000

Screeny:

Strzelcy:
Khedira

Opis:
Mecz w pełni kontrolowany przez gospodarzy, choć wynik nie był długo sprawą otwartą. Troche problemów z łączem ale udało się strzelić wreszcie zasłużoną zwycięską bramkę. Dzięki za meczyk

Zawodnik meczu:
nikt nie zasłużył

Witu

7 kolejka
Witu Piwlak
Screeny:
mecz grany na raty

Strzelcy:
Berbatov
Jeffren x2
Bojan

Opis:
Pierwsze 20 min przewagi Manchesteru jednak po tych 20 min przewage przejęła Duma Katoloni i strzelając 3 bramki nie dało szans Czerwonym Diabłom nawet na zremisowanie. Dzięki za mecz

Zawodnik meczu:
Jeffren strzelca 2 bramek dla Barcy
piwlak

5 kolejka
piwlak camel11
Screeny:

Strzelcy:
Messi
Messi
Messi
Messi
Pedro
Benzema
Adebayor
Granero

Opis:
Fantastyczne widowisko, cały mecz pod znakiem lekkiej przewagi Barcy. Róznicę w tym meczu robił genialny Messi

Zawodnik meczu:
Messi- 4 bramki i asysta, przy niebieskiej formie- nic dodać nic ująć
camel11

10 kolejka
camel11 Piwlak

Screeny:

Strzelcy:
Villa
Villa
Iniesta
Adebayor
Adebayor

Opis:
Gospodarze byli rządni rewanżu po pierwszej wysokiej porażce, jednak na nic się to zdało i już w pierwszej połowie przegrywali 0-3 po różnych dziwnych bramkach ;p Stać ich było jedynie na dwie honorowe bramki, które i tak nie miały wpływu na przebieg spotkania. Świętną pracę wykonał także Casillas broniąc parę ładnych setek.

Zawodnik meczu:
Casillas - świetny występ, pewnie byłaby wyższa przegrana bez niego

lukasz44
Końcowa tabela w 1 poście.

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.