Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najlepszy Patch do PES4
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Adi
Piszcie ,ktòry według was Pacz do PES4 jest najleprzy. Chodzi mi o takiego Pacza w ktòrym niema żadnych przegięć czyli: przedewszystkim stadiony są naprawde efektowne i dobrze wykonane, stroje tak samo, jest dużo dobrych piłek, miłe dla oka nenu głòwne itd, no i przedewszystkim chodzi mi o staty zawodnikòw żęby nie byli przesadni ani słabi tacy jacy są naprawde, no i jeszcze tważe żeby przypominały prawdziwych piłkarzy. Prosze o pomoc!!! Czekam na odpowiedzi??? wink.gif wink.gif wink.gif

//edit
Bakel: najlepszy z ortografii to Ty nie jesteś ;-)
lualua
QUOTE(Adi @ Jul 18 2005, 01:32:26)
Piszcie ,ktòry według was Pacz do PES4 jest najleprzy. Chodzi mi o takiego Pacza w ktòrym niema żadnych przegięć czyli: przedewszystkim stadiony są naprawde efektowne i dobrze wykonane, stroje tak samo, jest dużo dobrych piłek, miłe dla oka nenu głòwne itd, no i przedewszystkim chodzi mi o staty zawodnikòw żęby nie byli przesadni ani słabi tacy jacy są naprawde, no i jeszcze tważe żeby przypominały prawdziwych piłkarzy. Prosze o pomoc!!! Czekam na odpowiedzi??? wink.gif  wink.gif  wink.gif
[right][snapback]30190[/snapback][/right]

Dla mnie zdecydowanie Wolf Furry 3.0 ale składy już nieaktualne.
Ten nowy Obsession Patch niezły ale niektòre staty jakby z kosmosu - Vieri cały czas super hiper striker a np. Eto - shot accuracy 80???
No i jest Wisła ale słabiutka, pomylone pozycje i źle zrobieni gracze. Majdan-17 lat,
Cantoro beznadziejny, Franek taki sobie (dużo gwiazdek ma). Stroje w paczu bardzo dobre, piłek i butòw sporo. No i ta bezstresowa instalka, po prostu setup.exe.
Capitan Tsubasa
Według mnie najleszym patchem jaki powstal do PESa to Wolf 2005 Evolution Patch. Oczywiscie sam go troche modyfikuje jak wyjdzie cos dobrego. Buty np. wsadzilem. Co do no nowo wydanego Obsession patch to naprawde taki sobie, niektore mordy sa poprostu bezsensu zrobione np. Raul, Samuel, Ruud. Z niego wyjalem tylko stroje i pilki. Powracajac do Wolfa to nie ma tam zadnych bugow w stylu ze najezdzasz w edicie na zawodniki i ci blad wyskakuje. Wszystkie stadiony dzialaja elegancko bez zadnych kwasow. Pozatym lubie w patche ktore nie ingeruja w statsy zawodnikow, bo po co jak bede chcial to sobie sam zmienie. Wiec ja goraco polecam WOLF 2005 EVOLUTION PATCH !!!
Adi
a gdzie moge pobrać tego pacza Wolfa 2005???
kemot
Dziecko - rusz mozgiem (10% ode mnie)
TeDi
JA MAM XBOXA I DLA MNIE NAJLEPSZYM PATCHEM JEST Baustoff Ultimate-Patch PES4XBOX v 1.0 I 2.1. S
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.