Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Obsession patch
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
hetfield88
czy zauwazyliscie ze po zainstalowaniu tego patcha nie ma mozliwosci dosrodkowania po ziemi? tzn. 3x klawisz dosrodkowania, dodatkowo trzeba wciskac kierunek lotu pilki, a wczesniej tak nie bylo. Jak to zmienic zeby bylo normalnie?? prosze odp
Rusio
Kiedy ustawiasz przyciski np. klawiatury lub pada klikasz OK. I wlasnie po wcisnieciu ok wyskakuja ci opcje w ktorych musisz ustawic Long Pass Mode na 1.
hetfield88
ok dzieki wielkie.
onix_the_chosen
a ja mialem tak ze po zainstalowaniu patcha jak weszlem w edit mode i wybralem manchester (player edit) to mi wyskoczyl blad PESA blink.gif
Rafal.avia
Tak jest mi sie tak robi jak na Beliona wejde ale co tu gadac patch jest zarąbisty cudo twarze są fajne tylko pisało tam cos o ceremoni ja wygrałem turniej i nadal widze to samo zmieniło sie wam cos ??????
Capitan Tsubasa
Moim zdanie ten pach jest gorszy od Wolf 2005 evolution patch.
Z tego wyjalem tylko kisy i pilki, niektore twarze sa bezsensu zaladowane zobaczcie np. na Samuela i nie tylko!!! Ruud z dupy tez jest !!! Wiec jak mowie jest duuuzo gorszy od Wolfa !!!
abus
też tak myśle jak Capitan Tsubasa te twarze w tym patchu są bardzo słabe i niektòrzy piłkarze są ani troche niepodobni ja tylko wyjąłem piłki i stroje z tego patcha.Moim zdaniem Wolf 2005 jest dużo lepszy niż Obssesion Patch.
onix_the_chosen
zgadzam sie. Warto jeszcze wyjac z patcha stadiony, bo sa naprawde fajne, przynajmniej mi przypadly do gustu cool.gif P.S zobaczcie sobie tam morde Raula dry.gif
kucharz
Zobaczcie stroje jakie sa swietne np.Chelsea,Real Madryt,Arsenal itd. Patch jest moim zdaniem jednym z najlepszych na jakich do tej pory pogrywalem. Fakt ze niektore twarze sa fatalne np. Raul rzeczywiscie jest tak odjebany ze nie ma co tongue.gif szoku mozna dostac ,jak go zobaczylem to sie usmialem laugh.gif pozdro
Dreed
z tego co czytalem to tam sie jakos pilki inne wklepuje, jak to sie robi ??

"140 Balls"

cos tam pisza o jakis hit keyach ale co w czasie gry sie ich uzywa czy co ???
abus
No a ja tak zapytam sie jak się dodaje nowe piłki do kitservera bo dodałem piłki bmp do folderu kitserver\ball i kiedy chce wybrać jakąś piłke to tam tej piłki nie ma.Może trzeba dodać jakieś inne piłki, a nie bmp?
Jak ktoś wie jak to zrobić to bardzo prosiłbym o odpowiedź.
Dj_Dario

właśnie dołączam się do pytania kolegi DREEDA, może ktoś wyjaśniłby technikę dodawania nowych piłek, bardzo bym prosił smile.gif pozdro 4 all
smerf
a ja mam troszke inne pytanie, czy ten patch jest przeznaczony tylko dla użytkownikòw oryginalnego PES4, czy jednak da się to zainstalować też na piratach!!!!??? Zadaje to pytanie ponieważ o ile dobrze znam Anglika to żeby ten patch zainstalować to najpierw trzeba zainstalować official patchpes41_10 czy jakoś tak a ten patch jest przeznaczony tylko do oryginałòw!!!!!!!
kucharz
QUOTE(smerf @ Jul 17 2005, 23:35:53)
a ja mam troszke inne pytanie, czy ten patch jest przeznaczony tylko dla użytkownikòw oryginalnego PES4, czy jednak da się to zainstalować też na piratach!!!!??? Zadaje to pytanie ponieważ o ile dobrze znam Anglika to żeby ten patch zainstalować to najpierw trzeba zainstalować official patchpes41_10 czy jakoś tak a ten patch jest przeznaczony tylko do oryginałòw!!!!!!!
[right][snapback]30187[/snapback][/right]

na piratach chyba tez mozna biggrin.gif, ja nie wiem bo mam oryginalna tongue.gif <joke>
Adi
Może ktoś mi napisać dokładną instalacje tego pacza bo nieumiem anglika zbytnio prosze o pomoc!!!
kucharz
QUOTE(Adi @ Jul 18 2005, 00:57:47)
Może ktoś mi napisać dokładną instalacje tego pacza bo nieumiem anglika zbytnio prosze o pomoc!!!
[right][snapback]30189[/snapback][/right]

OMG blink.gif ....jest plik INSTALL klikasz wybierasz folder z gra (tam gdzie masz pes4) i sie instaluje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zadna filozofia
lualua
Gram od 4 dni na tym paczu. Może mordy rzeczywiście są słabe nie sprawdzałem.
Ale co tam twarze ludzie!!!???? Ciągle tylko gadka o twarzach, stadionach itd. Ja jak gram to stadionu prawie nie zauważam, tylko murawa sie liczy. Najważniejsze są aktualne staty i w tym temacie wszyscy twòrcy paczy lecą w kulki. Zobaczcie sobie jaki jest Vieri, wszystkie staty strzały pow. 90 a przecież w ostatnim sezonie był kompletnie nieskuteczny. Becks - Long Pass 98, jasne chyba w czsach gdy był w MU... a Eto - shot 80 to chyba duuużo za mało. I tak by można wymieniać jeszcze długo.
Pozdro
Adi
ja mam problem bo w każdym paczy jest coś fajnego, na w ULTIMA FX są wypasione stadiony super robota ale staty zawodnikòw przesadne, jest ktoś na forum co ma staty zawodnikòw zrobione realistycznie no i twarze jeszcze!!! jak co to niech zapoda linka albo coś bo to wystarczy podmienić tylko jeden plik "KONAMI-WIN32PES4OPT" o ile dobrze mòwie, mam dosyć grania nieprawdziwimi piłkarzami tzw ich umiejętnościami prosze o pomoc!!!
Mortin
a ja prosilbym o link do tego patcha bo ze stronki nie chce mi sie sciagac tak samo jak i torrent a gdy wchodze na forum niemieckie i z tamtad chce sciagnac to moge tylko jeden plik i pozniej juz nie
wiec jezeli ktos ma dobry link do tego patcha to niech go poda
..::SHADOW::..
Jak komus przeszkadza twarz Raula(Chyba po pijaku ją robili) to wystarczy zmienic ja na nr 84 a co do fryzury to od was zależy
Capitan Tsubasa
QUOTE(..::SHADOW::.. @ Jul 20 2005, 23:00:59)
Jak komus przeszkadza twarz Raula(Chyba po pijaku ją robili) to wystarczy zmienic ja na nr 84 a co do fryzury to od was zależy
[right][snapback]30418[/snapback][/right]

Chyba raczej kazdy wie jak zmienic kolesiowi twarz tylko tych twarzy jest od cholery zwalonych wiec poco sie pierdzielic lepjej zainstalowac WOLFA !!!
onix_the_chosen
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Jul 20 2005, 23:17:24)
Chyba raczej kazdy wie jak zmienic kolesiowi twarz tylko tych twarzy jest od cholery zwalonych wiec poco sie pierdzielic lepjej zainstalowac WOLFA !!!
[right][snapback]30419[/snapback][/right]

a jest do wolfa jakis update (transfery, statsy itp) ??? Bo z obsession wyciagam tylko stadiony i kitsy bo twarzy mi sie nie chce poprawiac, bo to nie ma sensu dry.gif
Capitan Tsubasa
QUOTE(onix_the_chosen @ Jul 21 2005, 00:19:44)
a jest do wolfa jakis update (transfery, statsy itp) ??? Bo z obsession wyciagam tylko stadiony i kitsy bo twarzy mi sie nie chce poprawiac, bo to nie ma sensu
Pocker
A ja z kolei mam proźbę do tych, ktòrzy posiadają Obssesiona ... Mògłby ktoś wyłożyć mi z 0_text stroje tych nowych drużyn ? Czyli beniaminkòw poszczegòlnych lig ..

Anglia : Sunderland, West Ham, Wigan

Niemcy : FC Koln, Eintracht Frankfurt, Diusburg

Francja : Nancy, Le Mans, Troyes

Hiszpania : Cadiz, Alaves, Celta Vigo

Włochy : Empoli, Geneua, Torino

Holandia : Sparta Rotterdam, Heracles, Roosendaal

Bardzo proszę o wyciągnięcie z pliku 0_text te kitsy ..

onix_the_chosen
QUOTE(Pocker @ Jul 22 2005, 12:13:44)
A ja z kolei mam proźbę do tych, ktòrzy posiadają Obssesiona ... Mògłby ktoś wyłożyć mi z 0_text stroje tych nowych drużyn ? Czyli beniaminkòw poszczegòlnych lig ..

Anglia : Sunderland, West Ham, Wigan

Niemcy : FC Koln, Eintracht Frankfurt, Diusburg

Francja : Nancy, Le Mans, Troyes

Hiszpania : Cadiz, Alaves, Celta Vigo

Włochy : Empoli, Geneua, Torino

Holandia : Sparta Rotterdam, Heracles, Roosendaal
Bardzo proszę o wyciągnięcie z pliku 0_text te kitsy ..
[right][snapback]30529[/snapback][/right]

zapewne umiesz poslugiwac sie np afs explorerem to sobie poradzisz, wiec nie idz na latwizne, tylko sprobuj sobie sam poradzic, przeciez to zadna wielka filozofia dry.gif
Pocker
QUOTE(onix_the_chosen @ Jul 22 2005, 10:36:04)
zapewne umiesz poslugiwac sie np afs explorerem to sobie poradzisz, wiec nie idz na latwizne, tylko sprobuj sobie sam poradzic, przeciez to zadna wielka filozofia  dry.gif
[right][snapback]30537[/snapback][/right]

Heh źle mnie zrozumiałeś ..Gdybym miał tego patcha zapewne bym o te stroje nie prosił .. Lecz niestety tego dodatku całego nie posiadam i sobie nie wyciągnie tych kitsòw smile.gif Proszę tych, ktòrzy posiadają tego patcha wink.gif Aby mi wyciągneli poszczegòlne kitsy tongue.gif
Adi
NIech ktoś poda "zdrowego" linka do Obsession Patcha bo jak narazie to ściągałem go 2 razy i po rozpakowaniu mam jakiś error a predzej to doszło mi do 30% i błąd jakiś pomocy!!! sad.gif
Mortin
a podaj linki z ktorych sciagales tego patcha
_DEVIL_
moze ktos wyciagnac stadiony z obssesion !!!!!!!!
bo sa zajebiste
!!!!!!!!albo niech kto powie jak szybko wyciagnac te stadiony???
Pocker
Wyciągnąć można poprzez GRAPHIC STUDIO, DKZ St. czy chodźby nawet AFS Explorer.. Metodą EXPORT wink.gif
Adi
QUOTE(Mortin @ Jul 22 2005, 21:58:21)
a podaj linki z ktorych sciagales tego patcha
[right][snapback]30626[/snapback][/right]

ściągałem patcha z niemieckiego forum - http://www.pesforum.de/showthread.php?threadid=42769 i z http://www.issonline.pl/download/
abus
A możecie powiedzieć jakie pliki odpowiadają za stadiony i murawy? smile.gif
Pocker
TUTAJ masz listę stadionòw i kody podchodzące pod nie wink.gif
Adi
QUOTE(Adi @ Jul 23 2005, 11:33:46)
ściągałem patcha z niemieckiego forum - http://www.pesforum.de/showthread.php?threadid=42769  i z http://www.issonline.pl/download/
[right][snapback]30652[/snapback][/right]
POMOCY niech ktoś poda zdrowego linka do tego patcha
Pocker
Uptade - Link nr 27 Część

Część 3
QUOTE(Adi @ Jul 23 2005, 11:38:21)
POMOCY niech ktoś poda zdrowego linka do tego patcha
[right][snapback]30669[/snapback][/right]

1-wszy zdrowy link

2-gi zdrowy link

Patch podzielony na częśći :

Część 1

Część druga

4 Część

5 Część

6 Część

8 Część

9 Część

Uptdate

Adi
QUOTE(Pocker @ Jul 23 2005, 14:01:09)

A gdzie 7 Część????
Pocker
QUOTE(Adi @ Jul 23 2005, 15:12:11)
A gdzie 7 Część????
[right][snapback]30694[/snapback][/right]

Tam gdzie rosną banany blink.gif rolleyes.gif
lukasz0
QUOTE(Pocker @ Jul 23 2005, 17:24:01)
Tam gdzie rosną banany blink.gif  rolleyes.gif
[right][snapback]30696[/snapback][/right]

heh a Ty co Admin ze o banach piszesz- chlopie wyluzuj. Nie podales namiaru na 7czesc, a chlopak spytal- a ty zaraz tak wpisales, oj nieladnie:P
Puzynek
A zauważyliscie ze po zainstalowaniu Obsesion , czasami sędzia jak daje zòłtą karteczkę, to nie trzyma nic w ręku smile.gif
Adi
prośba wie ktoś jak wyciągnoć z obsession buty stadiony i stroje i wgrać do innego patcha
lukasz0
QUOTE(Adi @ Jul 24 2005, 19:04:44)
prośba wie ktoś jak wyciągnoć z obsession buty stadiony i stroje i wgrać do innego patcha
[right][snapback]30781[/snapback][/right]

ja pie***le Adi Ty mnie zalamujesz- to Twoje pytanie jest tak bezsensu ze SZOK. jakbys chcial to bys sobie poszukal, albo pomyslal;)
zastanow sie zanim napiszesz tak bezsensu post;/

pozdro
Pocker
QUOTE(Adi @ Jul 24 2005, 18:04:44)
[right][snapback]30781[/snapback][/right]

Pliki wyciągasz przez Graphic Studio lub AFS Explorer lub DKZ Studio..Tylko zamiast Import a File dajesz EXPORT i zapisujesz na dysku ..Potem otwierasz plik ze starej DATY wyszukujesz zapisany plik i dajesz IMPORT rolleyes.gif
kemot
Adi 10%
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.