hetfield88
Jul 16 2005, 18:38
czy zauwazyliscie ze po zainstalowaniu tego patcha nie ma mozliwosci dosrodkowania po ziemi? tzn. 3x klawisz dosrodkowania, dodatkowo trzeba wciskac kierunek lotu pilki, a wczesniej tak nie bylo. Jak to zmienic zeby bylo normalnie?? prosze odp
Kiedy ustawiasz przyciski np. klawiatury lub pada klikasz OK. I wlasnie po wcisnieciu ok wyskakuja ci opcje w ktorych musisz ustawic Long Pass Mode na 1.
hetfield88
Jul 16 2005, 20:29
ok dzieki wielkie.
onix_the_chosen
Jul 16 2005, 22:52
a ja mialem tak ze po zainstalowaniu patcha jak weszlem w edit mode i wybralem manchester (player edit) to mi wyskoczyl blad PESA
Rafal.avia
Jul 17 2005, 12:50
Tak jest mi sie tak robi jak na Beliona wejde ale co tu gadac patch jest zarąbisty cudo twarze są fajne tylko pisało tam cos o ceremoni ja wygrałem turniej i nadal widze to samo zmieniło sie wam cos ??????
Capitan Tsubasa
Jul 17 2005, 12:58
Moim zdanie ten pach jest gorszy od Wolf 2005 evolution patch.
Z tego wyjalem tylko kisy i pilki, niektore twarze sa bezsensu zaladowane zobaczcie np. na Samuela i nie tylko!!! Ruud z dupy tez jest !!! Wiec jak mowie jest duuuzo gorszy od Wolfa !!!
też tak myśle jak Capitan Tsubasa te twarze w tym patchu są bardzo słabe i niektòrzy piłkarze są ani troche niepodobni ja tylko wyjąłem piłki i stroje z tego patcha.Moim zdaniem Wolf 2005 jest dużo lepszy niż Obssesion Patch.
onix_the_chosen
Jul 17 2005, 14:50
zgadzam sie. Warto jeszcze wyjac z patcha stadiony, bo sa naprawde fajne, przynajmniej mi przypadly do gustu

P.S zobaczcie sobie tam morde Raula
kucharz
Jul 17 2005, 15:43
Zobaczcie stroje jakie sa swietne np.Chelsea,Real Madryt,Arsenal itd. Patch jest moim zdaniem jednym z najlepszych na jakich do tej pory pogrywalem. Fakt ze niektore twarze sa fatalne np. Raul rzeczywiscie jest tak odjebany ze nie ma co

szoku mozna dostac ,jak go zobaczylem to sie usmialem

pozdro
z tego co czytalem to tam sie jakos pilki inne wklepuje, jak to sie robi ??
"140 Balls"
cos tam pisza o jakis hit keyach ale co w czasie gry sie ich uzywa czy co ???
No a ja tak zapytam sie jak się dodaje nowe piłki do kitservera bo dodałem piłki bmp do folderu kitserver\ball i kiedy chce wybrać jakąś piłke to tam tej piłki nie ma.Może trzeba dodać jakieś inne piłki, a nie bmp?
Jak ktoś wie jak to zrobić to bardzo prosiłbym o odpowiedź.
Dj_Dario
Jul 17 2005, 20:37
właśnie dołączam się do pytania kolegi
DREEDA, może ktoś wyjaśniłby technikę dodawania nowych piłek, bardzo bym prosił

pozdro 4 all
a ja mam troszke inne pytanie, czy ten patch jest przeznaczony tylko dla użytkownikòw oryginalnego PES4, czy jednak da się to zainstalować też na piratach!!!!??? Zadaje to pytanie ponieważ o ile dobrze znam Anglika to żeby ten patch zainstalować to najpierw trzeba zainstalować official patchpes41_10 czy jakoś tak a ten patch jest przeznaczony tylko do oryginałòw!!!!!!!
kucharz
Jul 17 2005, 23:39
QUOTE(smerf @ Jul 17 2005, 23:35:53)
a ja mam troszke inne pytanie, czy ten patch jest przeznaczony tylko dla użytkownikòw oryginalnego PES4, czy jednak da się to zainstalować też na piratach!!!!??? Zadaje to pytanie ponieważ o ile dobrze znam Anglika to żeby ten patch zainstalować to najpierw trzeba zainstalować official patchpes41_10 czy jakoś tak a ten patch jest przeznaczony tylko do oryginałòw!!!!!!!
[right][snapback]30187[/snapback][/right]
na piratach chyba tez mozna

, ja nie wiem bo mam oryginalna

<joke>
Może ktoś mi napisać dokładną instalacje tego pacza bo nieumiem anglika zbytnio prosze o pomoc!!!
kucharz
Jul 18 2005, 08:31
QUOTE(Adi @ Jul 18 2005, 00:57:47)
Może ktoś mi napisać dokładną instalacje tego pacza bo nieumiem anglika zbytnio prosze o pomoc!!!
[right][snapback]30189[/snapback][/right]
OMG

....jest plik INSTALL klikasz wybierasz folder z gra (tam gdzie masz pes4) i sie instaluje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zadna filozofia
lualua
Jul 18 2005, 09:30
Gram od 4 dni na tym paczu. Może mordy rzeczywiście są słabe nie sprawdzałem.
Ale co tam twarze ludzie!!!???? Ciągle tylko gadka o twarzach, stadionach itd. Ja jak gram to stadionu prawie nie zauważam, tylko murawa sie liczy. Najważniejsze są aktualne staty i w tym temacie wszyscy twòrcy paczy lecą w kulki. Zobaczcie sobie jaki jest Vieri, wszystkie staty strzały pow. 90 a przecież w ostatnim sezonie był kompletnie nieskuteczny. Becks - Long Pass 98, jasne chyba w czsach gdy był w MU... a Eto - shot 80 to chyba duuużo za mało. I tak by można wymieniać jeszcze długo.
Pozdro
ja mam problem bo w każdym paczy jest coś fajnego, na w ULTIMA FX są wypasione stadiony super robota ale staty zawodnikòw przesadne, jest ktoś na forum co ma staty zawodnikòw zrobione realistycznie no i twarze jeszcze!!! jak co to niech zapoda linka albo coś bo to wystarczy podmienić tylko jeden plik "KONAMI-WIN32PES4OPT" o ile dobrze mòwie, mam dosyć grania nieprawdziwimi piłkarzami tzw ich umiejętnościami prosze o pomoc!!!
Mortin
Jul 19 2005, 18:22
a ja prosilbym o link do tego patcha bo ze stronki nie chce mi sie sciagac tak samo jak i torrent a gdy wchodze na forum niemieckie i z tamtad chce sciagnac to moge tylko jeden plik i pozniej juz nie
wiec jezeli ktos ma dobry link do tego patcha to niech go poda
..::SHADOW::..
Jul 20 2005, 21:56
Jak komus przeszkadza twarz Raula(Chyba po pijaku ją robili) to wystarczy zmienic ja na nr 84 a co do fryzury to od was zależy
Capitan Tsubasa
Jul 20 2005, 22:13
QUOTE(..::SHADOW::.. @ Jul 20 2005, 23:00:59)
Jak komus przeszkadza twarz Raula(Chyba po pijaku ją robili) to wystarczy zmienic ja na nr 84 a co do fryzury to od was zależy
[right][snapback]30418[/snapback][/right]
Chyba raczej kazdy wie jak zmienic kolesiowi twarz tylko tych twarzy jest od cholery zwalonych wiec poco sie pierdzielic lepjej zainstalowac WOLFA !!!
onix_the_chosen
Jul 20 2005, 23:15
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Jul 20 2005, 23:17:24)
Chyba raczej kazdy wie jak zmienic kolesiowi twarz tylko tych twarzy jest od cholery zwalonych wiec poco sie pierdzielic lepjej zainstalowac WOLFA !!!
[right][snapback]30419[/snapback][/right]
a jest do wolfa jakis update (transfery, statsy itp) ??? Bo z obsession wyciagam tylko stadiony i kitsy bo twarzy mi sie nie chce poprawiac, bo to nie ma sensu
Capitan Tsubasa
Jul 20 2005, 23:59
QUOTE(onix_the_chosen @ Jul 21 2005, 00:19:44)
a jest do wolfa jakis update (transfery, statsy itp) ??? Bo z obsession wyciagam tylko stadiony i kitsy bo twarzy mi sie nie chce poprawiac, bo to nie ma sensu
Pocker
Jul 22 2005, 11:09
A ja z kolei mam proźbę do tych, ktòrzy posiadają Obssesiona ... Mògłby ktoś wyłożyć mi z 0_text stroje tych nowych drużyn ? Czyli beniaminkòw poszczegòlnych lig ..
Anglia : Sunderland, West Ham, Wigan
Niemcy : FC Koln, Eintracht Frankfurt, Diusburg
Francja : Nancy, Le Mans, Troyes
Hiszpania : Cadiz, Alaves, Celta Vigo
Włochy : Empoli, Geneua, Torino
Holandia : Sparta Rotterdam, Heracles, Roosendaal
Bardzo proszę o wyciągnięcie z pliku 0_text te kitsy ..
onix_the_chosen
Jul 22 2005, 11:32
QUOTE(Pocker @ Jul 22 2005, 12:13:44)
A ja z kolei mam proźbę do tych, ktòrzy posiadają Obssesiona ... Mògłby ktoś wyłożyć mi z 0_text stroje tych nowych drużyn ? Czyli beniaminkòw poszczegòlnych lig ..
Anglia : Sunderland, West Ham, Wigan
Niemcy : FC Koln, Eintracht Frankfurt, Diusburg
Francja : Nancy, Le Mans, Troyes
Hiszpania : Cadiz, Alaves, Celta Vigo
Włochy : Empoli, Geneua, Torino
Holandia : Sparta Rotterdam, Heracles, Roosendaal
Bardzo proszę o wyciągnięcie z pliku 0_text te kitsy ..
[right][snapback]30529[/snapback][/right]
zapewne umiesz poslugiwac sie np afs explorerem to sobie poradzisz, wiec nie idz na latwizne, tylko sprobuj sobie sam poradzic, przeciez to zadna wielka filozofia
Pocker
Jul 22 2005, 11:52
QUOTE(onix_the_chosen @ Jul 22 2005, 10:36:04)
zapewne umiesz poslugiwac sie np afs explorerem to sobie poradzisz, wiec nie idz na latwizne, tylko sprobuj sobie sam poradzic, przeciez to zadna wielka filozofia

[right][snapback]30537[/snapback][/right]
Heh źle mnie zrozumiałeś ..Gdybym miał tego patcha zapewne bym o te stroje nie prosił .. Lecz niestety tego dodatku całego nie posiadam i sobie nie wyciągnie tych kitsòw

Proszę tych, ktòrzy posiadają tego patcha

Aby mi wyciągneli poszczegòlne kitsy
NIech ktoś poda "zdrowego" linka do Obsession Patcha bo jak narazie to ściągałem go 2 razy i po rozpakowaniu mam jakiś error a predzej to doszło mi do 30% i błąd jakiś pomocy!!!
Mortin
Jul 22 2005, 20:54
a podaj linki z ktorych sciagales tego patcha
_DEVIL_
Jul 22 2005, 21:10
moze ktos wyciagnac stadiony z obssesion !!!!!!!!
bo sa zajebiste
!!!!!!!!albo niech kto powie jak szybko wyciagnac te stadiony???
Pocker
Jul 22 2005, 21:13
Wyciągnąć można poprzez GRAPHIC STUDIO, DKZ St. czy chodźby nawet AFS Explorer.. Metodą EXPORT
QUOTE(Mortin @ Jul 22 2005, 21:58:21)
a podaj linki z ktorych sciagales tego patcha
[right][snapback]30626[/snapback][/right]
ściągałem patcha z niemieckiego forum -
http://www.pesforum.de/showthread.php?threadid=42769 i z
http://www.issonline.pl/download/
A możecie powiedzieć jakie pliki odpowiadają za stadiony i murawy?
Pocker
Jul 23 2005, 10:55
TUTAJ masz listę stadionòw i kody podchodzące pod nie
QUOTE(Adi @ Jul 23 2005, 11:33:46)
ściągałem patcha z niemieckiego forum -
http://www.pesforum.de/showthread.php?threadid=42769 i z
http://www.issonline.pl/download/[right][snapback]30652[/snapback][/right]
POMOCY niech ktoś poda zdrowego linka do tego patcha
Pocker
Jul 23 2005, 12:57
Uptade - Link nr 27 CzęśćCzęść 3QUOTE(Adi @ Jul 23 2005, 11:38:21)
POMOCY niech ktoś poda zdrowego linka do tego patcha
[right][snapback]30669[/snapback][/right]
1-wszy zdrowy link2-gi zdrowy linkPatch podzielony na częśći :
Część 1Część druga4 Część5 Część6 Część8 Część9 CzęśćUptdate
QUOTE(Pocker @ Jul 23 2005, 14:01:09)
A gdzie 7 Część????
Pocker
Jul 23 2005, 17:20
QUOTE(Adi @ Jul 23 2005, 15:12:11)
A gdzie 7 Część????
[right][snapback]30694[/snapback][/right]
Tam gdzie rosną banany
lukasz0
Jul 23 2005, 18:25
QUOTE(Pocker @ Jul 23 2005, 17:24:01)
Tam gdzie rosną banany

[right][snapback]30696[/snapback][/right]
heh a Ty co Admin ze o banach piszesz- chlopie wyluzuj. Nie podales namiaru na 7czesc, a chlopak spytal- a ty zaraz tak wpisales, oj nieladnie:P
Puzynek
Jul 24 2005, 15:11
A zauważyliscie ze po zainstalowaniu Obsesion , czasami sędzia jak daje zòłtą karteczkę, to nie trzyma nic w ręku
prośba wie ktoś jak wyciągnoć z obsession buty stadiony i stroje i wgrać do innego patcha
lukasz0
Jul 24 2005, 19:09
QUOTE(Adi @ Jul 24 2005, 19:04:44)
prośba wie ktoś jak wyciągnoć z obsession buty stadiony i stroje i wgrać do innego patcha
[right][snapback]30781[/snapback][/right]
ja pie***le Adi Ty mnie zalamujesz- to Twoje pytanie jest tak bezsensu ze SZOK. jakbys chcial to bys sobie poszukal, albo pomyslal;)
zastanow sie zanim napiszesz tak bezsensu post;/
pozdro
Pocker
Jul 24 2005, 19:33
QUOTE(Adi @ Jul 24 2005, 18:04:44)
[right][snapback]30781[/snapback][/right]
Pliki wyciągasz przez Graphic Studio lub AFS Explorer lub DKZ Studio..Tylko zamiast Import a File dajesz EXPORT i zapisujesz na dysku ..Potem otwierasz plik ze starej DATY wyszukujesz zapisany plik i dajesz IMPORT
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.