Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Earth 2160
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
baski18
No własnie tak jak w temacie chodzi o gre Earth 2160 mam do was pytanie czy warto kupic ta gre ?? a moze mozna ja sciagnac z netu ?? ale skad ?? Prosze was pomozcie potrzebujacemu smile.gif i jesli ktos ja ma to niech opisze swoje wrazenia z gry...

Pozdro
baski18
OK, mam juz gierke po polsku, ale nie moge znalesc do niej cdkey'a moze ktos z was zna jakegos cdkeya do tej gry ?? lub wasz kolega prosze zapytajcie sie to bardzo wazne smile.gif

Pozdro
matias
Earth 2150 bylo o niebo lepsze od 2140, a ciekawe jak tam 2160 wink.gif

PS: Kiedy ja napisalem temat o crackowaniu poszedl odrazu do kosza takze uwazaj smile.gif
baski18
hehe smile.gif Gra juz mi chodzi na max detalach smile.gif i jest zajebista biggrin.gif Na poczatku (bylo to moje pierwsze spotkanie sie z tą grą nie gralem w poprzednie czesci) nie wiedzialem o co chodzi smile.gif potem zrozumialem ze trzeba najpierw cos wynalezc potem to kupic, a przedtem trzeba jeszcze wybudowac do tego budynek smile.gif troche na poczatku wydawalo sie skomplikowane ale az tak zle nie jest ... ale mam jeden problem i to bardzo wielki ... nie wiem dlaczego jak kupuje samoloty to one nie lataja ?? tylko ciagle sa na lotnisku ... moze ktos wie ?? Trzeba pilota ?? ale w LC bo nimi gram nie ma pilota zeby go kupic .. przynajmniej ja sie nie spotkalem (gralem 3 godziny:P)

PS. To nie zaden temat o cracowaniu wink.gif tylko pogawedka o grze i pomocy ktora juz nie bedzie potrzebna smile.gif(chodzi o cdkey'a)

Pozdro
Dreed
ja gre bede mial jutro, wiec pogadamy smile.gifsmile.gif
kemot
To gra z polskiej stajni czy mi sie wydaje? Swojego czasu nie miala szans z Starcraftem - i byla srednia (2140)
baski18
Tak z polskiej stajni i racja ze StarCraft calkowicie ja zacmil(earth2140) jednak teraz nie ma gier ktore moglyby znia konkurowac(z Earth2160) !! Jesli chodzi o samoloty(w LC bo nimi gram) to uruchomione sa dopiero kiedy widzimy cel na mapie i wysylami je bezposrednio do niego .. szkoda, ale jesli chodzi o jednostki naziemne to Phobos wymiata po upgrejdowaniu ... smile.gif kazdemu zycze aby pogral w ta gre jesli lubi strategie na prawde warto ... Dreed no czekam na Twoje odczucia ... jak dla mnie LC wymiata biggrin.gif

Pozdro
Dreed
ja pierwesze co to wlaczylem sobie raske nowiutka (kolny forever:P) i najlatwiejszego kompa zeby spowrotem wrocic i pozwolic zeby gra mnie wchlonela i ja poczuc na nowo, udalo sie smile.gif szybko zajazylem jak "obcy" zbieraja mineralki jak sie rozbudowuja i do czego dana jednostka sluzy smile.gif.

PS: kolny sa boskie 100 jdnostek na raz smile.gifsmile.gif.

Tak idac dalej to chlopaki mnie bardzo zaszkoczyli, oczywiscie na duzy + gra jest swietna pod kazdym wzgledem, najbardziej to podoba mi sie muzyka z menu glownym tongue.gif powiem szczerze ze panowie zawiedli mnie w jednej kwestii, nie mozna posluchac owej muzyki nie wlanczajac gry sad.gifsad.gifsad.gif ale da sie z tym zyc, grunt to to ze jest to gra inna od innych (widok FPP smile.gif itd.) Poza tym ladna graficzka dobry silniczek (wszystko na maxa i GO), powiem szczerze, ze chlopy zrobili porzadna robote i sie nie dziwie, ze na dzien dzisiejszy gre tzreba zamawiac w siedzibie firmy lub isc do empiku i zlozyc zamowienie, bo gier juz ni ma u mnie, moje miasto to misto strategow, wiec sie w ogole nie zdziwilem ze na 2 czy tam 3 dzien po premierze obskoczylem cale miacho zanim znalazlem gre smile.gif.

PS: jak juz bede na stale w domq i sie nauczem porzadnie w nia grac z checia pocisne na online
Dorin
baski18, jaki trza miec sprzet zeby sobie pograc na max detalach ?
baski18
Ja mam taki:

Procesor: AMD Athlon 1700+
Karta graficzna: ATI Asus Radeon 9550 GE(Game Edition) 128MB DDR
RAM: 512 DDR

PS. Wczoraj zaczolem kampanie ED i w pierwszej misji nie moge znalesc ladunku wybuchowego aby rozwalic wrak transportowca ... trzeba bedzie szukac smile.gif
PS. Znajdował sie przy samym wraku smile.gif trzeba czasami przyblizyc aby zobaczyc biggrin.gif

Pozdro
Dreed
ja ma tylko grafe mocniejsza bo Radka 9800 Pro :0
lazy_bum
Jeżeli dobrze pamiętam to o tej grze słyszałem ze 2-3 lata temu. o_O
Czy mi się wydaje, że w tej części mamy do zbudowania statek, ktòrym należy uciec z Ziemi?!
A może mi się coś popi...myliło... /-:
Czarny
Elo! dzieki Wam ciagne juz Earth 2160 biggrin.gif nigdy nie mialem do czynienia z ta seria wczesniej... chcialbym zapytac, czy z takim sprzetem dam rade pograc??? --->
Athlon 1.333
512 DDR Ram
GeForce 2 Titanium 64

Czy ta gra wymaga Pixel Shadera??? ohmy.gif
pozdro cool.gif
Dreed
QUOTE(Czarny @ Jul 23 2005, 15:44:04)
Elo! dzieki Wam ciagne juz Earth 2160 biggrin.gif nigdy nie mialem do czynienia z ta seria wczesniej... chcialbym zapytac, czy z takim sprzetem dam rade pograc??? --->
Athlon 1.333
512 DDR Ram
GeForce 2 Titanium 64

Czy ta gra wymaga Pixel Shadera??? ohmy.gif
pozdro cool.gif
[right][snapback]30684[/snapback][/right]

wstydzilbys sie ogole przyznawac ze CIAGNIESZ gre nie dosc ze POLSKI produkt to jeszcze po 19,99 sad.gifsad.gifsad.gif WSTYD !!!!!!!!!!!!!!!
Czarny
Dreed
po1- Wole te 20zl przeznaczyc na inny cel, nie przelewa sie...
po2- Nie po to łoje kase na neta zeby jeszcze kupowac gry
po3- Mam slabszego kompa i nawet nie wiem czy mi pojdzie plynnie a niebede łozyl kasy w ciemno a potem sie wkurzal
po4- Nieobchodzi mnie to czy to jest polski czy inny producent,mam za darmo a w tym kraju bardzo trudno byc patriota...
po5- To moja sprawa i wcale sie tego nie wstydze
po6- Jesli cie czyms urazilem to sory, ale swoje uwagi mogles zachowac dla siebie lub mi napisac na PM a nie publicznie...

Pozdro
wink.gif
Dreed
po1 kazda gra ma podane wymagania minimalne , co zazwyczaj jest lekko zawyzone, po drugie jak sie nie przelewa to na h**** sie buli za neta, po 3 chcesz miec tansze i lepsze gry to zacznij inwestowac w tych co staraja sie cos takiego robic *a przykladow jest duzo, wiec pomys troche, bo nie wiem na co chcesz przezanczyc te wielkie 20 zl (wole se odmowic kilku piw z qmplami niz zassysac GRE), tak prawde powiedziawszy to nie wiem skad zassysasz gre, zapewne z mula, bo tylko tam mozna to znalezc, bo z tego co wiem to raczej takich pozycji nie znajdziesz na PL torrentach czy czyms podobnym, tak poz tym gra chodzi w necie tylko po aktywacji, NEED ORYGINAL tongue.gif a na singla sie moze znudzic jak kazda strategia tongue.gif.

Tak na marginesie to te Twoje uwagii jakos mnie nie ruszaja, a mowic moge co chce i gdzie chce - wiesz wolnosc slowa tongue.gif a regulamin jakos tego nie zabrania. Wyrazilem swoja opinie na temat zassysania POLSKICH gier z neta - wiesz mam kazda polska gre chocbym w nia nie gral - a dlaczego mam, bo moze wlansie przez takich jak ja Ci ludzie chca robic coraz lepsze i tanie gry, gry ktore juz konkuruja z nie jednymi o wiele drozszymi pozycjami.

Tak sie zastanawia, jezeli kazdy myslalby tak jak Ty to po co w ogole POLSKA, bylo dac sie w czasie II wojny wcielic w niemcy i nie narzekalbys na NIC, mialbys kase na wszystko net by byl jak TRZA i w ogole nie bylo by problemu. Nie pomyslales ze Ci trza cos dac w pierw od siebie zeby potem miec cos od kogos ?? Wiec istnieje takie fajne powiedzenie - Nie pytaj sie co ktos moze zrobic dla ciebie ale co ty mozesz zrobic dla innych. W sumie jakby sie kazdy stosowal do tego, to ten kraj i swiat bylby piekny. Noo koniec tongue.gif
Czarny
Kazdy ma swoje zdanie, gre zasysam z torrenta nie z emula wpisz sobie
www.torrentspy.com Wiele razy sie przejechalem na opisach wymagan... a po sieci i tak bym nie gral bo mam za slabego neta. Zycie w Polsce uczy z kazdym dniem takze wiem co robie i nie mam zamiaru tego zmieniac, aha a ja napewno wole sobie wypic z kumplami niz kupowac gry, a to ze kupujesz kazda polska gre tylko po to zeby wspomoc naszych wydawcow i nawet w nie nie grasz to dla mnie jestes zlekka dziwny, z tego dedukuje ze nie zarabiasz na nie sam jak ci tak latwo na nie lozyc kase... na 20zl musisz tyrac srednio 5h w naszych pieknych polskich warunkach...
takze kazdy zadowolony pozdro
kemot
dreed: twoje poglada traca Korwinem (choc w kliku kwestiach nie) - ale ogolnie pewnie Czarny ma racje, nie zarabiasz na te gry...
Dreed
wydanie 2x do roku na polska gre 20zl to niezbyd duzo RAZ, DWA zarabiam i dalej bede kupowal gry polskie a korzysciu WIDZE juz biggrin.gif EARTH 2160 jest dla mnie super produktem i obednie zadna strategia jej nie dorowna !
Czarny
Dreed jak chcesz mozesz wplacac na konto firm polskich ktore wydaja gry...
po co kupowac gry w ktore i tak nie grasz??? bedziesz mial zajebista satysfakcje z tego ze pomagasz.
Teraz masz dowod ze mozna wywalic kase w bloto... nie mam pixel shadera a earth wymaga tego... czytales o tym w jakims opisie wymagan na stronie??? bo ja niebardzo... dopiero jak sciagnalem calego torrenta tam bylo szczegolowe reedme... pozdro

PS: kemot wolalbys wypic z kumplami czy kupic sobie earth 2160 jak masz dostepna w siecie??? blink.gif
kemot
Czarny to ze ktos ma wieksze od ciebie poczucie przyzwoitosci nie musisz od razu sprowadzac do takich przyziemnych rzeczy - kazdy ma wybor a ja (wbrew pozorom ;D ) nie jestem wyrocznia...

PS: Dreed jak zarabiasz to -10% biggrin.gif (a tak na serio to za pochopnie dalem)
Dreed
kupic, ze wzgledu na to ze ja gram online, ze ty nie grasz to trudno, a jedyna seria polskich gier to gry sportowe ale za to inni w to graja wiec w bloto to one nie poszly, mowie o pieniadza, bo sa dzieci ktorych te gry bawia i ciesza, co do WYMAGAn to cytuje rozpiske wymagan z jednej ze stron:
Gatunek: Strategiczna
Wydawca: Zuxxez Entertainment
Wydawca PL: TopWare Poland
Developer: Reality Pump
Premiera: 4 kwartał 2004
Premiera PL: 4 kwartał 2004
Nośnik: 1 DVD
Wymagania: procesor 1,5 GHz, pamięć 512 MB, grafika 64 MB (min. GeForce3Ti), dysk 1.5 GB, system Windows 2000/XP

min. GeForce3Ti - po tym widac ze gra wymaga pixela tongue.gif
Grabos
Mnie się Earth 2160 bardzo podoba. Jedna z najlepszych polskich gier.

+GRAFIKA!!!
+technologie
+ulepszenia jednostek
+rasa obcych

-dźwięk

onix_the_chosen
Mi sie EART 2160 jak narazie podoba. Niewazne ze jestem jeszcze w pierwszej misji ale juz gra od samego poczatku mi sie spodobala. Oczywiscie ladna grafika i wg mnie ladnie zrobione otoczenie, dobrze dobrane tekstury. Narazie to u mnie muzyka wywarla w grze najwieksze wrazenie. Swietnie trzyma sie klimatu gry cool.gif tylko wkurzaja troche te teksty mowione, sa one jakby takie sztuczne. Narazie to na tyle, cya cool.gif

P.S Dreed u mnie akurat nie ma problemu z grafika. Gra na 6600 GT chodzi u mnie genialnie w 1280 na full cool.gif
Dreed
a czy ja cos mowilem ze mi sie grafa tnie czy cos ja mam na max rozdzialce monitorowej 1280x1024 z maxem wszystkiego i jade z koksem
super jest jak sie idzie w boj z 400 jednostkami biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.