Skonczylem swoj pierwszy sezon w Master League ,zarobilem troche punktow bo zajalem 3 miejsce w lidze i wygralem puchar.Chce w przerwie sezonowj pozyskac 3 czy 4 pilkarzy ,ale przy okazji chcialbym tez pozbyc sie kilku ze swojego skladu emerytow ktorzy nic sie nie rozwijaja ,zebym nie musial im pensji wyplacac na marne,no i zeby zarobic troche punktow zeby bylo na tych nowych graczy .Mam wiec taki problem :jak kupic nowych wiem ale nie wiem jak sprzedac niepotrzebnych.Bo jak kupie nowych ,a tych niepotrzebnych zostawie to bedzie mi sie tylko kadra poszerzac i szkada wypalacac pensje tym co nie beda grali.
Moze mi ktos odpowiedziec na te pytania:
1)Zauwazylem ze jest opcja zwalniania zawodnikow ,ale czy zwalaniajac zawodnika dostajemy tez jakies punkty?
2)Znalazlem po skonczeniu sezonu przed tymi kilkoma negocjacjami w opcji Negotiation - expectet earning kilku swoich zawodnikow ja ich tam nie umieszczalem i nie wiem co oni tam robia ,co to oznacza??
3)W jaki sposob moge sprzedac zawodnika czy tych ktorych chce sie pozbyc mam wrzucic na Liste co jest w opcji Negotiations ,czy gdzies indziej ich trzeba umiescic ,a moze wogole nie trzeba ich nigdzie umieszczac i jesli jakas dzuyna sie zainteresuje to sama wyjdzie z propozycja?
Jesli ktos wie niech cos napisze ,chcialbym poprstu pozyskiwac nowych zawodnikow ale nie chce miec kadry 40 graczy bo ani mi taka kadra nie potrzbana i funduszow zbraknie zeby ich wszystkich oplacic.
Jak by co to na GG :9337482
Z gory dzieki