Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Master League
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
dajenda
Skonczylem swoj pierwszy sezon w Master League ,zarobilem troche punktow bo zajalem 3 miejsce w lidze i wygralem puchar.Chce w przerwie sezonowj pozyskac 3 czy 4 pilkarzy ,ale przy okazji chcialbym tez pozbyc sie kilku ze swojego skladu emerytow ktorzy nic sie nie rozwijaja ,zebym nie musial im pensji wyplacac na marne,no i zeby zarobic troche punktow zeby bylo na tych nowych graczy .Mam wiec taki problem :jak kupic nowych wiem ale nie wiem jak sprzedac niepotrzebnych.Bo jak kupie nowych ,a tych niepotrzebnych zostawie to bedzie mi sie tylko kadra poszerzac i szkada wypalacac pensje tym co nie beda grali.

Moze mi ktos odpowiedziec na te pytania:
1)Zauwazylem ze jest opcja zwalniania zawodnikow ,ale czy zwalaniajac zawodnika dostajemy tez jakies punkty?

2)Znalazlem po skonczeniu sezonu przed tymi kilkoma negocjacjami w opcji Negotiation - expectet earning kilku swoich zawodnikow ja ich tam nie umieszczalem i nie wiem co oni tam robia ,co to oznacza??

3)W jaki sposob moge sprzedac zawodnika czy tych ktorych chce sie pozbyc mam wrzucic na Liste co jest w opcji Negotiations ,czy gdzies indziej ich trzeba umiescic ,a moze wogole nie trzeba ich nigdzie umieszczac i jesli jakas dzuyna sie zainteresuje to sama wyjdzie z propozycja?

Jesli ktos wie niech cos napisze ,chcialbym poprstu pozyskiwac nowych zawodnikow ale nie chce miec kadry 40 graczy bo ani mi taka kadra nie potrzbana i funduszow zbraknie zeby ich wszystkich oplacic.

Jak by co to na GG :9337482

Z gory dzieki
Kusik
ad.1: Zwalniajac zawodnikow tracisz punkty

ad.2: Nie mam zielonego pojecia o co Ci chodzi tongue.gif

ad.3: Dostajesz chyba info ze ktos sie interesuje Twoim zawodnikiem, wchodzisz tam gdzie sie robi transfery ale wlazisz do swojej druzyny patrzysz na danego zawodnika i powinno sie pokazac ile Ci za niego oferuja...
dajenda
oki ,dzieki trzeba poczekac az ktos sie zainteresuje moimi
rafios
trzeba czekac az sie zainteresuja ale mozesz im to ulatwic poprzez dodanie zawodnika na liste transferowa: "Enter team player for possible transfer" i wtedy wplywaja oferty po tygodniu czy dwoch, oczywiscie jesli jest popyt na kolesia biggrin.gif
real34
Jesli chodzi o pytanie drugie to pokazuja ci sie tam zawodnicy jakich kupiles lub sprzedales i ile kasy bedziesz mial po dokonaniu tych transakcji. Np. kupujesz kilku i pozniej wchodzisz tam i patrzysz czy nie przekroczyles budzetu. cool.gif
dajenda
oki dzieki
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.