Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Menu głowne
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Shevchenko
Siema !! Wie ktos jak sie robi nowe menu głone np. z Milanem ??
Bo nie wiem a kcialbym miec menu ze swoim klubem !! Jak kto wie nie odpisze, albo jak by był tak doby niech zrobi :>
=@CiChY@=
czesc mogl bym to zrobic ale potrzebuje troeche zdjec z ac milanem jak mi dasz postaral bym sie to zrobic smile.gif
=@CiChY@=
ok postaram sie zrobic o i mam jeszcze jedno pytanie czy masz THE WOLF EVOLUTION PATCH 2005??

ps. robie to poraz pierwszy smile.gif
Shevchenko
Spoko !! neee ne mam sad.gif((
=@CiChY@=
sorki nie zrobilem probowalem ale cos mi nie wychodzilo sad.gif
Shevchenko
No coż no trudno !! sad.gif( sad.gif
moze ktos iny potrafi zrobic menu głwone !?? prosze !! biggrin.gif tongue.gif
123456789
Co to za problem, tylko niewiem czy chcesz zrobic sobie tylko tlo menu, czy jeszcze poszczegolnych kategorii, takich jak puchar, liga, master league, ustawienia, trening, itp. Jeżeli chcesz sobie zrobic zwykle menu to bierzesz tapetke kopiujesz na dysk, na nia klikasz prawym myszi i wybierasz "edytuj", w paicie zaznaczasz ja cala i patrzac sie na prawy dolny rog, zmieniasz jej wielkosc na 512x512, potem klikasz (w paincie) obraz--->atrybuty...--->i wpisujesz w dwa pola 512 i 512... nastempnie zapisujesz (plik>zapisz jako...>wpisujesz nazwe i na dole wybierasz PNG) wlazisz do programu Graphic Studio>Open...>plik e_text znajdujacy sie w folderze z gra (dat). i na dole tam gdzie pisze "Search file in AFS" wpisujesz "cup_bg_e.txs" i teraz klikasz na sam sierodek programu na napis (duzy) "GOS" i wybierasz "Open..." teraz wyszukujesz tej "tapetki" ktora zapisales i metodo przesun opusc zamieniasz na ta mala, teaz masz ja w grze;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.