Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: zmiana wygladu zawodnikow
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
dajenda
Mam takie pytanie wybralem sobie druzyne Paris Saint Germain i gram Master League ,wybralem opcje nie z tymi prawdziwymi graczami tylko z tymi ze sredniej polki, co obojetnie jakiej druzyny bym nie wzial to i tak zawsze beda ci sami zawodnicy w Master League.Jest tam opcja edit tem ale przeczytalem gdzies ze jest ona aktywna dopiero po skonczeniu pierwszego sezonu i tak sie stalo skonczylem sezon i wchodze tam a tam tylko zmiana koszulek ,flagi itd.Chodzi mi oto czy jest mozliwosc zmiany wygladu zawodnikow ,zeby im korki nowe zorganizowac ,zmienic nawet kolor skory ,wlosy ,ale nie chodzi mi o ulepszanie umiejetnosci bo te zdobywa sie podczas meczu lub w treningach po zakonczeniu pierwszego sezonu.Czy jedyna metoda do zmiany ich wygladu jest zabawa w programie Edit option File (tylko ze tam mozna jedynie podmienic twarz na inna , a ja bym chcial zbudowac nowa twarz od nowa tak jak sie to robi w edytorze w grze???
=@CiChY@=
nie mozna zmienic im nic niestety tongue.gif
_kamil_
w edit option file da sie tworzyc nowe twarze...
dajenda
No wiem wlasnie robie tylko troche wiecej z tym Jeb...a niz jak by bylo w samej grze ,no ale nic
pozdro
Shevchenko
Siema mam taką sprawe !! mogł by mi ktos zrobić menu głowne z AC MILAN ?? był bym wdzieczny ??:>
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.