Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Idealna gra piłkarska...
board.issonline.pl > Inne > Gry
wąski
Wiem że taka nie istnieje i raczej istnieć nie będzie,ale można spròbować sobie ją wyobrazić.Jakie detale dodalibyście aby uatrakcyjnić grę piłkarską (lub jakie cechy poszczegòlnych gier dodalibyście do PESa wink.gif ).Jak powinna wyglądać w/g Was idealna gra piłkarska? 8)
kemot
Podobno blisko jest we8(niestety z ps2 nie mam wogole kontaktu)
A na temat: Duzy realizm, do pes3 dodalbym, realne reakcje bramkarza, lepszy poziom podan "na dojscie", system glowek(lepszy, niestety sam nie mam pomyslu jak go rozstrzygnac), szybsze i bardziej realne ruchy przy strzale z dystansu(cos jak w we2k2)

narazie tyle wymyslilem :wink:
Grabos
Powinna wyglądać identycznie jak mecz w TV biggrin.gif
Soul
zebrac 22 osoby i na stadion :wink: najleprza symulacja jaka znam biggrin.gif
v@d!m
Witam :

Nie ma gier idealnych na świecie ...Każdej grze brakuje tego czegos czego my chcemy ..Juz nie wspominam o pes 3 bo to naprawde nie jest gra idealna...ta gra ma bardzo dużo bugòw poczywszy od niedokładnej grafice konczywszy na brak sędziego na boisku .I dam sobie ręke ucipać ze pes 4 też nie będzie grą idealna ..Tam też będzie napewno brakowało jakiegoś małego szczegòły ktòry będzie nam przeszkadzał w grze..A więc powtarzam jeszcze raz ..Nie ma gier idealnych i moim zdaniem takich gier nie będzie !

A co do moich wymagań jeśli chodzi o gre idealną to pes 3 może nią być , ale jeśli zniknie tam parenaście bugòw ..A jakie to bugi to chyba każdy z was wie bo pes 3 ma duzzzooo bugòw :wink:
shai
pes3 nie dorasta do piet we8, uwierzcie na slowo :->
Tom_my
a ja zawsze chciałem żeby w jakieś grze przy bardzo precyzyjnym strzale w okienko bramkarz nawet by sie nie rzucił tylko stał wryty w ziemię biggrin.gif to by bylo takie efektowne 8)
siano
Cytat
zebrac 22 osoby i na stadion  :wink:  najleprza symulacja jaka znam  :D

absolutna racja smile.gif
wilimowski
Najlepsza grą piłkarską dla mnie jest GOAL 3 (inaczej Kunio Kun Nekketsu Soccer League) na pegasusa.Ściągnijcie sobie stąd http://www.pegasus.prv.pl/ roma i emulatorka i grajta.Ja nigdy nie zapomne bòlu kciukòw od naparzania w dżoja i boje z kumplami i bratem.Ta gra to majsterczyk biggrin.gif
StraY
taaa... oj taaa... Kunio wymiata i nic go nie przebije( chyba, że mòj kumpel ktòry przebija wsio co się rusza laugh.gif ), ale strzały typu kredka do najrealnieszych nie należą :wink:
BartekRym
A dla mnie idealna gra piłkarska to wszystko z WE/PES i licencje z FIFA biggrin.gif
albin
idealna gra? nigdy nie będzie takiej. to by było za piekne:)
ale graficznie jak na real w tv by mi stykało no i oczywiście grywalność z pleja:) tyko to bym chciał:)
ftomekk
Wilimowski,przd chwilka wszedlem na stronke podana przez ciebie i sciagnalem 24 godzinnego :wink: roma TECMO CUP.
Az sie zezka w oku kreci-stare dobre czasy.Ta gra Wymiatala kiedys smile.gif
wilimowski
laugh.gif ja wczoraj miałem podczas libacji odpalic pegasusa i zagrac w goala ale niestety nie dane mi było doczekac tej chwili :wink:
snake
Idealna gra piłkarska:
1. Widok FPP każdy gracz jest jednym zawodnikiem.
2. Gra powinna toczyć się przez internet.
3. Oczywiście kask VR (lub może jakiś nowy EyeToy)
4. O grafice nie wspomnę bo każdy by chciał aby była fotorealistyczna.
5. Takie małe smaczki jak np. możliwość wczytania swojej twrzy do gry.
6. Małe wymagania sprzętowe wink.gif.
7. Jakiś plecaczek z funkcją dual shock, wkońcu gra w piłę nie jest zabawą dla dziewczynek.
8. dostępna na wszystkie możliwe platformy.
9. Kompatybilność z innym sprzętem przy grze przez net(grać może user PC z graczem "XBOX3";)
10. Nie droga....i konicznie zrobiona przez KONAMI ! !
...pozdro...
lazy_bum
Cytat
Idealna gra piłkarska:
1. Widok FPP każdy gracz jest jednym zawodnikiem.
2. Gra powinna toczyć się przez internet.
3. Oczywiście kask VR (lub może jakiś nowy EyeToy)
4. O grafice nie wspomnę bo każdy by chciał aby była fotorealistyczna.
5. Takie małe smaczki jak np. możliwość wczytania swojej twrzy do gry.
6. Małe wymagania sprzętowe wink.gif.
7. Jakiś plecaczek z funkcją dual shock, wkońcu gra w piłę nie jest zabawą dla dziewczynek.
8. dostępna na wszystkie możliwe platformy.
9. Kompatybilność z innym sprzętem przy grze przez net(grać może user PC z graczem "XBOX3";)
10. Nie droga....i konicznie zrobiona przez KONAMI ! !
...pozdro...

A nie lepiej wyjsc na boisko i pograc? <-:
snake
W sumie masz racje ale zauważteżto że niektòrzy nie umiją graćw piłkę LIVE, i wolą sobie popykać wirtualnie (lepsze umiejętności, nie meczysz się)....tyle!
siano
kazdy normalny facet instynktownie dazy do rywalizacji z drugim, wiec nie moow mi, ze przyjemniej jest grac na kompie/konsoli bo to komplenta bzdura.
nigdzie nie znajdziesz lepszej okazji do pokazania drugiemu 'samcowi', ze jestses od niego lepszy niz na realnym boisku /macie/ribgu/biezni czy chuj wie gdzie jeszcze smile.gif
Drakkar
siano dobrze prawi smile.gif
T-Mac
idealna gra hmmmmmmm
zgadzam sie z soulem w 100%
Pik
sadze ze na taki temat mozna sie wypowiadac dopiero po grunotwnym pograniu w pes4. Dlazcego? powiedzmy tak: pes3 to jest ta stara technimka, i tam trzeba dodac wiecej rzeczy, azeby urealnic gre. Natomiast pes4 bedzie juz ta nowsza technika, bedzie wiecej poprawionych bugow w grze, tym samym, bedzie jej mniej brakowalo, do realistycznej gry. smile.gif
snake
a jak pada za oknem deszczyk lub śnieg to co wtedy WIELKIE GŁOWY ???
kemot
to masz pilke halowa mala glowo wink.gif
snake
ale nie każdy ma dostęp do piłki halowej. Co w domu mam grać!
tongue.gif
kemot
Nie kazdy ma pilke, nie kazdy ma korki, nie kazdy ma talent tongue.gif Mozna sie tlumaczyc wieloma sprawami, ale zapachu trawy i potu tongue.gif nic ci nie zastapi a jak zastapi to ja sie wieszam na sznurowkach...
TeDi
Dla mnie by było najlepiej (wiem że to na razie niemożliwe) założyć kask na głowe, podpiąć do jakiejś maszyny i przenieś się w wirtualną rzeczywistość coś podobnego jak w tym filmie Pamieć absolutna. Piłka wtedy byłaby jak żywa, nie widać by było ròżnicy między światem realnym a wirtualnym. Może kiedyś tak będzie. wink.gif
Ja najmilej wspominam gierkowanie w ISS Pro Evolution 2 i to jest na razie mòj ideał biggrin.gif
Gimlos
Grafika PES 5, grywalnosc Sensible World of Soccer, liczba druzyn i licencje jak w FM 2006. Komentarz moze byc z Fify 2006, jestem jednym z fanów "Szpaka" wink.gif
kusik
Kolego wiesz jest taka zasada, nie odgrzebujemy starych tematow. TeDiemu sie pofarcilo ale Ty dostajesz ostrzeżenie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.