Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 1/16 Pucharu Ligi IO
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 6 > Puchar Ligi IO
Milerinho
Czas na rozegranie do niedzieli 13 marca !! Tą rundę gramy jeszcze na starym patchu v.1, kolejne będą grane już po aktualce. Gramy mecz i rewanż. W razie równego bilansu bramek (bramki na wyjeździe nie są liczone podwójnie) po 2 spotkaniach gramy 3 mecz z włączoną dogrywką i karnymi.
Ustawienia meczowe takie jak w lidze. Regulamin również.

Pary 1\16 Pucharu Ligi ISS Online

Borodzw - similo14 4-2 , 1-1
Tsu - edek 0-0 , 2-5
JustMe1987 - Prince 1-2 , 2-1 , 3-3 k.4-2
ufo1987 - Syberian 3-0 , 3-0
Tomek93 - gapa 0-3 , 0-3
craxa93 - siwers99 3-0 , 3-0
mani3k - Ferat 3-4, 4-2
mlody08 - Czubinho 3-5 , 2-1
BlueOle10 - WKSRKS 1-4 , 3-3
bakel - stalowka 0-3 , 0-3
jarek - seba 3-2 , 2-1
piwlak - Boby1908 2-2 , 2-2 , 1-2
Nalep - lukasz44 2-2 , 2-1
dj_adriano - snajper1929 3-2, 4-2
woodi - kfg 2-10 , 4-5
krzysiu1996 - Ogryz 0-3 , 0-3
czubinho

.. kolejka
Mlody Czubinho
Screeny:
[/URL]
[/URL]
[/URL]

Strzelcy:
Kiessling
Ballack
Renato Augusto
Kanoute
Romaric
Dragutinović
Negredo
Negredo

Opis:
Ostry, zacięty mecz na remis, w którym padło mnóstwo goli. Sevilla wywozi cenne gole na wyjeździe z trudnego terenu.

Zawodnik meczu:
Negredo

-----------------------------------

.. kolejka
Czubinho Mlody
Screeny:

Strzelcy:
Kanoute
Derdyiok
Helmes

Opis:
Ciężki rewanż, z wskazaniem na gości, którzy robili to co mogli żeby pokonać Palopa, lecz ten znów pokazał swoje umiejętności

Zawodnik meczu:
Palop

snajper1929
Młody przegrał i oczywiście prezenty, kosy itd itp wink.gif
JustMe1987
# 1/16 Pierwsze Spotkanie

JustMe1987 prince

Screeny:

Luyindula

Quaresma

Holosko

# 1/16 Drugie Spotkanie

prince JustMe1987

Screeny:

Quaresma

Camara

Camara

# 1/16 Trzecie Spotkanie

JustMe1987 prince

KARNE

JustMe1987 Prince

Screeny:

Giuly

Hoarau

Hoarau

Nihat Kahveci

Holosko

Holosko

Opis:

Slowa trenerow:

JustMe1987:

- zadne slowa nie oddadza tego czego bylismy swiadkami

- uwazam ze zagralismy mecz godny finalu

- no szkoda ze tylko my moglismy to zobaczyc..

Prince:

- szczerze to nawet nie mam żalu o porażkę

- emocje wystarczyły za cały puchar

- taka dramaturgia...raz w tę raz w drugą stronę...

- karne to juz loteria

Zaczne moze od tego ze zagralem najbardziej emocjonujaca potyczke w mojej calej karierze online. Sa takie spotkania w ktorych idzie sie cios za cios. Te zmagania dokladnie takie byly. Mimo tego obie jedenastki zagraly jednak fair play czego owocem jest jedna zolta kartka po 300 minutach spedzonych na boisku. W kazdym meczu zespoly graly z pelnym zaangazowaniem od pierwszej do ostatniej minuty. Wystarczy przesledzic minuty w ktorych padaly poszczegolne gole. Dostrzezemy jak przewrotny bywa futbol. Hart ducha obu zespolow byl nie do opisania. Swiadczyc moze o tym fakt ze ani razu nie wygrala druzyna ktora jako pierwsza obejmowala prowadzenie. Wola walki, umiejetnosci obu trenerow i popisy zawodnikow na boisku zgotowaly nam spektakl ktory na stale wryl sie w pamiec zarowno princowi jak i mi. Chcialem z tej strony takze podziekowac rywalowi za gre fair, za to ze okazal sie przeciwnikiem z ktorym przyjemnie spedzilem czas. Mecz odbyl sie we wzorowych warunkach polaczenia co tez bez watpienia bylo in plus. Zycze kazdemu graczowi takich meczy bo wlasnie dla takich chwil Panowie klikamy pes6.exe

Zawodnik meczu:

JustMe1987 & prince

Obaj trenerzy pokazali niesamowite umiejetnosci prowadzenia ekip w tym niezapomnianym boju!

Boby1908
1/16 1 mecz
Piwlak Boby1908
Screeny:

bramka Govou zdobyta hiddenem.
druga bramka dla Marsylii po samobójczym strzale obrońcy Panathinaikosu.

Strzelcy:
Lucho Gonzalez
Samobój
Leto
Djibril Cisse

Opis:
Już pierwszy mecz pokazał, że będzie ciężko w rywalizacji z 1 ligowcem. Szczęśliwy remis dawał nadzieję na dobry wynik w rewanżu i awans.
Zawodnik meczu:
brak

1/16 2 mecz
Boby1908 Piwlak
Screeny:

Strzelcy:
Leto
Leto
Brandao
Brandao

Opis:
Po pierwszym zremisowanym meczu zapowiadało się na ciężki i wyrównany mecz. Tak jednak nie było. Marsylia rządziła przez 80 minut i wszystko wskazywało na odpadnięcie Panathinaikosu z pucharu. Jednak bramka zdobyta w 80 minucie dała nadzieję piłkarzom i kibicom Panaty. W efekcie szczęśliwy remis i 3 mecz musiał zdecydować kto zwycięży tą rywalizację.
Zawodnik meczu:
Leto - uratował remis w ostatnich minutach spotkania

1/16 3 mecz
Piwlak Boby1908
Screeny:

Strzelcy:
Lucho Gonzalez
Leto
Govou
Opis:
Ten mecz od początku był bardzo wyrównany i kiedy już zespoły szykowały się do dogrywki...to na 11 minut przed końcem bramkę dającą awans strzelił Govou. Dzięki za mecze.
Zawodnik meczu:
brak
prince
Jak mawiał klasyk: "It was legen...wait for it...dary."
woodi
Rewanż
woodi kfg

Screeny:

Strzelcy:
Roberts
Roberts
Roberts
Roberts
Roberts
Roberts
Diouf
Diouf
Diouf
M.D.Diouf
Palacio
Miguel Veloso

Opis:
Co tu dużo pisać gdyby nie Roberts i Diouf wygrałbym to spotkanie a tak to pogrom po prostu ze strony Bluckburn... Żaden mój obrońca nie mógł zabrać piłki Robertsowi ani Dioufowi :/ jak miał piłke jeden z tych zawodników to biegł sobie jakby nikogo na murwaie nie było i strzelał bramke bardzo nie fajnie sie tak gra no ale gole sie licza jak najbardziej. dzieki i powo w pucharze dalej dla przeciwnika

Zawodnik meczu:
Roberts strzelił aż 5 goli
kfg.

1mecz
kfg woodi
Screeny:

Strzelcy:
Roberts
Toni
Roberts
Roberts
Toni
Roberts
Toni
Diouf
Palladino

Opis:
Dobry, wyrównany mecz. Dalej nie opisze bo nie pamiętam już meczu bo grałem go 6godz temu xD

Zawodnik meczu:

a kto biggrin.gif
WKS

1 mecz
BlueOle1910 WKSRKS
Screeny:

Strzelcy:
Barrios
Barrios
Barrios
Grosskreutz
Samaras

Opis:
Hmm , mecz był szybki , ale dominacjii BVB w 1 połowie nie można było podważyc , w drugiej połowie było ciężko i mieli troche szczescia gracze z Dortmundu , jednak wygrali oni w Szkocjii a Hat Trickiem na poczatek przygody z pucharami pochwalić się może Lucas Barrios

Zawodnik meczu:

2 mecz
WKSRKS BlueOle1910

Screeny:

Strzelcy:
Kehl
Shinji Kagawa
Barrios
Samaras
Samaras
Cha-Du-Ri

Opis:
Mecz miał byc teoretycznie prosty 4:1 na wyjezdzie pozwalało na swobodne rozgrywanie piłki , widać było że piłkarze BVB spoczeli na laurach po pierwszych piętnastu minutach kiedy wygrywali 2:0 później niestety chyba zlekcewazyli rywala i zaczą sie Samaras Show ! i 3:2 . Lucas Barrios czyli chłopak z dwoma twarzami , jedna to twarz chłopaka który z 5m nie umie trafić do bramki lub przejść bramkarza a druga to Bohaterskie wyczyny . Niestety zasłuzył na negatyw w tym meczu , mimo strzelonej bramki w ostatnich minutach. Ogolnie nie było łatwo ale mysle ze BVB zasłużyło na awans. Dzięki za mecze i do nastepnych smile.gif

Zawodnik meczu:

Tsu

.. kolejka
Tsu Edek
Screeny:

Strzelcy:

Opis:
Ciekawe spotkanie w ktorym gospodarze byli strona przewazajaca i stworzyli wiecej okazji zabraklo jednak najwazniejszego czyli goli by wyrobic sobie dobra pozycje przed rewanzem.
dzieki/pozdro no i oczywiscie powodzenia!

Zawodnik meczu:

Edek
QUOTE (Tsu @ Mar 5 2011, 17:28) *
Ciekawe spotkanie w ktorym gospodarze byli strona przewazajaca i stworzyli wiecej okazji zabraklo jednak najwazniejszego czyli goli by wyrobic sobie dobra pozycje przed rewanzem.

Niewątpliwie graczemu meczu był Drobny, który bronił niesamowicie.
Głównie jemu gracze HSV zawdzięczają taki wynik, a w konsekwencji awans.

Edek Tsu

Screeny:

Strzelcy:
Elia
Elia
Elia
Ze Roberto
Van Nistelrooy
Kerzhakov
Lazovic

Opis:
Gracze HSV zaprezentowali się znacznie lepiej niż w pierwszym meczu. Przede wszystkim nie brakło inicjatywy i skuteczności w ataku.
Po niezłych akcjach udało się zdobyć aż 5 goli, co rzadko się zdarza w meczach przeciwko Tsu (z tego co pamiętam to ja strzelałem max. dwie bramki).
Dzięki za grę.

Zawodnik meczu:
Elia - lewy pomocnik był autorem hat-tricka

dj_adriano

MEcZ nr "1"
dj_adriano snajper
Screeny:

Strzelcy:
Klasnic
Klasnic
Taylor
Ruben Micael
Renteria

MEcZ nr "2"
snajper dj_adriano
Screeny:

Strzelcy:
Samobój
Samobój
Klasnić
Holden
Ruben Micael
Hulk

Opis DWUMECZU:
Zaraz po tym jak zobaczylem kogo wylosowalem usmiechnalem sie ironicznie bo byl to kolejny puchar w którym trafiam wlasnie na snajpera,który jak sie pózniej okazuje wygrywa na koniec caly turniej niszczac kolejno na swojej drodze po kolei wszystkich rywali.. i tym razem skazywalem sie na pozarcie tym bardziej, ze jego zespól wydawal sie bardziej atrakcyjniejszy od mojego Boltonu.. jednak w obydwu meczach moja druzyna pokazala charakter i mozna znów smialo powiedziec tak jak kiedys nazwal to trafnie jeden z graczy ,ze wygraly "Konie z EPL" tak w pewnym sensie mozna opisac ten te dwa mecze w których góra byla ekipa angielska,a wiec technicznie odstaje od kazdej druzyny w tej lidze,ale nadrabiam sila i walecznoscia choc trzeba przyznac,ze gralem otwarty football i stwarzalem sobie wiele okazji bramkowych gdzie przy odrobinie szczescia moglem cos jeszcze ustrzelic,al to samo oczywiscie moge powiedziec o przeciwniku który równiez mial wiele okazji do tego zdobyc gola,a jednak wychodzilem obronna reka z opresji glownie za sprawa swietnie spisujacego sie Jaskallainena w bramce i czwórki defensorów.. Zaskoczyla mnie pozytywnie formacja ataku gdzie przed obydwoma meczami przerazily mnie slabe formy np M. Petrov mecz i rewanz niebieska, Mustapha - niebieska , Elmander i Klasnic jedynie raptownie na zielonych ,a jak sie okazalo w meczach dali popis ladnej i przede wszystkim skutecznej gry.. Zwyciestwo moge zawdzieczyc byc moze temu ,ze trafil mi sie dobry dzien ,tego na pewno nie mógl powiedziec przeciwnik choc gral swoja pilke i byl grozny w swoich atakach to jednak nie szlo tak jak by chcial,a z biegiem czasu gdy musial gonic wynik bylo co raz trudniej ,powoli wkradala sie nerwowosc i pospiech powodowal wiele niedokladnosci.. Podsumowujac awans wydaje mi się być zasłużonym po na prawdę emocjonujących i zaciętych spotkaniach,w których to lepsza okazala sie druzyna "Kłusaków" do tego smaczku dodaje zwycięstwo nad trzykrotnym zwycięzcą trzech ostatnich edycji Pucharu Ligi IO.. happy.gif dzieki za ciekawe ,emocjonujace mecze i przede wszystkim dojrzałą gre fair.. pozdrawiam smile.gif

Zawodnik meczu:
za bohaterów tego dwumeczu z pewnością trzeba uznać Martina Petrova,który jak wspominałem grał w dwóch meczach na niebieskiej formie,a mimo to rozegrał świetne zawody, gdyby nie jego precyzyjne wrzutki i zagrania nie było by goli zdobytych przez drugiego ojca tego sukcesu czyli Ivana Klasnicia.. wyróżnić również trzeba Elmandera i Matthew Taylora za bardzo dobrą postawe,ale największe brawa i tak należą się całemu zespołowi BOLTONU,który odwalił kawał dobrej roboty.. happy.gif

snajper1929
Dzięki i gratuluję odbiłem się od angielskiego muru i tyle biggrin.gif
jarek

Mecz 1
seba jarek
Screeny:

Strzelcy:
Mark Gonzalez
Vagner Love
Necid
Demba Ba
Tagoe

Zawodnik meczu:
brak

Mecz 2
jarek seba
Screeny:

Strzelcy:
Doumbia
Doumbia
Salihovic

Zawodnik meczu:
Doumbia

Opis:

Oba mecze bardzo wyrównane. Gracz seba obdażony bardzo dobrymi zagraniami technicznymi jednak nie dał rady obronie CSKA, która w tym dwumeczu spisywała się bardzo dobrze. Pierwsze spotkanie bardzo ciężkie, prowadzenie Hoffenheim do przerwy ale na szczęscie gracze z Rosji obudzili się w drugiej połowie i odwrócili losy meczu (wynik 3-2 jedna bramka dla CSKA nieuznana). Drugie spotkanie to sporo strzałów ze strony CSKA. Gdy zdobyli bramkę na 1-0 troche zmienili też taktykę, bardziej się cofając. Niemcy mieli dzięki temu dużo miejsca i okazji do zdobycia bramki ale i tym razem więcej szczęścia po stronie CSKA. Dzięki za oba, ciekawe mecze.

similo14

Mecz 1
BORO similo14
Screeny:

Opis:
Dobre spotkanie ale niestety Rzymianie zagrali troche lepiej i strzelili 2 bramki wiecej co zadecydowało o awansie.

Strzelcy:
Modeste
Zarate
Zarate
Hernanes
Manfredini
Maazou
Zawodnik meczu:
Zarate

Mecz 2
similo 14 BORO
Screeny:

Opis:
Drugie spotkanie zagrałem lepiej jednak zabraklo skutecznosci. Dzieki gratuluje awansu.

Strzelcy:
Diabate
Manfredini

Zawodnik meczu:
Brak

Nalep

1. mecz
Nalep Łukasz44
Screeny:
Brak, ponieważ rozłączyło nas w przerwie a w drugiej było 0:0.

Strzelcy:
Farfan
Pizarro
Pizarro
Huntelaar
Opis:
Wyrównany mecz, jednak więcej sytuacji podbramkowych mieli zawodnicy z Zagłębia Ruhry.Jednak Tim Wiese nie skapitulował więcej razy.Warte uwagi były też akcje Hugo Almeidy.Jeden z nich wylądował na poprzeczce bramki bramkarza gości.Najpierw bramkę "szczupakiem" zdobył Jeferson Farfan, ale tuż przed przerwą w doliczonym czasie gry Claudio Pizarro wyrównał na 1-1.Po przerwie pierwsi bramkę strzelili gospodarze.Swoją drugą bramkę w tym spotkaniu zdobył Pizarro.Kilka minut później do wyrównania doprowadził Hunter i tak oto mamy remis w pierwszym meczu 1/16.

Zawodnik meczu:

Rewanż
Łukasz44 Nalep
Screeny:

Strzelcy:

Opis:
Mecz z ogromną przewagą graczy Werderu Brema, który oddał aż 19 strzałów na bramkę gospodarzy.Dla porównania Schalke oddało ich zaledwie 5.Bohaterem meczu po raz kolejny został Claudio Pizarro, strzelec dwóch bramek.Dla miejscowych bramkę zdobył oczywiście Huntelaar.Dzięki za oba mecze i powodzenia w lidze :-)

Zawodnik meczu:

Mani3k

I mecz
Ferat Mani3k
Screeny:

Strzelcy:
Altidore
Carew
Borja Valero
Nilmar
Heskey

Opis:

Mimo identycznego rozstawienia zawodników na boisku, nastawienie obu zespołów było zgoła odmienne, Hiszpanie prowadzili grę, utrzymywali się przy piłce w ataku pozycyjnym (60% całego czasu gry po końcowym gwizdku), Anglicy liczyli głównie na kontry i niesamowitego John Carew w przodzie. Większość groźnych sytuacji było za sprawą tego właśnie gracza. Oba zespoły nie grzeszyły skutecznością w tym meczu, ale mimo wszystko w pełni zasłużona wygrana gości.

Zawodnik meczu:
Brak

II mecz
Mani3k Ferat
Screeny:

Strzelcy:
Carew
Nilmar
Carew
Nilmar
Carew
Samobój
Heskey

Opis:
By pozostać w grze, rywal musiał strzelić o 1 bramkę więcej ode mnie.
Mecz był niezwykle wyrównany, już nie tak jednostronny jak w 1 meczu, rywal zawsze wychodził na prowadzenie, ja usilnie próbowałem redukować stratę, do stanu 3-3 mi się to udawało, ale na odrobienie 4 gola, zabrakło już czasu. Musieliśmy więc rozegrać kolejny... FINALNY MECZ.

Zawodnik meczu:
Carew - Hattrick, nic więcej nie trzeba dodawać. Cyborg nie człowiek.

III mecz - finał
Ferat Mani3k

Screeny:

Strzelcy:
Carew
Borja Valero
Santi Cazorla
Agbonlahor
Rossi
Santi Cazorla

Opis:
Spotkanie dobrze rozpoczęli gracze Aston Villi, strzelcem gola John Carew z rzutu karnego. Jednak 2 min później wyrównuje Borja Valero i wszystko zaczynaliśmy od początku. Hiszpanie naciskali na rywala, jednak stwarzanie klarownych akcji przychodziło im z wielkim trudem. Rywal zaś groźnie kontrował. Około 30 minuty gry Anglicy mięli niesamowitą 'patelnie' na 2-1, gdzie z 5 metra do pustej bramki nie trafił Ashley Young. Ta sytuacja się zemściła, w 52 minucie Hiszpański team wychodzi na prowadzenie za sprawą Santiego Cazorli. Radość gości nie trwała zbyt długo, bo zaledwie 4 minuty później do stanu 2-2 doprowadza Agbonlahor. Jednak za chwilę kolejna akcja Hiszpanów i Rossi ponowie wyprowadza Villarreal na prowadzenie! Mieliśmy stan 2-3. Gracze Villarreal od tego momentu starali się szanować piłkę, nie pozwalając rywalowi na stworzenie zagrożenia pod własną bramką. Tempo spotkania malało z minuty na minutę. Groźnych akcji było jak na lekarstwo, warte odnotowania było tylko pudło Rossiego - gdzie mając całą pustą bramkę przed sobą trafia w poprzeczkę.
Hiszpanie wciąż starali się szanować futbolówkę by spokojnie dotrwać do końcowego gwizdka. W doliczonym czasie 'kropkę nad i' stawia Santi Cazorla i podwyższa wynik na 2-4. Końcowy gwizdek sędziego, a hiszpański zespół może się cieszyć z awansu do 1/8 pucharu ligi.

Zawodnik meczu:
Santi Cazorla - jeden z nielicznych moich graczy, który potrafił przeciwstawić się silnym fizycznie Anglikom, no i 2 bramki.

Podsumowując:
Wszystkie 3 mecze były niezwykle widowiskowe, na przeciw siebie stanęli dwaj gracze o nieprzeciętnych umiejętnościach. Moja forma ligowa nie napawała optymizmem przed tymi pojedynkami. Jednak wiedziałem, że wciąż potrafię grać bardzo dobrze i jestem w stanie wyeliminować bardzo mocnego gracza jakim jest Ferat i jego mocny team z Anglii. Mam nadzieję, że dobra gra w 1/16 pucharu ligi przełoży się także, na moje lepsze wyniki w lidze.
Dzięki serdeczne za grę.

Awans:
Mani3k
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.