Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ultra Blast
board.issonline.pl > Inne > Muzyka
Capitan Tsubasa
Witam, zakladam ten temat po to aby zapuscic na forum " troche " ostrzejsze klimaty bo jak widze sam hip - hop leci ( no jeden temat slipknot byl ale to syf tongue.gif ) . Kawalek " Blast of the shit " bo wlasnie tak sie nazywa zostal nagrany w domowym " studiu ". Razem z kumplem usiedlismy i nagralismy go w 5 godzin, oczywiscie gralismy sami ( zero sampli, komp sluzul jedynie do rejestracji dzwieku ) kolega cioł na gitarze a ja nagralem cala reszte i poskladalem w calosc. Kawalek trwa rowno 35 sekund a uwor mozna sciagnac TUTAJ
SCIAGAJCIE I DZIELCIE SIE SWOIMI WRAZENIAMI !!!

PS. Nie zamykajcie tematu bo beda kolejne kawalki naszej roboty !!!
T-Mac
sie przestraszylem
siano
yy, ee, hmm, no , ten,
chujowe to jest wink.gif
kemot
QUOTE(T-Mac @ Jul 12 2005, 13:20:47)
sie przestraszylem
[right][snapback]29688[/snapback][/right]

eeee? To ja nie sciagam :]
korzen
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Jul 12 2005, 12:02:39)
... no jeden temat slipknot byl ale to syf tongue.gif.... 

hehehe szkoda ze JAACA do zakopca pojechal tongue.gif
Bushmen
Ja tez sie przestarszylem, macie talent startujcie w nowej edyci Idola smile.gif
kemot
Co do "muzyki" no to zdecydowanie nie moj gust ;D

Dobry avek "bushi" ;P
Capitan Tsubasa
Szykujcie sie na kolejna porcje zniszczenia i bolu, juz niedlugo powstanie kolejny kawalek ze stajni O.S.M *. Moge jedynie zdradzic ze mamy juz napisany tekst do nowego numery a nazywac sie bedzie " Anal Fucker ". Aby nie bylo nudne czekanie na kolejny utwor zapodaje wam linka do numeru tym razem nagranego w caloscie przezemnie i w calosci na kompie, juz tym razem zupelnie w innych klimatach. Utwor nosi nazwe " Crash Asisstance " a pobrac mozna go TU. SCIAGAJCIE I GADAJCIE !!! smile.gif

*O - Ostatnie S - Sanktuarium M - Maryjne

PS. Buschmen avek rzeczywiscie nieprzecietny tongue.gif
Capitan Tsubasa
Witam, widze ze cos temat stanal i nikt nawet ( chyba ) nieposluchal mojego kawalka smile.gif Wiec dla rozruchu zamieszam kolejny numer tak jak poprzedni nagrany w calosci przezemnie. Fruity Loops i wtyczki VSTi. Kawalek trwa 3min. 18sek. a nazaywa sie " Dorian Master " ( buahahaha). Wiec zapraszam do sciagniecia tego i poprzedniego numeru i podzielenie sie hmmm... odczuciami ?

SSIJ DORIAN MASTERA

PS. Jak robicie jakas muze w domciu to dawac tutaj i sie nie wstydzic tongue.gif
Capitan Tsubasa
Witam, zamieszacz moj 3 kawalek zrobiony w calosci przezemnie ( w poprzednim poscie mowielem jak ). Pozatym szkoda ze nikt sie nie wypowiada na temat poprzednich kawalkow, a szkoda sad.gif Mozecie mnie zjechac jak stwierdzicie ze sa z dupy ale napiszcie cos !! smile.gif Wracajac do kawalka o ktorym wspomnialem wczesniej ty jest link ----> _Fifths_Relaxer_ <---- , numer nazywa sie _Fifths_Relaxer_ ( jak bylo widac wczesniej ), trwa 3 min. 22 sek. Prosze ocencie, powiedzcie cos .... No i to by bylo na tyle.
JAACA
QUOTE(Capitan Tsubasa @ Jul 12 2005, 13:02:39)
( no jeden temat slipknot byl ale to syf tongue.gif )
[right][snapback]29686[/snapback][/right]

Hmmmm uwazaj co piszesz dry.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.