Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najnowsze patche do PES4
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
prezes87
Obecnie gram na patchu PES4 ULTIMATE FIX-IT by GHOST-FACE. Czy wyszły jakieś nowe patche i gdzie je moge znaleźć ???
lualua
pescorner.de - tam jest tego od groma, stronka po angielsku i niemiecku
A tak wogòle nie uważacie że Fix It jest totalnie przegięty? Co to za staty? Wszyscy piłkarze mają od cholery tych gwiazdek i super staty! Ja tam używam cały czas starego dobrego WolfFurry3.0
TeDi
Jak ktoś ma Xboxa to polecam ściągnięcie Baustoff Ultimate-Patch Pes4Xbox 1.0.
Patch ktòry wymiata jak komuś go przybliżyć to pytajcie.
kemot
QUOTE(TeDi @ Jul 12 2005, 22:14:01)
Jak ktoś ma Xboxa to polecam ściągnięcie Baustoff Ultimate-Patch Pes4Xbox 1.0.
Patch ktòry wymiata jak komuś go przybliżyć to pytajcie.
[right][snapback]29743[/snapback][/right]

Nie pisz tak bo zaraz bedzie 17 postow, a co ma, a czego nie ma, a czy ma zielony, a czy ma okragla pilke - jak juz cos piszesz to opisz to w pierwszym poscie

pozdrawiam
TeDi
OK. Napisze aby opowiedzieć o wersji PES4 na xboxa po zainstalowaniu pewnego patcha o nazwie Baustoff Ultimate-Patch Pes4Xbox 1.0. Długo mi zajeło ściągniecie tego cudeńka ale w końcu udało się. Dla mnie ten patch to mistrzostwo świata,
dzięki niemu gra wygląda lepiej. Niektòrzy na pewno nie wiedzą o istnieniu tego dodatku więc napisze zmiany jakie zaszły:
- nowe intro w ktòrym pokazane są brameczki m.in. R.Carlosa, Berkampa, Zidana.
- nowe muzyczki w grze m.in. we are the champions.
- hymn ligi mistrzòw przed każdym meczem.
- orginalne stroje klubòw i reprezentacji.
- nowe loga klubòw.
- super banery reklamowe m.in. Amstel, PlayStation 2 (czyli takie jak na meczach Ligi Mistrzòw).
- nowe piłeczki m.in. żòłta Nike czy niebieska Adidasa.
- nowe buty m.in. Nike, Adidas, Lotto.
- poprawiono wygląd muraw na stadionach(teraz lepiej wyglądają, mają barzdziej zielony kolor).
- poprawiano też wygląd trybun i teraz stadiony wyglądają jak prawdziwe.
- zastąpiono niektòre stadiony nowymi, pojawił sie m.in. Stadio Dragao - boisko FC Porto
- nowe kolory siateczek w bramkach m.in. czerwony, czarny, biało-czarny czy biało-czerwony.
- bardziej aktualne składy drużyn.
- 2 nowe kluby.
- zaje..... doping kibicòw, słychać bębny, jest wrzawa, okrzyki typu "forza juve".

Mam nadzieje, że zachęciłem fanòw PESa posiadających Xboxa do ściągnięcia tego dodatku - warto.
the_barti
te nowe rzeczy z xboxa, W 75% tego, co napisales, mozna samemu dorobic ;]
lukasz0
ja obecnie gram na tym patch'u

http://www.evo-web.co.uk/forums/showthread.php?t=22757

jest dosc spoko;)

pozdro

oczywiescie chodzi o PES4_PC
TeDi
QUOTE(the_barti @ Jul 13 2005, 18:33:55)
te nowe rzeczy z xboxa, W 75% tego, co napisales, mozna samemu dorobic ;]
[right][snapback]29854[/snapback][/right]

ciekawe jakim programem miałbym stworzyć to, żeby działało na xboxie. Wy posiadacze pecetòw macie o wiele łatwiej ścigniecie sobie z necika wkleicie i już, a na xboxa wcale nie jest tak łatwo. Po rozpakowaniu ten patch miał prawie 1 GB ja doceniam prace tego gościa co zrobił to cudo.
the_barti
nie chodzilo mi o xbox`a, tylko o pc wink.gif
TeDi
ok mi chodzilo o to, że pierwszy raz spotkałem się z jakimś ulepszeniem do gry konsolowej, bo zawsze to gry na PC idzie ulepszać bo jest znacznie łatwiej.
TeDi
Przed chwilą sprawdzałem w Emulu jakie patche PES 4 są do ściągnięcia
i zauważyłem, że jest nowsza wersja patcha na xboxa o nazwie
Baustoff Ultimate-Patch Pes4Xbox 2.1 czyli nowszy od tego co ja mam, ale niestety mało ludzi ma ten plik i spakowany zajmuje prawie 1 GB sad.gif i tak sobie myśle,że nie opłaca mi się go ściągać, bo zanim będe go miał bedzie już PES 5. Ale jak ktoś chce to niech go ściągnie. biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.