prezes87
Jul 11 2005, 09:26
Obecnie gram na patchu PES4 ULTIMATE FIX-IT by GHOST-FACE. Czy wyszły jakieś nowe patche i gdzie je moge znaleźć ???
lualua
Jul 11 2005, 09:35
pescorner.de - tam jest tego od groma, stronka po angielsku i niemiecku
A tak wogòle nie uważacie że Fix It jest totalnie przegięty? Co to za staty? Wszyscy piłkarze mają od cholery tych gwiazdek i super staty! Ja tam używam cały czas starego dobrego WolfFurry3.0
Jak ktoś ma Xboxa to polecam ściągnięcie Baustoff Ultimate-Patch Pes4Xbox 1.0.
Patch ktòry wymiata jak komuś go przybliżyć to pytajcie.
QUOTE(TeDi @ Jul 12 2005, 22:14:01)
Jak ktoś ma Xboxa to polecam ściągnięcie Baustoff Ultimate-Patch Pes4Xbox 1.0.
Patch ktòry wymiata jak komuś go przybliżyć to pytajcie.
[right][snapback]29743[/snapback][/right]
Nie pisz tak bo zaraz bedzie 17 postow, a co ma, a czego nie ma, a czy ma zielony, a czy ma okragla pilke - jak juz cos piszesz to opisz to w pierwszym poscie
pozdrawiam
OK. Napisze aby opowiedzieć o wersji PES4 na xboxa po zainstalowaniu pewnego patcha o nazwie Baustoff Ultimate-Patch Pes4Xbox 1.0. Długo mi zajeło ściągniecie tego cudeńka ale w końcu udało się. Dla mnie ten patch to mistrzostwo świata,
dzięki niemu gra wygląda lepiej. Niektòrzy na pewno nie wiedzą o istnieniu tego dodatku więc napisze zmiany jakie zaszły:
- nowe intro w ktòrym pokazane są brameczki m.in. R.Carlosa, Berkampa, Zidana.
- nowe muzyczki w grze m.in. we are the champions.
- hymn ligi mistrzòw przed każdym meczem.
- orginalne stroje klubòw i reprezentacji.
- nowe loga klubòw.
- super banery reklamowe m.in. Amstel, PlayStation 2 (czyli takie jak na meczach Ligi Mistrzòw).
- nowe piłeczki m.in. żòłta Nike czy niebieska Adidasa.
- nowe buty m.in. Nike, Adidas, Lotto.
- poprawiono wygląd muraw na stadionach(teraz lepiej wyglądają, mają barzdziej zielony kolor).
- poprawiano też wygląd trybun i teraz stadiony wyglądają jak prawdziwe.
- zastąpiono niektòre stadiony nowymi, pojawił sie m.in. Stadio Dragao - boisko FC Porto
- nowe kolory siateczek w bramkach m.in. czerwony, czarny, biało-czarny czy biało-czerwony.
- bardziej aktualne składy drużyn.
- 2 nowe kluby.
- zaje..... doping kibicòw, słychać bębny, jest wrzawa, okrzyki typu "forza juve".
Mam nadzieje, że zachęciłem fanòw PESa posiadających Xboxa do ściągnięcia tego dodatku - warto.
the_barti
Jul 13 2005, 17:29
te nowe rzeczy z xboxa, W 75% tego, co napisales, mozna samemu dorobic ;]
lukasz0
Jul 13 2005, 18:24
ja obecnie gram na tym patch'u
http://www.evo-web.co.uk/forums/showthread.php?t=22757jest dosc spoko;)
pozdro
oczywiescie chodzi o PES4_PC
QUOTE(the_barti @ Jul 13 2005, 18:33:55)
te nowe rzeczy z xboxa, W 75% tego, co napisales, mozna samemu dorobic ;]
[right][snapback]29854[/snapback][/right]
ciekawe jakim programem miałbym stworzyć to, żeby działało na xboxie. Wy posiadacze pecetòw macie o wiele łatwiej ścigniecie sobie z necika wkleicie i już, a na xboxa wcale nie jest tak łatwo. Po rozpakowaniu ten patch miał prawie 1 GB ja doceniam prace tego gościa co zrobił to cudo.
the_barti
Jul 14 2005, 17:53
nie chodzilo mi o xbox`a, tylko o pc
ok mi chodzilo o to, że pierwszy raz spotkałem się z jakimś ulepszeniem do gry konsolowej, bo zawsze to gry na PC idzie ulepszać bo jest znacznie łatwiej.
Przed chwilą sprawdzałem w Emulu jakie patche PES 4 są do ściągnięcia
i zauważyłem, że jest nowsza wersja patcha na xboxa o nazwie
Baustoff Ultimate-Patch Pes4Xbox 2.1 czyli nowszy od tego co ja mam, ale niestety mało ludzi ma ten plik i spakowany zajmuje prawie 1 GB

i tak sobie myśle,że nie opłaca mi się go ściągać, bo zanim będe go miał bedzie już PES 5. Ale jak ktoś chce to niech go ściągnie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.