Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kolejna edycji Ligi ISSONLINE
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE
prezes87
Czy będzie ona rozgrywana na PES4 czy na ISS ??
Bakel
W przyszłym sezonie planujemy takie rozgrywki:

LIGA WE2002

RANKING ( na wzòr WELeague)
- WE2002
- PES4/PES5

LIGA MISTRZ
kemot
Do dzieci PES3 i PES4:

Liga we2oo2 to cos wiecej niz liga, to tradycja i dobra zabawa, wiec "weterani" szybko z niej nie zrezygnuja
Pio G
a ja korzystajac z tego tematu chcialem sie tylko spytac czy dalej na pewno na bank bedziemy niby grac w nowym sezonie zespolami z ligi polskiej ? (moze jednak nie nie nie ? tongue.gif )
kemot
Bedziemy grac polskimi druzynami - prace ruszaja...
Pio G
a mozna je jakos ztorpedowac ? albo przeniesc na inny tor ala reprezentacje albo chociaz kluby europejskie ? tongue.gif
Cinek
Polskie kluby sad.gif Massakra. trzeba bedzie zaczac grac w weleague tongue.gif polska liga kojarzy mi sie z marnym poziomem,brzydkimi meczami i korupcja tongue.gif a teraz przyjdzie mi nimi grac .ble
Kitek
Ja tez jestem na ble:P
Pio G
musimy zrobic jakas akcje dywersyjna tongue.gif ph34r.gif
kemot
Zalozenia sa takie (tak mi sie wydaje) ze jezeli znajda sie w niej tylko polskie kluby to zrobic je mozna "lepiej" bo nie bedzie porownania z klubami zagranicznymi - akcje dywersyjne nie przejda :]
korzen
ha ! a ja jako beniaminek 2 ligi jestem za tongue.gif Nareszcie cos innego tongue.gif
Pio G
wiem ze tego okropnego planu, jednostki nie zmienia nad czym ubolewam sad.gif
ja tylko chcialem zeby bylo old schoolowo jak kiedys ehh tongue.gif niestety presja mlodych wilkow jest za duza aj sad.gif
Cinek
Nie chodzi mi o umiejetnosci w danych druzynach tylko o sam fakt grania "polska marnota".wiem ze zle sie wypowiadam na temat polskich klubow co niektorych pewno burzy ale taka wlasnie jest prawda tongue.gif
kemot
QUOTE(Cinek @ Jul 14 2005, 15:20:36)
Nie chodzi mi o umiejetnosci  w danych druzynach tylko o sam fakt grania "polska marnota".wiem ze zle sie wypowiadam na temat polskich klubow co niektorych pewno burzy ale taka wlasnie jest prawda tongue.gif
[right][snapback]29914[/snapback][/right]

Wbrew pozorom rozumiem o co ci chodzi - poziom jest marny to fakt, mozna sie nie identyfikowac - ale takie sprawy w grze online nie wplywaja znaczaco na rozgrywke

Do Pio: a moze nastepny sezon na old-schoolowo zrobimy - kto wie? :]

Pio G
QUOTE(kemot @ Jul 14 2005, 20:01:11)
Do Pio: a moze nastepny sezon na old-schoolowo zrobimy - kto wie? :]
[right][snapback]29932[/snapback][/right]

ogolnie mowiac bylo by wtedy git wink.gif
mino
jak oldschoolowo too na new romie albo jeszcze lepiej - na iss pro
MksPogon
Liga Polska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.