Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: gralem w Pesa 4! (ps2)
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Konsole
_kamil_
zastanawialem sie czy napisac ten temat... ale postanowilem sie jednak podzielic z wami moja radoscia i rozwiac wszelkie obawy...

1. Grafika
Cud, miòd i orzeszki. grafa wymiata na maksa. Animacja powala na kolana i nie pozwala sie podniesc. Zawodnicy poruszaja sie nie jak zywi, ale lepiej :!: podania sa naturalne, interwencje bramkarzy cudowne. fryzury sa jakby wziete ze zdjecia. Kazdy cieszy sie po swojemu. Twarze sa niemal idealne. Siatki bramek zachowuja niesamowicie realistycznie.
9+/10

2. Dzwięk
Jest lepiej :!: komentator nie przynudza juz tak masakrycznie, ma pzryjemniejszy akcent. Jest OK. 8+/10

3. Grywalność
N I E W I A R Y G O D N A :!: :!: Pes 3 przy tym to tak jak Fifa 2004 przy Pesie 3. Drybling jest wspanialy, idealny wrecz. Podania wywazone.
Bramkarze bronia fantastycznie, moze nawet troche za dobrze :wink:
Strzaly sa b. dobre. wykonywanie stalych fragmentow jest przecudne. zawodnicy skladaja sie do strzalu idealnie. Wrzutki sa niezle, bardzo trudno teraz strzelic bramke glowa (to zdecydowany +). Teraz mozna stworzyc naprawde skladne, piekne akcje. Statsy zawodnikow sa wywazone, choc mozna by sie do kilku strzegolow doczepic. Karne sa takie same jak w Pesie 3, czyli mi sie osobiscie nie podobaja. Zwolnienia animacji oczywiscie nie maja miejsca. Do tego grane sa hymny druzyn :!:
Po prostu zapiera dech w piersiach. 8) 10/10

4. Podsumowanie
Konami stworzyla òsmy cud świata. Najlepsza gra pilkarska w tej czesci galaktytki. Pozostalo nam sie tylko modlic, aby gra w takim stanie dotarla na PC. Bo poprawiac absolutnie nie ma co. Ta gra przerosla moje najsmielsze oczekiwania. Po prostu brak i slow... Dla mnie to 11/10

Dodam tylko ze gralem w multiplayera. Niech moc bedzie z wami :!:
michau000
też jestem szczęśliwym posiadaczem pesika [na xa] i muszę Ci przyznać rację niemal w 100%. ta gra na prawdę powala na kolana. grywalność jest przeogromna, mimo kilku ogòlnych niedociągnięc. ja mam ten problem, że trochę niewygodnie gra się na x'owskim padzie, sterowanie takie samo jak na zwyklym, tylko za R i L 2 robią guziczki: biały i czarny :roll:
jakby ktos nie kojarzyl:

oczywiście [jeżeli uznać to za wadę] irytujący jest baaardzo nieaktualny skład reprezentacji Polski... ale 'sami' jesteśmy sobie winni, skoro w każdym meczu grają inni zawodnicy :wink:

mam jeszcze takie pytanie przy okazji: pisze się tyle o świetnym dryblingu, a jak dokładnie robić ròżne triki :?: ja na razie 'odkrylem' jedynie dwa lub trzy zagrania prawym analogiem, oczywiscie jakiestam przekladanki i sidestepy czyli ogolnie stare zwody z poprzedinch czesci, no i oczywiście same strzałki. jest coś jeszcze :?:

pozdrawiam biggrin.gif
T-Mac
jeszcze raz niech ktos zalozy nowy temat ze gral w PES4 !!
wysypisko chcecie zrobic
_kamil_
pozwole sobie zauwazyc, iz smietnik sie raczej nie zrobi. W dziale nowosci jest 7 tematow, w innych mniej albo niewiele wiecej. Wiec jeden temat nic specjalnego nie zmieni. Nawet jak wiecej osob zalozy taki sam temat. Farum na razie jest malo aktywne. Podejrzewam ze trzeba bedzie poczekac na Pes 4 ver. PC. Wiec nie rozumiem, dlaczego tak sie denerwujesz :wink:
T-Mac
mozna zalozyc jeden tamat ze gralem w PES4 i tam niech kazdy pisze swoje odczucia z grania
nie robmy z tego forum CF gdzie raz jak wszedlem bylo chyba z piec tematow NHL2004

dobra koniec wypowiadajcie sie na temat gry smile.gif
koneser19
czesc od pewnego czasu mam pes 4 niestety wystepuja u mnie "zwolnienia"animacji n.przy rzucie roznym,wolnym...why??czy mam jakas beta wersje czy co?a z tymi hymnami to o co chodzi??bo nie zauwazyłem zadnych u mnie:(
koneser19
aha i przed rozpoczeciem macie do wyboru 50hz pal i 60hz ntsc?
_kamil_
jak gralem to nie bylo absolutnie zadnych zwolnien :!: a wybor chyba byl, ale gralismy na 50 pal (ale nie jestem na 100% pewien). I byly normalnie hymny, np. grali Marsylianke(tak to sie chyba pisze :wink: ). Jedyne co to troche zachaczalo jak ustawiala sie kamera przy wolnym, tzn mniej wiecej z 1 nad ziemia podnosila sie do 3 (zza placow zawodnika), ale przy wykonywaniu czysciutko jak lza.
hskone
Jeżeli to was interesuje gralem juz w japonska wersje pesa 4 na peceta
i musze was przestraszyc nie wyrobia wasze komutery bo nie da sie oderwac
Co do tego gdzie mozna dostac gre ja gralem u brata w w nia i powiem wam ze ta gra jest powszechnie dostepna na stadionie dziesieciolecia(Warszawa dla nie wtajemniczonych) .... dlatego polecam wam podroz piractwo poplaca... i co mnie zdziwilo na tej wersji zapewne wykradzionej dostepna jest jednak nie do konca dzialajaca poprawnie mozliwosc gry przez net..... smile.gif moze juz nie dlugo bede szczesliwym posiadaczem obrazu tej gry ktora rozni sie tym od poprzedniczek ze jest na dwoch plytkach.... koszta na stadionie to 30 zł polecam Polakow ze stadionu
T-Mac
ehhehehehehhe zazwyczaj zanim gra sie pokaze na stadionie ukazuje sie w necie chyba oni narpierw musza sciagnac ta gre
wiec nie pisz takich sciem bo sie plakac chce smile.gif
michau000
zapomniałem dodać, że u mnie też nie ma żadnych hymnòw :roll:

a co do komentarza, angielski mi się nie podoba, nawet bardzo, nie postarali się tym razem. znowu nudno i monotonnie. ale za to hiszpański... miodzio smile.gif tym bardziej dobrze się go słucha, że niewiele rozumiem :wink:
ech, posłuchałbym sobie szpaka, nawet gdyby to trochę głupio wyszło smile.gif
_kamil_
hymnow chyba faktycznie nie ma... moglbym przysiadz ze slyszlem marsylianke... widocznie mi sie pomylilo :oops: ... ale to chyba nie jest zbyt wazne do udanej zozgrywki :wink:
oktawian89
Nie wie ktoś przypadkiem czy PES4 bedzie tylko na DVD czy na zwyłych nośnikach Cd-R tez bedzie ?? ;]
gringo
Only DVD ...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.