Jak widać z forum zaczely sie dziać dziwne rzeczy . Jakiś atak spamerów z zagranicy , myślałem że jakiś ADmin , mod zwróci na tą uwage ale po spamie użytkownika Impendagend i założeniu przez niego 7-8 tematów zaczynam sie bać. Czy ktoś tu jeszcze czuwa ? Z tego co wiem to Bakel wyjechał do Rumunii a reszta adminów ? Ośmielam się twierdzić ,że forum(powoli) zmierza ku upadkowi i zdecydowanie straciło poziom jaki był w 2009 czy też kawałek 2010 roku później coś pękło. A teraz znacząco widać ze trzeba coś działać bo spamerów coraz więcej a jak na moje oko jakiś zastój w edycjach Pesa jest . Nie wiem może uważacie że nie mam racjii ale mimo wszystko chce wyrazic swoje zdanie na ten temat. Według mnie powinniscie wybrac userów wartiosciowych którzy zasłgują na miano moderatora ( z 2-3 którzy bedą obserwowac wszystkie działy a nie 1 ) oraz obecnych modów którzy zasługują na Admina . Tyle co miałęm do przekazania bo ja jako "szary user" strasznie martwie sie o forum a sentyment jakis mam , wkoncu jestem z Wami od 3 lat.
Pozdrawiam WKSRKS