Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: stroje polskiej ligi
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
kajo1234
bardzo prosze o podania linak lub wklejenia stroji
-wisły krakòw
-wisły plock
-ledi warszawy
-groclinu
-cracovi
-lech poznań

szukałem na google i nie znalazłem
saper
QUOTE(kajo1234 @ Jul 9 2005, 19:59:05)
bardzo prosze o podania linak lub wklejenia stroji
-wisły krakòw
-wisły plock
-ledi warszawy
-groclinu
-cracovi
-lech poznań

szukałem na google i nie znalazłem
[right][snapback]29390[/snapback][/right]

Sciągni pan patcha liga polska i po klopocie
korzen
skad oni sie biora ? smile.gif
=@CiChY@=
a gdzie moge znalesc tego patcha??
kajo1234
mo właśnie gdzie ten patch??
Crawler
Strona z partami patcha liga polska MACIE !! Wystarczyło troche poszukać. Wy co sie pytacie jacyś niedorobieni jesteście za przeproszeniem.
korzen
bez przesady Lookas... tongue.gif Leniwi sa i tyle. smile.gif
kemot
ile moderuje na forum to zawsze "tacy" sie znajduja, przewinelo ich sie z paredziesiat sztuk

- zaraza-szarancza-perpetum mobile*

Taki typ to dzieciak, albo "stary ludzik" ktory nie zna zasad forum, lub je zna i jest na tyle leniwy ze ryzykuje tematem "z dupy" byle dostac swoja (najczesciej prostacka i marna) informacje

*Niepotrzebne skreslic
zaplutek
czemu wrzucacie tak na innych ? takie wrzucanie wirtualne to dla dzieci do 15 roku zycia pasuje niewiem ile macie lat ale tak sie nie robi . Skad ma kazdy wiedziec ze istnieje patch liga polska ? troche kultury nie kazdy urodzil sie na tym forum dry.gif
Tomak
właśnie dla takich co się nie urodzili na forum jest opcja Szukaj ...
Crawler
Ja sie nie urodziłem na tym forum dry.gif Chyba chciałeś powiedzieć : nie każdy się urodził z inteligencją.
Skąd masz wiedzieć że istnieje taki patch. Nie wiem. Ale można poszukać. Na stronie Issonline masz tam puste miejsce, a troche dalej (na prawo) od tergo miejsca przycisk szukaj. Wystarczyłoby w to miejsce wpisac słowo ,,patch,, i już by wyszukało.
Ps. Trzeba jeszcze kliknać ten przycisk biggrin.gif
kemot
QUOTE(zaplutek @ Jul 11 2005, 09:58:21)
czemu wrzucacie tak na innych ? takie wrzucanie wirtualne to dla dzieci do 15 roku zycia pasuje niewiem ile macie lat ale tak sie nie robi . Skad ma kazdy wiedziec ze istnieje patch liga polska ?  troche kultury nie kazdy urodzil sie na tym forum  dry.gif
[right][snapback]29533[/snapback][/right]

Kultury starczylo mi na poczatkowe 2 tygodnie adminowania tego forum

QUOTE(Tomak @ Jul 11 2005, 10:08:26)
właśnie dla takich co się nie urodzili na forum jest opcja Szukaj ...
[right][snapback]29534[/snapback][/right]

Ale sa i swiatelka w tunelu ;D
Dorin
Może tak powròcicie do tematu ??? tongue.gif No więc ma ktoś z was może nowe stroje wisły ??? już bez Ery ??? Jeśli tak to bardzo bym prosił o linka biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.