Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: korki total 90
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
kajo1234
blink.gif dla czego na jednym bucie mam 90 a na drugim 09 ???
Crawler
QUOTE(kajo1234 @ Jul 9 2005, 15:21:27)
blink.gif dla czego na jednym bucie mam 90 a na drugim 09 ???
[right][snapback]29362[/snapback][/right]

Może masz zeza ? Lepiej zagadaj na privie,wyślij wiadomość lub zagadaj na gg do jakiegoś bootmakera, a nie robisz nowy temat.
A ty masz jakiegoś wgrane nowe buciki ???? Jak tak to może ten co Ci robił buty źle zrobił. A jak masz odpoczątku w grze to nie wiem.
kemocik
kajo1234 - jak mamy ci pomòc ?? - może byś chociaż screena zrobił z gry ...
kemot
kazdy ma 90 i 09 z jednego prostego, logicznie sie dajacego wyjasnic powodu - za buty odpowiedzialny jest 1 plik z tekstura - czyli na jednej nodze musi byc odwrocone 90

Ja mam fiola jezeli chodzi o buty w PES'ie ale ty jestes chory moim zdaniem...
real34
kemot mam do ciebie mala prosbe, jaki bootpack jest wedlug ciebie najlepszy?? Jaki jest twoj ulubiony?? moze jakis link?? bo jesli masz fiola na punkcie butow to moze mi cos doradzisz biggrin.gif
kajo1234
kemot nie wiem dla czego ale co zrobie nowy temat to ty sie wpiepszasz i nigdzy nie pomożesz!!
Tomak
QUOTE(kemot @ Jul 9 2005, 15:02:07)
kazdy ma 90 i 09 z jednego prostego, logicznie sie dajacego wyjasnic powodu - za buty odpowiedzialny jest 1 plik z tekstura - czyli na jednej nodze musi byc odwrocone 90

Ja mam fiola jezeli chodzi o buty w PES'ie ale ty jestes chory moim zdaniem...
[right][snapback]29376[/snapback][/right]

Uuu...A tutaj co twoim zdaniem zrobił ? Przystępnie wyjaśnił o co chodzi, bez owijania w bawełnę...A tobie jeszcze mało ?
kemot
post do kajo1234

QUOTE(kajo1234 @ Jul 9 2005, 18:49:09)
kemot nie wiem dla czego ale co zrobie nowy temat to ty sie wpiepszasz i nigdzy nie pomożesz!!
[right][snapback]29389[/snapback][/right]

Daje ci delikatnie do zrozumienia ze jako admin moge ci odebrac wladze zakladanie (durnych) tematow

QUOTE(Tomak @ Jul 9 2005, 19:00:57)
Uuu...A tutaj co twoim zdaniem zrobił ? Przystępnie wyjaśnił o co chodzi, bez owijania w bawełnę...A tobie jeszcze mało ?
[right][snapback]29391[/snapback][/right]

Jak widzisz niektorzy widza moje posty z "pomoca", moze czas sie zastanowic nad soba i swoja dzialalnoscia na tym forum?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.