struna
Oct 15 2004, 15:46
Chopaki kiedys na waszej stronie byly triki do WE8. Nie wiem kto wpadł na genilany pomysł wykopania tego z waszej strony. Było dobrze, lepiej a teraz jest gorzej. GRATULACJE!!! Jestescie niepowtarzalni!!
no ludziska pisac jakies nowe trikole jakie sa dostepne
struna cos ci nie pasuje? jak byly to nikt nic nie pisal, dostales gre i z morda?
http://www.pesmoves.com/ tu masz wystarczajaco duzo trikow wiec po co jes umeiszczac na issonline. masz i nie placz struna
Beherovka
Jan 8 2005, 12:44
Cytat
struna cos ci nie pasuje? jak byly to nikt nic nie pisal, dostales gre i z morda?
Tak czasem zagladam na to forum bo lubie sobie w PESa pograc. Ty gosciu to jestes tu kims w rodzaju takiej "SZYCHY" co to siedzi i wiecznie wszystkich krytykuje. powiem wprost niezly z Ciebie OSZO-LOM (czyt. szalejacy ŁOM czyli niebezpieczne narzedzie)
Przez takich sfrustrowanych typkow jak Ty korzystanie z forow wszelkiej masci to droga przez meke, no ale coz jestes typowym przedstawicielem naszego zawistnego spoeczenstwa.
Zegnam oziemble
Ps. Prosze nie odpowiadaj na tego posta bo ton Twej wypowiedzi jest latwy do przewidzenia. PO CO ZAKLADACIE TE FORA I STRONY JAK MACIE WIECZNA ZBIJAWE ZE WSZYSTKICH ???!!!
Przykro mi ze nie spelnie twojej prosby, ale odpowiem. Siedze "w scenie" od ponad roku(niektorzy 2x wiecej) i wiem jak bylo na poczatku, i widze jak jest teraz. Kiedys scena byla elitarna, pilki KONAMI to byla egzotyka, wraz z wejsciem PES3 na PC coraz wiecej pojawialo sie "zielonych ludkow" ktorym sie poprostu wszytsko nalezy bo sie zarejestrowali, i moga sie spytac jak strzelac na bramke bo im na klawiaturze nie idzie, a pada nie maja. Moja dzialalnosc (jak to nazwales) oszoloma trwala tylko dla tego ze zalezalo mi zeby bylo jak kiedys, czyli porzadek i latwosc znalezienia PRZYDATNYCH informacji, nie smieci pisanych po 5 razy w roznych dzialach, czy informacji oczywistych ktore mozna uzyskac w publikacjach na innych stronach. Dlatego (nie przez twojego posta- bylbym niepowazny, szykowalem sie od dluzszego czasu) schodze z moderowania tego miejsca, i odchodze(oficjalnie) ze skaldu tej dziwnej hybrydy jaka jest IO+PolEvo(sorry chlopaki ze nie zakomunikowalem tego ostatecznie na kanale) Pozdro dla normalnych, robilem to bo lubialem...
Beherovka teraz Tobie cos nie pasi??