Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kwalifikacje - Puchar Ligi IO
board.issonline.pl > PES6 Online: Rozgrywka Sieciowa > Ligowe Archiwum > Sezon 6 > Puchar Ligi IO
Milerinho
Czas na rozegranie jest do niedzieli 20 lutego !!
Gramy mecz i rewanż. W razie równego bilansu bramek (bramki na wyjeździe nie są liczone podwójnie) po 2 spotkaniach gramy 3 mecz z włączoną dogrywką i karnymi.
Ustawienia meczowe takie jak w lidze.

Gapa - wujek831 3-1 2-2
BleOle10 - gviazda10 4-1 ; 2-2
camel11 - jarek 1-2 ; 0-3
Szymson - woodi 2-6 ; 4-4
waldi198 - similo14 1-6 ; 0-1
kfg - Rybson 3-5 ; 5-2
Boby1908 - DonKryst Ostateczny termin 25.02 godzina 20:00
Seba - wolny los
similo14

waldi198 similo14
Screeny:

Strzelcy:

Saivet
Plasil
Khalfallah
Maazou
Maazou
Maazou
Sammarco

Opis:
Znakomity dwu mecz lecz przeciwnik niestety bez formy. Dzieki za mecze i powodzenia w lidze.

Zawodnik meczu:
Maazou

similo14 waldi198
Screeny:

Strzelcy:
Gouffran

Opis:
W drugim spotkaniu zdecydowanie lepsza gra włochów i minimalne zwyciestwo Girondystów. Dzieki za mecze.

Zawodnik meczu:
Gouffran
BlueOle10

1 runda
BlueOle10 Gviazda10
Screeny:

Strzelcy:
Samaras
Maloney
Samaras
Samaras
Eduardo

Opis:
Hat-Trick Samarasa, dosyć szczęśliwy, ale jest, ułatwił droge do awansu celtom, duzo akcji gosci, aczkolwiek nieskutecznych

Zawodnik meczu:
Samaras- 3 bramki zadecydowaly o losie spotkania.

rewanż 1 rundy
Gviazda10 BlueOle10
Screeny:

Strzelcy:
Eduardo
Moreno
Samaras
McCourt

Opis:Bardzo wyrównany mecz, po dwa gole z każdej ze stron, jednak było to drugie spotkanie, także goscie mieli ułatwione zadanie smile.gif

Zawodnik meczu:
Samaras- jego bramka na 1:1 praktycznie zniwelowala szanse gospodarzy na awans smile.gif

gapa

gapa wujek831
Screeny:

Strzelcy:
Lucarelli
Sosa
Cavani
Kamara

Opis:
mecz wyrownany do 2 polowy potem lekka przewaga Napoli ktore wygralo

Zawodnik meczu:
Cavani

wujek831 gapa
Screeny:

Strzelcy:
Cavani
Samobój
Dembele
Zamora

Opis: Bardzo wyrownany mecz kazda druzyna mogla go wygrac. co z forma napoli ? jest coraz slabsza.

Zawodnik meczu:
Zamora

kfg.

1 mecz
Rybson kfg
Screeny:
1mecz:

Strzelcy:
Pasquale
Benjani
Sanchez
Pasquale
Di Natale
M.D. Diouf
Pasquale
M.D.Diouf

Opis:
Wyrównany dwumecz. W 1 połowie 1 meczu Blackburn był bezradny nic mu nie wychodziło i wgl. i skończyło się 3:1 dla gości po 1 połowie w 1 meczu. W 2 połowie 1 meczu blackburn już dużo lepiej grał ale nic nie chciało wpaść ;/ Tylko 2 bramy wpadły.

Zawodnik meczu:

Rewanż
kfg Rybson
Screeny:

Strzelcy:
Roberts
Roberts
Roberts
Benjani
Denis
Pinzi
Roberts

Opis:
Rewanż To już zupełnie co innego blackburn dużo lepiej grał, Roberts był w formie, wszystko prawie wpadało 1 połowa była po prostu genialna w ich wykonaniu biggrin.gif W 2 połowie Kibice już się przestraszyli ponieważ Udinese strzeliło 2 bramki a to oznaczało że się odbędzie 3 mecz. Ale na szczęście zaspół uratował Roberts i strzelił w 89' bramkę na 5:2 (8:7 w dwumeczu).

Zawodnik meczu:

woodi

Rewanż
woodi Szymson
Screeny:

Strzelcy:
Rafinha
Toni
Toni
Toni
Toni
Kharja
Helder Postiga
Helder Postiga
Helder Postiga
M. Fernandez
Liedson

Opis:
Mecz bardzo szybki i zaciety... Już w 4 min padła bramka dla gospodarzy ale goście szybko odrobili w 7 minucie strzelając gola na 1:1 smile.gif Pierwsza połowa zakończyła sie wynikiem 4:1 dla gospodarzy. W drugiej połowie gospodarze znowu zaatakowali doprowadzając do wyniku 6:2 i tu sie wtedy coś zacieło :/ ale udało sie wygrac gospodarzom z wynikiem 6:5 smile.gif dzieki za mecz smile.gif

Zawodnik meczu:
TONI

Szymson

.. kolejka
Szymson woodi
Screeny:

Uploaded with ImageShack.us

Strzelcy:
Liedson
Liedson
Helder Postiga
Saleiro

Palladino
Toni
Rafinha
samoboj

Opis:
Co do samegfo dwumeczu moge pogratulowac mojemu przeciwnikowi awansu i lamerskiej gry jaka zaprezentowal,nie chce mi sie woiecej gry ktora opierala sie na bieganiu skrrzydlowymi wykladaniu pilki Toniemu,dzieki i jak najmniej takich meczow i graczy,powo dalej

Zawodnik meczu:
nikt nie zasluguje na wyroznienie

camel11

1 mecz
camel11 jarek

Screeny:

Strzelcy:
Vagner Love
Necid
Guiza

Opis:
Mecz szybko ustawiony przez gości dwoma bramkami na początku. Potem nieustanne próby odrobienia strat przez gospodarzy oraz umiejętna i cierpliwa gra na całej szerokości bosika gości. Udało się jedynie zdobyć honorowego, który miał poprawić sytuację w rewanżu fatalnie grających ostatnio turków.

Zawodnik meczu:
Nikt

2 mecz
jarek camel11

Screeny:

Strzelcy:
Vagner Love
Vagner Love
Necid

Opis:
Fenerbahce wciąż miało ochotę na awans po nieudanym pierwszym meczu. Mecz był bardzo zacięty a gospodarze otworzyli wynik dopiero w końcówce pierwszej połowy. W drugiej połowie goście jeszcze bardziej rzucili się do ataku ale przyniosło to jedynie 2 kolejne bramki dla rusków w końcówce meczu. Coś nnie trybi u turków... Dzięki za dwumecz

Zawodnik meczu:
Vagner Love - 3 bardzo ważne bramki w dwumeczu

similo14
No to czas losowac następną!
gapa
no racja
woodi
CYTAT(Szymson @ Feb 20 2011, 21:11) *

.. kolejka
Szymson woodi
Screeny:

Uploaded with ImageShack.us

Strzelcy:
Liedson
Liedson
Helder Postiga
Saleiro

Palladino
Toni
Rafinha
samoboj

Opis:
Co do samegfo dwumeczu moge pogratulowac mojemu przeciwnikowi awansu i lamerskiej gry jaka zaprezentowal,nie chce mi sie woiecej gry ktora opierala sie na bieganiu skrrzydlowymi wykladaniu pilki Toniemu,dzieki i jak najmniej takich meczow i graczy,powo dalej

Zawodnik meczu:
nikt nie zasluguje na wyroznienie

To co piszesz to nie jest prawda... Wsciekasz sie bo odpadłes w eliminacjach z gościem co jest prawie na koncu tabeli w lidze... nie gram tylko na Toniego, a widac to po strzelcach... Pozatym Toni to główny mój napastnik więc prosta sprawa że wiekszość piłek jest adresowana do niego przeciez nie bede podawałdo obrońców i nimi strzelał bramki żebys Ty był tylko zadowolony... Ty zatem grasz tylko na Liedsona albo Heldera Postige piłka do nich i do przodu bo są szybcy i to uważasz za "nie lamerską" gre?? to jest dopiero lamerska gra... ja przynajmniej atakowałem raz ze skrzydła wrzucałem na głowe Toniemu a raz środkowymi pomocnikami gdzie gra przeważnie Palladino i Kharja, którzy strzelili po bramce w obu spotkaniach. A Ty tylko Liedson i Postiga i nikt wiecej no naprawde grałes bardzo "nie przewidywalnie". Naucz sie przegrywac i nie mów nikomu ze gra lamerska gre bo sam nie reprezentujesz wysokiej klasy....
donkryst

1 mecz
DonKryst boby1908
Screeny:

Strzelcy:
Riveros
Gyan
Cisse
Ioannidis
Ioannidis
Karagounis
Govou
Luis Garcia

Opis:
Co tu dużo mówić dostałem baty. Dzięki i powo dalej.

Zawodnik meczu:
Ioannidis

Boby1908

... kolejka
Boby1908 DonKryst
Screeny:

Strzelcy:
Djibril Cisse
Djibril Cisse
Leto
Leto
Karagounis
El Mohammadi
D.Bent

Opis:
Mecz podobny do pierwszego. Czyli przy moim prowadzeniu DoKryst zaczął się bawić i wychodzić bramkarzem do połowy i to się zemściło. Dzięki za mecze.
Przede wszystkim dzięki , że pozwoliliście nam rozegrać te mecze. Bo zarówno ja jak i DonKryst daliśmy ciała nie wiedząc , że mamy mecze w pucharze ligi:)

Zawodnik meczu:
Djibril Cisse
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.